22410
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #5583 megölt 2 sims COLORADÓMAT............ÁGYUVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2000-4800-aakat sebeztek.... és belémégettek 30000-et................takarodjon most már a picsába a WG -
seepheeerd #5582 Az a gyalázatos még benne amellett hogy se lőtáv, se normális szórás, hogy mindenütt hátul kullog, szóval sem xp sem pénz nem jön... Nézegetem töltéskor a hajókat, az összes tápos V-ös és VI-os leveri mindenben, a magasabb tierről ne is beszéljünk. Most is úgy lőttek szarrá, hogy be sem jött a lőtávolságomba (hiába van meg az xp a radarra, susnya nincs, modokról nem is álmodom egyelőre, a 30-60ezres ezüst felhozatallal.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.14. 11:35:16 -
#5581 Attól jobb lesz ha ezt itt az SG-n naponta 10x leírjátok? -
StrikeFor #5580 azokkal sem fogsz mindig nyerni......úgy is pain in the ass -
Kotomicuki #5579 De, ha egyszer itt is pont olyan gyalázatos a random(-srcipt), mint a wot-ban: van, hogy a 3. sortűz is a célpont előtt és mögött csapódik be, de még véletlenül sem találja azt el, míg a "szembeoldalról" kilőtt lövedékek egymás után ütik ki a moduljaimat, lövegtornyaimat és gyújtják fel a hajómat...
Belehalna a wg, ha egyszer már végre nem így csinálna meg és tenne ezzel végleg tönkre egy játékát!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.14. 11:27:06 -
seepheeerd #5578 Már a Coloradohoz is kellett vagy 2 milla, meg is lepődtem (de azt fedezte a Mexico eladása). Aztán most látom hogy a patch előtti 500ezres radar 700ezer lett... asszem kell vennem egy Atago-t vagy Atlanta-t. -
StrikeFor #5577 te elgondolkoztál már azon honnan lesz 10 milliód a NORCA-ra ? :D mert még 150-200 ezresével is szép teljesítmény az Xp-n felül :) -
#5576 ..... the aim mod is long gone all those videos you have seen were either fake or was from when there actualy was one witch as i said got removed.
Volt lehetőség még korábban, aktiválni egy teszt módot de ezt egy patch-ben úgy ahogy volt kiszedték.
Egyébként én is azt gondolom, hogy farkast kiáltani sokkal egyszerűbb mint elismerni azt, hogy az ellenfél szimplán csak jobb nálam.
Ha netán mégis, amibot-ra gyanakodna valaki, akkor ott a hivatalos fórum, le kell menteni a replay-t és szépen jelenteni. Itt semmi értelme hergelni a tömeget. Kezd olyan lenni ez a topic is mint a WoT-os. Napi 5 csata eredmény belinkelve, sírás az RNG, amibot, WG, MM miatt és még sorolhatnám még. Közben az a 1-2 hasznos oktatóvideó vagy hozzászólás úgy eltűnik a sok szar alatt, mintha ott se lett volna. -
DantesHUN #5575 Aha, ez már elavult mod. Olyat mutass, ami működik a jelenlegi verzióval, vagy ne magyarázzál már.Ha állítasz valamit, támaszd is alá. Lehet van mégis aimbot, de amíg nem látjuk, hogy működik, vegyük úgy hogy nincs., -
StrikeFor #5574 ez már nem működik ! már CBT ben is volt egy peccs ami kilőtte...még itt is próbálta valaki és azt mondta nem megy -
seepheeerd #5573 Atago, fél élet, középen eltalálva, citadella, süllyedt. Van ilyen is nagy-nagy véletlennek köszönhetően... de öröm nézni a szórását :) -
seepheeerd #5572 Hány éves vagy, királyfi? -
aru #5571 Az első kattintásra: https://www.youtube.com/watch?v=A-F4-dFtdKY
Szerintem ha még rászánnák egy kis időt akkor naprakész változatot tudnák letölteni, de nem érdekel.
Amikor szabadon modolható egy játék (WoT, WoWp, WoWs) akkor nagyon sok illegális mod készül. Már régen tiltaniuk kellett volna.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.14. 10:08:55 -
DantesHUN #5570 Jó, de ha van aimbot akkor keresd meg, és mutasd meg hogy működik. Ez nem hit vagy nem hit kérdése. -
aru #5569 Én régóta nem hiszek már a WGnek. A WoTos lézerpointeres és a többi dologra is azt mondják 1,5-2 éve, hogy már nem müködik aztán mégis. -
DantesHUN #5568 Na, ügye? Mondtam én ,hogy lehet tisztségeseket sebezni. -
Scharnhorst #5567 A WoWs blogon ki vannak gyűjtögetve, hogy mely hajóra miket lehet ráhúzni. Jacktor csak egy könnyed fordítást csinált abból magyarra, de akkor leírom, hogy mi mi lehet.
