22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    olyan lehet mint a wotban az ammo rack. engem már egy he-vel is oneshotoltak clevelandből
  • StrikeFor
    ezt most kaptam.....

egy szóban várom a véleményeiteket
  • Dewri
    Ahogy látom, a rombolós bug még mindig megvan, miszerint ha kilövök egy rombolót, már süllyed, mikor kapom a torpedókat a hullája felől... Nem mindig, de azért előfordul, tegnap 3x is volt ilyen. Ezt se csinálták meg ezek szerint...

Ma többször kivágott a játék csata közben, egyszer meg portból is. A 4.0 előtt ez se volt jellemző. Oké, hogy béta, de lassan úgy elborítja a bug és a szarul összerakott játékmenet, hogy tényleg ott tartunk, hogy inkább csinálnák meg rendesen, mielőtt kinyitják...
  • StrikeFor
    azigazibuzik játéka ,hogy kimennek a texturából és úgy buziznak!
  • sith7
    Murmanks milyen ? Megéri a 3000 gold - ot ?
  • DantesHUN
    Érdekes, nem tudom, de mintha az Arkansas rosszul fordulna, más US hajókhoz képest.

A csapatra annyit: minden csatában látok olyat, aki mozdulatlanul áll a vízben, és úgy lő. Nem megsérült, szépen lelassít, megáll, és ő onnan.
  • DantesHUN
    Csak így meg, akkor vegyék ki a francba. Minek bele csatahajó, ha egy rakás szar? Meg azért na, hajós játék...azért csak szeretne az ember csatahajókkal is lenni.

Ilyen szarságok, ha 5000 a HE max sebzése, akkor a csata utáni jelentésben, meg az lövésenkénti átlag sebzés, a 2000-et se éri el. Nem elég, hogy a cirkáló egy perc alatt több sebzést ad le, azaz nagyobb DPM, de még egy sortűzzel is lassan többet. Legalább annyi legyen, egy csatahajó egy sortűz, tisztességes sebzés. Fél perc töltés.

És...teszem hozzá, hogy csatahajó vs csatahajóban nincs gond. Akkor lehet normálisan élvezhetően játszani.

Bár...láttam ma olyat, egy ellenséges csatahajó félig kilógott a pályáról, és valahogy nem sebződött. Ezt már régebben is figyeltem, ha egy hajó kilóg a térkép szélén, nem lehet rendesen belelőni.
  • Dewri
    Hát ez az Arkansas meg van lőve, ha van szemben hordozó. Most mentem egy kört, ahol 2 hordozó tolta rám a torpedókat. Iszonyat lassú ez a hajó, itt tényleg nagyon lesni kell az eget, mert az utolsó pillanatban esély nincs megmozdulni vele... Így is bekaptam egy torpedót, de már jó előre elkezdtem a fordulást... És semmi légvédelme nincs.

