World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoWp bukott. estenkent kevesebb mint 4000 en jatszunk vele. Tier 9 es csatara neha perceket kell varni es akkor se tud 15v15 ot osszerakni. 😞

Utalni fogom, ha a Star Citizennel egyutt jon ki 😞 Remeletem, hogy legalabb fel evet hajozhatok urhajozas elott 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

nem gondolnám. (különben is, azt már a WOT-nál már elsütötték)
Nem lehet, h ez egy túl korai április 1-i tréfa?
Master91
remélem nem az lesz hogy a szutyok wowp-re kell fókuszálni, és ezt pedig inkább hanyagolják... -.-
vagy legalább már elkezdenének szivárogtatni magából a játékból is, mert ez így tényleg rossz.
Ezt meg nem igazán értem, játékmenetbeli változás? Mégis ez mi lehet? Mi lehet olyan nagy dolog, hogy ennyit késsenek vele, és ekkora munka legyen vele?

Én reménykedtem a nyárban, hogy akkorra már lesz valami. Erre talán õsz. Soká van.

Hát nemhogy nem túl jó, hanem kifejezetten borzasztó. Szerintem ennél az is jobb lett volna, ha nem mondanak semmit. Akkor mindig lehetett volna reménykedni, hogy a következõ héten bejelentik ekkor és ekkor indul a béta.
Igazából nem is értem miért kellett most átvariálni a dolgokat. Igazán megvárhatták volna a játékosok reakcióit csak azután csinálni bármilyen komoly módosítást, úgyis csak béta lenne.
Még sokáig maradnak a régi hajós játékok vagy a makettflotta bõvítgetése. 😞
Hát ez nem túl jó hír. Jó lenne már haladni vele, az a baj, túl sokáig húzzák az idõt, az visszacsap, az emberek türelme egy idõ után elfogy.

Sajnos értesültem róla egy alfa teszter által. Azt mondta, hogy amúgy jól áll a játék csak a játékmenettel kapcsolatban valami jelentõs változás van folyamatban amire nagyon sok erõforrás megy el, szerinte legkorábban õszre lehet béta fázisban.
ToCsEk
WoWs closed beta might start at the beginning of 2015, in 2014, there might be more alphatester spots opened

<#wow1>várhatunk még 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Caliph
sztem úgy lesz hogy lesz a hajótestnek egy hpja ami a torpedókra és vízbetörésre vonatkozik.
ami a hajótesten van sztem külön hpval rendelkezõ modulok lesznek mint pl a lövegtornyok,gépház,irányító helységek stb
így lehetséges az hogy ha pl yamaton kilõjük a hátsó ágyútornyot akkor az ugye használhatatlan lesz és az további oda becsapódó lövedékek már jóval kevesebbet fognak sebezni.
de ha ki vannak ütve a tornyok,lángol az irányító fülke és a többi ide tervezett modul akkor már csak az evakuálás marad hátra hiába úszóképes még a hajó,menni,lõni nem tud.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én valahogy úgy képzelem el, hogy két HP csíkja lesz a hajóknak. Az egyik a struktúra, a másik az úszóképességet jelzi. Amíg fent a víz felett találnak el mondjuk HE-vel, addig csak "lebontanak" valamennyi anyagot a felépítménybõl. Ha a vízvonal alatt, az meg vízbetörést okoz. Ami ugye folyamatos, ha nem kezeled idõvel elsüllyedsz. Viszont feltételezem, hogy gyorsabb az úszóképességét javítani, mint visszaépíteni az ágyukat. 😊
De ez csak szigorúan az én találgatásom.

Az elsõ rész, meg picit mellébeszélésnek tûnik. A kérdés a másodlagos fegyverzetre vonatkozott. Akkor az miért fontos, hogy a rombolón akkora az elsõdleges fegyverzet, mint a csatahajón a másodlagos. 😊
Cikk

"A másodlagos fegyverek automatikusak lesznek, mint pl. légvédelmi a ágyúk?
Ez egy nehéz kérdés, igen is és nem is, mert helyzetfüggõ. Egy rombolónál a 155 mm ágyú a fõ ágyúja, a játékos célzásra, lövésre és az ellenség megsemmisítésére fogja használni szokás szerint. De csatahajóknál, a 155 mm-es ágyú másodlagos fegyver, szóval automatikusan fog célozni, és a játékos által fontosság alapján kiválasztható célpontokra fog lõni."

Végülis ,ez így nem szerintem nem feltétlenül rossz megoldás.

