World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb játékuk, mivel néztem a tankot és a repülőset is, így mondhatok ilyet. Egyelőre a legjobb. Amíg ide nem engedik SerB-et....😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
én leginkább azokat unom hogy van aki elindítja az irányba a hajóját full speedel aztán lövöldözik távcsővel vaktában arra meg nem gondol hogy más is közlekednie és bele rongyol. bs-sel nehéz furdalnom míg a cruiser vígan ki tudna kerül de nem figyel.
cruiser sebzésekről nem tudok nyilatkozni még csak cleavlendem van .a mecs elején He vel szoktam amúgy elereszteni 1-2 adagot hátha kigyullad aztán váltok AP-ra ez mind cruis mind bs-nél csinálom. De a sebzésre nekem még mindig az az elvem hogy ha olyan helyen találod el és olyan szögbe esik átüti és azért sebez nagyot mert pl lőszer raktárba ment vagy torpedót talált és robbant.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Sikerült a Kongoval 79ezret sebezni AP használattal, 3 killel. Lehetett volna negyedik kill is, ha belemegyek az ellenfél Kongo-ba, így utólag azt kellett volna, mert végül ő lőtt ki, de ha belemegyek, ő is meghalt volna... Nyertünk, így jó lett a kör bevétel szempontjából is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Omaha továbbra is egy szenvedés, a Kongo viszont jól halad. Mondjuk most este 10-től mintha átkapcsolt volna a játék egy másik fokozatra, mert minden csata bukta, illetve az MM is megvadult, pedig van fönt ember elegendő, mégis adja a +2-+3 tiereket zsinórban. Ki is léptem, nincs értelme így. Jó a Kongo, de a nyolcasok jobbak...
Szerencsétlen New Orleans. Akkorákat kap állandóan.
Kivéve ha engem lőttek ki, mert akkor már jó ideje ott köröztem, csak el akarta venni a killt. <#nyes>#nyes>
Itt viszont a torpedókkal nagyon oda kell figyelni, és távolságot számolni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1x 1 sziget sarka mellett akartam ellőni vaktában meglepetésként és fordultam, ő gondolom ki akart kerülni, de itt lett volna ideje még torpedót is kerülni.
2. alkalommal, meg hordozóra lőttem, olyan 4 km-ről, csapattárs meg ugyanezt akarta 2ről. Kilőttem a szivarokat, nézem, hogy ez mind találni fog, és akkor a kép sarkában látom, hogy bemegy a torpedók és a célpont közé, hogy ő is jó pozícióban legyen. Felfogott 4et.
Bocsánat ha innen volt valaki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyszerűen akkora nagy büdös szívás, a 8-as szintű cirkáló hogy az valami hihetetlen. Két lövés és vége. Kész, 30 másodperc alatt felrobbantanak. Senki soha HE-t nem lő- Soha. Csak AP. És nem csatahajó, mielőtt valaki mondaná! Gyakran több szinttel kisebb cirkáló, rám néz. BUUUUUUMMMMMM. Mínusz 15 ezer. 10 másodperc körül újra tölt...BUUUUUUUMMMM. Ismét mínusz 15 ezer és vége.
Mit lehet tenni ez ellen? Próbálom kifordulni a lövéseket, hogy ne a hajóm közepét érje, de tök mindegy. Teljes mindegy hol és milyen szögből találnak el, BUUUUUUMMMM. Ha az árbóc csúcsomat telibe, akkor is maximumot sebeznek.
Bezzeg ha én lövök AP-vel, hol be adja, hol nem. Mit kell másképp csinálni? Van valami külön gomb , vagy külön taktika, vagy mi? Hogy tudnak ennyit sebezni?
Elvileg, úgy működik ez, hogy ha az AP gránát behatol, vagy átmegy a hajón és nem robban fel, vagy felrobban, ha elég ellenállásba ütközik. Elvileg így működik jelenleg nem? Tehát épp ezért érdemes egy hajó közepébe bele lőni, mert ott van mibe beleütközni, és az AP aktivizálódik, és robban. De ha ez így van, akkor hogy bánatba lehet, hogy ezt a nyomorék hajót bárhol találják el, egyből felrobban?