A csapat meg... Szakasszal mentünk, rámentünk a bázisra 2 Arkansas-al, mert minket a bal sarokhoz tett a játék, ezzel a hajóval meg az életben nem értünk volna át a jobb oldalra... Persze szétszedtek, az ellenfél 4 rombolója egyszerre torpedózott+egy Arkansas is lőtt, volt esélyünk ketten... Néztem a térképet, a mieink ellenfél nélkül egy kupacban a jobb fölső sarokban, az egy szem bázistól a legmesszebb... Vicc. És ez nem MM, ez csapat... Ilyen retardáltakkal nem lehet nyerni. Nem is értem minek játszanak csatahajós játékot, mikor sarokban üldögélni bármilyen más játékban is lehet... Ez a legnagyobb probléma. Az hogy fos a sebzés, az egy dolog, mert ha 5-en lőnénk valamire, akkor a fos sebzés is lenyomná előbb utóbb, de mivel hagynak egyedül megdögleni, így bukta. És nem fogok a "csapattal" menni, mert nem követek idiótákat, mivel én harcolni megyek be, nem üldögélni meg menekülni...
  • kabel15
    Tényleg kuka az összes. Elköltöttem egy rahedli freeXp-t hogy kihúzzam a carrier-t és végre letudhassam a szenvedést velük.
  • sith7
    hoppá ... link
  • seepheeerd
    Másodszor: 6 Atago 2 Sims mindkét oldalon én meg a kis V-ös csatahajóval szenvedek. Időpocsékolás. Legközelebb azonnal logolok.
  • DantesHUN
    Ismét visszatettem, ismét adtam egy esélyt. A csathajók továbbra is használhatatlanok. Hihetetlen. Elvileg 5000 a HE sebzés. Aha. Soha nincs annyi, még a fele sincs meg átlagban. Csak azt nem értem, mást ez nem zavar? Csata utáni összesítésben, ha van csatahajó szinte mindig nevetségesen kevés XP-t kap, másoknak is általában. Nagyon ritkán látni jól szereplőt.
    Iszonyat nehezen 18. ezer sebzést összeszenvedve, S. Carolina-val, és 300 xp.
  • DantesHUN
    A napokban lesz nem? 30-átol, azt hiszem
  • seepheeerd
    Van már hír az open bétáról?
  • seepheeerd
    Egyetértek, sőt most valamiért csak 200-500XP jön egy csata után.
  • StrikeFor
    játék jelenlegi állapota kritikán aluli és vérlázító! és az egészet megfejeli az,hogy elmebeteg a fejlesztési XP ami kell,hogy értelmesen tudj játszani t8 fölötti BB-k
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.29. 14:57:40
  • seepheeerd
    Most léptem ki: 8(!) Atago mindkét csapatban, locsolócsövön érkezik az áldás (ezeknek nincs szórása?), lőtávon kívülről. Háromszorosan égek :) És akkor nézzünk winrate-et? Röhely.
  • Scharnhorst
    Nem azzal van a bajom, hogy erre költi a pénzét. Csak amikor ő már T7-es hordozóba ül és az MM egyedüli T7-esként egyedüli hordozóként berakja a csatába, hogy a többi hajó max. T5 akkor kissé elgondolkozom, hogy azért mert pénzt ráköltött lehetősége adódik arra, hogy pedózzon és elvegye a más ember kedvét.
    Tudom ez nem a vásárló sara, hogy ő rákölt annyit, hanem a WG-é, hogy az MM szar és lehetővé teszi ezt és a pénzes emberek ezt ki is használják.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.29. 12:04:26
  • seepheeerd
    Hát ja... amíg egy cirkáló büntetlenül bejön 4km alá ás oldalbabasz torpedókkal (IS), addig nincs miről beszélni csatahajók tekintetében. Ahogy korábban mondtam, ez a "játék" semmi más mint 90% szopás t8-ig.
  • seepheeerd
    Reméljük... most pl. ketten voltunk egy csapatban, akik NULLA találatot értek el...úgy, hogy pontosan telibetaláltam a hajót, előtte, mögötte csapódtak be a gránátok :)
    (Atlanta persze lőtávon kívülről szedte le a fél HP-m)
  • Pluskast
    Az talán változni fog amikor nyílt béta lesz a játék.
  • Tono34
    Sajnos nem ugrált, ekkora volt egész hétvégén. Így simán máshova lehet lőni mint ahol valójában van a hajó.
  • horika
    Nekem is ugrált néha a ping (bár ennyire nem), de szerintem ez pont nem az a játék ahol számít a ping ha nem extrém magas, de nyilván kellemetlen.
  • seepheeerd
    Nem is azzal van a gond, hanem a balansszal :)
  • Pluskast
    Miért szerinted mi legyen a lényeg nekik? Ez egy üzleti vállalkozás nem pedig sufni garázsban elkészült lelkes amatőrök hobbi munkája. Elgondolkoztatok már azon, hogy ez a játék csak és kizárólag azért létezik mert egy csapat ember ezzel pénzt akar keresni? Tök jó, hogy szidjátok a wg-t a "pénzéhsége" miatt meg azokat akik fizetnek a játékért de ha ezek a noob pénzelős "idióták" nem lennének akkor a játék sem lenne már réges régen.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.29. 09:16:36
  • Tono34
    Egész hétvégén 100-180 közötti pingem volt, nyugtassatok meg, hogy nem az én gépemben volt a hiba.. (wot normális pinggel ment).

Csatahajóval nekem is volt olyan érzésem, hogy mintha nem akarna sebezni és kb minden 2-4 lövés felgyújtott.
    Murmansk még mindig nagyon jó kis hajó :) Az árát kicsit megemelték, 3000 lett (anno még vettem 2 slotot utána a kikötőben). Ezt a hajót nagyon tudom ajánlani.
  • Pluskast
    Szerintem semmi baj nincs a prémium hajókkal. Ez a bő aranykupac meg ugye úgy jött össze, hogy a hónapok során vásárolt az illető 3-4 ezer forintért. Már nem azért de aki keresőképes ember az simán megengedheti magának, hogy havi szinten pár ezer forintot ráköltsön egy játékra (más piára meg cigire költ el ennél jóval többet). El kellene már hagyni ezt a fújólást, hogy hű micsoda burzsuj az aki havi díjat merészel vásárolni.
  • TuskoMobile
    "A tier 10 azért olyan nehezen elérhető, hogy a sok lóf@szjózska ne rohangálhasson tizes járgányokkal"

