22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #4382 Az a baj a zászlók egy részét, ami + XP-t elpazaroltam másra. Meg igazából tök mindegy. Így nem érdekes az egész. -
#4381 Én felraktam 20 zászlót ami +50% ad és neki estem. Így se volt egyszerű. De már meghozta a gyümölcsét. -
DantesHUN #4380 Én azt feladtam. Az legalább lenne vagy 60-70 csata addig Kawachi-val meg Myogi-val. Vagy több. Annyi türelmem meg nincs. -
#4379 Az amcsi hordozókar -
ikarus44 #4378 Kipróbáltam a játékot első csata (persze Co-op-ban) Semmit nem tudtam csinálni mert úgy ugrált a hajóm, mint a nem tudom mi. Minden parancsomra későn (nagyon későn) reagált, nem leggolt, és a pingem is jó volt. Ez mitől lehet? találkozott már valaki ilyennel? -
Dagohun74 #4377 Na nehogy kivegyék már, most akarom húzni a japán hordózókat, kire fogok lőni velük? -
DantesHUN #4376 A WoT-ban is utáltam, hogy : szívás nehéz tankkal menni? Akkor ne játssz vele. Itt is ugyanez lesz, de ennyi erővel akkor ki is vehetnék a csatahajókat. -
#4375 Nah megvan az első Double Strike kitüntetésem OB ban :) -
StrikeFor #4374 mert nem játszik velük kb senki..........1000-es átlagsebzésük van és 30 sec az átlagos töltés......ha ez rendben van akkor én vagyok a hülye :D -
Jacktor #4373 Röviden: Az amerikaival az eget uralhatod (már csak a raj kiosztások miatt is), a japánnal pedig rommá lőheted a hajókat - már ha nincs amerikai szemben :)
Figyelem!
A nyitás egyelőre csak átmeneti és egy kapacitás teszt miatt van, azaz ha elérték a terv létszámot, ismét bezárnak a szerverek! Szóval hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.30. 12:57:35 -
#4372 Attól függ mit akarsz csinálni. Habár az usa repülőinek nagyobb a sebzése a japcsik mégis jobbak hajók megsemmisítésében. Az amcsiknak viszont jobbak a vadászaik. Én japókat javaslom. Több a bevethető bombázójuk illetve a torpedó bombázójuk. -
DantesHUN #4371 Nekem az is furcsa, a hv. fórumon nem nagyon elégedetlenek. Vagy csak én nem láttam ilyesmit? A játékosok többsége elégedett a csatahajók állapotával? Nem láttam hogy tiltakozó topic-oc nyílnának. Olvastam egyszer egy olyat, hogy miért kevés a US hajók lőtávja, de megmagyarázták, ez így jó. Az Arkanas is így jó. -
ikarus44 #4370 De azt töltöttem -
#4369 Hordozók tetszenek így elsőre de melyik nemzet? -
ikarus44 #4368 No, most meg beengedett... tipikus WG -
Awakening #4367 Nem kell, lehet hogy nem az EU-t töltötted le ? -
ikarus44 #4366 Aki nem volt CBT-s annak új profilt kell csinálnia? Mert engem nem enged be a WOT-os fiókommal. -
#4365 Én azt mondom Jeff, hogy cirkáló vagy hordozó. -
DantesHUN #4364 Ja igen. A Kawachi-n ,és a Myogi- n is túl kell esni a japán hordozóhoz. Na az meg idegbaj. Free Xp-ből át kell ugrani, ha valakinek van pénze. -
#4363 Hordozóhoz muszáj játszani csatahajóval is, viszont akkor elmegy a kedved a játéktól. -
DantesHUN #4362 Jótanács: bármivel lehet kezdeni, kivéve csatahajóval. Cirkálót, rombolót érdemes húzni. Meg hordozót. -
#4361 Megkövetlek, tényleg elindult. Valami tanács jöhetne mivel érdemes kezdeni. -
DantesHUN #4360 Látszik a videóból is: csataghajó= rakás szar. Csak a legvégén egy másik csatahajó ellen ér valamit. A többi időben 800-as sebzések, kigyújtják. Nem tudom, ezek után ki akarná megvenni -
Dagohun74 #4359 Na örömmel halom nem egyedül húzom az igát. -
#4358 Én (csak itt bent most uborkaszezon van és kb a légy zümmögésén kívül semmi sem történik) -
Dagohun74 #4357 62 meccs, 29 win, 39 loss, 1 draw myogi, kuma, Umikaze -
#4356 Én
-
Dagohun74 #4355 Ejjj de rá ér mindenki! :) Akkor ki dolgozik? Rajtam kívül. -
Toweliee #4354 81 meccs, 53 kilőtt hajó, 35 lelőtt repülő, 44.4% win rate.. -
seepheeerd #4353 Japó bújt ott, kirúgtam :) -
#4352 95 csata. 49win 45loss 1 döntetlen, Pheonix, Isokaze, Myogi, Hosho. -
seepheeerd #4351 92 csata: ebből 35 győzelem, 2 döntetlen és ööö... öö... 55 nagy hajó :) -
seepheeerd #4350 Értem, szóval kell vennem egy japán hajót hogy kirúgjam a francba? -
#4349 vagy kattints át a from reserve fülre :) -
#4348 CTRL + bal egérrel kijelölöd ?
-
Sendrov #4347 A maradék helyet japán kapitányok foglalják, csak azt az amcsiknál nem látod. -
Sendrov #4346 Én csak 1x játszottam a wipe óta. El is ment a kedvem. 14 meccs, 4 győzelem, 10 vereség. Mindez Tier 1-2-ben.
Kizárólag idióta csapattagokat kaptam, ha meg véletlen nem, akkor én néztem be valamit.
Elég illúzió romboló eredmény, pedig nem vagyok béna, meg aztán CBT-ben én is toltam pár száz meccset nem is rossz statisztikával.
Majd ha lesz kedvem/időm azért javítok rajta
-
seepheeerd #4345 Csak egyet húzok, az a kapott prémhajóból került oda, mert hátha lesz másik hajóm is. na de ki a másik, aki a helyet foglalja? -
StrikeFor #4344 baszki a repülőket egyszerűen nem lehet lelőni -
StrikeFor #4343 111 csata annyira nem rossz! volt időd rendesen :)