22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Biztos lesz,minden WG játékban Open Béta után volt wipe.
    WoT és WoWp-ben is voltam zárt és open béta tesztelő.WoT-ban kaptam egy használhatatlan scout tankot,repülősben meg egy még gagyibb repcsit.
    Bár a WoT ajándék vicces volt,azt hiszem T4 vagy T3 scout tank volt,tudott menni 20-al,de nem tudták megsebezni sima lőszerrel.Még t5-6 tank lövése is pattant róla.
  • DantesHUN
    És akkor most már nem lesz több wipe?
  • sith7
    Open béta kedden jön a weipe meg holnap

Erről van valami hivatalos infó ?
    Link esetleg ?
  • Pluskast
    Igen is és nem is. Open béta kedden jön a weipe meg holnap. Némi előnyt kapunk az újakkal szemben meg azt sem akarják hogy egysíkú legyen adott csata.
  • kabel15
    Holnap akkor fix en WIPE lesz? És amit holnaptól megszerzünk hajók stb azok már megmaradnak nem?
  • seepheeerd
    Pöcs kivan... nekem még kellett volna vagy 80k hozzá, de a nyaralóban a lopott csárda nettel nem megy :D
  • StrikeFor
    köszi! legalább meglett a WIPE előtt :P :(
  • Dewri
    Ugyanakkor máshol azt írják, hogy most csak a 4.0 lesz bevezetve, de az open béta még nem:

"A 0.4.0 nem lesz maga az OBT. Azt még CBT-ben meg kell tesztelnünk bizonyos ideig, gondolom majd utána lehet szó az OBT-ről is."
  • tutyimutyi2
    Ezen a héten pénteken (június.26.) 5-től 8-ig nem lesz szerver jön a patch és az open beta illetve a wipe.
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/patchnotes-040/
  • seepheeerd
    Grat az Iowa-hoz :D
  • seepheeerd
    Vadászgép konfig... csendestárs, mert levadászom az ellen torpedóvetőit és bombázóit :)
    (Azért profik meg szokták köszönni :))
  • seepheeerd
    Nekem egy öreg Dell Precision 4600-on fut. Igaz, a rendszer és a játék egy 250GB-os SSD-n van, a DVD helyére pedig egy 1TB-os vinyó került, a többi gyári (16GB RAM, 2GB-os Quadro 2000 grafkártya az alaplapi mellett:
    Így low-ra állítva elmegy (bár az fps 10-20 között ugrál.
    A nagyobb baj a lag.

(Alienware M17 volt korábban, de megkapta a fiam :))
  • Dagohun74
    Azért ennyire nem egyszerű. Nincsenek F-18-asok a hordozón. Nézd élvezem a cirkálóval is a játékot, de ennyi a rombolót nem annyira a csatahajót meg még annyira sem baromi lassú és lassan tölt ráadásul tök védtelen ha ne talán egyedül marad. Ezért inkább választom a nagyobb évezettet nyújtó hajókat cirkáló és a hordozó.
  • StrikeFor
    persze,hogy élvezed,mert még 20 csomóra sem gyorsultam fel a kezdéstől a CV nek már van 1 killje meg 1st bloodja..............korrekt
  • Dagohun74
    Hát kövezetek meg de én élvezem a hordozóval a játékot. Annyira nem OP a hordozó, pl. ha japánnal vagyok és ellenem egy amcsi hordozó van szinte esélyem sincs, a vadászai gond nélkül lecsupaszítanak seccperc alatt. Az igaz hogy aki tud játszani vele az bizony szívatni tud rendesen.
  • StrikeFor
    öcsém! kár,hogy nem te vagy a fejlesztő! ezek nagyon korrekt ötletek!

ami még poén a képen,hogy az egyik legjobb AA védelmű hajó és nézd meg leszedtem vele 2db gépet....a maradék 8-10 meg simán kinyírt..........

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.24. 11:58:26
  • Sendrov
    Szerintem az lenne a megoldás, hogy ha a magasabb tierben lévő cirkálók és csatahajók légvédelme valóban tudna olyan légvédelmi tűzfüggönyt vonni maga köré, hogy ne lehessen ilyen közelről torpedókat indítani repülővel. Az sem ártana, ha repülőgépek tényleg vízközelből dobnák le a torpedókat, nem pedig úgy, hogy zuhanóbombázóként függőlegesen levágódnak a magasból dobnak és már függőlegesen emelkednek is. A mostani magasságból a valóságban vízbecsapódáskor összetörnének a torpedók.
    Ha tényleg X másodpercig vízközelben kellene dobás előtt közelíteniük, akkor a szigetek és jéghegyek is tényleges biztonságot adhatnának és nem fordulna elő olyan, mint az általad linkelt képen.
    Egyébként nem csak a légvédelmet tartom gyengének, hanem a másodlagos tüzérség hatótávját és pontosságát is.

Én minimum megdupláznám a másodlagos tüzérség lőtávját, de hogy a DD-kel se legyen nagyon kicseszve, a teljesen automata tűznyitást megszüntetném. Csak akkor nyitna tüzet a másodlagos tüzérség, ha a játékos manuálisan adna neki célt. Csatahajóknál ezt megfejelném még annyival, hogy a jobb és bal oldali másodlagos tüzérségnek külön lehessen célt adni (pl. eltérő színű célkereszt, max. 2db cél).

