22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#5663 Videó egy Tier IX. CV csatáról, az ellenfélnél nincs se CV, se Tier VII.-nél magasabb. A csóka pedig a hivatalos fórumban magyarázza, hogy igazából szerinte jó volt az MM, mert így is csaknem 20 perces csata volt, és majdnem az összes ellenfelet neki "kellett" kinyírnia (10 (Tíz!!!) killje volt egy olyan csatában, ahol 12 vs. 12 hajó vett részt). Szóval szerinte az MM a saját csapata gyengeségét vele ellensúlyozta.
Ezek után több kérdésem nincs...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.15. 14:45:49 -
aru #5662 Inkább várakozok egy kicsit többet csak egyenlőbb csaták legyenek. Az ellenfélnél volt 2db t5 hordozó, nálunk meg 2db t4... 2 perc alatt legyakták őket még másik hajókra is jutott a torpedókból mert több egységet tudtak felküldeni, mint azok ketten. Utána meg egyértelmű volt a végkifejlet.
Amúgy 40 ezer játékos nyilván elég lenne rá.
Most pl. nálunk 2db t4, ellenfélnél t5+t6 hordozó.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.15. 14:41:30 -
#5661 Nem tudom, de 30 és 40 ezer közötti játékos bázisnál nem hiszem, hogy nem lehet találni megfelelő számú játékost. Ráadásul a fő probléma valóban az (mármint ebben a témakörben), hogy az MM úgy van beállítva, hogy egyenlőség jelet tehet hordozó és csatahajó között. Ez egy cseppet sem fair, inkább pofátlan kibaszás, pláne akkor (és ugye ez elég sűrűn előfordul) ha csak az egyik oldalra pakol hordozót. Tegnap 3-4 olyan meccset is mentem ahol a másik oldalon 10-es Hakuryu volt nálunk meg semmi. Előre leborítékolt meccs volt mindegyik csatában átlagban 4-5 killje volt a hordozónak. Sok mindent képes vagyok elfogadni és sok mindenről meg lehet győzni, hogy nem biztos, hogy én gondolom jól, de ez kicsit sem fair.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.15. 14:33:48 -
#5660 Akkor kértem kódot, majd ellövöm valamikor. Köszöönöm! -
#5659 Nem is fogják szerintem. Alapvetően próbálja a játék arányosan elosztani, de nincs akkora játékos bázis hozzá, hogy ezt jól megoldja amellett, hogy a sorbaállási idő alacsony maradjon. Inkább azt részesítik előnyben, hogy minél kisebb legyen a várakozási idő a meccsekre és ebből következnek az egyenlőtlenségek. -
aru #5658 Tegnap volt egy patch de azt már nem tudták javítani, hogy arányosan ossza el a MM a hordozókat és mindent... Állandóan egyik oldalra pakolja az 1 tierel alacsonyabbakat a másikra meg a nagyobbat. -
StrikeFor #5657 ilyen csapattársakkal kell játszanom 75% ban
-
Jacktor #5656 Luzsilaci csinálta a kört, de köszi :) -
Jacktor #5655 Mivel a prém fiók közös, így nyilván a wows-ban is megjelenik majd ;) -
StrikeFor #5654 legalább a torpedók mindig 10-20 ezret sebeznek! ennek örülök :D
amúgy jó videó durván szüreteltél
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 12:49:56 -
Malachit #5653 Ha aktiválod a WOT-ba, a WOWS is premiumos lesz. nekem pl. így megy most is. -
Jacktor #5652 Kuma - 129k damage | 101 hits | 10 torps | 3 kill | 1699 xp (Luzsilaci) (video by Bodzy)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5651 wows redditjén akadtam rá, szóval passzolom, gondoltam bedobom ide. Nekem nem kell úgysem játszok sokat, de hátha valakinek :)
de:
"For those wondering - it's a World of Tanks bonus code for 1 day of premium (which is shared with World of Warships), and NA and EU accounts are eligible to use it (poor Asia is left out again...). "
szóval elvileg.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.15. 12:37:01 -
#5650 csak a wotba jó? akkor nem kell ... -
#5649 premium 1 napra
/wows redditen találtam/
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.15. 12:35:05 -
StrikeFor #5648 van 40 darab AA is a COloradon....... 40 meccs alatt nem szedett le 20 gépet se...........40 fullos meccs alatt!!!! ez a hajó úgy szar ahogy van...... -
#5647 Akkor sorry, ezt benéztem. :( -
Scharnhorst #5646 Szerintem azt félreérted. A lövegei 9,5km-re jók. A 11,5 km pedig a spottolási táv ahonnét észreveszik. -
StrikeFor #5645 mit szóljak,hogy 7 km el messzebbre lövő és 10+ csomóval gyorsabb hajók ellen megyek T7 ben? -
#5644 Azért zseniális, hogy a Mikasa-n 11,5km-re hordanak el a 12 inches, L/45-ös dugós puskák, míg a Kawachi-n csak 8,8km, fejlesztve 9,8km-re. WG, én így szeretlek.