,,Lesz a hajóknak életerõ pontja?
Nem fognak olyan életerõpontokkal rendelkezni a hajók, mint a tankok. Sokkal bonyolultabb rendszerünk van a hajó állapotának mutatására, ami kettõ összetevõre van alapozva. Tartósság és úszóképesség. Minden vízszint alatti találat lyukakat üthet a hajó részein, és el is áraszthatja ennek eredményeképpen. Vagyis az úszóképesség azt mutatja, még mennyi beáramló vizet képes elviselni a hajó az elsüllyedése elõtt. A tartóképesség a hajó rendszereinek, ágyúinak és a legénység állapotát mutatja. Minden vízszint feletti, pl. légvédelmi ágyúit, vagy fõ lövegeit ért találat a hajó tartósságának csökkenésével jár. A tartósság a hajtótest egész felsõ részére vonatkozik, szóval nem lehet úgy teljes egészében megsemmisíteni egy hajót, hogy kilõnek egy ágyút, és ugyan azt az ágyút lövik tovább. Mindent meg kell semmisíteni a fedélzeten, vagy azokat a részeket megsemmisíteni, amik a víz fölött tartják. Amikor az összes HP-ja elfogyott a hajó felsõ részén, akkor kiesik a játékból, és elhagyja a legénység. De van egy gyors módja a hajó megsemmisítésének, a fõ lövegek megsemmisítése, hiszen ezek nélkül lényegében kiesik a csatából. Vagyis egyfajta értelemben saját, WoWs sítusú életerõvel fogunk rendelkezni.
"

Ez viszont marha furcsa, és nem igazán tudom egyelõre elképzelni.

Néhány tier behatárolás: (az általam legutóbb feltett képek óta)

CV Seydlitz to tier 4
CL Konigsberg (1927) to tier 6
CL Leipzig to tier 7
BC Furious to tier 3
CL Tone to tier 9
DD Amazon to tier 6
DD Ambuscade to tier 6
DD A-class to tier 6
CVL Zuiho to tier 5
CVL Ryuho to tier 5
CV Hiyo to tier 6 (conversion line)
CVL Ryujo to tier 6 (the other line)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Befog kerülni, vagyis az OMM hajói, a Tegethoff osztály be fog kerülni, valamikor, valamilyen módon, hogyan mikor, erre nincs válasz, de még nyílt teszt sincs szóval, ez évekbe is beletelik. Ha meg nem gondolják közbe magukat.

Nem érdekel mennyien vannak a Gaijinnál. Hirdessék többet és jobban a játékukat hogy többen játszák, több pénzük legyen, vagy mit tudom én. Az õ dolguk oldják meg én felhasználó vagyok.
Nem akarok és nem is igen tudok éveket várni egy játékra. Ennyi idõ alatt bele tudok unni egy játékba/témakörébe még akkor is ha szeretem, pláne úgy, hogy van az adott témakörben hasonló játék.
A WGnél kb ugyanannyi dolgozó ember van mint a gaijinnél, csak a marketingeseikbõl van több 😄

Hozzátenném, hogy Gajinnál fel annyian sincsenek mint WG-nél, nem lehet elvárni tõlük, hogy gyorsan dolgozzanak, már azért sem, mert a WG-vel ellentétben a kis létszám miatt egyszerre dolgoznak ugyanazon személyek AF-en és GF-en. Biztos, hogy WG hajós játéka elõbb kijön, mint Gajin-é, de ettõl függetlenül nem a Gajn-t kell okolni, kevesebb forrás, lassabb munka, ha megnõnek, talán már a hajós részük is begyorsul.
Szent István csatahajó remélem benne lesz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mindannyian tudjuk ,hogy a WoT egy szar, és hülye aki játszik vele, és a Warship is egy rakás szar lesz, mert a WT hajós része már most sokkal jobb, de többé inkább ne böfögd be ezt ide.

Pluskast
Elõdnek nem nagyon nevezném. Értem, hogy arra gondolsz, hogy az ötletet õk valósították meg elõször, azonban maga a WT koncepciója a WOT-al egy idõben született meg csak õk nem a harckocsis részével kezdtek, hanem a repülõssel. Az persze más kérdés, hogy nyilván leszûrték idõközben a tapasztalatokat és az élményeket a WOT-ból (hiszen játszani akár õk is játszhattak a játékkal, sõt biztos vagyok benne, hogy meg is tették) és esetlegesen már tudták, hogy mi az amit õk semmi képen nem tennének bele illetve tisztában vannak azzal, hogy a játékos társadalom mit nem szeret a WOT-ban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén."

Ööö... én örülnék ha irányítható tankok lennének még az idén azok számára, akik nem fizetnek a closed bétáért 😊

popey8
"Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz."

Még egy kamu médium<#wilting> Esküszöm, ha a WG 1-2 éven belül tönkre megy és bezár, veszek neked meg az idióta jövõbelátó haverjaidnak 1 rekesz sört<#integet2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az Amagival meg is van az elsõ kép egy félig papír hajóról. A japánoknál magas szinten még lesz pár belõlük.
A WT Ground Forces elõdje a WoT? Bazzeg, elindítottad te valaha is a War Thundert? Ha megtetted volna, tudnád, hogy köze nincs a WoThoz, sose volt, sose lesz.

