22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    Nice! ne add feel az már 7-8 nap alatt meegvan :)

85k :P here
  • seepheeerd
    92k to NC :)
  • seepheeerd
    Tuskó Hopkins, megvan? :D
  • StrikeFor
    a 13. perc után lőttek ki....nézem a csapatomat 5-en !sértetlenül a kezdőnkön............
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 10:00:04
  • StrikeFor
    hát kell hozzá megszállottság,hogy játssz vele az biztos........milyen már,hogy ma is dob egy 1100-as átlag sebzést..... 18 HIt 22k dmg........aztán kövi játékban meg 23 HIt-el lebontok 3 hajót és sebzek 90 ezret? undorító ez a fos RNG ami ebben a játékban van...tökre elveszi az ember kedvét,mert hiába tanultam meg 800 meccs alatt játszani ha minden nap pofán basz a játék egy rakat ilyen Random sebzéssel,hogy hülye gyerek nem tudsz te semmit nem ,hogy játszani....muhahaha
  • horika
    Mint a nyelvtanórákat gondolom (nem tudtam kihagyni bocs).
  • TuskoMobile
    ez a játék játszhatatlan ebben a formában leszámítva a játék saját hibáit a legidegesítőbb hogy az embereknek ez túl nagy falat nem tudnak játszani vele össze vissza bolyonganak mert a pálya is túl nagy és nagyon csapat alapú lett a játék a nyugdíjas tempója miatt itt nem lehet gyorsan korrigálni a hibákat amire még ha rá is jön a csapat már késő bukta van
    nem tudom kinek van erre ideje hosszútávon én már most meguntam
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.27. 23:16:32
  • ximix #6296
    UI:
    Egy ágon pl Japán romboló mindig viszed tovább a kapitányt, majd elérsz T5-be ahol jól keresel vele vagy nagyon megszeretted és nem adod el ezért ebbe teszel egy új kapitányt, a régit meg tovább viszed T6-ba a skill-el.
  • ximix #6295
    Kezdésnél 4 hely van a barakkban azaz "reserve" ahol azokat a kapitányokat tárolhatod amiket nem akarsz eladni pl van egy T6 CV-d, de kell a pénz eladod, mert úgysem szeretsz CV-ni mondom nem szeretsz CV-ni :) a kapitányt elküldöd tartalékba "reserve" a hajó elad, majd félév múlva egy gyenge pillanatodban veszel egy CV-t és belehetedelted a régi kapitányt.

Amikor eladsz egy hajót a automatikusan felajánlja, hogy tartalékba helyezi a kapitányt ha van helyed vagy választhatod a leszerelését ilyenkor törlődik.

Amikor veszel egy hajót akkor választhatsz, hogy ingyen, ezüst fityingért vagy aranyért veszel kapitányt vagy választhatod, hogy kapitány nélkül veszed a hajót, ilyenkor utólag is vehetsz bele vagy a tartalékban "reserve" pihenő kapitányodat választod .

Ha a tartalékban lévőt választod az biza csak ahhoz a hajóhoz ért ami a neve mellett szerepel, mindaddig míg át nem képzed az épp aktuális ladikra ami szintén az ingyen, ezüst, arany WG háromszögben testesül meg, (mivel a WG-nél csak amnéziás kapitányok vannak ezért mindig csak egy hajóhoz értenek hiába mentek 1000 csatát előtte vele valahogy elfelejtik, de egy kis csúszópénzért azért eszükbe szokott jutni.
  • GaBika6
    A hajók nevénél a helyeknél, ahova lerakom kapitányokkal (spot-nál) mi az arany babér? És csata betöltésénél a listánál láttam pár hajónál ilyen számok vannak a nevek előtt. Az mi?
  • seepheeerd
    Én pl. a csatahajó ágon haladok, mindig átültetem az alacsonyabb tierű hajóból a kapitányt és tréningelem tovább, hiszen a már megtanult skillek nem vesznek el (a hajót meg eladom, hacsak nem kell farmolgatni).
    Ha emellett rombolóval akarsz mondjuk játszani, akkor ott més skillek kellenek, tehát az a kapitány megintcsak marad...
  • PrasCo
    Az igazat megvallva, nem teljesen értem a kérdést. Ha mind a hat slotodon van hajó, akkor van hat kapitányod. Ha egyet eladsz, akkor az újonnan megvásárolandó hajóhoz az eladott hajó tartalékba sorolt kapitányát állítsd be.
  • GaBika6
    Egy kapitányt érdemes játszani vagy jobb ha mind a 6 kapitányt használom? Hogy célszerű???
  • seepheeerd
    elkeserítő... majd ha lehet századot játszani...
  • TuskoMobile
    van pedig 4is xD
    biztos túl sok ez a szám nekik
  • StrikeFor
    7. vereség 850 ezer ezüstöt buktam
  • Jacktor
    Ok, akkor csak nem írják a fejlesztett fedélzetnél ezt az "apróságot"...
  • StrikeFor
    nézd meg b+ nem hiszem el.........nem akarnak harcolni 1 hajót öltünk/én/
    az objectek közelében sincs senki

