22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5703 Myogi. Szembe berak 4 db Cleveland-et, ebből 3 szakaszban, hordozó is van persze. Természetesen mind a 4 Cleveland velem jött szembe. Abból állt a meccs, hogy menekültem, miközben 4en lőttek napalmmal folyamatosan. És végig egyetlen lövésem se ment be! Egy se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennek így aztán qrva sok értelme van.... A csapat természetesen a térkép másik felén álldogált, külön rákérdeztem, hogy nem akarnak lőni esetleg valamire, erre azt válaszolták, hogy OP az ellenfél!! Baszki, azért OP, mert rájuk se lőttök!!!!! Ennyi retardáltat, de tényleg...
Most hogy meglett a Myogi, előtte toltam már 3 csatahajóval, így azonnal feltűnt, hogy félelmetesen szemét módon el van rontva ez a hajó! 5ből 4 sorozata mellémegy, előtte vagy mögötte csapódik! Pedig tök ugyanúgy játszom, mint a többivel, ugyanaz a töltés, ugyanaz a célzás. És Wyoming-al igencsak eredményes vagyok, Kawachival szintén, ezzel meg 5ből 4 mellé??? Pedig a Wyoming szórása rosszabb is! Jó, hogy nincs manipulálva a játék, minden rajtam múlik...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.15. 21:29:51 -
aru #5702 Köszönöm. Nekem is jutott egy délután. -
IchBenQ #5701 Sziasztok!
Milyen érvek vannak a csatahajók és a cirkálók mellett?Ki melyik választotta melyik irányba indult el? -
#5700 Mondjuk nem kellett volna a szigetnek nekimenni vagy úgy bemenni olyan közel a szigethez, hogy manőverezni sem tud. Másik dolog, hogy egyedül mentek ha kicsit közelebb vannak egymáshoz és megfelelő időben küldik fel a kis támadó repcsit a BB-ről, akkor ment volna az idő. Egyszer sem láttam azt, hogy próbáltak volna a torpedó bombázókkal szembefordulni. Meg mintha nem ismernék a hajóik képességét. BB-vel könnyen lehet 1 nagyot fordulni csak felkészültnek kell lenni és nem akkor fordulni, amikor már jelzi a játék, hogy jön a torpedó. Ha figyelték volna, hogy merről jönnek a repcsik, akkor könnyen megtalálhatták volna de senkinek sem tűnt fel, hogy non-stop jönnek a gépek.
Egy döntetlenre mindenképpen jók lettek volna.
Ettől függetlenül persze nem volt jó a MM. Mondjuk haverral ma is nyertünk 1vs2 CV-t az ellen javára illetve 0 vs 1-et szintén az ellen javára. -
#5699 Bah... akárhányszor primitív BB-vel 810-eket sebzek öt találattal (csak hogy tiszta legyek: Az öt találattal összesen), megnyugtatásul csak ...elviszem egy körre a St.Louis-t és sebzek hétmásodpercenként átlag annyit, mint egy csatahajóval átlag úgy negyven másodperc alatt.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.15. 18:51:58 -
DantesHUN #5698 Még vagy két perc kellet volna. 30 ezer hp-s volt az a hordozó, és amíg újratöltök, ennyit lesebezni, abban a helyzetben, és meg van. A fene, hajszál híján. És csak 980 Xp-t kaptam, erre a körre. Azért, azt meg egy kicsit kevésnek érzem. -
Dewri #5697 Klasszik. A jó kör általában bukta vagy draw...:) -
Dewri #5696 Prémiummal, szorzóval, de akkor is jó kör volt na! :)
-
DantesHUN #5695 Na az előbb mentnk itt a kollegával ( Dewri) egy döntetlent egymás ellen. Bassz...a csata eredménye.
