22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #5623 Kismillió másik probléma van, és azzal se foglalkoznak. Mégis egy valag prémium hajót eladtak már. Nos, ez van. -
#5622 Lehet csak szerencsés volt, hogy eltalált. Én szoktam enemy füstbe random bele torpedózni és volt hogy találtam vele.
Skillbe mindenképpen fejleszd ki a Situational Awarenesse-t, hogy tud, hogy mikor látnak, illetve ha stealth akarsz maradni sose lőj az ágyúiddal, még füstben sem.
Illetve még egy kis olvasmány a témában: Spotting mechanics
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.07.14. 21:03:09 -
teputele #5621 Ez csak egy példa volt, hogy egy manapság a játékokban alap és , gondolom nem egy komoly munkával járó dolgot se képesek berakni ami megkönnyíti az -e képpen 20 éve játszó játékosok életét a játékban. -
teputele #5620 Írhatsz nekik bármit , szarnak rá , meg rád is, csak a pénz a lényeg , hogy menjen nekik , de így nem fog , bele fognak bukni ebbe is. Önfejű , barbárok !, mit vártál tőlük... ? Játékot nem tudnak csinálni ez már bebizonyosodott.
-
seepheeerd #5619 (talán úgy értette, hogy 17 perc maradt :)) -
DantesHUN #5618 Ja. Különben a játék legnagyobb problémája, az invert mouse hiánya. Enélkül tuti bukni fog, hiszen a fizetni képes játékosok, leginkább ezt szeretnék, számukra ez a legfontosabb. Ez teljesen egyértelmű. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valaki nem értené: Irónia bazd meg!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.14. 20:56:28 -
teputele #5617 Ne harugdjál , de tele a forum azzal , hogy nincs invert mouse opció a játékban , kijön ma is egy frisítés ami szart se ér , , hónapok óta könyörögnek egy inver mouse opcióért mert sokan így játszanak és szarik rá a WG. Már most mondom ezzel a hozzállásal amit ezek csinálnak hamarosan becsukhatják a boltot mert ez a játék is bukni fog mint a wowp. Játékosoknak csinálják a játékot mégis szarnak a játékosok véleményére . Hát én is szerok a WG-re. -
carp3tm0nster #5616 spot rendszer olyan mint a wotban... szar. kukkerben a hajó 4km-re majd eltűnik... aztán megint ott megint el
ezt a "játékot" is elqrta a wg...
-
Dewri #5615 Egy kérdés: hogy lehet, hogy az ellenfél rombolója füstöl, én is füstölök, nem látok semmit az égvilágon, de ő simán kitorpedóz szemből úgy, hogy pont merőlegesen felé állok!!!!!!! Én meg 1x se pillantom meg közben!!!!!!! És ez rendszeres rombolóval, az én füstömön ugyanúgy bárki bármivel átlő, én meg még a sajátomon se látok ki, nemhogy az ellenfélén!!!!!! Ez így elég undorító, kb annyira fair, mint a napalmot szóró cirkálók... -
TuskoMobile #5614 látom nem csak nekem nem tetszik xD Change the ***** domination mode -
TuskoMobile #5613 http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/20925-need-change-in-the-game-because-very-long-booring-and-annoying/
WoWs fórum
Elkezdtem egy kis esszét írni nekik hogy változtassanak már mert ez így idegesítő.
Csatlakozzatok is és írjatok nekik ötleteket még meg hogy lássák vannak azért akiknek ez nem jön be. -
TuskoMobile #5612 és még erre jön a hülye gémmód amivel a wg.net is megfejeli amikor végre lenne egy jó kör az agyhalottak gyorsan behúzzák cappeléssel a meccset xD -
TuskoMobile #5611 17perc az elég jó idő
persze ha nem élvezi az ember akkor hosszú pokol lehet xD -
StrikeFor #5610 én most azon képedtem el,hogy a nyomorék CVs fasz benyögi az elején,hogy neki AA légvédelem kell.....erre a 3 Cruiser akivel mentem megfordul és visszamegy a mocvskos CV hez kempelni.......én meg belefutok 2 BB be meg 2 Cruiserba és a 17. percben megölnek............8 perc alatt 5 embert vesztettünk ,de a 3 cruiser csak ott kempel a CV seggében............GRATULA -
DantesHUN #5609 Megőrülök ezektől a ostoba csapatoktól. Nem tudom mit kéne csinálnom. Teljesen mindegy milyen irányba megyek, hiába akarok velük tartani nem lehet. Mindig ugyanaz a vége teljesen egyel 4-5 ellenféllel szemben.
Mert akikkel egy irányba megyek: lövés nélkül meghalnak. Egy másik beáll egy sziget mögé. Egy másik csapattárs gondolkodás nélkl ahelyett, hogy segítene elszelel. A többi csapattárs meg minden terv nélkül a térkép minden irányába, kivéve az ellenfél felé hajózik .
Most már azt csináltam, vártam egy percet, figyeltem ki merre megy. Oké, balra megy a többség. Rendben megyek utánuk. Balra mentek, megyek arra én is. Két perc múlva a felük elsüllyedt, a másik fele szétszéledt. Nincs ötletem. -
Sendrov #5608 Most olvasom, hogy a Diana , Pallada , Marblehead , Cincinnati , Tachibana , Sakura , Mikasa hajók csak vizsgálati célból kerültek bele a játékba. Szóval átlag felhasználóknak ezek még nem elérhetőek, de játék közben bármelyik szembe jöhet velünk. -
#5607 Igen, én is úsztam egyet Karóval, és nagyjából három sorozattal szétszedtek, mint a nápolyit, hasonszőrű bárkák. Csaknem ötven százaléknyi életerővel az eddigi tapasztalataimból merítve különösebb idegesség nélkül irányoztam a lövegtornyokat, amikor egyetlen beakadt sorozat kettészabta az egész hajót. Csak pislogtam, hogy mi van, alakul a játék? :D
Igaz, azóta csak a St. Lo'-t vittem ki, az továbbra is elmebeteg egy gép. -
#5606 Tegnap csak két kört mentem egyet a délkarolinával egyet meg a szentlúisszal. A louissal kb 10 kmről lőni kezdtem egy csatahajót mire visszalőtt és a 4 lövedékéből 1 talált viszont az lebontotta a hajót :) 1400 hpm maradt. Szóval alakul ez lassan. Igen lassan :) -
DantesHUN #5605 Bizonyíték? Van vagy nincs? Működő aimbotra? Nem fél évvel korábbira, olyanra ami most működik? Nincs? Akkor meg ne dumálj. -
Jacktor #5604 "akkor próbáld ki az USA BB ágat és szopj végig T6-ig az 1050-es SCriptelt sebzéssel majd a 406 mm-es ágyuval T7-en meg az 1220-as scriptelt szarral!!!!!!!!!!"
Én kipróbáltam. A Wyoming egy álom a 6 tornyával, kurvára szerettem (Avg.dmg: 46,5k). 20 csata alatt meg lett a NY vele.
A New York-ban még csak két csatám van, de azzal sincs nagyobb gondom eddig (Avg.dmg: 52,9k), de ma még megnyúzom kicsit. -
Toweliee #5603 Életem eddigi legjobb köre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
aru #5602 Persze! Gondolom a WG-nél dolgozol vagy ennyire naív vagy! :D -
Scharnhorst #5601 Írták, hogy nem lehet majd megvenni, hanem majd kapnak valakik. Szerintem olyan embereknél kellene keresni, mint Jingles, Rita vagy valami nagy streamer twitchen még aki hajózik. -
DantesHUN #5600 Tehát magyarán: nincs működi aimbot és ennyi. Akkor meg ne magyarázz. -
aru #5599 #5570 "Jó, de ha van aimbot akkor keresd meg, és mutasd meg hogy működik."
Kikerestem és megmutattam hogyan működik. Ezt kérted. Nem fogok neked keresgélni a ma élesedő friss verzióhoz, mert én nem használok ilyeneket. Ha neked kell, akkor keresd meg magadnak!
Tipikus lézer pointer... az is működik még a mai napig is, míg a WG az állítja nem. Amúgy lehet erre is van már olyan is.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.14. 13:24:28 -
#5598 Írhatunk egy összeszedett nagy SG-s javaslat listát, amit a hivatalos fórum megfelelő részére elhelyezünk. Aztán meglátjuk mi lesz, hátha kap egy kis figyelmet. -
Plata #5597 Te bolond vagy,a T4 amcsi csatahajó tök élvezetes,olyan 20k-s lövéseket csinálok vele néha hogy csak na,és sűrűn van 6-8k lövése is.
És még jól is manőverez,tegnap carrier elküldött anyámba mert kikerültem az összes torpedóját.
