22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20609 Elvileg könnyitettek, de a comm xp ezzel az eco reworkkel kapásból kevesebb lett mint volt. Amúgy az első pár feladatot nem nagy cucc megcsinálni, csütörtökön szinte nem is játszottam és az utolsó tokenhez alig kell már BB xp, viszont ha a végén megcsúszol, a nehezedő küldik miatt nem nagyon lesz esélyed befejezni. Az Atlantico-nál én is ellazsáltam pár hetet, a végén meg nem győztem behozni a lemaradást, épp a vége előtt lett meg. És azért az egy T8-as hajó volt, ez meg T10. -
pajer_csaba #20608 Hmm... Azt tudom, hogy nekem azért nem lett meg, mert 1., nem éreztem úgy, hogy akarok egy cirkálót; 2., túl későn. kb az utolsó 2 hétben kezdtem bele,akkor is csak ímmel-ámmal. És így is a harmadáig jutottam. De meglátjuk, még nagyon az elején van az event. -
Darun #20607 Pont hogy csökkentették a követelményeket. Legalább is ezt mondták, hogy azért lett meg keveseknek, mert irreális feladatokat raktak be, igy most visszavettek a követelményekből. De biztos van még YT-n videó a régi eventről, össze lehet hasonlitani a követelményeket. -
pajer_csaba #20606 Más: csak szerintem lassabb a Puerto Rico építése mint a múltkori, karácsony előtti PR eventnél volt? Értsd: mintha (sokkal) magasabb lenne a követelmény egy-egy fázis kihúzásához. -
pajer_csaba #20605 Ja, meg a kedvencem, az új csatacirkálók, különösen a brit ág: Kicsi lőtáv, kevés és pontatlan löveg, szóval menjél be a sűrűjébe, ha akarsz valamit. Ja, hogy ehhez nincs se páncélod, se hp-d? Hát így jártál. Lord Fischer is in the developement team... Ja, de azért lécci vedd meg és/vagy játszál kurva sokat, hogy meglegyen. A németeket legalább kicsit kompenzálták a magasabb Tier-ekben a relative jóféle torpedókkal, de a britek az instant kibaszás. Nem terveztem, hogy a Renown-Repulse párosnál tovább húzzam azt az ágat, de most már biztos, hogy nem is fogom, még ha könyörög is a WG a dublonjaimért. -
pajer_csaba #20604 Nem tudom, ki vette észre, de változott a lövedékkövetés is. Most már nagyobb távolságból rántja vissza a kamerát a becsapódás előtt a játék, így nehezítve, hogy a célzás pontosítására használd. Az meg, hogy a spotter nézetet már gombbal kell ki-be kapcsolgatni, külön öröm. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy sok BB hajónál megszűnt a váltás lehetősége spotter és fighter gép között (a 20+ km-es lőtávú hajók jellemzően spottert kaptak, míg a 17-18 km-esek meg fightert, wtf?), akkor nehéz nem arra gondolni, hogy netto kibaszásból van ez az egész. Miközben rendszeresen találkozom olyan hajókkal (főleg CA), amik úgy lőnek nyílt vízen, hogy nem spottolódnak fel, meg ugye amit korábban is említettem, hogy sziget mögött látszik, kiérve meg nem, meg ugye a classic, a sziget mögül függőlegesen lövő firespammerek. Fair and fun. -
Darun #20603 Én ki is próbáltam, de ez azért elég ritkán fog zavarni játék közben -
#20602 új patch,új kamera,új bug :D
-
pajer_csaba #20601 Kis kárpótlás: Bismarckban már alig van életem, mindenki engem lő, erre az enemy Vladi majdnem full HP-val, de ramming modifier nélkül belém jő, s kölcsönösen megdöglendünk. És még nyert a csapat is. Hát jó... EZ GG :D -
pajer_csaba #20600 Mondtam már, hogy milyen kurva idegesítő a játék láthatósági mechanikája? Amikor sziget mögött van, látom, persze lőni nem tudom, de amikor éppen kiérne takarásból, eltűnik... Menjen már a faxomba a WG... -
mumus70 #20599 Sajnos én azt is észre vettem hogy nagy számban az egyedeknek halvány lila fingjuk nincsen róla hogy mit is kellene csinálni! Ott állnak egymás seggében öten a hegy egyik oldalán, aminek a túlfelén ott a telibe vert bázis amit vígan elfoglal egyetlen kis genya (én csak úgy hívom) háromszög hajó! :p Aztán egyesével be indulnak érte, persze hogy sorban ki torpedózza őket! Én ilyenkor csak nyomkodom az F10 gombot amikor kiírja a halált, hogy ég veled, szerencsés utat kívánok.... :p :-) -
