World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor te láthatón nem ismered a jelenlegi tengeri harcászatot.

Nincsenek csatahajók, vannak viszont a hangsebesség négyszeresével (kb 4800 km/h), sorozatban útnak indított hajó elleni rakéták, amiket csak automatizált, a másodperc törtésze alatt reagálni tudó légvédelmi rendszerek tudnak leszedni, százmérföldekrõl indított cirkálórakéták, szuperkavitációs torpedók(sebsség:370 km/h), helikopterek, az ellenséges hajókat százkilóméterekrõl típusra pontosan beazonosító érzékelõk, passzív szonárok satöbbi.

Nem lenne túl vicces.

Caliph
és úgy kilõnéd az ellenfelet egy tomahawkal vagy exocettel 100kmrõl hogy nem is látod😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PLaci
Nincsenek a jelenben nagy csatahajók.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

JObb lenne ha a jelenben játszodna. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ezt akartam írni. az öntés rendesen megy.

Hell Girl
Hát ez még nem sokat mutat, de legalább már ennyi kész van. 😄

szabii98
Asszem ezt kihagyom. WoP várós de ez...😄 mondjuk hajós téma sosem izgatott.

I met God. She's black

Azért még bõven bennük van a komcsi virtus.
A videó több mint fele az öntõ munkásokról szól!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Pluskast
Na igen. Ha pl a jütlandi csatát nézem ott kb 15-16 kme-es távolságból lõtték egymást a hajók, persze távolabbról is tudták volna, de ahogy te is mondod nem lett volna értelme. Asszem már csak azért sem mert olyan távolságból nem is látták egymást.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Inkább Tirpitz medál kell😛

Eagle16
GamesCom trailer...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tuvok
Kilõsz 7 tug boat-ot és Top Gun vagy 😊

7 csatahajóért meg jön a Prien-medál 😊)

hehe<#taps>gg

Nemtudom a WOTban mi "elég" összetett és a NF-ben mi komplikált neked... 😊

Annyira király lenne egy NavyField WoT grafikával és egyszerû kezeléssel meg elhagyni azt az agyonkomplikált barom matrózképzési rendszert. Ami a WoT-ban van az pont elég összetett.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

troll on:
gondolom itt is az lesz hogy beáll középre a hevi csatahajó ami természetesen csak szovjet lehet és ide lõjjetek alapon ledarálja a fantörpikus mecsméking által bedobott papír hajókat, természetesen megkapja a hero címet és elismerõen beírják a nyertes csapat tagjai hogy GG :-D

HP+

illetve remélem megvalósítják, hogy a CV játék legyen lutri, vagy vadászokat küld fel, vagy torpedóvetõket

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A gyakorlatban is eltudtak lõni 35-40 km-re. Csak értelme nem volt. Mint ahogy névleges tûzgyorsaságnak se. Az egy dolog hogy ez a valóság, a játékban nem kell így lennie.
Molnibalage
Pedig a valóság ez. Eméletben a csatahajók tüzérsége 35-40 km-re is el tudna lõni - csõemelkedés max. értéke a kulcs - csak éppen akkora távolságra tûzvezetés megvalósítani soha nem tudtak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azért ott még mindig egy picivel több skill,meg odafigyelés kell a CV-hez,mint a WOT-ban az artyzáshoz.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A CV pont ezeknek a játékosoknak való. A pálya sarkából indítanak x mennyiségû torpedóvetõt vagy zuhanóbombázót. De legelább ezekre lehet majd lõni AA fegyverekkel.

De remélem itt nem lesz fele akkora látótávolsága a BB-knek, mint lõtávolsága. Akkor nem szorulnak majd a lapostetejûek repülõire. Sok anyázás elkerülhetõ lesz, amiatt hogy nincs fény és kinek a dolga is lenne fényt adni.
Eagle16
SPG majd ez lesz:

Már látom elõre...csata elõtt kiválasztod hogy egy szigeten pontosan hova akarod lerakni, és onnan lövöldözhetsz a hajókra 😊

Valamilyen játékszer ebben is kell hogy legyen azoknak, akik nem tudnak szemtõl szemben harcolni...Overlord majd személyesen állítja össze a parti üteges tech-fát 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem, mégis miért lennének azok? A WoT-ban a TD-k hátulról operálnak, a tengeralattjáró alapvetõen közelharci egység. Hülyeség a WoT-os egységek szerepköréhez hasonlítgatni hajókat, a CV se felel meg az SPG-nek.
Tono34
TD-k meg a tengeralattjárók lesznek?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az anyahajókról nem lehet felszállni, amirõl te beszélsz az a repülõgép-hordozó.

Hell Girl
Elnézve nagyon jó kis játéknak néz ki .... 😄 Ha ilyesmi módon oldják majd meg itt a dolgokat, remélhetõleg játszható lesz.

Hell Girl
A szájkaratéskodás a WOT szobába való. A WOW meg a WOB fórumokat kíméljük már meg az elzüllesztéstõl.

én biztos hogy wop-al fogom tolni. wargaming szuper ballance játékok kuka

DummyBoy
Gyors kérdés - bár ez itt off:

Neked megvan a WoP? Mármint a Wings of Prey?

Mert az egy nagyon szuper kis repülõsjáték, már - már szimulációs elemekkel ... Én is nagyon szerettem, a megjelenése óta megvan, de nem egy Il-2 vagy CoD ...

És bár értem mire gondolsz, HIÁBA hasonlítgatják szimulátorhoz ... NEM AZ!

Abban igazad van, hogy a Lego Star Warsos rész inkább a Warplanesre és a az ilyenekre vonatkozott, de ha bemész a World of Planes topikba, és megkeresed az errõl szóló hsz-emet, ott leírtam miért nem életképes egy szimulátor - MMO ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ÉS MI KÖZE VAN a GAIJIN Ent. -nek a Wargaminghez ? SEMMI!!!

Talán idõnként külföldi fórumokat is át kéne olvasgatni, mert nem hülyeségbõl hasonlítgatják szimulátorokhoz a WoP-t ?

DummyBoy
Én is 😊 Ott a fórumban leírtam ... attól még nem szimulátor valami, hogy van benne valami amit vezetni lehet ...

Ezeknél a "szimulátoroknál" még a Lego Star Wars is élethûbb 😊

A World of Planesrõl beszéltem szimulátorjelleggel kapcsolatban.

DummyBoy
Nem szimulátor jelleg lesz, hanem valamilyen alsóhangon is alapszintû fizikaszerûség, ahogy a Wargamingot ismerjük ...

Leginkább Úgy képzelem, hogy a Gaijin entertainment megcsinálja a World of Planes-t jól, akkor az rettenetesen sok pénzt érhet, ez a warplane cucc meg a farvizen akar sokat érni.

Na itt semmi komoly dologról nem esett eddig szó, ez az egymásra licitálás meg kezd nevetségessé válni ( World of planes vs. World of warplanes ugye), pl World of planes-be be van ígérve szimulátor "jelleg" (röppályák stb) és hajók is a szárazföldi jármûvek mellett!

Persze 65*65km-re kell összezsúfoljanak mindent ,de gondolom majd bõvíthetõvé is válhat ? 130? 200 ? 1000 ? 😄D

Molnibalage
+1

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pluskast
Meg mondjuk, lesz e benne tengeralatjáró is?

Pluskast
Én az anyahjókra leszek kíváncsi. Mármint az, hogy fog mûködni? Mondjuk a world of warplanesben lévõ gépemmel fel tudok majd szállni és bombázhatom a hajókat? Vagy mondjuk az anyahajók lesznek a "vizi artyk" és a gépeket majd az ai iranyítja?

