22427
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #3959 remélem nyertem :D :D -
seepheeerd #3958 Hehe... mintha a valóságban hasonló lenne a fölállás... vagy még ennél is jobb :D -
seepheeerd #3957 A valóságban is voltak álcázó festések, de azok a távmérőket voltak hivatottak becsapni. Persze a radarral nem tudtak mit kezdeni... -
Angelus1991ster #3956 Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t? -
Angelus1991ster #3955 Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t? -
seepheeerd #3954 Voltunk együtt csatában (csak Te a másik oldalon :)) -
ikarus44 #3953 lol
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.21. 19:04:39 -
Scharnhorst #3952 Csak azért kérdeztem, mert én 190 000 aranyat kaptam amiből megvettem az Atagot és maradt is még sok free xp átváltása után. Plusz sikerült egy bugos winratet is összehoznom.
-
Plata #3951 F2P játèkos 5k,fizetős 10k. -
Scharnhorst #3950 Aki bejutott a 0.4.0 tesztre az mennyi aranyat kapott a bejutásnál? -
Plata #3949 Nekiültem és kifejlesztettem végre New Mexico-t.Full stock,de eszement jól kanyarodik.Megvertem közvetlen közelről destrot,próbálkozott ködbe meneküléssel és onnan nyomatta torpedókat,de sikerült szinte mindet kikerülni,öszvissz 1 torpedót kaptam be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 20:59:05 -
Plata #3948 Mert pénzéhesebbek lettek. -
Dewri #3947 Ja, ezért nem értem miért nem olyan a tesztszerver mint a wotnál, akkor lenne esély tesztelni... -
tutyimutyi2 #3946 én már többször is próbálkoztam olyannal hogy cleveland-el :) követtem a csatahajót csak éppenséggel akkor a csatahajók mindig engem fókuszáltak amíg el nem süllyedtem :( -
StrikeFor #3945 hát ez az! pont azokat a hajókat nem tudom/tudjuk kipróbálni ami nincs meg! GRATULÁLOK a sötét baromnak aki ezt így kitalálta.......... -
Dewri #3944 Nagyon nem érdemes ráfüggeni, mivel csak holnapig tart a tesztszerver... -
StrikeFor #3943 azért jó nagy bunkóság,hogy most kezdhetem előről újra játszani az ágakat..........T9-10 helyett -
#3942 Igen tudom, viszont az előbb sikerült össze játszanom ez alapján egy csatahajóval. De 3 an be lehet menni csatába. -
kissssss #3941 ugye azt tudod e hogy most csapatjátékról beszélsz? egy random csapat összeválogatásban ez szinte képtelenség. :DDD már a wot is ezen vérzett el rögtön a legelején és azóta is csak egy UT team deathmatch szinten van megragadva. -
#3940 Létrehoztam játékban SG WoWs Hungary csoportot. Ott lehetne csapatokat szervezni játékra. -
#3939 Ha a csatahajókat követné egy cirkáló és esetleg egy romboló rögtön más lenne a játék. Jelenleg az a gond hogy mindenki tudja hogy a csatahajók piszok lassan töltenek, így akár egy cirkálóval is közel mernek hozzá kerülni. És mivel a cirkáló bődölet gyorsan tölt simán le tud adni 6 sorozatot mire a csatahajó betölt. És ezt meg is teszik. De tegyük fel hogy a csatahajó mellett lenne egy kísérő cirkáló aki viszonozni tudná a tüzet, rögtön elgondolkodna a cirkáló hogy megéri e így harcolni. A kis romboló pedig tudna sunnyogni és amíg a csatahajó csatahajóra lő a káoszban néhány jól irányzott torpedóval el tudná dönteni az ütközet kimenetelét. -
Dewri #3938 Én bejutottam. Kár volt. Néhány apróság van, pl a javítócsomag a hajón mostmár 2 féle, a második gyorsabban tölt, de pénzbe kerül. Lehet venni álcafestést a hajóra, ez is 2 féle, más-más tulajdonságot ad. A tech-tree teljes minden ágon. Bejön a 8-as szint a felhasználónál, ez tartalmazza az álcafestést. Az 5ezer arany pont nem jó arra, hogy megnézze az ember a nagyobb prémium hajókat, csak a 2 ruszkit lehet megvenni belőle. Inkább a kapitányok átképzésére illetve szabad xp átváltásra használtam. Ez is wg játék, miért nem úgy tolják a tesztszervert, mint a wotban: végtelen zsé, végtelen xp, sok arany?
Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...
Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti... -
hippy #3937 Üdv.
NA szerveren játszogattam eddig, de ma sikerült 1 EU kulcsot szereznem. A pingem határozottan jobb, viszont olyan dolgokba futok bele, ami a másik szerveren nem volt. 3 hajóval is próbáltam csatába menni, de 1-2 perc sorbanállás után visszadobott a kikötőbe. 2 kör után újraindítottam a játékot, akkor beengedett 1 csatába. Annak viszont ez lett a vége.
Nálam van valami gond, vagy ilyen előfordul itt és nyugodjak bele? A sima szerveren vagyok nem a 0.4.0-án.
Utoljára szerkesztette: hippy, 2015.06.20. 16:13:46 -
#3936 Nah már sorban állás is van :D
Pedig gondoltam ki próbálok 1-2 hajót. -
kissssss #3935 már ha sikerül bejutnod.... -
Avenger93 #3934 Akkor rosszul értelmeztem :) köszi -
Plata #3933 Nem,a teszt szerveren kapod. -
Plata #3932 Nagy szinten is ugyanez van. -
Avenger93 #3931 Tehát ha felmegyek tesztszerverre akkor a teszt után kapok 10 vagy 5 ezer aranyat? -
kissssss #3930 hát akkor a wg feldughatja magának a 0.4.0 kliensét meg az 5000 aranyát...... megyek vissza war thuderezni, majd holnap megpróbálom újra. -
#3929 most végeztem a patcheléssel,elsőre beengedett. -
kissssss #3928 szerverhiba, hibás email vagy jelszó, szerver túlterhelt, stb........ képtelenség bejutni most. -
kissssss #3927 elvileg már mennie kéne a szervernek de még mindig nem lehet bejutni.... -
#3926 Nem tudom, hogy engedi e. De mehetünk együtt ha igen.
kabel15 ként meg találsz játékban is.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 17:27:36 -
Jacktor #3925 Minden szavaddal egyetértek (én is épp ott tartok mindkét ágon). Lehet együtt kéne bemennünk, egymást kiegészítve (már ha engedi a CC szakaszt).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.19. 17:20:15 -
Awakening #3924 Csak vicc volt, gyertek nyugodtan, megy a szerver. -
kissssss #3923 úgy imádom mikor utólag nekiállnak módosítani a feltételeket...... -
Awakening #3922 Azt írják a 49% winrate a határ, aki fölötte van azt engedi be a szerver. Igazuk van, azért mindenféle jött-ment ne jöhessen be. :) -
#3921 10es japó hajón 100 capacity.
Nagy a dilemma, hogy melyik ágat érdemesebb húzni. Amerikai repülők lényegesen erősebbek, vagyis ha nem is erősebbek de míg egy japán csapatba van 4 repülő addig egy amerikaiba 6. Szóval 1v1 ben amerikai fog nyerni. Viszont ugyan akkor ott van az is hogy míg egy japán azonos szinten 6 csapatot irányít egy amerikai max 4 et tud. És itt jön a probléma, hogy nem tudjuk magunk elosztani hogy milyen gépeket szeretnénk vinni magunkkal, előre meghatározott séma alapján kell kiválasztani. És ez az amerikai hajók nagy hátránya (kis szinten legalábbis) 5. szintű amerikai anyahajónál járok, de lényegesen kevesebb siker élményem van mint a japán 6 os anyahajóval.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 16:20:03 -
Awakening #3920 Nagyon szépek az új hajók. Kitettek magukért a rajzolók...