World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert azon túl hogy nem szeretem a repülõket.
De, szóval csúnya lenne? Nem.
Rosszul futna? Nem.
Nincs benne elég gép típus? Van benne.
Sokak szerint azért szar mert arcade, és semmi alapszintû dolog sincs benne ami egy repülõs játékba kell, de hát istenem. A régebbi NFS játékok is jók voltak, pedig semmi közük nem volt a valós autóversenyekhez, az is mindig arcade irányvonalat követte, mégis voltak jó NFS-ek, nem ezen múlik hogy valami szar-e, vagy nem.
És mégse jó, nem lehet élvezni a játékot.
Alig van játékos.
Hiába van elvileg több map, mégis képes egymásután ötször ugyanazt betenni. Mondjuk lennének fantáziadúsabb map-ok de mégis...áh. Valahogy nem stimmel.
A csaták frusztrálóak. Basszus, mindegyik abból áll, hogy egy hülye neked jön szembõl. Ez aztán a játék...
Csatarepülõvel nem érdemes menni, nincs értelme bombázni benne. Meg nem is lehet, mert csapatjáték nincs így a vadászok szétkapnak.
De vadászként se jobb menni? Minek, hogy valaki szembõl neked jöjjön?
És ezt õk is érzik szerintem mert szinte semmi újítás nem jön bele.
Az az igazság, már az elején megbukott a játék. Az elején pedig jóval szarabb, irányíthatatlan fos halmaz volt, de nem emiatt szúrták el. Valahogy a fejlesztõk hozzáállása miatt.Most meg már megette a fene az egészet.
De komolyan lehetett volna jó is, WoT repülõkkel, elvileg nem rossz ötlet, én megadtam neki az esélyt, de annyira nem mûködik.
Most is, mekkora poén, ápr.1, UFO ûrhajóval lehet menni poénból...áh, de ez is el van baszva.
Éppen ezért tartok attól hogy a hajókkal is gondok lesznek. Nagyon remélem tanultak a WoWps hibáiból, és most nem basszák el már az elején.
Erõltetik azt a szart...
Utalni fogom, ha a Star Citizennel egyutt jon ki 😞 Remeletem, hogy legalabb fel evet hajozhatok urhajozas elott 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Én reménykedtem a nyárban, hogy akkorra már lesz valami. Erre talán õsz. Soká van.
Igazából nem is értem miért kellett most átvariálni a dolgokat. Igazán megvárhatták volna a játékosok reakcióit csak azután csinálni bármilyen komoly módosítást, úgyis csak béta lenne.
Még sokáig maradnak a régi hajós játékok vagy a makettflotta bõvítgetése. 😞
<#wow1>#wow1>várhatunk még 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ami a hajótesten van sztem külön hpval rendelkezõ modulok lesznek mint pl a lövegtornyok,gépház,irányító helységek stb
így lehetséges az hogy ha pl yamaton kilõjük a hátsó ágyútornyot akkor az ugye használhatatlan lesz és az további oda becsapódó lövedékek már jóval kevesebbet fognak sebezni.
de ha ki vannak ütve a tornyok,lángol az irányító fülke és a többi ide tervezett modul akkor már csak az evakuálás marad hátra hiába úszóképes még a hajó,menni,lõni nem tud.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ez csak szigorúan az én találgatásom.
Az elsõ rész, meg picit mellébeszélésnek tûnik. A kérdés a másodlagos fegyverzetre vonatkozott. Akkor az miért fontos, hogy a rombolón akkora az elsõdleges fegyverzet, mint a csatahajón a másodlagos. 😊
"A másodlagos fegyverek automatikusak lesznek, mint pl. légvédelmi a ágyúk?
Ez egy nehéz kérdés, igen is és nem is, mert helyzetfüggõ. Egy rombolónál a 155 mm ágyú a fõ ágyúja, a játékos célzásra, lövésre és az ellenség megsemmisítésére fogja használni szokás szerint. De csatahajóknál, a 155 mm-es ágyú másodlagos fegyver, szóval automatikusan fog célozni, és a játékos által fontosság alapján kiválasztható célpontokra fog lõni."
Végülis ,ez így nem szerintem nem feltétlenül rossz megoldás.
,,Lesz a hajóknak életerõ pontja?
Nem fognak olyan életerõpontokkal rendelkezni a hajók, mint a tankok. Sokkal bonyolultabb rendszerünk van a hajó állapotának mutatására, ami kettõ összetevõre van alapozva. Tartósság és úszóképesség. Minden vízszint alatti találat lyukakat üthet a hajó részein, és el is áraszthatja ennek eredményeképpen. Vagyis az úszóképesség azt mutatja, még mennyi beáramló vizet képes elviselni a hajó az elsüllyedése elõtt. A tartóképesség a hajó rendszereinek, ágyúinak és a legénység állapotát mutatja. Minden vízszint feletti, pl. légvédelmi ágyúit, vagy fõ lövegeit ért találat a hajó tartósságának csökkenésével jár. A tartósság a hajtótest egész felsõ részére vonatkozik, szóval nem lehet úgy teljes egészében megsemmisíteni egy hajót, hogy kilõnek egy ágyút, és ugyan azt az ágyút lövik tovább. Mindent meg kell semmisíteni a fedélzeten, vagy azokat a részeket megsemmisíteni, amik a víz fölött tartják. Amikor az összes HP-ja elfogyott a hajó felsõ részén, akkor kiesik a játékból, és elhagyja a legénység. De van egy gyors módja a hajó megsemmisítésének, a fõ lövegek megsemmisítése, hiszen ezek nélkül lényegében kiesik a csatából. Vagyis egyfajta értelemben saját, WoWs sítusú életerõvel fogunk rendelkezni.
