World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Neked megvan a WoP? Mármint a Wings of Prey?
Mert az egy nagyon szuper kis repülõsjáték, már - már szimulációs elemekkel ... Én is nagyon szerettem, a megjelenése óta megvan, de nem egy Il-2 vagy CoD ...
És bár értem mire gondolsz, HIÁBA hasonlítgatják szimulátorhoz ... NEM AZ!
Abban igazad van, hogy a Lego Star Warsos rész inkább a Warplanesre és a az ilyenekre vonatkozott, de ha bemész a World of Planes topikba, és megkeresed az errõl szóló hsz-emet, ott leírtam miért nem életképes egy szimulátor - MMO ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Talán idõnként külföldi fórumokat is át kéne olvasgatni, mert nem hülyeségbõl hasonlítgatják szimulátorokhoz a WoP-t ?
Ezeknél a "szimulátoroknál" még a Lego Star Wars is élethûbb :)
Persze 65*65km-re kell összezsúfoljanak mindent ,de gondolom majd bõvíthetõvé is válhat ? 130? 200 ? 1000 ? :DD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Érdekes lesz, ez jobban mozgatja a fantáziámat mint a repülõs ...
Kiváncsi vagyok benne, hogy sikerül-e ezt is annyira elb@szni majd mint a WoT-ot ...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
I met God. She's black
Én még két hónapig játszottam a WoT-al miután a topicot kivettem a kedvencek közül. A flémet meg úgy kell érteni, hogy a WoT topic kb. negyedét kitiltottam volna egy hónapra, mert megérdemelték volna. :)
Sajnos a játék népszerûség átka az, hogy a tömeg vonzás törvénye szerint sok kellemetlen alak is feltûnt, akik képtelenek a fórumozás alapvetõ szabályainak tiszteletben tartására.
Ez persze nem a WoT hibája. Sokszor érez az ember késztetést a büntetõpontesõ kiszórására, ha beleolvas egy BF3 vagy MW3 topicba is, hogy a Való Világ és hasonszõrû csodákról már ne is beszéljek. Viszont nem az a cél, hogy elnéptelenítsük az SG-t. :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A népek tömegével veszik 12.5K-ért a prémium tankokat, szóval megy a bolt rendesen.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Külön öröm lesz itt is a láthatóságot megoldani, illetve a másodlagos fegyverzetet nagyon kiváncsi leszek, hogy szándékoznak integrálni a játékba. Egy csatahajón uge alapból vannak a nagy hajólövegek, van a másodlagos tüzérség (esetleg DP feladatkörrel) és van a kis kaliberû légvédelem. Namost ha CV van, akkor repülõgép is lesz. Ez lesz a harmadik probléma. Ezt így hogy akarják összehozni? Úgy, mint a Navy Fields-ben, hogy vagy ezzel lõsz, vagy azzal, a kis kaliberû légvédelem meg önmûködõ?
Mondjuk az az igazán szomorú, hogy a Navy Fields 3D sehol sincs ennyi év után se...
A másodikon egy Fuso- és egy Yamato-osztályú BB van.
A harmadikon pedig egy Fletcher-osztályú DD.
A többi képet elnézve készen van egy Chapayev-osztályú CL. Illetve a többi képen a Renown-, King George V-, és R-osztályú BC/BB-k láthatóak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A World of Warplanes bétája õsszel indul, szóval reméljük, hogy õsszel ezt is tesztelhetjük.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A Yamatot simán verte volna az Iowa-osztály, de szerintem még a South Dakota-osztály is. Yamato csak nagy volt, ebbõl következtek az elõnyei. A hasonló méretû Montana, Sovietsky Soyuz, H39 mind jobbak lettek volna nála. A 18"-es ágyúitól nem sokkal maradt el a az Iowa 16"/50 Mark 7 típúsú lövege. A páncélzata jóval gyengébb minõségû volt mint más nemzeteké, ráadásul csavarozták és szegecselték ami még gyengébbé tette, a torpedóvédelem szintén emiatt volt gyenge. A 15,5 cm/60 3rd Year Type tripa lövegeinek a páncélzata kritikán aluli (ott kapta a legsúlyosabb találatot is). A radarjai se érték el az USN/RN színvonalat.
A Bismarck-osztálytól azért nem kell elájulni mert a Bismarck kilõtte a Hoodot (mellesleg nem one shotolta, többször is eltalálta, nekem 5 rémlik, de lehet nem ennyiszer). Volt köztük 15 év. A kedvenc csatahajóm (mert iszonyatosan jól néz ki) és szerintem a legjobb európai csatahajó 1943-ig, de ennek is volt hibája, semmiben nem elõzte meg a korát. Orrnehéz, a 10,5 cm-es AA ágyúk nyitottak tehát rombolók is kilõhetik õket. A fõ lövegtornyok kialakítása ballisztikailag pont hogy nem ideális, "20 fok feletti szögben becsapódó lövedékekkel szemben ..., hogy sebezhetõbbé tette."
A Shinanot nem repülõgép-hordozóvnak szánták, hanem ellátó hajónak. Több száz gépek szállított volna és errõl pótolták volna a repülõgép-hordozók veszteségeit.
A szovjetek megépült hajói összességében nem voltak valami sikeres konstrukciók. A tervként létezõ csatahajóik, csatacirkálóik jók voltak. Felvették volna a versenyt más nemzetekével.
Az olaszoknak nem volt sok modern hajója, de azok nem voltak rosszak. Azokat nem óceánokra tervezték mint a többi nemzet hajóit ezért kicsit mások voltak.
Párszor már linkelted Oli oldalát és most írod hogy olvasod is. Vagy nem értél végig a cikkein vagy alaposabban kéne olvasni.
A tankok bokrokban, a repülõk felhõben, az orosz hajók hol fognak eltûnni ? Hullámok között ?
Egyébként meg olvastam, korrekt oldal. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://olli.freeweb.hu/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM