23081

A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #21281 Hmm...:/ Meglátom mennyire a végén lesz a kredit gyűjtést, és ha belefér a keretbe, akkor a maradékot elcsalom és beszerzem a pontokat az armoryból. De amíg lehet, megyek szépen előre. ^_^ -
Darun #21278 Ha jól emlékszem a Jégeres küldik között van credit meg base xp szerzős is. Azokat azért nem lesz egyszerű kiseggelni. Az xp talán még csak-csak, mert 99% win és amilyen gyorsan lemennek, kb annyit kapsz mint egy Randomért. De a credit nagyon nem fog gyűlni. -
pajer_csaba #21279 Az kemény. Mondjuk nekem is volt nemrég oyan co-op csatám, hogy 1v3-ban én fejeztembe DD-vel... -
pajer_csaba #21278 Már így is annyi német BB-m van, mint égen a csillag, pláne, hogy kigyűlt a szén a Großer Kurfürst-re, most azzal "élvezkedem". De megvan a TierX Preußen, Tirpitz B, Schröder (kb nagyra nőtt Admiral Graf Spee), meg ugye húzom a BC ágat is. Megaztán, ahogy mondod, úgy is nerfelik, mint a Missourit. -
ha jó pénzt akarsz,akkor asszem pommernt vetted ki múltkor,akkor asszimetrikus csatákat kell menni,simán bejön vele a fél milla /csata
nerfelni is fogják hamarosan -
Plata #21275 Nekem egy francos francia csónakom sincs.
Co-op-ról meg annyit hogy hétvégén két bukta is volt,dd-vel voltam küldi miatt és bár túléltem mindkettőt a csapat kinyffant teljesen és buktuk,viszont nekem így is jó volt mert sokat öltem és a küldim meg lett. -
pajer_csaba #21275 4 nap alatt kihúztam a Bastille eventet úgy, hogy alapból csak két francia hajóm volt (Lyon BB, Aigle DD) és kizárólag co-op csatákat mentem. És, nem csak a zászló lett meg, de kihúztam a Richellieu-t és az Alsace BB-ket is! Kellemes meglepetés volt egyébként, hogy e két BB milyen kis kezesjószág, ha még a TierX-es is,ilyen, akkor mind a hármat megtartom. :D
Ennek örömére itt egy kis lelkesítő, az R-hangok királynőjétől... XD
https://youtu.be/SIxOl1EraXA
Most a Monarchia-eventre feküdtem rá ezerrel, szintén co-opban, remélem meg lesz a pont a Jäger-re!^_^ -
pajer_csaba #21274 LoL, kontiból kipottyant az Iwami... XD -
pajer_csaba #21273 Az hogy van, hogy az Undine tengo csak úgy foscha a pingelést? Kb 3 másodpercenként pingel. És ez csak egy co-op bot...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.07.02. 09:31:52 -
hát nem érzem hogy azonnal kell...inkább egy benham,arra már régóta fenem a fogam. azon kívül meg csak tizes kőne :D
mondjuk dublont meg igazi pénzt én hajóért már nem adok az fix
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.06.30. 16:18:56 -
épp most nézem mire számítsak... :D
-
valóban kevesebbet és mint a füstös zászló...akkor a második legszarabb :)
-
Darun #21269 Akik várják már a japán Sentoku osztályt, azoknak kicsit még türelmesnek kell lennie, viszont az amcsi rombolósok örüéhetnek, mert megérkezett a játékba az első hybrid DD xD
Ne feledjétek! Amikor azt hiszitek hogy rosszabb már nem lehet, a WG meg fog tudni lepni titeket! xD -
Darun #21268 Én meg kajak azt hittem, a 40% common eco a legszarabb drop. -
azt tudom,de úgy látszik a szerencsém ennyi,mert a scből eshető legszarabb eshetőséget kaptam -
Darun #21266 Annak hogy melyik konti helyett esik SC, abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy mi lesz a ládában. -
tényleg megőrülök,more coal sc,erre 50 flag van benne
-
Plata #21264 Pont ez történt.