Azért összesen vagy 100 k sebzés...és döntetlen. Hát nem hiszem el. Wyoming-al voltam
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.15. 17:59:49 -
DantesHUN #5694 Nem tudom elhinni. Két napja csak ennyire rossz csaták vannak. 20 ezer sebzés nem jön össze, miközben 70-80 is összeszokott. Most is, mire lőtávolba értem, már hat hajót vesztettünk. És voltam egyedül három csatahajó, rombolók, + repülők ellen. Hova lett hat játékos? -
TuskoMobile #5693 szerintem azokra a jelenetekre gondolt ahol simán elsüllyednek vagy benyelik a torpedókat pl:az egyik DD!
bár a bs-k közül is jópáran nem látták a kis gecit mert a jéghegy mögül támadt titanic szindróma xD -
#5692 Hát dunno, azért a CV csapattársait elég gyorsan abszolválták, és egy romboló azért megkeserítette az életét 3:20-tól kezdve, de aztán (miután 5 TB salvot kimanőverezett) a hordozó secondary gunjai szépen lassan kivéreztették.
A Benny Hill showt nem igazán értem, mégis mit kellett volna csinálniuk?
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.15. 17:05:44 -
seepheeerd #5691 Kb. így kell fölfogni és laza az egész (kivéve azt a részt, hogy kell 140ezer xp meg isten tudja mennyi millió kredit a következő hajóhoz :) -
seepheeerd #5690 Csata kezdődik, északon, elfrdulunk nyugatra, a Colorado lőtáv szélén feltűnik két cirkáló, egyik első sorozata telibetalál. Két kis sziget, közöttük egy hajónyi hely. Lefékezek, hogy töltődjek, ahogy lassulok beúszok a két sziget közé. 10+ torpedó tűnik föl hajóhossznyira, süllyedek.
Hát ezen csak röhögni lehet... -
#5689 Tiszta Benny Hill show volt az egész. Eszméletlen mennyire gyenge volt az ellenfél, nyilván nem kellett volna a CV-nek egyedül lennie ebben a csatában de az ellenfelek mindent megtettek, hogy könnyű dolga legyen. -
DantesHUN #5688 6000 sebzés. Első csata ma, Wyoming-el. Azt a rohadt. Jól kezdődik a mai nap is. Jó csapatot kaptam na. -
Dagohun74 #5687 Egyébként el kell venni a hordozoktol az ALT-al valo támadást, máris nem lesz OP. Nagyon kozel lehet elengedni a torpedokat ha használod az ALT bill.-t és akkor minimális az esély a kitérésre. -
#5686 Azért azt is tegyük hozzá, hogy a Repulse 18 torpedót manőverezett ki, igaz utána benyelt négyet.... ;) -
StrikeFor #5685 nem segít :D -
StrikeFor #5684 nekem sem megy amióta felraktam a játékot -
Jacktor #5683 Ami azt illeti a Tirpitz-en se lettem volna tengerész (ez csak egy részlet az őt ért sorozatos támadások listájából):
... A torpedóvetők negyed tízkor érkeztek meg, s három csoportra bontakozva szét, egyszerre két oldalról támadták a német hajót. A támadás alig tíz percig tartott. Néhány torpedó veszélyesen közel ment el a Tirpitz mellett, de a csatahajónak, a kormányszerkezetet a végsőkig igénybe vevő éles kitérőmanőverekkel sikerült kikerülnie az összeset. Német oldalon a veszteség csupán három sebesült tengerész volt, akiket az angol gépek fedélzeti fegyverei sebesítettek meg. A hajók légvédelme ugyanakkor két Albacore gépet lelőtt, több másikat megrongált ... ... Miután a nyílt tengeren nem sikerült elkapni a Tirpitz-et, a britek ismét légitámadásokkal próbálkoztak. Március 31-én este 34 Halifax bombázó intézett támadást a Tirpitz horgonyzóhelye, a Faettenfjord ellen. A támadás végrehajtása nem volt egyszerű feladat. A szűk fjordot mindenfelől magas hegyek vették körül, melyekre erős légvédelmi ütegeket telepítettek. A csatahajót jól álcázták, és a fjordot a füstfejlesztők percek alatt füsttakaróba burkolhatták. A támadás ennek megfelelően sikertelenül ért véget. Egyetlen bombázónak sikerült csak azonosítani a célpontot, de az ő bombái is célt tévesztettek. A németek ugyanakkor öt támadó gépet lelőttek.