Tegnap mikor T8 csatába kerültem T4 amcsi csatahajómmal aszittem egyből kinyiffanok és kész,de nem,klassz pályát kaptam,és bizony csúnyán odasebeztem T7 hajóknak,rohadt sok xp-t kaptam,azt hiszem ez volt a rekord xp-m. -
#5596 Az említettektől még fényévre lévő dolgokban van elmaradva a játék. Nincs kéremszépen különálló Division chat! Szóval vagy mindenki látja, amit a Division-ba lévőknek akarsz írni, vagy csak a csapattársaid. Ennyi a választási lehetőség. Azt nem tudom megérteni, hogy legalább a chat-rendszert miért nem tudták áthozni a WoT-ból?!?
Egyébként pár dolgot áthozhatnának a Navy Fields-ből is. Például a csata előtt lehetne rendezkedni, ki melyik oldalon indulna, így nem pakolhatná a csatahajókat random egy oldalra, hovatovább... -
Sendrov #5595 Gratula!
CBT-ben az Aoba volt a kedvencem.
Most is az a cél, csak sajna kevés időm van játszani. -
StrikeFor #5594 Már egy assist ert jaro flag is nagy otlet lenne vagy ha pl valaki mellett vagy pl 1 percig akkor 20 secente kapnal pontot hogy egyutt mozogtok teamplay -
DantesHUN #5593 Mi van az új hajókkal? Mert se tech tree-ben nincsenek, se megvenni nem lehet, de állÍtólag vannak akik kaptak., Ez mi alapján ment? Ha valaki kapott, az miért és melyiket? -
#5592 Igen, de ehhez sajnos a játék sem nyújt elegendő segítséget. Sokkal több csapatjátékot előtérbe helyező funkció kellene. Jobb pingelés a térképen pl: segítség ide, te menj oda, AA fedezetet kérek vagy úton vagyok XY pontra. Bónusz ha segítesz valakinek, XP-bónusz ha egymáshoz közel vagytok, stb...
Lehetne erősíteni ezt az oldalát is a játéknak csak mindenki olyan dolgok miatt sír, ami nem pontosan meghatározható vagy komplett játékmechanikát kellene kukázni miatta és ezért nehéz is komolyan venni ezeket a dolgokat. -
seepheeerd #5591 Hát igen, a fő gond a játékosok, merugye ez csapatjáték lenne... sajnos nem az (többnyire), és hiába próbálját páran tanítani a tömeget, nincs sok látszata.
-
seepheeerd #5590 A baj -szigorúan az én szemszögemből- az, hogy a fosokkal számtalan eleve esélytelen "meccset" kell játszani azért, hogy elérjem a T8-at, ahonnan már normális csatahajók jönnek.
A cél a IX-es Iowa, de addig szopás és szopás és szopás és jó meccs és szopás... -
#5589 Elfelejted, hogy CV-vel játszom, így kénytelen voltam a BB ágat húzni. Amúgy pont most kezdtem a IJN BB ágat húzni mert az USN CV-ből kezd teljesen elegem lenni. Nekem inkább a játékosokkal van gondom meg az MM-el (ami részben a játékosmennyiséggel van összefüggésben), meg néhány buta koncepcióval. BB-vel nekem annyi gondom volt, hogy vége a csatának mire odaérek valahova, ezt leszámítva elfogadom azt, hogy nem én vagyok a legkeményebb a csatában és ez sokat segít a vereség feldolgozásában. Amíg mindennek van countere, addig mindig lesz valaki aki jobb nálad.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.14. 12:12:10 -
StrikeFor #5588 akkor próbáld ki az USA BB ágat és szopj végig T6-ig az 1050-es SCriptelt sebzéssel majd a 406 mm-es ágyuval T7-en meg az 1220-as scriptelt szarral!!!!!!!!!!
bocsi ,de aki nem játszik BB ággal az nem érti,hogy mekkora szopás minden egyes kiba meccs............persze,hogy csalódott az ember -
#5587 Én sem mentegetem, szerintem sincs minden rendben de annak nem látom értelmét, hogy minden nap leírjam egy olyan fórumban, ahol 0% esélye sincs annak, hogy a WG-től bárki is elolvassa. Meg többnyire, ahogy én látom ez ilyen öncélú "sírás", aminek inkább a gőz kiengedése a célja mert leírjátok ide, aztán ugyanúgy játszotok tovább.
Én olyan játékkal, ami ennyire felidegesít és ennyire nem tetszik nem játszom. -
StrikeFor #5586 és természetesen a 3 HIT es meccset nyerjük a napi szorzóval!
ui: beteg mi,hogy 3x HIT em volt csak és már ki is nyírta a T7es csatahajót 2 db DD torpedó nélkül.......... -
Kotomicuki #5585 ...és miért jobb mentegetni a menthetetlent? Pláne, ha még nem is fizetnek érte! -
seepheeerd #5584
Megyek diablózni :)