22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TuskoMobile
    tesztfázisban van még de most lezárták :/ nem tudom mi lesz belőle
    "game will re-open in the near future. "
  • StrikeFor
    a célzással akadnak gondjaid rendesen
  • StrikeFor
    de de PRÉMIUm az a poén!

komolyan kezdek elgondolkozni lehet nem kapom a prémium bónuszt?
  • Dagohun74
    És ez is valami free to play játék?
  • sith7
    Köszönöm a képeket, lehet rosszul fogalmaztam, nem a játékból szerettem volna képet, hanem a menüben lévő grafikai beállítások érdekelnének a settingsben , mi mire van állítva, mi van bepipálva, mi nincs, képfelbontás stb.

Arról tegyél fel légy szives egy képet
  • ikarus44
  • Pares
    Alap High beállítások mellett kb. 30-60 közt ingadozik (elég durván), de folyamatos a kép, egyáltalán nem szaggat, a WoT-nál sokkal jobban fut magasabb beállítások mellett.
  • TuskoMobile
    Ezt ismeritek ez is vmi hajós látom beindult a piac tankok hajók minden kutyafüle már nem csak cod bf fps+wow amivel pénzt tudnak keresni xD
  • ikarus44
    AMD Radeon HD 5800
  • seepheeerd
    Printscreen, kicsit megdoktorozod, aztán pl. ezzel:
    http://tinypic.com/?t=postupload
  • seepheeerd
    90W-os tápegység... na ez a fejlúdés. Az enyémhez 180W-os jár :)
  • ikarus44
    Ti mivel szoktatok képet készíteni? Mert a print screen-elt képet nem engedi feltölteni.
  • seepheeerd
    Erre miért kaptam ilyen sokat vajon?
  • Pares
    Jóvanna, már egy ideje nem figyelem az egyfolytában változó hardverpiacot, nem tudom, hogy mi milyen súlycsoportban van. Amúgy nem értem hogyan mehet magasabb beállítások mellett jobban mint alacsonyakkal.
  • sith7
    Egy képet tölts fel lécci a grafikai beállításokról, mert nekem ezen low/med beállításokkal megy 30-40 fps között ... 1920 * 1080 - ban meg beesik 30 alá is elég sokszor
    Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 13:53:14
  • kailee
    NA igen de a te laptopod 2-3x nagyobb teljesítményű mint az ővé :) pláne processorba.

Ikarus még a VGA-at nem írtad le milyen. esetleg azt megtudod nézni hogy játék közben a feladatkezelő mit mutat, hogy esetleg háttérbe nem e indul el valami ami leterheli a gépet.
  • Pares
    Csinálj képet játék közben, hogy lássuk az FPS-t meg a pinget. Nekem ezen a laptopon magas beállítások mellett gyönyörűen fut, 15Mbit-es netem van nekem is.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.01. 13:37:08
  • ikarus44
    AMD Athlon X2 220/4GB RAM/15Mbites net
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 13:22:44
  • seepheeerd
    Működik és a 4-et is ugyanannyiért adja :)
  • seepheeerd
    Milyen paraméterei vannak a gépednek?
    I7/16GB RAM/2GB grafika/SSD a laptopban és 10Mbites nettel itt 20-60fps és 100-300 ping (online filmet néz a barátnőm). Lag néha akad, de játszható.
  • Lokker
    Trükkös? :D
  • seepheeerd
    Fene a trükkös pofájukat! Köszi!
  • ikarus44
    Kipróbáltam alacsony grafikán, még rosszabb lett, most már kb. órákat késik a kép.
  • ikarus44
    Az Fps 50 körül szokott lenni, és a ping is jó szokott lenni, ill. lagg jelző sem szokott lenni. Szerintem csak a videó miatt volt most alacsony, de kipróbálom alacsony grafikán is.
  • kailee
    Én is azt látom hogy az Fps rettentő alacsony. csata jelenetnél 15 FPS alá is megy a folyamatos képhez minimum 22 fps kéne stabilan de az is a legalja. az elfogadható a 30-40 között van. a lag jelző tényleg folyamatosan világít ami az internet kapcsolatot jelzi, hogy túl kevés, vagy töltöttél mellette, vagy sokan használtátok az internetet és kevesebb sávszélesség jutott neked.

A 2 kombinációjánál természetes a furcsa viselkedés :) .Én is azt tudom ajánlani hogy teljesen vegyél le minden grafikát 0ára. és úgy nézd meg mekkora fpsed lesz ha úgy viszonylag nagy számot produkál akkor lehet szórakozni azzal, hogy fentebb állítgatsz mindent és megnézed mennyivel bírja még jól.
  • JethroHUN
    Meg lehet venni azt 22500-ért ezüstért is. Csak a 15 dublon ár mellett a kis nyíllal le kell nyitni a menüt és ott kiválasztani.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 12:34:13
  • seepheeerd
    Már nem lehet... az ingyenest kapod, a rövidebb timerrel rendelkező 15 arany vagy mi.
  • Trucker39
    Ami látszik belőle, hogy rendkívül alacsony FPS szám mellett játszol, mégis megy a zene alatta. Én biztosan kikapcsolnám azt is. Minimális grafikai beállítások mellett.
    A másik ami feltűnt, hogy nem csak ugrál - az amúgy nem túl magas - pinged, de gyakorlatilag folyamatosan jelez a lag jelző is. Én értelmezésemben vagy a géped nem bírja és/vagy a neted sem.
  • ikarus44
    Itt van a videó. Elég szépen látszik a hajó furcsa viselkedése, illetve a késése is a parancsaimra, és az is lászik hogy az ellen hajói is odébb vannak mint ahogy kirajzolja, és az is feltűnt hogy a saját hajómat is rossz helyre rajzolja, mert engem is máshol lőnek, és úgy talál be.
    A hülyeségemet pedig a gyors halál miatt bocsássátok meg szándékosan mentem be a hajók közé, mert nem akartam sokáig benn maradni.