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.15. 11:40:27 -
StrikeFor #5643 Hakuryu 5 kill Montana 4 kill..........
én meg 18 percig csak próbáltam lőtávra érni...nem jött össze........egyetlen mák,hogy nem találtak el és túléltem.......
mondtam már NAGYON ÉLVEZEM A JÁTÉKOT T7-es kődarabbal?
500xp............már csak 143.000 kell
a srácok mondták a cseten 3-4-5 ezreket szednek/ meccs,mert legalább sebezni tudnak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 11:32:57 -
Scharnhorst #5642 Jobb felbontású képek a Mikasáról.
Illetve a Cincinnati, mint újabb Omaha-klón jeeeeeee.....
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.15. 11:30:25 -
StrikeFor #5641 meg Missouri :) -
Scharnhorst #5640 Azt én is szeretném tudni, mert magamat meg akarom szerezni. :) :P -
StrikeFor #5639 olyan mint egy amcsi :P
ui: MIKOR JÖN MÁR A SCHARNHORST!!! ? :D -
Scharnhorst #5638 Hivatalos fórumon leltem a képeket. Valami orosz videóban találta az illető.
Mikasa Tier 2 csatahajó
Tachibana Tier 2 romboló (sajnos így a Sakura-osztályú romboló lett belőle 1912-ből nem az 1944-es Tachibana-osztályú)
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.15. 10:23:56 -
Dewri #5637 Nincs, leszedtem, mert már nem aktuális. Tervezem újra csinálni a sorozatot... -
TuskoMobile #5636 jah csites téma wt-vel már nem játszom mert professzionális hack-et gyártanak hozzá amivel szemben a wot kis "hack"-jei eltörpülnek
ilyen egy profi kinézetü nem olcsó hack
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aimbot :
Tank Aimbot
Aircraft Aimbot
SlowAim (Off, On) (+ Configurable slow aim speed)
AimAngle (Off, On) (+ Configurable autoaim rotation angle)
AutoFire (Off, On)
FriendlyFire (Off, On)
Accuracy
Ballistic Crosshair in Realistic mode.
Tank outline in Realistic mode.
Radar :
3D Radar (Off, On) (+ Configurable for Players, Vehicles, Grenades, Flags, etc.)
2DRadar (Off, On) (+ Configurable radar scale)
Cross (Off, Cross, Dot, Box, Bounding Box)
Info Styles (Distance, Playername, Weaponname, Health, Armour)
Healthbars (Off, On)
Corrections :
Fps Correction (Off, On)
Ping Correction (Off, On)
Bulletspeed Correction (Off, On)
Bulletdrop Correction (Off, On)
KeyBinder :
KeyBinds (OnPress, OnRelease)
HotKey Support
Profile System :
Profiles can be saved/loaded
Graphical User Interface (GUI) :
Configuration Window with tab menus
Help :
Help files (FAQs, Explanations, Examples)
Protected against current and future War Thunder anti cheat.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.14. 22:42:38 -
#5635 Especiel az lenne a probléma, ha mindenki egyetértene mindenben. :) -
TuskoMobile #5634 biztos hogy van csalás naiv dolog lenne azt gondolni hogy nincs csak fizetős és valszeg orosz pechünkre xD így meg nem olyan sok hogy zavaró legyen
fórum rinya meg működne mert wot-ban is figyelnek rá amikor beindul a szarözön a nyakukba
csak háát ehhez egyértelmű összhangos és folyamatos rinyálás kell wot-nál volt amikor 1 évig is bírták xD
(pl: mous sárhányója és mennyi bizonyító videót csináltak róla ahol ms1-el is átlehetett lőni
+meg ilyen hibák tankokon hogy a páncél vastagság nem is volt xD hát akkor itt mi lehet a látótávval meg a sebzés modellekkel)
viszont fórumon most nincs nagy egyetértés sajna sokaknak jó ez így mert szép a játék hogy basznám meg az ilyet hogy neki minden jó
-
Toweliee #5633 Dewri kerestem azt a videód, amiben a prémhajókat elemzed, de nem találtam. Nincs már fent a csatornádon? -
aru #5632 Találtam egy orosz oldalon most, hogy hazaértem. Nem fogom megosztani a linket, de volt ott minden jó a WoThoz is. Hidd azt, hogy nincs, jobb úgy a lelkednek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erről a drága modról több, mint 1,5-2 évig nem pofázott senki, csak mostanság kerültek ki róla videók. Persze ez is úgy lesz javítva, mint az összes többi csíter mod.
