22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Pluskast
    Rosszul. 111 csata 52 győzelem 54 vereség és 5 döntetlen. Jelenleg fullos New Mexico-m van meg egy Saint Louisom.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 10:28:18
  • StrikeFor
    kereken 50 csatám van 29 győzelemmel 21 Loss a többi draw...így tartok a New Yorknál.........ti hogy álltok?
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 10:22:00
  • Pluskast
    Hehe :) Sajna a csatahajók a legnagyobb szopások és WG rohadtul megvágta azt a kevés légvédelmüket is amijük eddig volt. Szóval, ha csatahajóval mész számíts rá, hogy odaát mindenki téged akar megdugni:))
  • StrikeFor
    én már elbasztam.....semmi értelme a prémium gépeknek ha nincs tele a buxád real money-val
  • StrikeFor
    miért nem csak 1 kapitány húzol? én csak egyet használok most 9-es
  • DantesHUN
    Jaj de jó. Lehet venni prém. csatahajót? Minek? Úgyse ért szart se . Ócska fos.
  • StrikeFor
    de basszus hogyan??? NC-ig használhatatlan kritikán aluli fos az összes Amcsi BB...........annyi pénzem meg nincs ,hogy Atalantával GOLD-ért húzzam magam :(
  • StrikeFor
    fejlesztett a Torpedó észlelés....sokra megyek vele,hogy ilyen zuhanóbombázó módra pár száz méterre tőled baxxák le...........
  • seepheeerd
    Majd a North Carolina megmutatja nekik! :D
  • seepheeerd
    No chance, ahogy a művelt orosz mondaná, ha tudna angolul... Mire látod a torpedókat, már késő....

Engem ez zavar: ki a fene bújik a nem látható helyen???
  • StrikeFor
    na nézem a meccset 2 Cleveland és egy Warspite cca 20 másodpercig lőtt 2 torpedós géprajt....ők sem szedtek le egyet sem :D :D :D így hárman :D :D
  • StrikeFor
    A MOCSKOS K ÉLETBE!! HOGY MIÉRT NEM MEGY AZ ANYUKÁJÁBA A WG!!!

18 db Torpedod dobtak rám.....egyetlen gépet nem lőtt le az AA-m....közel 40 másodpercig lőtt folyamatosan és egyetlen osztag egyetlen "kockáját" nem szedte le.......

• StrikeFor
    szétlőtt egy Gremacsni
  • StrikeFor
    szerintem nekem bőven volt időm az elmúlt 3 napban és még a New Mexico felénél sem vagyok
  • seepheeerd
    Iowa még elkeserítőbb...

(ott voltál megint az ellenfél táborában :))
  • sith7
    igen, erre , köszönöm
  • tutyimutyi2
    írja hogyha lövik a repcsiket akkor legyező formájú lesz a ledobás alakja, érdekes mikor én próbáltam még wipe elött akkor akármennyire is lötték a gépeimet a ledobási irány csak nem akart szétnyílni.
  • Pluskast
    Ja bár az a pár ezer ember aki eddig megvette nem fogja megtenni azt a szívességet, hogy nem hozza be:)

StrikeFor

Ezt kérdeztük mi is a haverral, hogy hogy a büdös jó istenbe volt képes valaki már most kihúzni. Döbbenet, hogy egyeseknek mennyi idejük és türelmük van egy játékhoz...

UI: Tényleg van mától open béta. Szóval le lehet szedni bátran a játékot.
  • Tono34
    T4 japó hajó, harc közben
  • Tono34
    wot-ban ugyanez van.. grind, grind ...
  • StrikeFor
    NORTH CAROLINA?? na azt hogy a rákba???

230.000 XP !!!!

ha 1500-at szed egy meccsen/tehát mindig nyer/ akkor is 150 meccs kb....egy meccs 10 perc azaz kereken 25 óra játék! elmebeteg
  • seepheeerd
    Ma reggeli patch egyik eleme:
    Within the next few weeks, we expect to have a large amount of very skilled players on the higher tiers, so to save some nerves for newcomers we have temporarily removed the tier VIII premium ships Atlanta (US) and Atago (Japan) from sale.