Áh dehogy wg-nek a pénz a lényeg minél később annál jobb annál többet költesz a játékra
    sok lóf@szjóska meg annál többet pl:több ideig veszi a prémfiókot vagy ugye mert béna állandóan
    és még prémtankot is mert nem lene kreditje a bot tudásával aki sebez átlag 200-at + gold ammot mert csak evvel tud érvényesülni
  • Scharnhorst
    A WoT-ban 17k csatám van nekem is jópár ág volt húzva még sem akadt problémám a T10-ek megvásárlásával. Sosem siettem semmivel, mert teljesen értelmetlen, sőt amióta WoT-ba van ez a hülye medál, hogy minden típusból ölj azóta az új cuccokra kiemelten vadásznak jó páran.
    A WoWs-ra visszatérve én nem bánom, hogy annyiba kerülnek a top tier járművek, viszont már így is látni olyan pénzes embereket akik T7-T8 járgányokkal szaladgálnak, mert bő aranykupacot halmoztak fel mikor még lehetett vásárolni és most free xp átváltásnál költekeznek bőszen amit a T7-T8 prémekkel farmolnak.
  • Toweliee
    Itt nincsenek a kapitányok kiképezve hajótípusonként? Most nézem, hogy a prém hajókba (battleship-sruiser) simán lehet váltogatni a parancsnokokat.
  • Dewri
    Igen, nem az erőforrás lesz az újak hátránya, hanem a pálya és hajóismeret. De ahogy elnézem a jelenlegi mezőnyt,. semmi változás nem lesz színvonalban, ezek is olyanok, mint a tök nullák... Legfeljebb nem kell majd percekig várni az indulásra, erre jók lesznek...
  • Dewri
    Csatahajóknál biztosan nagyobb a sebesség. A kis Erie nekem tetszett anno, de most a tier1 szintet átléptem egyből...
  • Darun
    12k csatám van WoT-ban és nincs 10-es tankom. Van egy kilences, rengeteg nyolcas. Minden nemzetbe bele kezdtem, bár angolba hanyagoltam a td-t, arty-t, a franciába a spotteren kivül minden mást és az amcsiban a medet, illetve a németeknél csak mostanában kezdtem bele a második td ágba. Meg én elég sokat nyomtam alacsony tier-be, mivel nagyon gyakori hiba a techtree rush, én is láttam már nem egy 1000 csatás tier 9-es, 200 effis tankot, aki se a tankot, se a pályát, se a játék mechanikáját nem ismerte (nyilván ezért is volt 200 effije)
    Igazából nem értem én se hogy miért van mindenki ledöbbenve a top tier árakon. A tier 10 azért olyan nehezen elérhető, hogy a sok lóf@szjózska ne rohangálhasson tizes járgányokkal (most mindegy hogy tank, repcsi vagy hajó) És sajnos ehhez képest még mindig rengeteg piroska an magas tierben, mert a gyökerek sajnos kitartóak. Szintén csak viszonyitás miatt, ha jól rémlik, a repcsisben tier 7-es géphez új fegyvert venni olyan 70-80 rugó körül lehet, és van amelyiken két fedélzeti fegyvert is lehet fejleszteni-venni, vagy még többet. És ez még csak teir 7. És ott nem keresel csatánként 70 rugót. Arról nem is beszélve hogy itt a botok elleni harcért is ad xp-t meg creditet. És végül... valaki mondta hogy indulásra kapott 3 millát, az új belépők viszont nulláról fognak indulni. Nos, had jegyezzem meg, a 3 millió nagyobbik részét a profil szintlépésnél kapott reward adja ki, amit kezdő játékos elvileg ugyanúgy meg fog kapni mint mi. Vagyis alsó hangon is kb 3 nap lemaradása van egy kezdőnek hozzánk képest.
  • Darun
    Én viszonylak jó lövőnek tartom magam. Persze van hogy egész meccsen nincs egy találatom se, de a gyakorlati fizika ezen része elég jól megy. Ehhez képest tegnap az ellenfél takarásból(!!!) lőt rommá úgy, hogy közben manővereztem, és kb 8-9 km-re volt tőlem, ami tier 1-ben még jórészt éppen lőtávon belül van. Szóval érdekes, jah. Mondjuk megfigyeltem már, hogy ha csak egy pro is van az ellenfélnél, az ált az első között talál meg magának és annyira nem vagyok jó játékos, hogy egyedül lenyomjam.

