23007

A Wargaming új MMO játéka
-
Niflheim87 #6260 Sziasztok! Ma kezdtem a játékot még az elején vagyok most lett meg a második hajó, de mivel nincs semmi tutorial vagy ilyesmi annyi lenne a kérdésem hogy a destroyer cruiser battleship között milyen különbségek vannak? -
Prémmel még kb 65k kredit +700 xp jött volna hozzá. -
Végre adott ezzel egy jó kört :) Most legalább nem gyújtott fel minden 2. sorozat..... Még pár másodperc és a new york is meg lett volna..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.07.27. 11:30:34 -
Murmansk nagyon jó kis hajó, megéri a pénzét :)
Nem tudom a későbbiekben hogyan alakulnak a prém hajók ... hasonló lesz-e mint a wotban, hogy leginkább csak a T8-at érdemes megvenni... -
zsupeti #6256 Néha nagyon beteg tud lenni ez a NewMexico. :)
Csak ha egy picit gyorsabb lenne mint a Kongo,ketté lehetne huggyintani a fél mezőnyt. -
Malarki #6255 Magasabb szinten is ilyen hurka a játékosállomány? Nekem kell visszamenni csatahajóval bázistvédeni, mert a cirkálók magasról tesznek rá. -
StrikeFor #6254 én sem -
Malarki #6253 Én sem tudok belépni -
NiceScream #6252 Őőőő.. kidobott ez az izé és azóta nem tudok visszamenni. Más sem vagy csak én nyertem valamit? -
aru #6251 Ilyeneket én is tapasztaltam. t5 csatahajóval 40 találat ebből 4 citadel, összesen 39 ezer sebzés. Még az átlag 1000-et sem kaptam meg a találatokra. Pedig ezeknél a hajóknál már szinte függőlegesen érkeznek a lövedékek. -
TuskoMobile #6250 pénixet minden lövéssel lekritizálják nem igazán szeretik a találatokat és nagyon meg kell gondolni mit és mikor javítson rajta a használója -
seepheeerd #6249 Csak itt senki nem volt a közelben: odament a legfelső körhöz, elfoglalta. Én kilőttem valami csatahajót, közben éreztem hogy valaki kapirgál, körbenézve láttam, hogy a füstből lövöldöz valaki, láthatatlanul... Aztán fölment a füst. The rest is history :) -
ZsG502 #6248 Rombolók és cirkálók jellemzően akkor szoktak így megállni, ha pár másodperccel a repair ellövése után kapnak egy találatot a gépházba...
Ekkor másfél perc standby van... -
seepheeerd #6247 Az... föleg hogy én is partnak mentem a nagy igyekezetben :D
(Ja és úgy is rámlőtt torpedókat, 1 talált :))) -
Ez így összességében úgy hangzik, hogy ha alávágnánk a Benny Hill Theme-t, zseniális videó lenne belőle. :D -
seepheeerd #6245 Vagy kétszer rámlőtt (közben partot fogtam(!) és nem talált el. És végig állt egyhelyben... ami hagyján, mert mittudom én mi baja lehetett, talán megjött a pizzafutár és nem tudott mozgás közben lőni, de hogy nem tudtam elsüllyeszteni istentudja mennyi ágyúval... csúcs...
-
Öt kilométerre volt egy Clemson és volt időd öt sortüzet kiküldeni rá? Nem mintha én tudnék rombolózni, na de na... :D
Igaz, a sztoriban talán a legérdekesebb / tipikusabb, hogy egy BB szórja a főfegyverzettel a rombolót, mert a cirkálók épp a péniszük ritmikus húzogatásával vannak elfoglalva. Ez főleg akkor poén, amikor hat csöved van tizenkettő helyett. -
seepheeerd #6243 Na ezt fel kellett volna venni: Wyominggal megyek, 5km-ről lövöldöz egy romboló... aztán oszlik a füst és ott áll egy Clemson.. 1 sorozat AP után 4 full HE sorozatot lőttem rá, 5.6km-re volt és csak az 5. süllyestette el, amikor elindult...
Csak néztem hogy ez most mi?????
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.26. 15:48:58 -
seepheeerd #6242 Maradj ennél a hajónál... :D -
Plata #6241 Az amerikai jobban fordul,kisebb távolságra lő,de nagyon pontos.
Nekem az amerikai jött be.De zárt bétában is volt amerikai.Fel is húztam 6-os szintig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.26. 14:31:39 -
zsupeti #6240 Kösz!