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 12:13:06
  • seepheeerd
    Vehetsz, ha törlés lesz, visszakapod az árát. Elvileg még bezárják, amikor eléri a létszám a számítottat, de (bízzunk benne) nem lesz már törlés.
  • seepheeerd
    Eléggé kiábrándító és köze nincs a valósághoz. Arról nem beszélve amikor berak egy csomó Agato-t ami ugye VIII-as tier az V-ös kis tyúkólammal szemben. Nem is lövök vissza, mert minek?
  • seepheeerd
    A torpedóra váltáskor ha a 3-ast mégegyszer megnyomod, váltani tudsz legyező alakban vetés és zárt vetés között. P-vel kikapcsolhatod a légvédelmet, nem fog lőni a repülőkre és tovább maradsz láthatatlan. Füstből is nagyon szépen lehet osztani :)
  • nomiss
    Ez most mar open bétának számít ? Tehát nem lesz több Wipe? Vehetek prémium hajót ?
  • TuskoMobile
    nagyon változó ap-30lövés kb8000sebzés mert ilyen 200-300-akat sebez már ha hajlandó
    másik kör kb15 lövés 9000sebzés AP-val szemben a kb 30 HE lövéssel ami hasonló sebzés volt kb9000
    nem lehet kiigazodni

meg lol a játék az ap-t a vastagpáncélzatú nagyobb hajók ellen ajánlja nagyon logikusan ahol elvileg lepattan mert nem fogja átütni a távolság miatt és az erősebb páncélzat miatt
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.01. 10:25:23
  • seepheeerd
    Nem prémium :)
  • Dagohun74
    Tegnap felhúztam magam, myogi csatahajó szórása valami eszméletlen ugyanazon ágyúból kilőtt lövedék kb 2-300 méteres külömbségel csapódott be. Ellenben a cirkálok lövései hajszálpontosan haladnak egymás mellet.
  • Kotomicuki
    Huh, kipróbáltam!

Kellemesen arcade-ra sikeredett - az AP gránátnak nagyobb a romboló ereje, amikor a HE 3-4x annyi robbanótöltettel rendelkezik... (ráadásul páncél-/páncélátütési értéket sem láttam sehol, hogy lehetne dönteni, hogy mi ellen, mi volna a megfelelőbb... ) - , arra jó, hogy ha vannak játékosok, akkor fél órát eltölts a gép előtt - túlzásba azért nem szabad vinni, mert a kigolyózott wot-ból egy az egyben áthozták a "random-ot" és így már ez is közelebb áll a szerencsejátékhoz, mint a szórakoztató-hoz.
  • Plata
    Amerikai romboló nehezebb mint japán,torpedóknak majd fele akkora lőtáv,dupla akkora újratöltés,viszont többet lő egyszerre.
  • Pares
    Kösz a tippet, kipróbáltam, és sokkal eredményesebb lettem :)

"Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy."

Sajnos meg is tapasztaltam... nem számít neki, hogy ott vagyok nem messze előtte, az ellenség meg jó messze a távolban, nyugodtan kilövi felém a torpedót...
  • Dewri
    Én nem szerettem a rombolót az elején, de aztán rájöttem az X gomb használatára egy oktatóvideóból és a harmadik csatában egyből lett 3 killem, 2 romboló és egy csatahajó, szóval azóta tetszik...:)

Rá kell érezni, mert nagyon kevés a hp és az ágyúja semmit nem ér. Használd az X gombot, az mutatja egy fehér sávban, hogy hova kell célozni torpedóval. Erre a fehér sávra kell rávinni a torpedó zöld sávját és ha elég közel vagy, akkor ezzel a módszerrel garantált a találat. Célszerű egy sziget mellé úgy helyezkedni, hogy a sziget mögül csak a torpedók bukkanjanak elő, de téged ne lássanak. Soha nem szabad megállni/fölakadni! A füstöt se kell orrba-szájba használni, mert ha túl korán bekapcsolod, akkor már tudják, hogy ott lesz egy romboló, ráadásul a saját hajók célzását is nehezíti. És természetesen semmire nem szabad rálőni ágyúval, mert úgyse ér semmit (kis kaliber és kevés cső...), csak észrevesznek miatta...

Meg kell jegyezni mekkora az a táv amikor fölfedeznek (ezt a hajó tulajdonságai közt írja a Portban) és a torpedó hatótávot. Ez a 2 legfontosabb érték ami kell a túléléshez. A cirkálókat jobb elkerülni, mert azok nagyon gyorsan lőnek és nagyon sokat. A csatahajókra érdemes rámenni, de lehetőleg nem az oldaluk felől, aztán megvárni míg rálőnek valakire és akkor betámadni gyorsan. És persze a rombolókat kell vadászni, az a saját súlycsoport. El lehet menni az ellenfél hordozóiért is, de azok általában jó messze hátul nézelődnek, nehéz átvergődni az ellenségen odáig.

Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy. Tegnap az egyik csatában én voltam a csapatunkban az első halott, full hp-ról kitorpedózott egy ilyen idióta és még elnézést se kért...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.30. 23:32:28