Ami meg az alacsony tier-t illeti, az Erie és a Hashi azonos tier, még is kb mindenben jobb a japó cirkáló, méghozzá nem is kicsit. Viszont az amcsi lövedékeknek mintha nagyobb lenne a sebessége. Vagy rosszul láttam?
  • Scharnhorst
    Egy kanyit nem fizettem a WG-nek soha és nem is áll szándékomban, de jelenleg még is 5db T10 tank van a garázsban. Nem mondom, hogy mindegyik T10-zel aktívan játszom, de 2-3 állandóan megy az egyéni küldetések miatt és még is meg tudom oldani a pénzügyi dolgot.
  • Dewri
    Elég sok ágon mentem, nagyon elapróztam. Nyilván ha 1-2 ágat húztam volna koncentráltan, akkor talán meglenne. De nem biztos, mivel prémfiók nélkül tier8-tól kezdődően szinte minden kör mínuszos, a vereségek tutira... Én meg nem fizetek egy wg terméknek, ahhoz túl kedvezőtlen az idegbaj/élmény arány...
  • Scharnhorst
    8500 csata alatt WoT-ban nem elérni a T10-et elég fura. Egy jobb játékos prémfiók nélkül kb. 1000 csata alatt T1-től T10-ig eljut egy ágon. A wipe előtti időben itt a hajósban enyhén fel volt tuningolva az xp és a credit hozama is amit persze érthető okokból mostanra visszavettek. Viszont a jelenlegi állapotok szerint sem hiszem, hogy 1000 csata kelleni fog a hajósba prém nélkül T10-ig eljutni.
  • Dewri
    Nekem nem az MM volt ma a problémám. Tier2 hajókkal simán adja a tier2 ellenfeleket, pár darab tier3 hajóval, ami csak +1. És ennek ellenére volt fos az összes kör! Ha szinte tök egyforma hajókkal is ledózerolnak, azt már nem lehet az MM-re fogni, mint mikor +2 tier miatt alapból esélytelen a kör. Amikor én vagyok a listában a top hajó és szinte sebzés nélkül lemészárolnak, miközben a szemben levő csapat fele egyel kisebb tier?? Ez mi?

A gyanús az egészben az, hogy 10ből 8x a saját csapatom teljesen agyhalott idiótákból áll! Ez nem MM, de biztos, hogy nem normális összeállítás, mert nem létezik, hogy MINDIG nálam vannak a hülyék!! Szemből tudnak menni foglalni, szemből tudnak együtt mozogni, szemből el tudnak találni mindenkit, nálunk meg semmi, csak ücsörögnek, menekülnek, mellélőnek, belemennek egy szigetbe, stb. Olyan emberek, akik már hónapok óta tolják a hajós játékkal, akik már tartottak valahol a wipe előtt így játszanak??? És MINDIG nálam?? Na ez a nagyon érdekes...

Egyébként újra működik az AIM Assist? Mert ma volt megint pár érdekesség, menekülés közben, távolodva, cikázva, az ellenfélre merőlegesen olyan szépen kaptam be tőle minden sorozatot, ahogy illik... Ez vagy aimbot, vagy a már említett szemben mindig pro játékos, vagy szimplán a wg féle "nálunk nem léteznek direkt berakott botok" eset...
  • Darun
    Ugyan az. Ráadásul nekem az lett volna az első csatám ma.

Akik meg a mm-t szidják... Nekem az első öt meccsem totál vereség volt. Úgy hogy átlagban simán lesebeztem a saját életemet. Ugye egyes hajóval mentem, egyetlen csata volt délután, amikor full tier 1-be dobott. Csak összevetésként, szerda-csütörtök meg akartam csinálni faternak is az 50 csatát. Asszem 30 jött össze, ebből volt amiben afk voltam (jöhetnek a kövek) de 25 körből felhúztam neki az Ájriról tier 5-ig. Most meg három csatából nem birtam felfejleszteni az alap hajót! Egyébként ma a War Thunder is elvette az életkedvem, A Wot után ott is betalált az epic MM. Három nyertes csata után zsinórban 10(!!!) vereség, ami azért kellemetlen, mert 3 vereségenként 50k peóba kerül a játék. A Nyertes meg 5k-t hoz. Az utolsó két meccs szerencsére győzelem lett, igy végül 10 vereségre jutott 5 győzelem, mert már azon gondolkodtam hogy a WoT után abbahagyom azt is és letörlöm a rákba.
  • Trucker39
    Természetesen nem megy. Hivatalos fórumon is megy az ****s.