22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ez azt jelenti hogy nem sziget mögül kempelsz és nem full broadside hajókázol a térképen. Illetve hogy mennyire tudod kikerülni a lövéseket. Ehhez a küldihez ajánlott tankosabb, kiteolós hajókat vinni. A holland HCA-k, az új francia SHCA-k, az orosz heavyk és a LCA-k ideálisak ehhez a feladathoz. Meg a DöMony/Salem.
  • pajer_csaba
    Hmm... hirtelenjében nem is tudom, hogy ez mekkora fasság. De tényleg. Ilyen érték mi a francnak kell? Mire jó? Vagy olyan mint a lájk? Ha sokan lőnek rám ,akkor azt jelenti, kurva jó vagyok, vagy mi? :D
  • Darun
    Potenciális, tehát minden a hajó asszem 500 méteres körzetében becsapódó lövedék és elhaladó torpedó összesitett max sebzése. A csatavégi jelentéseknél a harmadik fülön középtájt találsz róla pontos értéket, de ha be van kapcsolva a menüben, akkor csata közben is folyamatosan látod hogy mennyi a potenciális sebzés.
  • pajer_csaba
    És az mi? (amúgy most nézem, "receive" vagy is nem te sebzel, hanem ők téged)
  • Darun
    A képen amit bemásoltál, én potenciális sebzést látok. Igaz hogy én szemüveges vagyok, de nem hiszem hogy ez lenne az oka.
  • Darun
    Ma indult a Brawl. Azzal elvileg 10k szenet ki lehet szedni. Ha nagyon sok időd van, javaslom hogy feküdj rá. Bár asszem az pl nem jó a Dockyarhoz (a brit BC eventhez nem volt jó, ezért az első győztes csata után hagytam is a fenébe)
    A napi 3 szenes kontit szedd ki. Meg a napi 6 küldit csináld meg. A subos küldiket ha megcsinálod és kiszeded az összes subot, azért is jár 3k szén. Van egy másik chain mission, amihez sub meg CA kell, az is ad 1k szenet. Ha még nem csináltad meg a kampányokat, ott is van néhol szén jutalom. Van ez a Knowledge küldisor, most nem emlékszem pontosan, de lehet abba is van szén. Érdemes a hireket mindig végigböngészni és a Claim meg Participate gombokra kattogni, mert vagy van bennük valami ajcsi, vagy küldit adnak aminek a végén van ajcsi.
    Ha ezek megvannak és a szénfarm a cél, onnantól igazából feleslegesen játszol, mert több szenet naponta nem lehet kiszedni. Nyilván ez is úgy van kitalálva, hogy ne pár alatt tudd kiszedni valaminek az árát, hanem hogy minden nap fixe hajókázz 2-3 órát.
  • pajer_csaba
    Megnéztem. Még mindig 17 milla hp damage a CA-nak.

• Darun
    Szerintem azt olvasd el még egyszer.
  • pajer_csaba
    Kizárólag szenes ládát nyitogatsz.
  • pajer_csaba
    Tudom, CA-s és DD-s küldikre használom főleg mostanság. Mielőtt újra elkapott volna a fejlesztési láz, akkor csak elcsónakázgattam benne, az a z5 percnyi lövöldözés elég volt. Aztán megnyílt az opportuniti kihúzni az ágakat, és azóta inkább Randomot tolok. Így már kihúztam az amcsi BB ágat is, most tartok a német Tier IX-nél, ruszki és brit BB egyaránt Tier VIII-asak. A ratyi ágakat, mint a francia vagy az olasz meg majd a legvégén. Addig elevickélnek Tier IV-V-VI környékén. Annyira, hogy szerintem még a német és brit BC ágak is hamarabb lesznek meg (lennének, mert a brit BC-t megesküdtem, hogy nem húzom tovább, de a németben látok potenciált).
  • pajer_csaba
    Na, kijöttek a második szakasz küldijei a dickyardhoz, amik holnaptól élnek... 25k base xp és... 17 millió(!!!) hp damage CA-val! Szeretnék megkérdezni egy véletlenül erre járó random CA-expert játékost: ezt mégis hogy a faszomba? Még a BB-nek is csak 1 150 000 kell, a CV-nek 600k, a torpedó és HE spammer kis geciláda DD-knek meg a nevetséges 96k!!! Oké, Co-opban is lehet, de bazdmeg, ez azért...
  • Plata
    Még egy dolog,van valami jó ötletetek hogyan érdemes szenet farmolni most?
    Nagyon kevés van,pedig az utóbbi két hétben annyit játszottam mint előtte két évig összesen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.15. 19:31:17
  • Plata
    Az lehet.
    Tegnap sokat CV-ztem küldik miatt.
    A 95k spot sebzés lófing volt.
    Kár hogy nem minden küldi ilyen laza.
    Nem hiszem hogy sikerülne a hajó.
    De talán a T5 össze jön.
  • Darun
    Ma már biztos nem, mert 7:00-kor van napi reset. 1 napot ir amúgy, amig 24+ óra van, utána óránként számol vissza.
  • Plata
    Nem lehet hogy ma resetelődik?
    Nekem tegnap délután írta hogy 1 nap.
