World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdemes valami gyors dologgal menni ami birja a gyűrődést,francia dd,francia cirka
esetleg francia bb 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.02. 20:20:28
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
no dd meccs,berongyoltam sejongal foglalni,hát persze hogy a subot az én oldalamra rakta. kb 3 percet voltm játékban jól elbénáztam,alig sebeztem de még igy is 400 xpt behúztam...és mondon,full debil módra játszottam,nem is értem 😄
mondjuk sejongnak nem kell sok hogy a kikötőben találd magad 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.11.28. 17:11:39
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez egyre szánalmasabb ez a "játék"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2022.11.24. 19:12:32
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mert még random operation-t sem tudtunk nyerni,de a napi elsó konténerből szuperkonti lött,gondoltam kapok vagy 100 fityfenét.
Szokásos hülyeséget,erre a játékban először egy hajót kaptam,na persze nem T8,olyan mázlim sosem vót.De T6 sem rossz és a lényeg hogy ameikai.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.20. 20:11:23
Amúgy lelkileg csak az visel meg, ha csúnya a vereség. Ha túlélem a csatát és menekülés közben kilövök még 1-2 hajót, és a táblázaton a vesztett csapat top 3-jában végzek, akkor nekem az győzelem. Ha minden irányból betörnek, szétlövik a társakat és az a vége hogy 3-4-5 hajó kereszttüzében mindenki az ingyen damage-t látja bennem, az fel szokta kúrni az agyamat. A vereség annyiban tényező, hogy olyankor ritkábban dicsőséges a vége. 😄 Viszont van egy csomó győzelem is, amiben szinte semmit se csinálunk, és olyan potya szaga van. A legszebb csaták, mikor az utolsó pár hajóig kiélezett, és tényleg a skillek döntik el. Imádom, mikor én nyerem meg a csapatnak.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.11.12. 09:36:50
Az 50M-es szuper shipes ár elvileg korlátozhatná valamennyire azoknak a játékosoknak a számát, akik meg is tudják venni, de creditet is lehet valódi pénzért venni => tehát elvileg a 200 csatás Pistikének is lehet Edgarja. Az hogy a Yoboy-os csávót kb 15 sec alatt szétkapták, azért elég beszédes. A WG biztos nem fogja korlátozni a számukat, az indok bármi lehet, de sztem ők is az 50M-ra hivatkoznának. Am meg én nem vettem észre hogy olyan sok lenne belőle. Plusz: három jó játékos aki összedolgozik, igazából bármilyen hajóval képes előnyhöz juttatni a csapatát (ami ettől még végződhet vereséggel, hiszen a 3 v 12 azért még igy is necces)
és igen,jól látod,egy radaros hajó igencsak el tudja rontani ennek a divnek a napját 😊
Yama meg olyan amilyen,én szeretem, de még a régi wows világhoz tartozik. viszonylag pontos,nagy hatótáv,szal messziről sniperkedni kell vele. hidd el lehet meglepetést okozni amikor a C capről belősz a térkép túloldalán az A capen rusholó hajókra szinte teljes broadsideről. a játékosok nagy része csak az adott oldalra fókuszál,felkészületlenül éri őket a térkép túlfeléről érkező nagy kaliberű AP
Am amikor bejött a Mino, kb szóról szóra ugyanez volt. Most jött egy T11-es Mino, miért meglepő hogy op szakasz van belőle? Am jól láttam, hogy az ellenfélnél nem igazán volt radaros hajó?
Mintha meg tudná magát védeni egy Yamato a mai világban...
a richthofen rakétásai meg gyakorlatilag kivégzik az orosz nakhimovot,20-30kt bele lehet verni egy jól irányzott támadással,h aminden összejön,kb 5-6 perc alatt ki lehet snipolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.25. 17:29:27
De he nerf előtt.
Sokat trollkodtam ott.
De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD
South coast volt a másik derp gun pálya
De he nerf előtt.
Sokat trollkodtam ott.
De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD
Sand Riveren volt az is hogy két Tier 8 tiger 2-t lőttem ki vele,messziről,csak a tornyot kidugva.
Régi Pearl river,South Coast,swamp,northwest nagyon jó volt M4-el.A régi pearl riveren jó pár Top Gun-os kört mentem M4-el.Sok jó hely volt ahonnan lehetett csipegetni az ellenséget nagyon távolról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 13:16:02
Ha szigorúan a számokat nézzük (de akár még magát a játékot is) hátulról 90 fokos szögben be tud lőni egy Shermi egy Tigrist, egy mednek nem is az a dolga, hogy leálljon tűzpárbajra egy heavy-vel. Mondjuk golddal lehet még oldalról is be tudná lőni. De a Sherminek még a saját szintjén is elég gyenge átütése van.
Elég sokáig nem volt tier szerinti MM,először be jött a 3 tier majd a 2 tier max,de eleinte egy jó ideig bizony T5 tank vígan látott T10-et is.
Biza öltem én még T5 amcsival is7 oroszt és Maus-t is.<#buck>#buck>
Bár tény arty volt.<#vigyor>#vigyor>
Sokáig T5 tankkal a T8 ellenség nem volt nagy ügy,mert mindennapos volt.
Ugynígy az első Löwe-t Kv-vel lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 11:16:44
#20880 Majd jön a portálos event, gondolom én. Tavaly is igy volt, semmi hir, de kaptuk a portál tokeneket. Gondolom ha lemegy ez a Transy-s bohóckodás, az után jön majd a portál. Úgy rémlik két éve még lehetett belőle kivenni prém camo-t, tavaly már nem igazán voltak értelmes jutalmak, most lehet kiszúrják a szemünk egy sima camo-val.
Mondjuk az is szánalmas, hogy a semmit nem éri skin/camo a mostani szülinapi eventben ugyanannyiba került, mint a régi prém camo, amihez még volt boost.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 08:39:17
A WoT-ban mikor még volt akkor a 15 Tiger vs 15 IS-1 csata általában egy mészárlás volt, kb 2 max 3 Tiger veszteséggel. Azt nem értem, miért vették ki ezt a mod-ot, mivel az options-ben benne volt a pipa, hogy lehetnek ilyen csaták, vagy nem. Ergo a hisztis ruszki player, ha nem tetszett neki, hogy taknyosra szopatják, kiveszi a pipát és jóccakát...
A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.14. 23:27:25