A hasonlóség kimerül annyiban hogy mindkettõben második világháborús tankok vannak. Meg a War Thunderben még repülõk is, valami bitang jól megvalósítva. De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén.

Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz.

Caliph
videóban 6 sebességfokozatról beszél , gondolom a jó öreg fél gõz és teljse gõz hátra, full stop, 1/4 elõre 1/2 elõre full elõre lesz benne

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
ilyenekre nem is kell számítani,még mindig nem hajószimulátor a game😊

Fasza. Tehát nem lehet majd felborulni attól, hogy túl sok víz került az egyik oldalra. :S
Válaszolnak pár kérdésre, egy videóban.

WoT: Nishizumi77

FTRre nézzetek fel, van egy kis USA Japán hajómodell kiszivárgás.

Hát márpedig ez is ,,arcade szar" lesz. Egyébként nekem semmi bajom az arcade dologgal, nem is értem, miért szar ettõl valami? Nem mindenki az összetett szimulátorosabb irányt szereti. Például van aki az NFS szerû könnyed autózást szereti, van aki a szimulátorokat, bár igaz az NFS széria egy ideje tényleg szar, de nem azért szar mert arcade játék, önmagában az. Na de messzire kanyarodtam, a lényeg, ez egy nagyon arcade hajós lövölde lesz. Többet nem érdemes tõle várni, és aki nem szereti az ilyen irányvonalat, jobb ha hagyja.

KonoHUN
Hát elnézve a WT Ground Forces elsõ tesztvideóit, nagyjából annyira az elõdje a WoT, hogy tankok vannak benne és csá 😄 Se grafikára, se irányításra, se kivitelezésre (lásd van beltere a tanknak, ha sniper módba váltasz vagy nem látod szépen megjelölve, szinte wallhack mintára az ellenfelet a képernyõn stb), sõt még a mmm is tökéletesen más megoldásra hajaz. Egyébként meg minden tankos játék korábbi próbálkozásokból ered, de eddig nulla szimulációval... Close béta óta WoToztam nagyjából elõzõ decemberig, de még mindig teljesen arcade szar, ráadásul egyre több a retardált gyökér, akik miatt játszhatatlan a public 😄

Visszakanyarodva erre, itt lentebb volt már írva ilyen kérdezz felelekben, hogy a gépek csoportban lesznek és nem lehet majd olyan részletesen irányítani õket, mint a Navyfieldben. Magyarán az össze játszani képtelen ember tuti hordozóval lesz, ami gyakorlatilag csatákat dönt el, mivel tengeralattjáró tudtommal nem lesz.

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

Nekem lenne 1 kérdésem a fejlesztõkhöz: A CV-rõl indított repülõegységek komplett századok (16-18 gép) lesznek vagy csak 3-4 gép.

Ill. ennek egy kiegészítése: Hogy olyan opció lehet-e, hogy nem egyenként küldjük az egységeket a hajók ellen hanem esetleg a hajónk fölött köröztetjük õket, míg az összes egység fel nem száll és így 1 nagy ált. támadást lehessen indítani.
ez kétségtelen, de azt se felejtsd el, hogy a WW ground forces-t is hatalmas várakozás övezi, pedig annak van "elõdje", ami ugyebár a WOT.

A NF crew rendszere szerintem nagyon jó volt. Tulajdonképpen az volt a játék lényege. Már az elején úgy kellett nekiállni a játéknak, hogy a kiszemelt végsõ hajónak (ami CV6/BB6 szokott lenni) megfelelõ legénysége legyen. Alacsonyabb szinten többször is végig kellett menni, mert egy hajóra nem fért rá a teljes BB6/CV6 legénység és közel azonos szinten kellett tartani mindet. Eleve úgy kellett nekiállni a játéknak, hogy ismerõstõl megkérdezted, hogy mit hogyan érdemes vagy fórumokat olvastál, anélkül esélyed se volt. Én is négy hónapig össze vissza fejlesztettem a legénységet ami maitt összességében kezdhettem elõrõl. De legalább tanulságos volt és második nekifutásra már élmény is.
A játékban volt trade ami fõleg a legénység kereskedelmébõl állt, ami szintén nagyon jó dolog volt minden szempontból.
A kiegyensúlyozással voltak nagy problémák és hogy kevés játékos volt.

