22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Pares #4422 Játszottam kb. két tucat csatát, megvan az első amcsi romboló, de így néhány csata után sokkal nehezebbnek tűnik rombolóval a játék, mint a cirkálókkal. Értem, hogy gyorsak meg jobban lehet velük manőverezni, de közelebb kell menni az ellenségnek, és hiába tekergek ide-oda, többnyire egy-kettőre szétszedtek. -
TuskoMobile #4421 köszi az útba igazitást -
ikarus44 #4420 Na jó, én most vonulok ideg szanatóriumba... Még a felvevőprogim sem működik jól... Majd holnap leszedek egy másikat és majd azzal megpróbálok felvenni egy csatát... -
StrikeFor #4419 erre ad egy ezrest baszki... :S lófaxxx -
#4418 az senkinek nem nyitja a bicskát a zsebében hogy aranyért olyan kiegeket lehet felrakni aminek jóval kisebb a cd je ?
pl javító ddn,60 helyett 40 sec cd...
bbn 120 helyett 80 sec
nem szóltam,látom már lehet ezüstért is felrakni :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.30. 22:20:14 -
#4417 Attól függ melyik típusú hajóról beszélünk. Bár inkább egyén függő.
Carrier: Amerikai kevesebb egység viszont azok erősebbek mint a japán.
Romboló: Amerikai rombolók az elején lehetnek jobbak mert több torpedót tudnak indítani viszont tier5 től egyértelműen a japán rombolók nyernek a 10km es torpedó hatótávval míg az amcsiknak csak 6-7 van.
Csatahajó: ez mind a 2 oldalon hulladék. De talán az Amerikai jobb, bár a lőtáv az elején siralmas de a későbbiekben jól jönnek a plusz ágyúk.
Cirkálók: Japán cirkálók fel vannak szerelve torpedóval szóval ezek 2:1 ben hajók, viszont a légvédelmük elmarad az amerikai hajókhoz képest. Amerikai hajókon nincs torpedó (2 leszámítva). viszont tűz erőben jobbak. -
TuskoMobile #4416 Amcsi vagy japcsi az op? -
seepheeerd #4415 Na ilyen az, amikor megfelelő tierbe rak. (14 repülő)
-
ikarus44 #4414 De tudok. Mondjuk az egy kis részben megmagyarázná, mert nekem meg AMD Athlon II X2 220-am van, és az meg a közelébe sincs egy I5-nek A játék honlapján a letöltésnél nektek is 0.3.1-et ír jelenlegi verziónak verziónak?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.30. 21:01:24 -
#4413 Videot nem tudsz csinálni róla?
Egyébként nekem os borzasztóan eszi a procimat. i5 2500 és 70-80% on pörgeti folyamatosan. -
ikarus44 #4412 Megnéztem mindent amit mondtál, de még mindig játszhatatlan. Van még esetleg ötleted? Vagy valaki másnak? -
#4411 Ezzel a rohadt Chesterrel mégis, hogy az életbe lehet tovább jutni? Akkora hulladék szemét. Az Erie jóval jobb. 10-20 xp-t tudok vele összes szedni... -
StrikeFor #4410 véletlen eltaláltam egy DD-t aminek 150hp-ja volt már csak azért lett Killem.........
-
ikarus44 #4409 Ok, akkor csak félreértés volt. -
StrikeFor #4408 5-8 HIt-et tudok összeszedni egy meccsen mielőtt szarrá lövik az 50000 Hp-m
a mocskos ATALANTával meg lövök 200-300at?????
ANYÁTOKAT WG!!!!!!!! AZT B+!!!!!!!!!!!
KIBASZOTT IDEGES VAGYOK,hogY SZÉTBASZTÁK A JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 17:05:28 -
#4407 Az hogy a böngészőből játszható, az pl a Heroes and Generals, esetleg Quakelive vagy hasonlók, amiket a böngészőben kell játszani. -
Toweliee #4406 Magyar lazán én ma úgy húztam ki a St. Louis-ból a Phoenix-et (7k xp), hogy csak vereség. -
TuskoMobile #4405 Intró qvajó amikor be kell lépni és e-mail jelszót kér kár hogy a játék nem ilyen nagy felbontású :/ +zene is passzol jó akció
Csatahajó akkor felejtős ugye? olyan mint wotban a heavy használhatatlan többnyire mert sokkal jobbak vannak nála
Vannak még rombolók, cirkálók, hordozók ezek mik? mire jók? Mit érdemes szerintetek ami opé lesz?
-
zsupeti #4404 Öröm a köbön.
