22427
A Wargaming új MMO játéka
-
kissssss #3999 na jó letöröltem a picsbe a 0.4.0 verziót, átnyálaztam a hiv fórumot, leveleztem a wg-vel is,stb.... de egyszerűen képtelenség bejutni. -
tutyimutyi2 #3998 hm nekem most azt csinálja hogy elkezdek várakozni és kb fél másodpercenként ugrálnak a várakozó játékosok száma 0 és 100 között illetve néha-néha egy pillanatra középen feltűnik a töltő kör aztán eltűnik -
StrikeFor #3997 peccs után kezdhetjük elöről kiütni a hajókat??? -
Plata #3996 Nekem is ez van most.Csatlakoznék csatába a számok összevissza ugrálnak,és visszadob kikötőbe.Hatos hajóval is minimum 9-es csatába jutok. -
#3995 nekem tegnap csinálta,ma még nem dobott vissza a kikötőbe. -
kailee #3994 Egyre távolabbinak tűnik nekem ez az indulás . Utolsó patch óta minden hülyeséget csinál a játék. hiába indítom a battlét visszadob a kikötőbe. ha a sorsolás hoz be is jutok ott össze vissza számokat mutat és nem tudja elindítani a játékot.
Egyre rosszabb lesz ahelyett hogy javulna -
#3993 Nem lenne rossz. Holnap műtenek utána 2 hét betegszabi -
#3992 Nem egyértelmű, de lehet már holnap vagy holnapután indul az open beta. -
tutyimutyi2 #3991 jah hamarosan átlép open bétába írja is a hír hogy a jutalmas dologhoz ma éjfélig lehet még csatákat gyűjteni illetve holnap éjfélig van lehetőség megvenni a yubari-t az orosz-t aminek nemtudom leíni a nevét és a sims-et utána pedig örökre eltünnek. -
Dewri #3990 Holnaptól valami változás lesz? Hamarosan nyílt béta?
-
#3989 Azt meg lehet nézni, hogy a szerveren ki hányadik helyen áll lejátszott csaták számában? -
StrikeFor #3988 Iowa már csak 30k :P -
Plata #3987 MM megint formában van.
-
StrikeFor #3986 North Carolinával AP 5 HIt 1 Crit= 7860 dmg egy kibebaxott Destriyerbe........reális,hogy telibeveri 6 db 406 mm-es löveg és a fele Hp-ja sem megy le.......... -
StrikeFor #3985 jaaa pakki :P Battleshippel -
Plata #3984 Mivel voltál?Mert szerintem azt az acsit csak akkor kapod meg ha carrierrel mész és azzal lősz le 30-at.
Cruiserrel 50-ért sem kapsz. -
StrikeFor #3983 végre kiszedtem 30 repülőt erre nem adta meg az acsit :S :( -
Darun #3982 Én tegnap hajóztam 2 vagy 3 kört. Rányomtam a csatára, végigment a töltő csik, és visszadobott a kikötőbe. A hajóra meg kiirta hogy csatában van. Há mondom ez fasza, nem elég hogy a WoT már hetek óta szopat, WoWp-ben nincs egy normális csata, most már hajózni se lehet? Átváltok egy másik hajóra, erre bedob az elsővel inditott csatába. Mondanom sem kell, már vagy 4 perc lement belőle, szerencsére még nem spottolódtam.
Am egy hete nem játszottam és tegnap töltött le valamit. Gondolom a bugokat, mert egyébként érdemi változást nem láttam a játékban. -
StrikeFor #3981 valami nagyon nagy gebasz van...én mozogtam,de minden kb. 6-8 másodperces késéssel lett érzékelve........... -
#3980 na most berakott az x pályára nem tudok mozogni :D tornyok forognak,lőni menni nem tudok,a csata viszont megy:D -
StrikeFor #3979 dettó
valami gáz lesz -
#3978 na jó a fakkom kivan,csata gomb után kidobál a portba folyamatosan
10 perce csak a battle gombot nyomogatom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.22. 20:52:07 -
StrikeFor #3977 hát igen itt egy cirkáló szarrá lövi kanyar nélkül a csatahajót -
DantesHUN #3976 Hogy milyen a játék? Na egy példa. elolvashatjuk hogy a angol csatahajók hogyan lövik szarrá az olasz cirkálókat. Nos, ezzel szemben a játékban, ha csatahajók cirkálókkal találkoznak, akkor a cirkálók minden második sortüzükkel kigyújtják a csatahajókat, amik aztán szépen leégnek. -
zsupeti #3975 Közben rájöttem. -
zsupeti #3974 Ne nevessetek ki. :)
Ezer éve nem játszom a Wot-al,és tegnap vettem észre,hogy írt a WG egy levelet.Letöltöttem a játékot és hajókázom,meg aprítom a népet.