DummyBoy
Nos, asszem a halálbokrok és halálfelhõk után jönnek majd a halálködök is 😊

Érdekes lesz, ez jobban mozgatja a fantáziámat mint a repülõs ...

Kiváncsi vagyok benne, hogy sikerül-e ezt is annyira elb@szni majd mint a WoT-ot ...

Akkor ez kb olyan célzás mint a WoT-ban. Látom a célpont ráközelítek, egérrel kijelölöm hova lõjjenek az ágyúk és ennyi.
Caliph
nem,egérrel célzol görgõvel közelítesz,nem automatikus. kivéve akkor ha épp a légvédelmi lövegeket vagy a torpedóvetõ csöveket kezeled.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem ismerem a játékot. Itt csak annyi történt, hogy kijelölte a célpontot és automatikusan célpontra álltak a lövegek?

szabii98
Azért a CoD és a BF3 topikban állandóan csak a flém megy, meg hülye CoDosok stb stb. Szinte minden CoD topikban el van az játszva, hogy ez a játék szar meg ilyenek, az nem ugyan az, mint a WoT topikban szerintem. 😄

I met God. She's black

[NST]Cifu
Off

Én még két hónapig játszottam a WoT-al miután a topicot kivettem a kedvencek közül. A flémet meg úgy kell érteni, hogy a WoT topic kb. negyedét kitiltottam volna egy hónapra, mert megérdemelték volna. 😊

Sajnos a játék népszerûség átka az, hogy a tömeg vonzás törvénye szerint sok kellemetlen alak is feltûnt, akik képtelenek a fórumozás alapvetõ szabályainak tiszteletben tartására.

Ez persze nem a WoT hibája. Sokszor érez az ember késztetést a büntetõpontesõ kiszórására, ha beleolvas egy BF3 vagy MW3 topicba is, hogy a Való Világ és hasonszõrû csodákról már ne is beszéljek. Viszont nem az a cél, hogy elnéptelenítsük az SG-t. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azt hittem azért tüntél el mert meguntad a sok flémet a WOT topikban 😉

[NST]Cifu
Elnézést, átfogalmazom. Az én szememben elvérzett.

WOT nem vérzett el. Él és virul, most még a német tankbuzik is csöndben vannak, megkapták az OP tankjukat (E széria, fõleg az E50 ahogy hallom).

A népek tömegével veszik 12.5K-ért a prémium tankokat, szóval megy a bolt rendesen.

Caliph
battlestationsben a távolság alapján oldották meg. a nagy hajóágyúk messzire hordanak,így bizonyos távolságig csak azzal lehetett lõni,ahogy közelebb értél úgy csatlakoztak be a kisebb lövegek.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

[NST]Cifu
Itt is az lesz a probléma, hogy balancolja ki a dolgokat. És itt is fog elvérezni, ahogy a WoT. Összemossa az 1930-as években készült hajókat majd az 1946-ra elkészült-volna-ha-akarták-volna típusú hajókkal, és a fejlesztõk majd megmagyarázzák, hogy miért nem számít a tûzvezetõ asztal vagy a lokátor úgy, ahogy.

Külön öröm lesz itt is a láthatóságot megoldani, illetve a másodlagos fegyverzetet nagyon kiváncsi leszek, hogy szándékoznak integrálni a játékba. Egy csatahajón uge alapból vannak a nagy hajólövegek, van a másodlagos tüzérség (esetleg DP feladatkörrel) és van a kis kaliberû légvédelem. Namost ha CV van, akkor repülõgép is lesz. Ez lesz a harmadik probléma. Ezt így hogy akarják összehozni? Úgy, mint a Navy Fields-ben, hogy vagy ezzel lõsz, vagy azzal, a kis kaliberû légvédelem meg önmûködõ?

Mondjuk az az igazán szomorú, hogy a Navy Fields 3D sehol sincs ennyi év után se...

Caliph
szerintem az irányítás teljesen battlestation midway/pacific lesz.

bsp yamato