Végre jó a pingem a játékban ami 20-30 között van.Tegnap még 100-300 között ugrált. -
StrikeFor #4403 Prémium acc 473 xp.....még 38000 kell a kövi hajóhoz...szerinted?? -
ikarus44 #4402 A WoWs-nek is internet az alapja, mert csak azon keresztül tudunk játszani. Én így értettem, nem úgy hogy az interneten kell játszani. Vagy te hogy értetted? -
#4401 Én japán csatahajónál vettem észre, hogy a lövedék a végén csapódik csak lefelé. De én is szoktam úgy lőni hajóra hogy nem látom mert sziget mögött van csak kb oda lövök és a sziget fölött átrepülve csapódik a vízbe/hajóba. -
#4400 Böngésző alapú mint ez? -
Plata #4399 0.4.1 -
ikarus44 #4398 Most a játék melyik verzión van? mert amit letöltöttem a WoWp oldaláról az 0.3.1.-es, viszont a launchernél 4.0-át ír. (most csak ötletelek hogy mi okozhatja ezt az egészet a játékban, mert minden más Web alapú játék jól működik, az előbb játszottam pl a Heroes and generals nevű játékkal és az is ugyanúgy böngésző alapú mint ez. A víruskeresőt is most futtatom, de eddig az is tiszta) -
Dewri #4397 Ja, nekem is feltűnt, van olyan pálya, ahol néhány méter után már látszanak szemből a csatahajók, akik persze át is lövik a pályát, ha japánok, az amcsik meg csak lesnek... És persze az a trágya X alakú pálya elég undorító... -
#4396 titeket is ki hajigál 10 másodpercenként a login képernyőre ??? -
DantesHUN #4395 De nem mindegy hogy milyen csata. Úgy hogy ,berak olyan kezdő pontra, hogy öten lőnek két irányból az első percben. Lófasz a seggükbe. Mégis mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Még a W-t se nyomtam le , de már minden irányból körbe vesznek. -
Dewri #4394 Most nem azért, de 60-70 csata nem olyan rossz dolog egy hajónál. Élénken emlékszem a wotban mikor meglett az IS a fosadék alap ágyújával 56 körön át kellett szenvednem, mire meglett egy rendesebb ágyú rá! És az csak egy ágyú volt, hol volt még a következő tank? Szóval ez nem olyan vészes... -
Plata #4393 Fura dolgot vettem észre,egyesek át tudnak lőni a szigeteken keresztül.
Hogy ez bug vagy egyéb passz.Csatahajóval a gyerek állt a sziget és hegy mögött,és a hegyen keresztül lőtt minket.Próbáltam rálőni,de nekem a hegy nem engedte át a lövedéket.Az meg vígan hegyen át lőtt minket. -
#4392 benyaltál valamit ami lezabálja a feltöltésed a netnél. egy vírusirtás nem ártana. -
DantesHUN #4391 És még tudja fokozni...még lehet...úristen. Na ez a kép nem semmi
Úgy rakta be a hajómat, ezt a kikúrt fos, hogy az indulás utáni első percben vagy 4-5 hajó lőtt rám vagy három irányból, meg küldte a torpedókat. Miaszar? Mozdulni se tudtam. Se jobbra, se balra, se előre, az indulási helynél midnenhol ellenfél, túlerőben, lőtávolságon belül . -
DantesHUN #4390 De amúgy mindennel szar ez.
Pheonix I. csata...5 perc alatt vége, ellenfelet se láttam, minden pontot elfoglaltak. 115 xp. Kurva jó.
II. csata: 3 perc alatt úgy 0-5 lesz az állás, lövés nélkül mindenki elhullik. Úgy szintén 22XP. Esélytelen. Kibaszott kurva anyátokat azt!
III. csata, 10. ezer sebzés összejön, persze vereség, mindenki elhullik, a csapattársak egyhelyben állnak. Húha! 300 XP.
A következő hajótest, hogy ne stock legyen a hajó: 1600 XP. Szép dolog.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.30. 15:54:55 -
tutyimutyi2 #4389 hát ha oldalra lő fejlesztett testtel akkor 8 db ágyúval lő és lövedékenként van a 7% esély
-
DantesHUN #4388 Semmi gond, egy St. Louis, amíg a S. Carolina újra tölt, 13k sebzést csinál. A Carolina a St. Louis-ba, úgy 800 körül. Hogy nem kúrja seggbe senki ezeket a nyomorultakat?
Ja, és iszonyat kevés XP-t ad.
Az is érdekes, bár lehet én nem értem, hogy például St. Louis-nál esély hogy felgyújtson valamit HE-vel 7%. Ennek ellenére minden második lövésével felgyújt valamit. Én sose voltam jó matekból...de ez nem áll össze. -
TuskoMobile #4387 hát akkor elég hamar lezárták :/ már nem akarja tölteni vagy mégis jah pont most 1280másodperc torrent szinkronizálás után loál
-
Toweliee #4386 Arkansas VS Ishizuchi
-
#4385 Okés, köszi az infót. Mikor kezdődik, akkor a tényleges nyílt béta? -
ikarus44 #4384 +Úgy tűnik hogy ez az ellenséges hajóknál is meg van, mert hiába találtam el őket többször is (2. meccs) átmentek a hajón (a testen) és utána a vízbe csapódtak, többségében HE-vel lőttem. Azt hiszem így nekem ennyi is volt a WoWs-es pályafutásom, mert nem tudom miért van ez. -
Dagohun74 #4383 Még egy nyavajás zászlót se használtam el. Na igen sok meccset kell menni még a hordózóig. Még jó hogy szóltatok olyan is van.