CBT vagy teszt szerveren játszom? -
StrikeFor #3973 főleg mikor kiszedsz 29 repülőt kinyírsz 2 Battleship-et egy Carriert,Dreadnaught,First Blood achie,Rammolós Achie 26 HIT 3 Citadell, 6 Critical,3 Burning DMG és 3800 TP :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 17:50:55 -
StrikeFor #3972 összességében én is ezt állítom -
#3971 Sziasztok
Laposon játszik valaki ?
Munkatársamnak I5 - ös laptopja van, van esélye futtani a gamet, kompromisszumok mellett is akár ?
-
#3970 Próbáld ki és megtudod (tényleg egyén függő, hogy mennyire tetszik vagy sem). Sokszor lesz sík ideg az ember de a játék még így is élvezetes. -
StrikeFor #3969 édes Istenem még időm sem volt SS-t lőni....megyek szikla mellett.....egyszer csak 1.2 km-ről!!!!!!!!!!! (igen az ellenfél Destriyere 1.2 km-re jött az én hajomhoz annélkül,hogy láttam volna....se füst se semmi...egyszer csak megjelent egy pillanatra amíg ellőtte a torpedókat)12 db torpedó a destroyeremre...........KÖSZ B+.........kérdésem a következő: HOGY A P'csába?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 12:06:39 -
#3968 Úgy látom kezd megoldódni ez az anyahajós dolog. Kifejlesztettem az independence anyahajót. A repülőimet Cleveland és hasonló szintű hajók légvédelme úgy kapta szét hogy csak néztem. 1db vadász nem volt a térképen csak simán a légvédelem. Ráküldtem cleveland re a bombázókat 6db ból 4db ért oda vissza felé már csak 2 jött. És ez csak egy cleveland magasabb tier ben még több a légvédelem. -
#3967 na most romboló füst generálásnál egy olyan tényező is szerepet játszhat(feltételezés)hogy a hajó mögé rakja a füstöt,ergo célszerű lehet visszafordulni és "több rétegben lerakni". tesztelni kéne :) -
Lokker #3966 Most akkor jó játszani a játékkal vagy nem? Mert csak sírást látok. Bocs panaszkodást. -
#3965 Igen sajnos ezt én is tapasztaltam. Ha rombolóval mész és te generálod a füstöt akkor látod az ellenfelet. Ha belemész vagy kívülről látod akkor meg nem vagy csak alig észleled a benne úszkálókat. Szar a rendszer, sőt jobban mondva a megoldás orosz. -
StrikeFor #3964 itt nem is ez a lényeg....hanem,hogy a füst az ellenfélnek is füst tudomásom szerint.......10-11km-re volt a két romboló! a Destro meg a füstben aki szintén lőtt rám....hogyan láttak? néha feltűnt a hajók ikonja,de mikor célra zoomoltam eltűntek...........na bemegyek Destroval mutatom ahogy ott is lát mindenki -
#3963 Már bocsi de erre a képre hivatkozni nettó hülyeség. Te épp egy North Carolina osztályú csatahajóval vagy amit elég vicces lenne nem látni 10km-es távolságból... Ráadásul az a távolság kb 8 km. Látható a képen a baráti romboló ami 8.2 km-re van tőled.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.22. 09:21:21 -
StrikeFor #3962 akkor újra: hogyan lehet az,hogy ha én játszom Destroval vagy Cruiserral akkor MINDENKI lát és még a Destrom,at is 8-10!! km-ről már lövik ,pedig AA kikapcsolva, nem ágyúzok, nincs fent scout gép SEMMI nem indokolja,hogy lássanak olyan messziről.............ÉÉÉÉÉÉÉS ahogy itt a kép is mutatja engem bezzeg látnak!!!!!! ott a kurvanagy füst és 2 Cruiser kezdett lőni rám én viszont a tápolt radar ellenére sem látok SEMMIT!!! és a SEMMIBŐL lőnek rám a láthatatlan ellenségek................ha én rakok füstöt ÉN nem látok semmit! ,de engem látnak..........hát hogy a kisfaxomba van ez??? ,mert már baszott mód idegesítő!
-
TuskoMobile #3961 hogy lehet játszani ezzel a játékkal? -
#3960 A játék per pill játszhatatlan. Nem bírok bejutni egy csatába mert akárhányszor elindítom visszadob a portba. Borzalom. WG-nek sikerült ismét alúlüberelni saját magukat.