World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is tökéletesen mûködik a NF már 2,5 éve. Mindkét gépen. De van külön topikja, oda irogassunk ezzel kapcsolatban.
Irták a fórumon, nagyon memóriaigényes a játék, lehet az FF sok memóriát megevett és nem maradt az NFnek (ezt írták fórumon is)
off:
Ha gyorsan hasznalhato hajot szeretnel, nemet CV-re menj, kell 2 AA gunner 1 BO 4 FP meg 2DB, 1 hét alatt felhuzhato 0-rol és akkor a CV-t mar tudod hasznalni localokkal, meg lessz penzed is, szerintem a KM CV-nel nem tudsz gyorsabban hasznalhato hajot szerezni a BB-k azok a bb3-nal kezdodnek, az meg lvl 80, és 2 agat kell huzni, blitzben nem kapsz semmi xp-t fel kell huzni 2 AA gunnert lvl 30-ra felpakolni az emdenre, a 4 FP-t egyutt huzni a felso poziciokban az alsoban meg a 2DB-t cserelgeted,
Semmi konkrét sajnos (én winXPn toltam nagyonrég).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Plusz elég sokat kell várni amig egy csatába be tudsz kerülni (emlékeim szerint volt hogy 10-12 percet is vártam, hogy aztán kiderüljön az adott szoba gazdája AFK, és mehettünk keresni új szobát).
Aztán ha ossze ollóznak belõlük egy saját verziót,akkor akár még jó is lehet.
Majd kiderül...
Rengeteg játék van,amiben vannak marha jó dolgok,de valami mással elszúrják.Soha nem értettem,miért nem lehet,azonos kategóriáju játékok,a játékosok álltal legjobbnak tartott dolgait összeszedni és csinálni belõle egy újat.
Lopás vagy sem,nagyot üthetne.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha mondjuk ügyesen keresztezed a célponton a 3-4 turretet és jól becsülöd meg a távolságot, akkor mind egy pontban, a hajón csapódik be. Maximum sebzés 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Igen NF-ben tényleg számított az ügyesség és a tapasztalat. Kisebb hajóval is van esélyed a nagyok ellen.
Nekem a kedvenc szituációim azok, amikor felderítés nélkül küzd két BB és kb egyszerre veszik észre egymást közepes lõtávról. Az valami hihetetlenül izgalmas.
Ettõl a WoB-tõl én két téren várok elõre lépést a NF-hez képest.
1. Grafika, pontosabban a hajók normális lemodellezése. Ne legyen már jelentõsen különbözõ méretû két azonos osztályba tartozó hajó, csak azért mert az egyik premium hajó.
2. Normális hajó besorolások. Az 1. vh végi teknõk ne legyenek már azonos szinten a '30-as évek második felében készült BB-kkel. Gyalázat, hogy a NF-ben egy kategóriába tartozik a például a Paris, Imperatritsa Mariya, Hood (Nagato még elmegy) és a North Carolina, Bismarck, SoDak, PoW.
Kiváncsi vagyok hogyan oldják meg a hajók sebességét. Illetve lesz-e páncélátütés számítás és ha lesz hogyan csinálják meg az elõtétpáncélzatot és a fedélzeteket.
A harcrendszer és matrózfejlõdés szerintem visszalépés lesz a NF-hez képest, úgyhogy nem várok el tõle sokat, hogy ne kelljen olyan nagyot csalódnom.
Speciel a tökéletes blockshot néha visszafelé sült el nálam, mert elég 1-2 fok tévedés, és az egész ment a tengerbe az ellenség mellett.
Jobban szerettem a kicsit szellõsebb "esõztetést" 😊
Max valami hasonló,egyszerûsitett verziót tudok elképzelni.
Mondjuk az alap,hogy a célzással kell valamit buherkodniuk,mert itt a nagy célpontot nyújtó,nehézkes hajókkal nem lesz csiki-csuki meg fedezék harc mint a tankosban,meg ficánkoló repülõs dog fight sem.
Csak az írányzás marad.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A block shot remélem meg se fordul a fejlesztõk fejébe. Irreális, úgy hülyeség ahogy van. Ráadásul még unfair is.
Biztosan nem az elkészült hajók lesznek a top tier hajók. De remélem nem lesznek olyan fiktív hajók, mint a NF BB6-osai. Szerintem a NF BB5-ösei lesznek a BB vonalon a top hajók, Montana, Lion II, H44, Super Yamato. Oroszoknál Project 24-nek, franciáknak, olaszoknál (már ha egyáltalán lesznek) meg fene tudja, mivel NF-ben az orosz, francia BB tree el van csúszva eggyel felfelé.
A Bismarck tulajdonképpen akárhol lehet, attól függõen mennyi H-osztályú hajót raknak be. Ha feltételezzük hogy tier 10-ig lesznek hajók, akkor talán olyan tier 8-as lesz (felesleges 2-nél több H-osztályú BB nagyon hasonlóak voltak).
ez az a hely ahol a Navyfieldesek összegyülnek? 😊
on
szerény véleményem szerint, jót tenne a játéknak, ha a top tier hajok-at a valoban elkeszült hajokbol valogatnak ki, remelem a bissy nem T5-ös lessz
Az utolsó tengeralattjárós amit toltam az vmi c64-es, hidegháborõús cuc volt.. 😊
Ich möchte Scharnhorst !! ♥
Nincsenek csatahajók, vannak viszont a hangsebesség négyszeresével (kb 4800 km/h), sorozatban útnak indított hajó elleni rakéták, amiket csak automatizált, a másodperc törtésze alatt reagálni tudó légvédelmi rendszerek tudnak leszedni, százmérföldekrõl indított cirkálórakéták, szuperkavitációs torpedók(sebsség:370 km/h), helikopterek, az ellenséges hajókat százkilóméterekrõl típusra pontosan beazonosító érzékelõk, passzív szonárok satöbbi.
Nem lenne túl vicces.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
I met God. She's black
A videó több mint fele az öntõ munkásokról szól!😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”