Darun #20598 Sőt, van olyan hogy 6 csatából megvan a napi. De ez szökőévente fordul elő. Ma mentem 9 Rankeded, 6 bukó. Tegnap 100% volt a vereségek aránya (4/4) Ma megnéztem a Ranked statom, 47% a nyerésim ebben a szezonban. Ma 3, tegnap 2 teljes csapatot tettem feketelistára. Öten elmennek egy oldalra és három hajó úgy kivégzi őket, hogy nincs veszteségük. Egyszerűen szégyen. Már gondolkodtam hogy irok a WG-nek, hogy inkább tegyenek mellém botokat, nagyobb esélyem lenne velük. -
mumus70 #20597 Valaki valaha volt olyan nap amikor megcsinálta a 6 napi küldetést? Amihez csatát kell nyerni? Nekem lassan 3 hete nem megy.... :-) Tisztára WoT fíling! 20 csatából 2 győzelem.... Még hétvégén is esélytelen amikor fél napig nyomom, max 4 győzelem esetleg, valamilyen félre értés végett, valaki nem figyelt, és behúzta véletlenül a csatát.... Elképesztő.... -
#20596 nincs radarja,viszont hydroja igen,5 km hatótávval
más radarozott,vagy a hydrot nézted el
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.06. 18:49:17 -
lonvard #20595 Forest Sherman a mostani csatámban. 10-es romboló, semmi nem utal arra, hogy lehet radarja. Mégis a végjátékban ketten az óceán közepén, én füstben, egyszer csak kapom a radart. És nincs a radaros listán. Kezd a tököm telelenni ezekkel a meglepetés radarokkal. -
szemes63 #20594 Nagyon köszönöm a választ! -
Darun #20593 Research
A lényeg: legyen 5 db T10-es hajód kifejlesztve (gondolom akkor ez most lett meg). Ezek után a Tech Tree-ben resetelni tudsz egy ágat, ami már T10-ig meg van. Ekkor törli az adott ágat, amit T1-től újra ki kell húzni (vagy végigviszed megint, vagy free xp). T5-től minden hajóval kell menni egy csatát, ekkor kapsz fejlesztési pontot, amit az Armoryban el tudsz költeni (hajóra vagy legendás modulra). A Resetnél az ág minden hajón lévő XP-je átkerül a T1-es hajóra illetve minden hajót, hozzá tartozó fejlesztést elad, a modulokat ingyen leveszi és az inventoryba teszi, a kapitányokat pedig reservbe.
3 havonta van lehetőség dupla fejlesztési pontért resetelni, amit közben resetelsz, azért csak szimpla fejlesztési pont jár.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.08.06. 13:25:42 -
szemes63 #20592 El tudná mondani valaki hogy a RESEARCH funkció hogyan működik? Esetleg egy link ha van? Most jelent meg nálam az armoryban. -
#20591 yay prém dutch romboló érkezik airstrike képességgel :D -
Plata #20590 Szerintem tegnap azért kaptam akkor mert kiszedtem három hajót,meg leszedtem sok ellenséges gépet és spotoltam is rendesen. -
Darun #20589 Tegnap Weseresztem eg kört. Volt egy tök magányos New York, jól széttorpedóztam meg bombáztam. A végén egyedül maradtam és épp az Oktober-t végeztem ki, amikor beirta a New Yorkos csávó hogy CV +1. Én meg néztem hogy WTF? Még nem kaptam plusz karmát azért soha, mert megöltem valakit. Plusz azért őt megölni nem is volt nagy kihivás.
Am CV-nek ált akkor szoktak plusz karmát adni, ha ügyesen spottol vagy tesz le vadászokat védeni. Valaki meg csak azért reportol, mert CV vagy. -
Plata #20588 Még egy dolog.
Cv-vel kaptam + karmát.
Akkor mėgsem utálja mindenki. -
Plata #20587 Jogos,erre nem is gondoltam.
Ez kb olyan mint LoL-ban ARAM mecssen azon hisztizik valaki hogy ő akart középen menni.
Ha nem tudnád mi az,hát az olyan csata kb mint a co-op és mindenki középen megy,mert más nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.06. 09:42:47 -
#20586 Nem ismered az embereket:D kilövöd coopban az "Ő" killjét veri is a reportot rád simán :D -
Plata #20585 Értem.
Bár nem egészen,múltkor Co-op csatában csökkent,tegnap rankeden meg nőtt.
Na most ne vicceljünk már hogy valaki egy szar co-op csatában reportol.Az nem is igazi csata csak valami izé. -
Darun #20584 Ha reportolnak, akkor csökken. Ha valaki megdicsér, akkor nő
#20582: Megnéztem én is a listát, minden radaros hajó benne van. Mi radarozott fel, ami nincs a listán? -
Plata #20583 Kaptam egy karma valamit,mit csináltam amivel nőtt,vagy hogy van ez?