Az AA lövegeknél meghagynám az automata tűznyitást és a jelenlegi elsődleges célt kijelölő célzást.
    Kettős célú másodlagos tüzérség esetében pedig az automatikus légvédelem felülbírálná a manuálisan beállított víz felszilni célt, így azok a lövegek is a repcsiket lőnék. Ez még egy esély a rombolóknak, hogy azért a csatahajók se legyenek túl sebezhetetlenek. A rombolók pedig így rá volnának kényszerítve arra, hogy légi fedezet alatt támadjanak.
  • StrikeFor
    az,hogy minden kibebaszom játékot a CV-k nyernek meg nagyon faxság! nem hiszem el,hogy nem lehet ezzel tenni valamit.........3-4 Killt egy közepes játékos is behúz velük...0 agy kell hozzá és az összes többi játékos játékát elbassza
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.24. 09:57:51
  • Pluskast
    Nálam is ugyan ez van. Szarrá ment szerintem a szerver és azóta van ez mióta párhuzamosan megy a 0.4. Szerintem úgy vannak vele, hogy mivel itt van mindjárt az open beta és jön a wipe, majd akkor rendbe rakják a szervert. Persze más kérdés, hogy ez egy elég hanyag és szemét hozzáállás (olyan oroszos).
  • StrikeFor
    ezzel kezdhetnének már valamit,mert fenemód idegesítő és OP és Unbalanced shit!

• Pluskast
    Igen, mivel ha kijön 0.4 jön az Open Beta (mondjuk szerintem ez még nem open beta-ra érett de a készítők nem így látják).
  • Sendrov
    Ez a 0.4.0 teszt nekem csak arra volt jó, hogy kipróbáljam a Warspite-ot. A gameplayek alapján rosszabbra számítottam. Magányos harcosként gyorsan el lehet vele vérezni, de néhány csatahajóhoz vagy cirkálóhoz csatlakozva igen értékes tűztámogatást lehet vele nyújtani. Még torpedókat is lehet vele kerülni, ha nem dobják közvetlenül mellém.
    A 0.4.0-ban jópofa dolog a felderítő repülő segítségével történő (szinte felülnézeti) célzás nagy távolságra.
    A tipkus WG hülyeségeket nem számítva egyre összetettebb és egyre jobb lesz ez a játék.
  • StrikeFor
    F U :D

• kissssss
    na jó letöröltem a picsbe a 0.4.0 verziót, átnyálaztam a hiv fórumot, leveleztem a wg-vel is,stb.... de egyszerűen képtelenség bejutni.
  • tutyimutyi2
    hm nekem most azt csinálja hogy elkezdek várakozni és kb fél másodpercenként ugrálnak a várakozó játékosok száma 0 és 100 között illetve néha-néha egy pillanatra középen feltűnik a töltő kör aztán eltűnik
  • StrikeFor
    peccs után kezdhetjük elöről kiütni a hajókat???
  • Plata
    Nekem is ez van most.Csatlakoznék csatába a számok összevissza ugrálnak,és visszadob kikötőbe.Hatos hajóval is minimum 9-es csatába jutok.
  • Caliph
    nekem tegnap csinálta,ma még nem dobott vissza a kikötőbe.
  • kailee
    Egyre távolabbinak tűnik nekem ez az indulás . Utolsó patch óta minden hülyeséget csinál a játék. hiába indítom a battlét visszadob a kikötőbe. ha a sorsolás hoz be is jutok ott össze vissza számokat mutat és nem tudja elindítani a játékot.

Egyre rosszabb lesz ahelyett hogy javulna
  • kabel15
    Nem lenne rossz. Holnap műtenek utána 2 hét betegszabi
  • Cobra.
    Nem egyértelmű, de lehet már holnap vagy holnapután indul az open beta.
  • tutyimutyi2
    jah hamarosan átlép open bétába írja is a hír hogy a jutalmas dologhoz ma éjfélig lehet még csatákat gyűjteni illetve holnap éjfélig van lehetőség megvenni a yubari-t az orosz-t aminek nemtudom leíni a nevét és a sims-et utána pedig örökre eltünnek.
  • Dewri
    Holnaptól valami változás lesz? Hamarosan nyílt béta?

• kabel15
    Azt meg lehet nézni, hogy a szerveren ki hányadik helyen áll lejátszott csaták számában?
  • StrikeFor
    Iowa már csak 30k :P
  • Plata
    MM megint formában van.
  • StrikeFor
    North Carolinával AP 5 HIt 1 Crit= 7860 dmg egy kibebaxott Destriyerbe........reális,hogy telibeveri 6 db 406 mm-es löveg és a fele Hp-ja sem megy le..........
  • StrikeFor
    jaaa pakki :P Battleshippel
  • Plata
    Mivel voltál?Mert szerintem azt az acsit csak akkor kapod meg ha carrierrel mész és azzal lősz le 30-at.
    Cruiserrel 50-ért sem kapsz.
  • StrikeFor
    végre kiszedtem 30 repülőt erre nem adta meg az acsit :S :(