22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#3862 Az a pálya egy ótvar, ganéj, fos, hulladék, gőzölgő szarkupac. Akik csinálták előszór letépném mind a 10 ujjukról egyenként a körmüket utána kiherélném őket és a végén kerékbe törném őket. Ilyen pálya elkészítéséért lassú és kínszenvedésekkel teli halált kívánok nekik! -
StrikeFor #3861 IVCSI nick-el játszik valaki? -
DantesHUN #3860 Mi a fenét szívott, milyen drogot, aki szerint jó ötlet, ha a pályán keresztbe, ilyen X-be van a két csapat?! Így ültek a irodában, benyomtak valami durva anyagot...hallod...Igor baszod...ez de jó ötlet...vagy lehetett ez? Ilyen kretén pályát. Bármerre fordulok, mindig két irányból lőnek. Csatahajók, rombolók, torpedók, minden egyszerre. Se középre, se jobbra se balra nincs értelme menni, ugyanúgy két irányból lőnek.
Jó, biztos lenne ennek értelme ha a csapat használná a fejét. -
tutyimutyi2 #3859 deh volt ilyen asszem ph3lan egyik streamjében volt hogy ő meg a másik is hordozóval ment volna de nem tudtak bemenni csatába -
#3858 Története -
DantesHUN #3857 Ilyesmi sose volt -
tutyimutyi2 #3856 nem úgy van hogy 1 szakaszban max 1 hordozó lehet? -
DantesHUN #3855 Az SMS Lajta, folyami hadihajó, monitor. Ha minden jól megy, a héten meg is nézem. A Monarchia egyetlen megmaradt hadihajója. Azért eléggé egyedülálló darab. -
#3854 Erre gondolsz? -
StrikeFor #3853 A Parlament előtt milyen hadihajó dekkol? -
#3852 Mondjuk a torpedók sebzése is kevesebb a japánokéhoz képest. -
Plata #3851 Hamarabb is van.Ha a 2 torpedó 2 bombázó felállást választod.De azt csak akkor érdemes ha valaki megy veled és hoz vadászokat,különben nagy bukta lehet. -
#3850 Amerikai hordozókkal az a gond hogy csak a 9 es szintűnél van 2 topedó vető szakasz. Egyébként a bombázókat hogy érdemes ráküldeni az ellenfélre? Milyen szögben? -
Plata #3849 Bocs figyelmetlen voltam,azt hittem rombolónál kérdezed.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:32:29 -
Darun #3848 Alt gomb. -
Plata #3847 Szerintem az a CBT csata szám.
Sajna nekem alig van most időm játszani,ma is öszvissz 1 csatára tudtam szakítani időt.De az sem lett túl jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:30:45 -
#3846 Igen ez rombolónál így van. De repülőnél? -
Plata #3845 Ha váltasz torpedóra nyomd meg még egyszer a torpedó gombot,alapból 3-as gomb a torpedó,ha nyomkodod a 3-ast akkor a szórást állíthatod vele.Közelről a sűrű távolról a ritkást ajánlom. -
#3844 Torpedóvetők (repülő) szórását hogy lehet állítani? Van mikor egész vékony sávban dobják le de van mikor 1/4 kör a szórás. -
Darun #3843 Én elhiszem hogy nincs páncél a játékban, de hogy AP feliratú lőszer 310-t sebez az ellenségbe, az azért nem teljesen normális dolog. -
Darun #3842 Ezzel csak az a baj, hogy simán összerak egyel magasabb japó hordozóval, és az azokon lévő torpedóvetők meg bombázók úgy lehagyják az amcsi vadászokat, hogy legfeljebb pislogni tudsz majd. -
zsan666 #3841 Ez engem is érdekelne... Amúgy, ami az adatlapomon van csataszám, az a CBT csaták száma? Piszokul nem emlékszem már...vagy másfél hónapig nem volt gépem, három napja lett kész s ma jutottam el a World of családhoz, újra :S -
Plata #3840 Tudom,de a 2 torpedó 2 bombázó öngyilkos felállás ha két carrier van szemben veled,már pedig mostanában szinte mindig 1-2 vagy 2-2 a felállás. -
#3839 Nem tudjátok, az 50 csata csak PvP lehet vagy PvE is beleszámít? -
#3838 Az a baj hogy én a 2 torpedós szakaszt szinte kötelezőnek tartom. Ha csak 1 et küldesz az elől ki mennek. -
Plata #3837 Nekem most 2 vadász 1 bombázó 1 torpedó felállás van.Elég jól lehet velük aprítani a japánokat.Épp most voltam egy csatát,igaz sajna közben vagy 5 percig afk voltam mert telefon persze ilyenkor csörög.
Jah utólag kilőttem azt aki engem kilőtt.Ráküldtem a bombázót kilövésem előtt,telibe nyomta. -
DantesHUN #3836 Emeletileg ez a balance. Meg, egy amerikai osztagban több gép van. Ez van, ha a US hordozó sok vadászt hoz, totális légifölény. Leradírozza a japán gépeket -
#3835 Hogy lehetnek ennyivel erősebbek az amerikai vadászgépek? Paraméterek alapján egálban kéne lenniük, egy össze csapásnál viszont 3 géppel túl éli. -
DantesHUN #3834 Kétszer ugyanaz. Senki egy hajó se fordul vissza, miközben a bázist foglalják. Lejár az idő. Vesztünk. Lövés nélkül, minek vissza menni, a foglalást megakadályozni? Inkább az ellenkező irányba menjünk. Tisztára mint a WoT-ban, ott áll tőle 10 méterre foglalják a bázist, de nem megy oda. Nem látja a piros csíkot a monitor tetején.A gondolatai meg: Aaa...ooo....böööö...gaaaa....beeee....öööö...aaaaa. -
Toweliee #3833 -
StrikeFor #3832 nekem 18k :P -
seepheeerd #3831 2mp volt hátra, amikor beértem a körbe és azzal nyertünk :) -
seepheeerd #3830 Az Iowa IX én is arra gyúrok... az Iowa osztály évtizedek óta a kedvenc osztályom...
(6000 kell a Norh Carolinához :)) -
ikarus44 #3829 Nem a North Carolina? Az Iowa T9-es. -
StrikeFor #3828 jaj nagyon szép! alig várom,de én most a T8-as IOWA osztályú Battleshipre vagyok ráizgulva még ha szopatom is majd magam vele,mert semmire nem jó egy BS -
#3827 majd a des moines ami ugyanez t10ben :D -
seepheeerd #3826 Most hirtelen egy csomó modul és hajó (az csak tierVII-ig nálam a csatahajó ágon) félárú cimkét kapott :) -
DantesHUN #3825 És mióta mondom már ugyanezt? Sokkal veszélyesebb mint bármi. Nem egy hordozótól, vagy rombolótól kell félni, hanem ettől. -
StrikeFor #3824 de b+ ilyen hajót!! 8 másodpercenként tölti a 4x3-as ágyukat amik gyújtanak és kegyetlenül pontosak, a légvédelme kegyetlen, kurva gyors--én boostoltam is a gyorsulását és olyat fordul,hogy iszonyat......szerintem a játék legdurvább hajója -
kissssss #3823 az szép....