Navégre!
  • Pluskast
    Tudja a fene. Elvileg lehet, hogy mégis van már OBT. Próbáljátok ki, mert itt a srác azt írja, hogy neki már megy.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 09:36:03
  • kabel15
    Repülők nektek is egy vonalba dobják le a torpedókat? Mennek szépen sorba egymás után a torpedók. Egyenlőre nem érzem sem előnyét sem hátrányát ennek. Viszont eddig nem ilyen volt.
  • Jacktor
    Konkrétan mire gondolsz? A rombolós vagy repülős torpedózásra?
    Utóbbira itt egy elég részletes komment, én is ebből jöttem rá hogy is kell :)
  • Jacktor
    Itt még 0.3.1-es verziót ír, szóval a fél karom nem adnám oda hogy működik is.
  • Pluskast
    Téves riasztás. Bocsánat!
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 09:30:23
  • Pluskast
    Az amcsi csatahajóknál szánalmasan gyenge a légvédelem. Alapból vagy nincs vagy alig van rajta. Pl New Mexico. 6-os színt és alapból a légvédelmi értéke 3. Egész egyszerűen vicc és szánalom. Azért ezen a tieren már elég sűrűn pakol be a rendszer hordozókat és nem ritka, hogy hetes hajók repülői jönnek ellened. Na most egy hármas légvédelmi értékkel rendelkező hajónak ugye kb zéró esélye van, hogy megvédje magát a repülőkkel szemben és igen lehet rá jobb légvédelmet szerezni de addig a hajam kihullik a tépkedéstől mire összeszedek 11 ezer xp-t, hogy jobb hajótestem legyen és hozzáteszem még úgy is csak tizenhatos lesz az érték ami kb egy négyes hordozó gépei ellen ok, de ezen a színten semmi esély arra, hogy ilyennel sorsoljon össze a játék. Nagyon el lett cseszve a csatahajók légvédelme.
  • Tono34
    Ha erre gondolsz? A japó hajóra kíváncsi lennék. Ha valaki megvette írhatna róla pár sort.
  • sith7
    Köszönöm a megerősítést, remélem ez lesz; eddig nem tudtam még sokat menni vele

Van már prémshop ?
  • Pluskast
    Lőszerraktár találat. Tegnap a fullos New Mexico hajómat offolta ki így egy lövéssel egy North Carolina. A döbbenettől nem is bírtam megszólalni csak annyit írtam be a chatbe, hogy LOL.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 09:19:46
  • Tono34
    Murmansk nagyon jó, kiváló vétel ;)
  • pancser190
    Láttátok, hogy a premiumshopban a Warspite mellet egy japán tier IV csatahajó is megvásárolható?
  • zsupeti
    Nagyjából minden tiszta,de ez a torpedózás nem megy.Van erről valami írás,mert a videókból nem igazán jön át a lényeg.
  • Dagohun74
    Azt hiszem marad az eddigi felállás cirkáló és hordozó. Ezeket kell húzni. Myogi kb 5 sortűz és talán egyszer bejön hogy sikerül 10000 felett sebeznem a másik 4 sortűz alatt 850-1000. Szóval marad a fenti két hajó osztály. Mondjuk HE-vel megvan a sortűzeként 2000-2500 sebzés is. :) Na de na.....
  • Jacktor
    "ha kilövök egy rombolót, már süllyed, mikor kapom a torpedókat a hullája felől."
    Miből gondolod hogy ez bug? Az utolsó pillanatban még el tudta engedni a torpikat. Nálam is volt ilyen nem egyszer és nagyjából mindig ilyenért kaptam a halál utáni kill plecsnit.
  • sith7
    Sokat nem tudtam még vele menni, de jónak tűnik, kicsit jobban bírja, mint a Yubari , majd meglátjuk később milyen lesz

Köszönöm az invitálást, de a wot - ban is inkább magányos farkas voltam
    Nem mindig van időm tolni, van hogy leülök, aztán 10 perc múlva mennem kell, de lehet 25 perc múlva megint leszek stb.
  • Toweliee
    Láttam megvetted, szerintem jól tetted (de én vagyok a fórumon a legbénább játékos, ezért nem szóltam hozzá a témához). Ha van kedved vegyél fel ismerősnek és szakaszozunk.

A többieknek is mondom, van egy tankos klán ahol van hely, állítólag a klántagság is azonos lesz. Ebben a klánban semmi kötelezettség nincs, viszont szakasztársat mindig lehet találni. Ha valaki a hajósnál szeretne szakazozni akkor írjon nekem s küldök neki invet.
  • Dewri
    Igen, itt is van ammo rack sérülés, instant robbanás az is. Azt hiszem az amcsi tier4 csatahajónál kaptam anno egy torpedót szinte teljesen szemből és egyből robbant az egész hajó...
  • StrikeFor
    nem tudom.....csak azt hogy eltaláltam 6x ,de nem halt meg :S