Választottam a napi szenes kontit,erre jött szuprakonti és überelte a napi kontit,bár ahhoz képest a 7500 szén kevés.
Plusz nem is derby brikett volt.
Pedig mindenki tudja hogy az a legjobb. -
nem superkonti,hanem a sima napi , amikor direkt a több szenes opciót választod -
Plata #21262 Peches vagy,nekem tegnap 7500 volt benne. -
és ma sem :D
valami gebasz van itt,nem emlékszem hogy a napi kontikat nerfelték volna...
annyi szenem van mint állat mert korábban mindenhonnan is az esett,főleg a napi kontikból,de akkor úgy néz ki vigyázni kell rá
na megnéztem a második kontiban 5 százalék hogy 400 szén van a harmadikban 25%
régen érzésre több volt,de nem találok adatot róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.06.28. 17:51:54 -
mai 3 more coalból sem esett csak ládánként 400 -
akkor csak a szokásos szerencsém -
Darun #21258 Próbaként nyitottam egy szenes ládát. 2*400 szén. -
Darun #21257 Ezt nem tudom, nem szoktam őket egyesével nyitogatni, de ha leosztom a kapott szenet a kontik számával, 1 és 2 közé jön ki. -
eddig elég jó eséllyel adott 2 szenes zsákot,sőt hármat is. tgnap tűnt fel hogy csak 1 van benne, a mai háromban is csak 1-1 volt -
Darun #21255 Eddig se adott fixen nyolcat. Nem csináltam belőle statot, de többségében csak 400-t ad. Néha 8-t. Nem vagyok benne biztos, de talán van olyan is (nagyon ritkán) hogy 3*400-t ad. De ha van is ilyen, az tényleg nagyon ritka lehet. -
nerfelték a napi szenes konténert? csak 400 szenet ad ha azt választod -
mostanában nagyon balfaszok,a modhub nem működik,legalábbis nekem,mindig azt irja hoy két nap múlva,aztán amikor letelik akkor megint két nap :) -
-
Darun #21251 Új accounttal mehetsz Randomot is T4 vagy az alatti hajókkal. Ott még van dupla kedvezményes MM.
Ha jól emlékszem, ma 3 vagy 4 Convoyt mentünk és csak egy lett vereség. Van egyébként tényleg olyan, amikor nagyon sötét a csapat és állandó vereségek vannak, de azért nem lehetetlen lehozni. Nyilván itt a Randomos játékstilus nem sokat ér. Mint ahogy Rankeden sem. -
mumus70 #21250 nem tudom, ironikus próbáltam lenni :p -
Plata #21249 Bocsi,de a statban külön van a cop és külön a nem coop nem? -
mumus70 #21248 Mostantól csak kizárólag Coop-ozni fogok egy zsír új acc-al, aztán az unikumok mehetnek a pi..ába, mert nekem 100 %- lesz a win rate.... :D -
mumus70 #21247 kezdem azt hinni, hogy nagyságrendekkel jobb mégis a WoT, bár az se kismiska.... -
mumus70 #21246 mi a ku..a anyjuk motiválja ezeket???? Győzelmi ráta..... meg a f..om! -
mumus70 #21245 ezen a ki..ott konvojon is ti nyertetek már egyet??? Egyetlen egyet??????? Annyira frusztráló ez a sok béna g..i! -
mumus70 #21244 Megszületett! :D 18. csata, és necces volt a vége! :D Kezdem az új szériát! :D -
mumus70 #21243 15, és rendületlenül haladok tovább! :D Még mindig semmi! Egyszer már volt egy halovány remény, 4 hajóval vezettünk, aztán jött egy varázs ütés, helyre állt a rend, 2 mp alatt 6 hajónk szenvedett hősi halált, csak úgy vöröslöttek a feliratok sorjában a minimap felett! :D :D Nagyon megijedtem, hogy valami félreértés történik, és sikerül szorzózni! :D Köszönöm az érdeklődést! :D Nagyon röhögök már, és nem adom fel! Talán éjfélig meglesz! :p -
Darun #21242 Hogy haladsz? 20. megwót már?