Ikarus44: lehetséges hogy ettõl kéne várnom, de a Gaijin-os bandától én már semmit nem várok. Mert iszonyatosan lassan dolgoznak szerintem a WG-nél is lassabbak. A tankos részérõl is már szinte lemondtam, amire lesz abból is valami tényleg élvezhetõ open béta vagy 1.0 addigra már az is lehet hogy a World of Warships bétájával játszunk. És nálam nagy elõnyt van egy új hajós MMO, sokkal nagyobbat mint még egy újabb tankos.
Ezek jó részét, (mint pl. a kommunikáció megszûnése esetén a hajó kiválását a harcból) inkább a WT hajós részétõl várd.
Ahogy én kivettem a cikkbõl, csak akkor tüzelhetsz külön, ha egy torony már célon van és a többi nincs.

davidbog: Sajnálom, azt hittem ez mindenkinek világos. Ha tudom, szólok. 😞
Nekem is megvan a kedvem a hajókhoz. Az NF-el nekem csak az volt a bajom, h nem értettem meg azt feleslegesen bonyolult crew rendszert. A NF2 meg... háát... Nagyon fizettetni szeretett volna.
A lenti cikkben lévõ képek alapján külön külön is tüzelhetnek majd a tornyok. Na ez jó. Tartottam tõle hogy nem lehet. Ám ha itt lehet külön-külön tornyokkal lõni, hogy lhet hogy a tankos verzióba nem került be még a multi-tornyos tankok?

De kár. Ezt nem tudtam, hétfõn jobban is megerõltethettem volna magam. Pár gameplay tényleg jó lenne.

Sokunknak már évek óta megvan a kedve a hajókhoz, a NF már meghozta. 😄 Kívncsi leszek mennyire lesz konkurencia az NF2 vagy az NF:NA. A Warships nem lesz olyan monopól helyzetben mint a WoT, vannak akik NF-ezdet és már vannak elvárásaik egy hajós MMO-val kapcsolatban. Ezeket vagy teljesítik vagy elveszítik ezeket a játékosokat.
Amúgy a kérdéseim egy része is NF-ben való megvalósításból vetõdött fel.
Feltenném én, de nem fognak válaszolni. Ez egy kvázi interjú volt tegnap 4-5 között. 😞
Igazából még nem tudjuk, h mit hogyan is oldottak meg. Ezért lenne jó végre látni egy kis gameplay-t. Mert simán lehet, h nem lesz zavaró az automata AA és secondary.
Aztán azt is simán el tudom képzelni, hogy ez meghozza majd az emberek kedvét a hajókhoz aztán meg a War Thunder hajós része elégíti majd ki a realizmusra vágyók igényeit.
Aknák nem lesznek, errõl már olvastam.

Elég alap szinten áll még. 😞 Sok dolog automata. Inkább tûnik hajó skines WoT-nak mind igazi hajós játéknak.
Eszembe jutott még pár kérdés. Lehet valamelyikre már korábban válaszoltak. Ha van közte jó akkor ezek közül is felrakhatnál párat.

- A CV-knél van valamilyen maximális limit levegõben lévõ repülökre?
- CV-ken a különbözõ kategóriájú repülõknél van-e valamilyen mennyiségi korlát? Tehát lehet-e kizárólag zuhanóbombázókkal vagy vadászokkal feltölteni egy CV-t?
- Vadászgépeknél elfogyhat-e a lõszer és az üzemanyag ami miatt vissza kell térni a CV-re?
- A CA, BB hajókon lévõ felderítõ repülõk vissza térhetnek-e a hajóra, vagy a hajó már nem tudja felszedni ha egyszer elindította.
- Ha már automata az AA (és a másodlagos tüzérség) akkor a különbözõ kaliberû lövegek különbözõ célpontokat lõnek vagy mind mind ugyanarra tüzel (már ha olyan közel van a célpont hogy benne van a legkisebb lõtávolságú löveg lõtávolságában is).
- A parancsnoki híd kritikus sérülése (piros lövik a modult) esetén harcképes marad-e a hajó? A hajó különbozõ részei közt ezekután is él-e még a kommunikáció vagy olyan statikus céltárgy lesz mint a WoT-ban a harckocsi miután kilõtték az összes embert a tankból.
- Ha egy tornyot kilõnek (pirosre sérül a modul) és harcképtelen lesz az ott tárolt lõszer felhasználható lesz-e más tornyoknál?
- Tudnak-e aknákat telepíteni/felszedni a rombolók?
- Csata elején ütközhetnek-e a hajók vagy egy rövid ideig átmehetnek-e egymáson?
nyilván lesznek kivételek, de akkor már nagyon fogom várni a "noob battleship" szövegelést.<#taps> (lengyel forever <#mf1>)
Érdekes post! Várós már a játék.

Cikk

Valami a lövegtornyokról(angolosok elõnyben).

Itt ugye az volt a kérdés, hogy akkor borulhat e ha még nem lõtték ki.
WoWPból kiindulva szerintem lesz borulás, kilõtt hajókat láttam oldalra dõlve.