World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsenek csatahajók, vannak viszont a hangsebesség négyszeresével (kb 4800 km/h), sorozatban útnak indított hajó elleni rakéták, amiket csak automatizált, a másodperc törtésze alatt reagálni tudó légvédelmi rendszerek tudnak leszedni, százmérföldekrõl indított cirkálórakéták, szuperkavitációs torpedók(sebsség:370 km/h), helikopterek, az ellenséges hajókat százkilóméterekrõl típusra pontosan beazonosító érzékelõk, passzív szonárok satöbbi.
Nem lenne túl vicces.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
I met God. She's black
A videó több mint fele az öntõ munkásokról szól!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
gondolom itt is az lesz hogy beáll középre a hevi csatahajó ami természetesen csak szovjet lehet és ide lõjjetek alapon ledarálja a fantörpikus mecsméking által bedobott papír hajókat, természetesen megkapja a hero címet és elismerõen beírják a nyertes csapat tagjai hogy GG :-D
HP+
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De remélem itt nem lesz fele akkora látótávolsága a BB-knek, mint lõtávolsága. Akkor nem szorulnak majd a lapostetejûek repülõire. Sok anyázás elkerülhetõ lesz, amiatt hogy nincs fény és kinek a dolga is lenne fényt adni.
Már látom elõre...csata elõtt kiválasztod hogy egy szigeten pontosan hova akarod lerakni, és onnan lövöldözhetsz a hajókra 😊
Valamilyen játékszer ebben is kell hogy legyen azoknak, akik nem tudnak szemtõl szemben harcolni...Overlord majd személyesen állítja össze a parti üteges tech-fát 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Neked megvan a WoP? Mármint a Wings of Prey?
Mert az egy nagyon szuper kis repülõsjáték, már - már szimulációs elemekkel ... Én is nagyon szerettem, a megjelenése óta megvan, de nem egy Il-2 vagy CoD ...
És bár értem mire gondolsz, HIÁBA hasonlítgatják szimulátorhoz ... NEM AZ!
Abban igazad van, hogy a Lego Star Warsos rész inkább a Warplanesre és a az ilyenekre vonatkozott, de ha bemész a World of Planes topikba, és megkeresed az errõl szóló hsz-emet, ott leírtam miért nem életképes egy szimulátor - MMO ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Talán idõnként külföldi fórumokat is át kéne olvasgatni, mert nem hülyeségbõl hasonlítgatják szimulátorokhoz a WoP-t ?
Ezeknél a "szimulátoroknál" még a Lego Star Wars is élethûbb 😊
Persze 65*65km-re kell összezsúfoljanak mindent ,de gondolom majd bõvíthetõvé is válhat ? 130? 200 ? 1000 ? 😄D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Érdekes lesz, ez jobban mozgatja a fantáziámat mint a repülõs ...
Kiváncsi vagyok benne, hogy sikerül-e ezt is annyira elb@szni majd mint a WoT-ot ...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
I met God. She's black
Én még két hónapig játszottam a WoT-al miután a topicot kivettem a kedvencek közül. A flémet meg úgy kell érteni, hogy a WoT topic kb. negyedét kitiltottam volna egy hónapra, mert megérdemelték volna. 😊
Sajnos a játék népszerûség átka az, hogy a tömeg vonzás törvénye szerint sok kellemetlen alak is feltûnt, akik képtelenek a fórumozás alapvetõ szabályainak tiszteletben tartására.
Ez persze nem a WoT hibája. Sokszor érez az ember késztetést a büntetõpontesõ kiszórására, ha beleolvas egy BF3 vagy MW3 topicba is, hogy a Való Világ és hasonszõrû csodákról már ne is beszéljek. Viszont nem az a cél, hogy elnéptelenítsük az SG-t. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A népek tömegével veszik 12.5K-ért a prémium tankokat, szóval megy a bolt rendesen.
Külön öröm lesz itt is a láthatóságot megoldani, illetve a másodlagos fegyverzetet nagyon kiváncsi leszek, hogy szándékoznak integrálni a játékba. Egy csatahajón uge alapból vannak a nagy hajólövegek, van a másodlagos tüzérség (esetleg DP feladatkörrel) és van a kis kaliberû légvédelem. Namost ha CV van, akkor repülõgép is lesz. Ez lesz a harmadik probléma. Ezt így hogy akarják összehozni? Úgy, mint a Navy Fields-ben, hogy vagy ezzel lõsz, vagy azzal, a kis kaliberû légvédelem meg önmûködõ?
Mondjuk az az igazán szomorú, hogy a Navy Fields 3D sehol sincs ennyi év után se...