A következő támadásra április 28-án került sor. Két hullámban összesen 32 bombázó támadta a német csatahajót. (Tíz másik eltévedt és nem találta meg a célpontot.) Először a Lancester nehézbombázók támadták a Tirpitz-et 1814 kg-os nehézbombáikkal, majd mögöttük a második hullámban Halifax bombázók támadtak. Utóbbiak nem közvetlenül a német csatahajót támadták, hanem aknákat szórtak le a fjord vizébe, illetve a környező hegyoldalakra. (Arra számítva, hogy a hegyek lejtőiről a kerek aknák legurulnak majd az öbölbe. A legtöbb azonban fennakadt a sziklákon és bokrokon.) A csatahajót ezúttal sem érte találat, és az aknásítás is eredménytelen maradt. A német légvédelem újabb öt gépet lőtt le.
Következő éjjel újabb 30 gép támadta a német hajót, ismét bombákkal és aknákkal. A támadás ezúttal sem járt sikerrel, az angolok pedig ismét elvesztettek két gépet ...
Link
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.15. 16:21:05 -
Jacktor #5682 A torpedó témához:
... Tulajdonképpen ez a feltételezés is helyesnek bizonyult, a Royal Oak esetét leszámítva a tengeralattjárók csak úgy tudtak lőhelyzetbe kerülni, ha a csatahajó véletlenül pont a torpedóvető csövek elé manőverezte magát. A torpedóvető repülőgépek viszont halálos fenyegetést jelentettek, és később tulajdonképpen ezek tüntették el a tengerekről a csatahajókat. A csatahajók torpedóvédő rendszerei és válaszfalai nem bizonyultak elég hatékonynak, s a hajók, az előzetes feltételezésekkel ellentétben, nem tudták kimanőverezni a torpedókat sem. A fedélzeti légelhárító lövegek sem bizonyultak hatásosnak a támadó gépekkel szemben. A repülőgéppel szemben csak egyetlen hatásos védelem volt, egy másik repülőgép. De nézzük, hogyan szerepeltek a háborúban az „all or nothing” hajók ...
... Az angolok új csatahajói közül igazán komoly próbán csak a Prince of Wales esett át, és azt nem is élte túl. A torpedóvédelme katasztrofálisan gyengének bizonyult, gyakorlatilag az első japán torpedó kiütötte a harcból, és négy-öt másik találat elég volt az elsüllyedéséhez. (Összehasonlításképpen megjegyezném, hogy az angol csatahajóval nagyjából megegyező nagyságú Scharnhorst öt torpedó, és több nehézgránát találat után még harcképes volt, és mintegy 20 csomós sebességgel volt képes haladni.) ...