Co-op csatáktól csökken vagy mi a fene? -
lonvard #20582 Én is azt gondoltam, hogy itt minden hajónak ott kell lennie, de és akkor történik az, hogy csata közben egyik hajó sincs ebben a felsorolásban, és mégis radarozik valamelyik. Tehát arra gondoltam, hogy amelyik hajónak az alapfelszerelése nem a radar, és azt cserélheti fel radarra, azt valami általam nem ismert okból mégse rakták bele. Nem mondom, hogy van értelme, csak hogy más magyarázat meg nincs. :D -
#20581 az általad linkelt listában ott az alternativ oszlop,hogy ha nem radart rak fel akkor mit rakhat fel helyette :) (if not radar )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 19:44:10 -
lonvard #20580 Tényleg most egyetlen bizarr gyenge pont van, a váratlan radar.
Ez a lista nekem megvan egyszerűsített, gyorsan átlátható formában, végignézem az ellen hajóit, megállapítom, hogy mittudomén nincs radaros hajó az ellenség között. Aztán teljesen váratlanul mégis van. Mért nem jelöli ez a lista azokat a hajókat, akik utólag felvehetik ezt a surveillance radart? Hol van azon hajók listája, akik így tudnak radarhoz jutni? -
#20579 persze kísérletezzgess csak,nem akarok az az ember lenni aki megmondja más hogy játszon :D saját tapasztalataimról beszélek többnyire. aztán ahogy irtam is korábban ,lehet neked az lesz az ász hajó,rekord sebzés dupla kraken és minden földi jó :D -
#20578 csak a pan asiai rombikon van,8tól felfele. hyesjang csungmu youjang
és vagy füst vagy radar.
a másik négy amit irtam azok meg prém rombik mind
az zavarhat meg hogy a smaland az lényegében egy halland variáns,csak kettővel kevesebb a torpi és van radarja :)
még az amcsi blacken is opcionális a radar,de motor boost és def aa a másik kettő ami választható,szal aki valamit konyít hozzá az biztos hogy radart rak be,mást nem érdemes,hacsak nem AA rombit csinálsz belőle(aminek szintén nincs sok értelme próba szinten funból,max :) )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 13:13:51 -
Darun #20577 A Hallandon nincs, még opcionálisan se -
lonvard #20576 De én szerintem a 10-es rombolók közül lehet több is olyan, amelyik berakhat magának radart füst helyett. Most nem néztem utána, de ilyen Halland szerű hajókból kinézem. -
lonvard #20575 Hagyjál kísérletezni! :) És a 6,1-es rejtőzködés az teljesen jó. A kitakaze szakszervezet nevében kikérem magunknak. :PP -
#20574 régen találkoztam egy moddal,már nem tudom mi a neve,de a játék elején valahogy szkenneli a hajókat és szól hogy a minotauron pl radar van smoke helyett..mondjuk nem lennék meglepve ha tiltva lenne már ez a mod :)
amúgy nincs sok radaros dd: amcsi black,a pan asia vonal t8tól opcionális,ragnar orkan és smaland. ennyi -
#20573 nem érdemes..azzal a lomha testel,a holdról is látszó rejtőzködéssel és a sok hydro radarral csak kinyiratod magad :)
én shimát is próbáltam a 8km torpikkal de ott messze jobb a rejtőzködés,illetve ha radar van akkor sokat nem tudsz hozzátenni a spotoláson kívül. persze van amikor mészárlást lehet végezni velük,de ahhoz több bolygónak is együtt kell állni,cv ne arra röpködjön,a radaros hajó ne a te oldaladon legyen stb -
lonvard #20572 Most azok a hajók szoktak meglepni, amiknél opcionális a radar. Nincs erről infóm, játék közben azt hiszem nincs radaros hajó a közelben, és akkor paff, felfedeztek a füstben. Radaros rombolótól nem félek, mer ha tudom hogy van, akkor úgy lopakodom, hogy fedezve legyek a többi hajótól. Csakhogy köztük is van olyan, amelyiknél opcionális eszköz a radar, és azok ugyanúgy beszopatnak. :) -
lonvard #20571 Oké akkor kipróbálom a 8km-es gyors torpedókat. Ritkábban fogom akkor használni, viszont legalább nem szóróm fejetlenül, és jobb lesz a találati arányom. Úgy is inkább gunboatként használom a lassú torpedótöltés miatt. 14,5 km a hatótávja az ágyúknak, mocsokjó. -
Plata #20570 WoT-ban is ez van,láttam olyan idiótát akinek T9 prémje van meg rengeteg T8 prém,de szinte semmit nem játszott tech tree tankokkal.T7 tankkal voltam ő T9-el,T9 prém szarral nem mert megtámadni egy T7-es medet.Tele van minden csata T8 felett hülyékkel most.