"
Ez viszont marha furcsa, és nem igazán tudom egyelõre elképzelni.
CV Seydlitz to tier 4
CL Konigsberg (1927) to tier 6
CL Leipzig to tier 7
BC Furious to tier 3
CL Tone to tier 9
DD Amazon to tier 6
DD Ambuscade to tier 6
DD A-class to tier 6
CVL Zuiho to tier 5
CVL Ryuho to tier 5
CV Hiyo to tier 6 (conversion line)
CVL Ryujo to tier 6 (the other line)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nem akarok és nem is igen tudok éveket várni egy játékra. Ennyi idõ alatt bele tudok unni egy játékba/témakörébe még akkor is ha szeretem, pláne úgy, hogy van az adott témakörben hasonló játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ööö... én örülnék ha irányítható tankok lennének még az idén azok számára, akik nem fizetnek a closed bétáért 😊
Még egy kamu médium<#wilting>#wilting> Esküszöm, ha a WG 1-2 éven belül tönkre megy és bezár, veszek neked meg az idióta jövõbelátó haverjaidnak 1 rekesz sört<#integet2>#integet2>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A hasonlóség kimerül annyiban hogy mindkettõben második világháborús tankok vannak. Meg a War Thunderben még repülõk is, valami bitang jól megvalósítva. De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén.
Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Visszakanyarodva erre, itt lentebb volt már írva ilyen kérdezz felelekben, hogy a gépek csoportban lesznek és nem lehet majd olyan részletesen irányítani õket, mint a Navyfieldben. Magyarán az össze játszani képtelen ember tuti hordozóval lesz, ami gyakorlatilag csatákat dönt el, mivel tengeralattjáró tudtommal nem lesz.
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)
Ill. ennek egy kiegészítése: Hogy olyan opció lehet-e, hogy nem egyenként küldjük az egységeket a hajók ellen hanem esetleg a hajónk fölött köröztetjük õket, míg az összes egység fel nem száll és így 1 nagy ált. támadást lehessen indítani.
A játékban volt trade ami fõleg a legénység kereskedelmébõl állt, ami szintén nagyon jó dolog volt minden szempontból.
A kiegyensúlyozással voltak nagy problémák és hogy kevés játékos volt.
Ikarus44: lehetséges hogy ettõl kéne várnom, de a Gaijin-os bandától én már semmit nem várok. Mert iszonyatosan lassan dolgoznak szerintem a WG-nél is lassabbak. A tankos részérõl is már szinte lemondtam, amire lesz abból is valami tényleg élvezhetõ open béta vagy 1.0 addigra már az is lehet hogy a World of Warships bétájával játszunk. És nálam nagy elõnyt van egy új hajós MMO, sokkal nagyobbat mint még egy újabb tankos.
davidbog: Sajnálom, azt hittem ez mindenkinek világos. Ha tudom, szólok. 😞
Nekem is megvan a kedvem a hajókhoz. Az NF-el nekem csak az volt a bajom, h nem értettem meg azt feleslegesen bonyolult crew rendszert. A NF2 meg... háát... Nagyon fizettetni szeretett volna.
Sokunknak már évek óta megvan a kedve a hajókhoz, a NF már meghozta. 😄 Kívncsi leszek mennyire lesz konkurencia az NF2 vagy az NF:NA. A Warships nem lesz olyan monopól helyzetben mint a WoT, vannak akik NF-ezdet és már vannak elvárásaik egy hajós MMO-val kapcsolatban. Ezeket vagy teljesítik vagy elveszítik ezeket a játékosokat.
Amúgy a kérdéseim egy része is NF-ben való megvalósításból vetõdött fel.
Igazából még nem tudjuk, h mit hogyan is oldottak meg. Ezért lenne jó végre látni egy kis gameplay-t. Mert simán lehet, h nem lesz zavaró az automata AA és secondary.
Aztán azt is simán el tudom képzelni, hogy ez meghozza majd az emberek kedvét a hajókhoz aztán meg a War Thunder hajós része elégíti majd ki a realizmusra vágyók igényeit.
Eszembe jutott még pár kérdés. Lehet valamelyikre már korábban válaszoltak. Ha van közte jó akkor ezek közül is felrakhatnál párat.
- A CV-knél van valamilyen maximális limit levegõben lévõ repülökre?
- CV-ken a különbözõ kategóriájú repülõknél van-e valamilyen mennyiségi korlát? Tehát lehet-e kizárólag zuhanóbombázókkal vagy vadászokkal feltölteni egy CV-t?
- Vadászgépeknél elfogyhat-e a lõszer és az üzemanyag ami miatt vissza kell térni a CV-re?
- A CA, BB hajókon lévõ felderítõ repülõk vissza térhetnek-e a hajóra, vagy a hajó már nem tudja felszedni ha egyszer elindította.
- Ha már automata az AA (és a másodlagos tüzérség) akkor a különbözõ kaliberû lövegek különbözõ célpontokat lõnek vagy mind mind ugyanarra tüzel (már ha olyan közel van a célpont hogy benne van a legkisebb lõtávolságú löveg lõtávolságában is).
- A parancsnoki híd kritikus sérülése (piros lövik a modult) esetén harcképes marad-e a hajó? A hajó különbozõ részei közt ezekután is él-e még a kommunikáció vagy olyan statikus céltárgy lesz mint a WoT-ban a harckocsi miután kilõtték az összes embert a tankból.
- Ha egy tornyot kilõnek (pirosre sérül a modul) és harcképtelen lesz az ott tárolt lõszer felhasználható lesz-e más tornyoknál?
- Tudnak-e aknákat telepíteni/felszedni a rombolók?
- Csata elején ütközhetnek-e a hajók vagy egy rövid ideig átmehetnek-e egymáson?