World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én reménykedtem a nyárban, hogy akkorra már lesz valami. Erre talán õsz. Soká van.
Igazából nem is értem miért kellett most átvariálni a dolgokat. Igazán megvárhatták volna a játékosok reakcióit csak azután csinálni bármilyen komoly módosítást, úgyis csak béta lenne.
Még sokáig maradnak a régi hajós játékok vagy a makettflotta bõvítgetése. 😞
<#wow1>#wow1>várhatunk még 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ami a hajótesten van sztem külön hpval rendelkezõ modulok lesznek mint pl a lövegtornyok,gépház,irányító helységek stb
így lehetséges az hogy ha pl yamaton kilõjük a hátsó ágyútornyot akkor az ugye használhatatlan lesz és az további oda becsapódó lövedékek már jóval kevesebbet fognak sebezni.
de ha ki vannak ütve a tornyok,lángol az irányító fülke és a többi ide tervezett modul akkor már csak az evakuálás marad hátra hiába úszóképes még a hajó,menni,lõni nem tud.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ez csak szigorúan az én találgatásom.
Az elsõ rész, meg picit mellébeszélésnek tûnik. A kérdés a másodlagos fegyverzetre vonatkozott. Akkor az miért fontos, hogy a rombolón akkora az elsõdleges fegyverzet, mint a csatahajón a másodlagos. 😊
"A másodlagos fegyverek automatikusak lesznek, mint pl. légvédelmi a ágyúk?
Ez egy nehéz kérdés, igen is és nem is, mert helyzetfüggõ. Egy rombolónál a 155 mm ágyú a fõ ágyúja, a játékos célzásra, lövésre és az ellenség megsemmisítésére fogja használni szokás szerint. De csatahajóknál, a 155 mm-es ágyú másodlagos fegyver, szóval automatikusan fog célozni, és a játékos által fontosság alapján kiválasztható célpontokra fog lõni."
Végülis ,ez így nem szerintem nem feltétlenül rossz megoldás.
,,Lesz a hajóknak életerõ pontja?
Nem fognak olyan életerõpontokkal rendelkezni a hajók, mint a tankok. Sokkal bonyolultabb rendszerünk van a hajó állapotának mutatására, ami kettõ összetevõre van alapozva. Tartósság és úszóképesség. Minden vízszint alatti találat lyukakat üthet a hajó részein, és el is áraszthatja ennek eredményeképpen. Vagyis az úszóképesség azt mutatja, még mennyi beáramló vizet képes elviselni a hajó az elsüllyedése elõtt. A tartóképesség a hajó rendszereinek, ágyúinak és a legénység állapotát mutatja. Minden vízszint feletti, pl. légvédelmi ágyúit, vagy fõ lövegeit ért találat a hajó tartósságának csökkenésével jár. A tartósság a hajtótest egész felsõ részére vonatkozik, szóval nem lehet úgy teljes egészében megsemmisíteni egy hajót, hogy kilõnek egy ágyút, és ugyan azt az ágyút lövik tovább. Mindent meg kell semmisíteni a fedélzeten, vagy azokat a részeket megsemmisíteni, amik a víz fölött tartják. Amikor az összes HP-ja elfogyott a hajó felsõ részén, akkor kiesik a játékból, és elhagyja a legénység. De van egy gyors módja a hajó megsemmisítésének, a fõ lövegek megsemmisítése, hiszen ezek nélkül lényegében kiesik a csatából. Vagyis egyfajta értelemben saját, WoWs sítusú életerõvel fogunk rendelkezni.
"
Ez viszont marha furcsa, és nem igazán tudom egyelõre elképzelni.
CV Seydlitz to tier 4
CL Konigsberg (1927) to tier 6
CL Leipzig to tier 7
BC Furious to tier 3
CL Tone to tier 9
DD Amazon to tier 6
DD Ambuscade to tier 6
DD A-class to tier 6
CVL Zuiho to tier 5
CVL Ryuho to tier 5
CV Hiyo to tier 6 (conversion line)
CVL Ryujo to tier 6 (the other line)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nem akarok és nem is igen tudok éveket várni egy játékra. Ennyi idõ alatt bele tudok unni egy játékba/témakörébe még akkor is ha szeretem, pláne úgy, hogy van az adott témakörben hasonló játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ööö... én örülnék ha irányítható tankok lennének még az idén azok számára, akik nem fizetnek a closed bétáért 😊
Még egy kamu médium<#wilting>#wilting> Esküszöm, ha a WG 1-2 éven belül tönkre megy és bezár, veszek neked meg az idióta jövõbelátó haverjaidnak 1 rekesz sört<#integet2>#integet2>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A hasonlóség kimerül annyiban hogy mindkettõben második világháborús tankok vannak. Meg a War Thunderben még repülõk is, valami bitang jól megvalósítva. De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén.
Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Visszakanyarodva erre, itt lentebb volt már írva ilyen kérdezz felelekben, hogy a gépek csoportban lesznek és nem lehet majd olyan részletesen irányítani õket, mint a Navyfieldben. Magyarán az össze játszani képtelen ember tuti hordozóval lesz, ami gyakorlatilag csatákat dönt el, mivel tengeralattjáró tudtommal nem lesz.
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)
Ill. ennek egy kiegészítése: Hogy olyan opció lehet-e, hogy nem egyenként küldjük az egységeket a hajók ellen hanem esetleg a hajónk fölött köröztetjük õket, míg az összes egység fel nem száll és így 1 nagy ált. támadást lehessen indítani.
A játékban volt trade ami fõleg a legénység kereskedelmébõl állt, ami szintén nagyon jó dolog volt minden szempontból.
A kiegyensúlyozással voltak nagy problémák és hogy kevés játékos volt.
Ikarus44: lehetséges hogy ettõl kéne várnom, de a Gaijin-os bandától én már semmit nem várok. Mert iszonyatosan lassan dolgoznak szerintem a WG-nél is lassabbak. A tankos részérõl is már szinte lemondtam, amire lesz abból is valami tényleg élvezhetõ open béta vagy 1.0 addigra már az is lehet hogy a World of Warships bétájával játszunk. És nálam nagy elõnyt van egy új hajós MMO, sokkal nagyobbat mint még egy újabb tankos.
davidbog: Sajnálom, azt hittem ez mindenkinek világos. Ha tudom, szólok. 😞
Nekem is megvan a kedvem a hajókhoz. Az NF-el nekem csak az volt a bajom, h nem értettem meg azt feleslegesen bonyolult crew rendszert. A NF2 meg... háát... Nagyon fizettetni szeretett volna.
Sokunknak már évek óta megvan a kedve a hajókhoz, a NF már meghozta. 😄 Kívncsi leszek mennyire lesz konkurencia az NF2 vagy az NF:NA. A Warships nem lesz olyan monopól helyzetben mint a WoT, vannak akik NF-ezdet és már vannak elvárásaik egy hajós MMO-val kapcsolatban. Ezeket vagy teljesítik vagy elveszítik ezeket a játékosokat.
Amúgy a kérdéseim egy része is NF-ben való megvalósításból vetõdött fel.
Igazából még nem tudjuk, h mit hogyan is oldottak meg. Ezért lenne jó végre látni egy kis gameplay-t. Mert simán lehet, h nem lesz zavaró az automata AA és secondary.
Aztán azt is simán el tudom képzelni, hogy ez meghozza majd az emberek kedvét a hajókhoz aztán meg a War Thunder hajós része elégíti majd ki a realizmusra vágyók igényeit.
Eszembe jutott még pár kérdés. Lehet valamelyikre már korábban válaszoltak. Ha van közte jó akkor ezek közül is felrakhatnál párat.
- A CV-knél van valamilyen maximális limit levegõben lévõ repülökre?
- CV-ken a különbözõ kategóriájú repülõknél van-e valamilyen mennyiségi korlát? Tehát lehet-e kizárólag zuhanóbombázókkal vagy vadászokkal feltölteni egy CV-t?
- Vadászgépeknél elfogyhat-e a lõszer és az üzemanyag ami miatt vissza kell térni a CV-re?
- A CA, BB hajókon lévõ felderítõ repülõk vissza térhetnek-e a hajóra, vagy a hajó már nem tudja felszedni ha egyszer elindította.
- Ha már automata az AA (és a másodlagos tüzérség) akkor a különbözõ kaliberû lövegek különbözõ célpontokat lõnek vagy mind mind ugyanarra tüzel (már ha olyan közel van a célpont hogy benne van a legkisebb lõtávolságú löveg lõtávolságában is).
- A parancsnoki híd kritikus sérülése (piros lövik a modult) esetén harcképes marad-e a hajó? A hajó különbozõ részei közt ezekután is él-e még a kommunikáció vagy olyan statikus céltárgy lesz mint a WoT-ban a harckocsi miután kilõtték az összes embert a tankból.
- Ha egy tornyot kilõnek (pirosre sérül a modul) és harcképtelen lesz az ott tárolt lõszer felhasználható lesz-e más tornyoknál?
- Tudnak-e aknákat telepíteni/felszedni a rombolók?
- Csata elején ütközhetnek-e a hajók vagy egy rövid ideig átmehetnek-e egymáson?
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
ohh biztos lesznek ilyen helyzetek.... már alig várom. <#eplus2>#eplus2>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,