Legutolsó csatám, New Orleans. 1 percig tartott. Két lövést kaptam mindössze.
Ha van aki érti ezt, hát magyarázza el, mert nagyon nem értem, hogy csinálják.
Frissítsd a böngészőt!
Velem volt már mindegyik eset. Volt hogy belesétáltam, volt hogy véletlenül én lőttem valakit meg, volt hogy az idiótája nem nézett szét és meglőtt.
Megvolt az első 2 TK-m.
Hát belemegy a torpedóba!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
hogy lehet visszacsinálni?
The site is under maintenance
The site won't be available for a short period of time.
You can still visit our Developers Blog and Forum for now.
nekem ez jön be. nem értem. kaptam kolcsot csak nem az eus oldalról. ezért nem engedi továbbdobni?
amúgy meg van wot accom arra szeretném hozzácsatolni vagy külön profilt kell neki csinálni?
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.02. 22:34:47
Persze lehet, hogy csak én érzem így, vagy nekem nem jön be annyira, mert igazán a csatahajó tetszik, de a kezdeti csaták után sokkal többet vártam a magasabb tieres cirkálóktól.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.02. 19:19:43
A cirkálóknak amúgy sem az volt a szerepe hogy csatahajók ellen menjenek hanem hogy azokat védjék. pl a kisebb cirkálók rombolók ellen. illetve ami a fő a repülők ellen. na meg amit most ítt nem látsz egyenlőre még a tengeralatjárók ellen.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
És köszön a választ!
35 200 hp
Sebzés: egy perc alatt 26700
New Orleans tier 8-as cirkáló:
Hp 35400
Sebzés egy perc alatt: 21800
Éppen hogy több a HP-ja egy 2 szinttel kisebb hajónál, és kevesebbet tud sebezni. Ebben mi a franc a logika? Az hogy a New Orleans-ak 2 km-el nagyobb a lő távja? De a hp majdnem ugyanannyi, és kevesebbet sebez.
De van jobb, az Omaha 30. ezer sebzésre is képes. Persze ennek még kisebb a lőtávja, de basszus, ne már hogy 10 km-en belül egy három szinttel kisebb hajó, hogy tud sokkal többet sebezni? Ez így nincs jól, és igazából nincs értelme a magasabb szintű cirkálóknak.
Mert miben tud így többet a 8-as New orleans? A lő táv? Csatahajók ellen tök mindegy, azoknak úgyis több. Más cirkálók ellen? Ilyen távolságból a kisebb de gyorsabb hajók eltudnak menekülni, kikerülni, közelről meg mivel több sebzést adnak le, a kisebb cirkáló van előnyben. Tehát nem értem a koncepciót, mi értelme így a cirkálóknak?
A végénél már foglalták az ellenfél zászlóját pedig még 2 bs és 1 carrier még élt. Az egyik bs-t ép megszórtam, amikor vége lett. Ha az betalál, akkor még 1-el kevesebben lettek volna. A carrier meg ott volt mellette szintén.
Jó team volt. 1 fuso 2 cleavlend 1 destro támogatott jobboldalt baloldalon a carier és a maradék ment középen pedig 1 destro 1 cleavlend
tartotta a frontot.
Amagi eddigi legjobb eredményem
A team
sebzés volt dögivel
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.04.02. 15:17:26
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A vereség nem a hajó hibája, hanem a csapaté. Nagyon idegesítőek, annyira rémes alakok vannak. Tegnap is, simán belém lőtt. Nem zavarta hogy ott megyek mellette.
Az MM-el azért is vannak gondok, mert kevés a játékos. WoT-ban kezdetben volt rosszabb is. Meg igazából nem olyan nagy gond. Egy hetes szintű cirkálót három!!!!! sortűzzel lazán szétrobbant egy ötös szintű. Akkor meg? A Wot-ban egy ötös tanknak nem sok esélye van egy hetes ellen.
Az Omaha cirkáló, emlékeim szerint nem rossz. Gyorsan tölt, sokat lő. Torpedói is vannak, és elég gyors a hajó is.
Mondjuk nekem az lenne a logikus, hogy azokat hívjam tesztelni akik amúgy is játszanak más WG játékkal és tudják már mire számíthatnak.