WoT
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.14. 22:14:27 -
#5631 "A hp hiánya miatt a vérpistikék 1 találattól elhaltak"
a pro játékos is elhal 1 találattól, nem tudom miről beszélsz -
StrikeFor #5630 Colorado B fedélzet:
12-t lőttem 8 talált--19500 DMG :D
másodlagos 53 kilőtt skulóból 16 HIT 3297 dmg :D :D
Time spent in battle 4:45..........
komolyan mondom én lekaparom a falat ezzel a szarral mire meglesz a NORCA! ennél szarabb hajó a Tierjében nincs -
Dewri #5629 A war thunder tankosa sajnos túl bonyolult volt az egyszerű wotos lelkeknek. A hp hiánya miatt a vérpistikék 1 találattól elhaltak, ez nem tetszett, mentek vissza a wotba. Ha hp-s rendszer lett volna a játék, akkor talán elkapja a wotot. Ezért az armored lehet hogy konkurens lesz, mert már korábban írtam, ez egy teljes wot copy, csak jobb a grafika. Vérpistikének meg mindegy hogy Tigrissel megy, vagy T-90-el, csak jól nézzen ki és legyen 3ezer hp... De biztos, hogy wg leányvállalat, mert nem hiszem hogy egy ekkora full copy-t csak úgy szó nélkül hagynának kiadni a wot mellé... -
Toweliee #5628 Egen. -
Dewri #5627 Hát ezt az Arkansast esélyes, hogy eladom a picsába. Nulla légvédelemmel és nulla fordulékonysággal én vagyok az elsődleges célpontja a gané hordozóknak. Érdekes, hogy mikor a Wyominggal megyek, ott nincs, vagy nagynéha van hordozó, míg az Arkansas ma 3ból 3x 1-2 hordozót kapott szembe, amik persze rögtön nekem jöttek, az egyik meccsben valami tier5 japán szar is bent volt, 3 torpedós kötelék támadott 3 irányból, igen sok esélyem volt bármire. Természetesen a wotból már megszokott: "szemben pro arty, nálunk agyhalott arty" felállás itt is megvolt, ami a mi hordozónkat illeti... A Wyoming ugyanúgy tier4 amcsi csatahajó, akkor mégis mi alapján sorsol folyton Arkansas ellen ilyen szemetet? Lehet hogy direkt a légvédelem teljes hiánya miatt? Á, ez megint csak összeesküvés, nyilván nem ennyire aljas a wg...
Szóval elég trágya ez az ingyen prémium hajó. Nulla manőverezés, semmi légvédelem, fos MM-et is kap (a Wyoming sokkal több saját tieres meccset kap, mint ez...), a bevételét meg még a Kawachi is simán felülmúlja... Azon kívül, hogy jól néz ki, nem sok értelme van sajnos.:( Ráadásul csak gyűjti a szabad xp-t magára, mert nem olyan a rendszer mint a wotban. Pénzért meg nyilván nem váltom át, ilyen fos játékért nem fizetek... -
DantesHUN #5626 Főleg majd ha ki jön a War Thunder a tankossal. Ja kijött. Akkor majd...majd ha...lesz a Armored Warfare...jó hát még most se...de majd most már biztos...na. Akkor is. -
Toweliee #5625 Ne értsetek félre, egyszer biztos csődbe mennek, vagy kevesebbet fognak keresni, de ha minden nap elmondod, hogy egyszer meghalok s bekövetkezik még nem vagy jós. -
Toweliee #5624 2011 óta játszok wg játékkal, azóta azt olvasom, hogy másnapra lehúzzák a rolót.