Link.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.15. 16:10:15 -
Jacktor #5681 Állítsd vissza deafultra a Cotrols menüt (nálam is ezt csinálta és segített). -
#5680 örülök neki! :) -
Dewri #5679 Működik a kód. A wot honlapon code redeem, és máris aktív a warshipen belül az 1 nap prémcsi! -
Dewri #5678 Eh, most ezért rakjam újra? Neeeem.... -
#5677 A hiba az önkészülékében van, esetleg egy újrainstall? -
Dewri #5676 Napok óta nem működik a Ctrl gomb a játékban nálam! Nem tudok kijelölni külön repcsiket vagy közeli hajókat, mert hiába nyomom, nincs kurzor. Pedig maga a gomb működik, mert pl Ctrl+X gombra beállnak az ágyúk. Valami ötlet? -
StrikeFor #5675 oké akkor legyen így! de szakadjon már 4 felé egy mocskos DD vagy Cruiser ha eltalálja egy 1 tonnás lövedék! mert pofátlanul szemtelenek ! -
Dewri #5674 Na még kellene az RNG a torpedóra is, egyből kuka lenne az összes romboló, mert biztos, hogy pont akkor sülne be VÉLETLENÜL, amikor az életed múlna rajta... -
TuskoMobile #5673 hát azért próbáld ki amcsival T4 T5 szinten xD van egy darab torpedós amivel azért nem gravírozol olyan sokat -
DantesHUN #5672 Olyan tök jó, hogy mindenki szakértő, a hordozók terén. Pláne azok akik soha egy kört se mentek hordozóval. Gondoltam is, hogy kérnék tőlük tanácsot, elvégre az a legnagyobb szakértő, aki még csak ki se próbálta. -
#5671 Isten hozott a való világban, mert például a HMS Formadible-t egyetlen torpedó küldte a tenger fenekére 1915-ben. Ja, az egy kisebb Pre-Dreadnought hajó volt. A IJN Kongo viszont 1944-ben mindössze két torpedó által okozott vízbetöréstől sűllyedt el, mintegy két és fél óra alatt (az első 14"-es lőszerraktárra robbant be). A HMS Barham négy torpedó közelről való becsapódása és felrobbanása után pár perc alatt az oldalára fordult, majd a lőszerraktára berobbant, és a pillanatok alatt a mélybe merült.
Szóval especiel a torpedók pusztító képessége nem annyira eltúlzott. Tény, hogy másképpen kellene megoldani (figyelni milyen helyen találja el a hajót, és számításba venni, van-e torpedóvédelme), mert a jelenlegi megvalósítása tényleg botrányos, például amiatt, hogy nincs besült torpedó (de besült lövedék vagy bomba sincs, tehát ez oda-vissza igaz). -
TuskoMobile #5670 VII Atlanta ami opé lehet azt adta +ba biztos nagyon jó lehet ami simán kiszedheti a IX-est is -
aru #5669 Elég ritka a 3 killes vagy a fölötti hordozós kör. :D -
#5668 Hiába van 30 ezres játékos bázis ha annak a fele PvE-t játszik, a Pvp játékosok jó része meg már meccsben van. Egyszerre nem fog annyi ember rámenni a Battle gombra, emellett ott vannak a tier különbségek kevés CV játékos, olyan csapatok ahol 2 tier+ különbségek is vannak és máris nincs olyan sok ember abban a tierben amit játszani akarsz. -
StrikeFor #5667 nem is a kill a lényeg hanem a kiosztott sebzés......és azt megint csak a torpedókkal érik el amik beteg módon sokat sebeznek! -
#5666 Azért ezt így nem mondanám, mert Tier IV. / Tier V. szinten ritkán hoznak 3 killnél többet, legalábbis amikben én voltam eddig. Sőt, általában az is előfordul, hogy kill nélkül szállnak ki, mert sokszor a széleken küldik fel a vadászaikat a CV-k, direkt a másik oldal CV-ire vadászni. Ha a CV játékos pedig nem mozog, és így kapják el a bombázók / TB-k, akkor rövid úton a tengerfenékre kerül a hordozó.
Ezzel együtt nem vitás, hogy per pillanat rohadt erősek... -
StrikeFor #5665 egyetlen igazi nagy probléma van és az a Torpedók fix 8-10-20 ezres sebzése találatonként....én hiába találok el valakit szart se sebzek viszont ovigyuri jön a kis torpedójával amihez még beépített célra tartás is van és minimum odabasz egy 10 ezrest még ha csak 1x is talál be ürítésenként
30 ezres sebzésért és vért izzadsz egy csatahajóban -
StrikeFor #5664 LOL és el is hiszi,hogy ekkora fasza csávó
ha folyik a nyálad a szádból akkor is 3+ kill egy CV-s kör
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 14:52:17