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 19:37:36
  • StrikeFor
    jaja néha eljátszom mikor zsinórban 5. re vesztek ezek miatt
  • seepheeerd
    Multkor amikor írtad, én is eljátszottam ezt :D
  • seepheeerd
    Itt írnak erről...
  • zsupeti
    Ezt én is kérdeztem még múlt héten.Annyi baj legyen. :)

Melyik az a gomb amelyikkel célpontot jelölünk,h a többiek is azt lőjék?
  • StrikeFor
    furcsa mód BB-vel egy -2000-es átlagot esik a srác "tudása" :D :D micsoda meglepő dolog
  • StrikeFor
    trollkodtam Ingame.....a lemmingek elindultak D-hez ezt szépen le is jelentettem a közös csatin :D erre az összes! megfordult és elindultak A-hoz...azt is beírtam :D ekkor 2 player meg rajtam kivételével az összes zavarodottan a kezdőn megállt.........:D :D :D ezek nem akarnak harcolni baszki :D
  • Jacktor
    Erről tud valaki valamit? (mármint hogy a Fuso-nak mióta 19,8-as a lőtávja, tegnapelőtt még 13,2-re lőttem stock-on)
  • StrikeFor
    a srác aki írta tipikus CV....
    2800 átlag! XP
    95k ÁTLAG! sebzés
    3 hajó ÁTLAG kinyírás....

sííííírok....pofám leszakad a mocskos CV játékon
  • seepheeerd
    Torpedó élesítés 130m (IJN) ill. 170m (USN)
  • StrikeFor
    135k :P csak sajnos megint a hülyékkel sorsolt össze a gép......pedig hányszor kapom meg "noob 47% win rate lol lama".....oké igazatok van :D

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 17:58:15
  • ZsG502
    A kapitányokat lehet mozgatni a hajók között, azonban minél több skill pontja van annál több XP-t gyűjtenie a kapitánynak az átképzéséhez.

Az átképzéshez kellő XP-t le lehet felezni 200 000 kreditért, vagy ki lehet nullázni 500 goldért.
  • seepheeerd
    Magyar WoW oldal
  • StrikeFor
    kapitányt tartsd meg az enyém már Admirális van vagy 14 skillpontja őt rakom mindenhova...
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 15:54:44
  • seepheeerd
    Coloradonál (vagy a többinél) meg kell venni a második hajótestet, vagy elég csak kifejleszteni és vehetem az utolsót?
  • seepheeerd
    Ha eladod a hajót, akkor újra meg kell venni, de a kapitányt az eladáskor a barakkba küldheted (itt Reverse-nek hívják)
    De minek tartasz meg minden vackot?
  • GaBika6
    Arra rájöttem, hogy 6 hajóm lehet egyszerre. El kell adnom hogy vehessek másikat, feljebb lépjek. Az új hajónak új kapitánya van és ha a régit újra meg akarom venni akkor ismét új kapitányom lesz? Vagy hogy van ez a dolog? Nem játszottam WoT-al. War Thundert toltam és ezért ez nekem új. Légyszi valaki írja ezt a részét le vagy linkelje ha van ilyen anyag... THX!
  • StrikeFor
    ez nagyon szép,de megyek a 11 km re lévő anyahajóra majd ZUMM végső visszaszámlálás és eltünik.....és úgy eltünik,hogy utánna már az egész meccsen soha elő sem kerül......azért ezt szeretem! meg azt,hogy látok ellenefelet ráZoomolok és mire zoomolok már nincs sehol.....aztán kijövök távcsőből megint megjelenik, majd megint ZOOM megint eltünik.....ezek ám a fasza dolgok
  • StrikeFor
    pedig Phyl Daily istenítette....

mondjuk T8-10 es USA BB-k már faszák...csak addig szopod magad keresztbe párszor és nyírod ki a családot,kutyát,macskát,szomszédokat,zöldségesnénit :D
  • Ragnaer
    Hajrá!

Az Izumorol inkább nem mondok semmit...
  • StrikeFor
    paszmek elnéztem 27. volt agyban :)

ui: IOWA 99k :D
  • Jacktor
    A felderítés rendszer pontos működése
  • Ragnaer
    World of Warships - 0.4.0.4 patch release

Greetings Captains!

We are happy to announce the release of the 0.4.0.4 update for World of Warships.

The World of Warships servers will be unavailable on 28/07/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.