  • Darun
    Minden ilyen (Dockyardos és karácsonyi) event hetente oldja csak fel az új szintet. Ha megnézed a 2. küldisort, ott irja, hogy holnap élesedik. A 3. harmadik holnaphoz egy hétre, stb. Igy nem lehet előre dolgozni, viszont a küldik nehezedése miatt azt sem csinálhatod meg, hogy az utolsó 2-3 hétre hagyod az egészet, mert akkor kb a napi 24 óra hajókázás is kevés lenne. Ez már a Dockyard előtt is igy volt. Elsőnek talán a Graf Spee-s karácsonyi event volt ilyen.
  • szemes63
    Köszönöm
  • Plata
    Tegnap meglett az első szakasz hat küldetése.
    19k xp,55k cv xp és még négy nem emlékszem mi.
    De a második szakaszt nem tudtam elkezdeni.Nem elérhető.
  • Caliph
    egy kis ideig amig elérik a visszatérési magasságot igen,sebződnek,utánna már nem
    tehát amig a repcsi felfele emelkedik addig sebződik,ha már visszafele mennek nem
  • szemes63
    Ha CV-zek és a támadás után a rajt visszaküldöm a hajóra, akkor útközben még sebződhetnek a repülők vagy védettek?
  • Darun
    Lehet hogy akik WG feketelistán vannak, azoknak base-t néz, nekünk ship xp-t.
  • Plata
    Hát pedig tuti nem így nézte nekem.Irtó sok csatával lett meg az 55k xp és ilyen 6-9k xp-s csatákat mentem.
  • Darun
    Pontositok. Van egy 19k base-s és egy 55k ship xp-s common és 55k ship xp-s hajóosztály specifikus küldisor. Ebből az első ad tokent. Ahol nincs konkrétan kiirva hogy X "base" xp, csak sima X xp, ott hajó xp-t néz, nem base-t.
  • Darun
    Ship xp-t néz még mindig
  • Plata
    Most is base xp-s küldik vannak.
  • Darun
    Csatahajóval kb tényleg semmi értelme coop-ba menni. Átlagosan 5 perces egy meccs és a kiosztható sebzést eléggé behatárolja a 30 seces töltési idő. Ráadásul a dd-k/ca-k kiszednek előled mindenkit. Pl a dd-s torpedo hit/sebzés küldiket tényleg egyszerűbb coopban csinálni. Bemész, leyolozol egy BB-t és 3-4 perc alatt van annyi sebzésed, amiért Randomba 20 percet kell izzadni. Szó se róla, mondjuk időd van rá, ha jól rémlik, másfél hónap van a Dockyardra, mondjuk eco boostal meg prémmel lehet rajta gyorsitani. Most még. Ugyan a teljes küldisort nem néztem végig, de ha lesz base xp-s is, az azért már szivás.
  • carp3tm0nster
    Nekem csak és kizárólag a WoWs-al van gond, net szinten. Egyszer volt problémám a DIGI-vel, mikor a vihar megtépte :)
  • Plata
    Sajna az sem jobb mint a vodafpne.
  • carp3tm0nster
    DIGI gigabit net, 700/220 az átlagos sávszélesség
  • mumus70
    Szerintem a Co Op az időpocsékolás erre a célra! Nem fizet lókakit sem! Hiába nyersz mindig, egy Randomban közép szerű vesztes csatában is nagyságrendekkel sokkal több Xp-t és Creditet tudsz keresni ám! ;-)
  • Plata
    Nem vodás neted van?
  • Darun
    Kb 4 órája hajókázok, nálam semmi fennakadás nem volt, afk/dc-s játékos sem rémlik egy csatában sem.
  • carp3tm0nster
    40% packet loss van egy francia, vagy luxemburgi szerveren, de a support szerint az én netemmel van a baj...
  • Darun
    Nálam ma egyszer sem volt dc, de mástól is hallottam, hogy ledobálta a játék.
  • carp3tm0nster
    Másnak is sok a disconnect? Nálam egyszer egy meccs alatt 100%. A legrosszabb 4 volt..
  • pajer_csaba
    Kipróbáltam, 3102 xp-t szereztem, annyit is adott hozzá. Neked volt igazad. :)
  • pajer_csaba
    Hát, ha valaki van olyan szerencsés, hogy 3 destroyed ribbont kapjon egy csatában, akkor ok, de én, hát nem nagyon számolok ezzel, így 4 common + két hajóspecifikus. Namost, azt mondod, ship xp, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy base xp az adott típusú hajóval: a co-op csaták után néztem, és nem nőtt annyival, mint amennyi xp-t kaptam a csatából. De megyek egy kört egy rombolóval, és mindjárt kiderül.
  • mumus70
    Ne is mond, én is ezzel szívok CV-sként, alig várom már hogy meglegyen cirkálóval az 55 ezer. Még egy olyan 30-40 csata mert fingom nincs hogy kell vele játszani, más hajóm meg nincsen, ezt is úgy nyertem.... Csak úgy lövöldözök vele éppen merre állok, nem nagyon érdekelnek a taktikai elemek..
  • Darun
    A szinthez elég 6 feladatot megcsinálni. Ez a common + 1 osztály specifikus küldi. Én is alapvetően BB main vagyok, de nekem azért a CV-t leszámitva jól megy a többi class is. Nekem úgy rémlik, hogy az 55k xp nem base, hanem ship xp. Később lesznek majd base xp-s feladatok is.
  • pajer_csaba
    Hát, nekem elég xar, mert BB-s vagyok, a többi osztállyal pedig csapnivaló vagyok... a BB-s küldivel meg a common feladatokkal már végeztem, most a cirkálósat próbálom kibekkelni co-oppal... Ami azért rossz, mert base xp-t kér... :/