orosz:
Diana - Pallada-osztályú páncélos cirkáló (1899) vagy Eclipse-osztályú cirkáló (1895)
Pallada - Bayan-osztályú páncélos cirkáló (1906) vagy Pallada osztályú páncélos cirkálór (1899)
amerikai:
Marblehead - Montgomery-osztályú cirkáló (1892) vagy Omaha-osztályú cirkáló (1923)
Cincinnati - Cincinnati-osztályú cirkáló (1892) vagy Omaha-osztályú cirkáló (1920)
japán:
Tachibana - Tachibana-osztályú romboló (1944) vagy Sakura-osztályú romboló (1912)
Sakura - Sakura-osztályú romboló (1911) vagy Matsu-osztályú romboló (1944) -
StrikeFor #5566 nem lehet,hogy ezek Német hajók csak áll néven? -
Plata #5565 Szerintem is nagyon durca a Wyoming,pontos ès jó nagyokat tud critelni.Tegnap 20k-s lövèseim is voltak.Volt is vele 3k xp-s köröm,mert 2-3 szintel nagyobb cruisereket vertem vele szarrá. -
Scharnhorst #5564 Ha valaki a patchelés után valaki látná azokat a hajókat amelyeket hirdettek, hogy néhányan megkapják tesztelés céljából kérem fotózza le azokat. Kíváncsi vagyok hányas tierbe pakolják őket és hogyan néznek ki. Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.14. 07:55:02 -
StrikeFor #5563 5 meccs 5 loss.....minden meccsen első 3 ban voltam akit szétbaxtak...............KÖSZÖNÖM A MAI JÓ JÁTÉKOT IS A WARGAMINGNEK!
köszönöm,hogy T7-e egy T4-es szinten lévő csatahajóval játszahtom
nem szereztem 4000XP-t 5 játékban! KÖSZÖNÖM
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.14. 00:50:59 -
StrikeFor #5562 nem mintha a csalásnak éppen nem az illegalitás lenne a lényege......... -
Lokker #5561 honnan jön az aimbotos baromság? tessék már felnézni a hivatalos fórumra, van egy tegnap nyitott topik ahol ki van tárgyalva, hogy a legutóbbi patch óta nem megy és illegális mod. -
#5560 Ezeket csak ötletnek, viccnek gondoltam és reménykedtem van egy szaki fórumon aki összedob nekünk egyet. -
#5559 én is a középsőt támogatom bár nem a topic szintje miatt, hanem elég sztereotíp és vicces, lehetne még valami rajtuk a torpedókról :D -
#5558 ja és szerintem elég sokan használnak aimbotot, mert érdekes más csatahajóknak beadja a citadellát. és nem is egyszer 20 kmről. -
#5557 Hát ez a Kongo nekem eddig nem jön be. Se közel, se távolra nem talál el semmit mindig szépen körbelövi az enemyt. Ha eltalálja még középen is citadellát soha nem ad. Pedig rajta van a pontosság javító felszerelés is.
Cleveland viszont tényleg op kis hajó :) -
#5556 Lőtáv és motor vagy csak "gyors" átakarsz rajt esni -
StrikeFor #5555 10k a B fedélzet..............
amint bemegyek és meglátnak nekem esnek mint a keselyűk....annyira szar a COlorado,hogy nincs vesztenivalója annak aki megtámad........egy Pensacola lenyomott 1v1 ben :D pedig 11x lőttem meg plusz a másodlagos ágyuk :D -
kissssss #5554 a középső pont passzolna a topic szintjéhez... -
#5553 Van itt valaki képszerkesztő mester ? lőhetne egy bannert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dewri #5552 Egész jó hajó ez a Wyoming, pár kört mentem vele még csak, de mind emlékezetes, izgalmas volt, akkor is ha épp bukta lett, mindezt stock hajóval. Az a 4 torony a seggén kifejezetten előnyös, mikor menekülni kell...:) -
Dewri #5551 Köszi a tippet, megnéztem a 15-ös videót, és valóban segített. A csatahajókkal AP-val a cirkáló közepét lőve elég rendesen zúz! Vannak citadel lövések, critical lövések és 10ezer környéki sorozatok is. Csak elég nehéz a gyors kis dögöket úgy elkapni, hogy középre menjen a lövés, mert ha nem oda megy, akkor 810... És persze ha vannak rombolók, az szívás, mert az AP marhára nem ér semmit ellenük, viszont újratölteni nem igazán szerencsés ha a seggemben van egy romboló és más is lő messzebbről még rám. De pl a Wyominggal ma voltak 40-50ezres sebzéssel is köreim, szóval működik a dolog!
-
Dewri #5550 Szép!! Gratulálok! Pláne, hogy Aoba körök! De az ilyenről miért nem csináltok videókat az utókor okulására??? -
Lokker #5549 Nyilván mindenki megijed mert valaki a NET-ről beszól nekik valami csúnyát. -
Toweliee #5548 De, biztos van!! -
seepheeerd #5547 Öröm volt nézni, ahogy 3 cirkáló fossa rám a lövedékeket, még véletlenül sem talált vizet egyik sem, mind a hajótestbe, 11km-ről.Fordulhattam, távolodhattam, nem számított. Megemlítettem, hogy az összes aim modot használót ki kellene vágni a francba, de előbb a szart is kiverni belőlük.
Hirtelen mindenki mellélőtt... nyilván semmi összefüggés :D
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.13. 20:18:14 -
seepheeerd #5546 Ja, hát persze, ha föl lesz szerszámozva akkor jobb lesz, de stockról beszélek.
A játék legnagyobb szórásával rendelkező vacak.... -
DantesHUN #5545 2000-el többet sebez. Kell rá, lőtáv növelő 500. ezerért, meg a harmadik hajótesttel , szerintem jó lehet, de addig szenvedés. -
Scharnhorst #5544 Egyesek szerint az Aoba szar. Tudom, hogy a Clevelandhez képest jóval gyengébb, de azért, hogy szar lenne az túlzás.
Két egymás utáni csata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.13. 19:44:31