Bírta a májam a 145K sebzést.Igaz kivételesen jókor voltam jó helyen. :)
Még messze van mert a C hajótest sincs meg. -
SzocsA #6239 csatahajóból az amcsi ág a jobb? bétán anno csak a japán volt, meg abbahagytam egy ideig. -
StrikeFor #6238 COLORADO-t imádni fogod :D -
StrikeFor #6237 ez szééép!!! -
zsupeti #6236 Lényeg meg lemaradt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsupeti #6235 Nem mindig jelent előnyt ha csak nálunk van a CV.
SzocsA #6234 melyik hajónak van a legtöbb nagy kaliberű ágyúja? Cleverland a legjobb ebből a szempontból nem?
12 van neki + 2× 2 valami.
Heavyvel nem lehet játszani. -
Jó, hát eltaláltad a mikrohullámú sütőt, egy Marilyn Monroe pin-up képet meg a wi-fi routerüket. Csak ez az utóbbi maga 1100-zal játszott bele a sebzésbe. :D -
StrikeFor #6232 jaja kezdem elfogadni,hogy fej vagy írás alapon megy milyen köröm lesz,mert,hogy nem tőlem függ az hétszentség...én faszán nézem a távolságot helyezem a lövedékeimet, nézem a lövedék utazási idejét, az ellenefelem mozgását stb stb...aztán vagy tripla citadell vagy 1310 :D -
Dewri #6231 Szimpla wg. A wotban hány olyan volt, hogy lövöd a tankot, minden átmegy, aztán mikor 5 hp-ja van, többet nem sebzed ugyanott, ahol eddig bontottad... Vagy éppen egyik nap szenvedés, másik nap ugyanaz a tank szarrá lő mindent. Vagy éppen ugyanaz a tank lő rád szemből, mint amiben te is ülsz és ő bont, te meg nem sebzed... Szóval az ilyesmin nem lepődök meg itt sem... -
seepheeerd #6230 Nézem a skulókat, hosszú, mind a cirkáló előtt csapódik be, egy azonban épp az orra végére esik. Erre azt mutatja hogy lövegtorony meg légvédelem kilőve. No comment. -
seepheeerd #6229 Hm... két sorozat, két citadella hit és 0 dam mindkettőnél. Ez meg hogy jöhet össze??? -
seepheeerd #6228 Első csata, három sorozat egy Myoko-tól, mindegyik 10ezer dam. Hát harcoljon más a realitás ellen... -
StrikeFor #6227 ma mindent szétlövök,hihetetlen komolyan
StrikeFor #6226 jaja ezen már filóztam...a bombázó gépekről ledobott bazinagy bombáknak is nagy %-a fel sem robbant...gondolom hasonló okokból -
ZsG502 #6225 Olvass hadtörténelmet.
A modern tengerészeti hadviselés tele van hihetetlen mázlikkal és pechekkel.
Kezdve ott hogy a két VH alatt a nagykaliberű hajóágyúkból kilőtt és találatot elérő gránátok fele-harmada nem robbant.
A gyújtók nem bírták a strapát. -
StrikeFor #6224 tegnap 3 uccsó meccsemen nem sebeztem összesen 30 ezret! és ez nem vicc! erre ma álmosan KV-t szürcsölve meg dob egy ilyet....
ebben a játékban a statisztika egy vicc....az egész játék egy RANDOMGENERÁTOR ilyen a világon nincs,hogy 10 ezreket ad be aztán meg hirtelen megtanulok lőni és 80-100k-k röpködnek.....nagyon nem vágom ezt a fajta játékpolitikát
Lokker #6223 Szerintem pont a WG-nél nem kell logikát keresni. De nyilván egyértelmű és igazad van amit írsz. Túl sokat változtatnak mostanában az ígéreteiken, ezért én fenntartással kezelek mindent amit mondanak. -
Dewri #6222 Pusztán logikailag nincs értelme új wipe-nek. A CBT után kellett, hogy a CBT-sek ne egyből tier10-en kezdjenek. De mivel az OBT-t már bárki letöltheti, így már nem kell wipe. Hacsak nem dolgozzák át gyökeresen az egész rendszert, pl új motor, teljesen új sebzésmodell, páncélmodell, fizika, stb. De ez nem a wg stílusa, az újítások náluk kimerülnek a buff/nerf/prémium járművek szintjén, ehhez nem kell wipe... -
Lokker #6221 Bocs ha nem hiszek el mindent a WG-nek. Maradjunk annyiban hogy jelenleg azt mondják nem lesz.