22427
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #6280 trollkodtam Ingame.....a lemmingek elindultak D-hez ezt szépen le is jelentettem a közös csatin :D erre az összes! megfordult és elindultak A-hoz...azt is beírtam :D ekkor 2 player meg rajtam kivételével az összes zavarodottan a kezdőn megállt.........:D :D :D ezek nem akarnak harcolni baszki :D -
Jacktor #6279 Erről tud valaki valamit? (mármint hogy a Fuso-nak mióta 19,8-as a lőtávja, tegnapelőtt még 13,2-re lőttem stock-on)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #6278 a srác aki írta tipikus CV....
2800 átlag! XP
95k ÁTLAG! sebzés
3 hajó ÁTLAG kinyírás....
sííííírok....pofám leszakad a mocskos CV játékon -
seepheeerd #6277 Torpedó élesítés 130m (IJN) ill. 170m (USN) -
StrikeFor #6276 135k :P csak sajnos megint a hülyékkel sorsolt össze a gép......pedig hányszor kapom meg "noob 47% win rate lol lama".....oké igazatok van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 17:58:15 -
ZsG502 #6275 A kapitányokat lehet mozgatni a hajók között, azonban minél több skill pontja van annál több XP-t gyűjtenie a kapitánynak az átképzéséhez.
Az átképzéshez kellő XP-t le lehet felezni 200 000 kreditért, vagy ki lehet nullázni 500 goldért. -
seepheeerd #6274 Magyar WoW oldal -
StrikeFor #6273 kapitányt tartsd meg az enyém már Admirális van vagy 14 skillpontja őt rakom mindenhova...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 15:54:44 -
seepheeerd #6272 Coloradonál (vagy a többinél) meg kell venni a második hajótestet, vagy elég csak kifejleszteni és vehetem az utolsót? -
seepheeerd #6271 Ha eladod a hajót, akkor újra meg kell venni, de a kapitányt az eladáskor a barakkba küldheted (itt Reverse-nek hívják)
De minek tartasz meg minden vackot? -
#6270 Arra rájöttem, hogy 6 hajóm lehet egyszerre. El kell adnom hogy vehessek másikat, feljebb lépjek. Az új hajónak új kapitánya van és ha a régit újra meg akarom venni akkor ismét új kapitányom lesz? Vagy hogy van ez a dolog? Nem játszottam WoT-al. War Thundert toltam és ezért ez nekem új. Légyszi valaki írja ezt a részét le vagy linkelje ha van ilyen anyag... THX! -
StrikeFor #6269 ez nagyon szép,de megyek a 11 km re lévő anyahajóra majd ZUMM végső visszaszámlálás és eltünik.....és úgy eltünik,hogy utánna már az egész meccsen soha elő sem kerül......azért ezt szeretem! meg azt,hogy látok ellenefelet ráZoomolok és mire zoomolok már nincs sehol.....aztán kijövök távcsőből megint megjelenik, majd megint ZOOM megint eltünik.....ezek ám a fasza dolgok -
StrikeFor #6268 pedig Phyl Daily istenítette....
mondjuk T8-10 es USA BB-k már faszák...csak addig szopod magad keresztbe párszor és nyírod ki a családot,kutyát,macskát,szomszédokat,zöldségesnénit :D -
Ragnaer #6267 Hajrá!
Az Izumorol inkább nem mondok semmit... -
StrikeFor #6266 paszmek elnéztem 27. volt agyban :)
ui: IOWA 99k :D -
Jacktor #6265 A felderítés rendszer pontos működése -
Ragnaer #6264 World of Warships - 0.4.0.4 patch release
Greetings Captains!
We are happy to announce the release of the 0.4.0.4 update for World of Warships.
The World of Warships servers will be unavailable on 28/07/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.
-
StrikeFor #6263 na mai nap suopással kezdődik T9-es Taiho rámbasz 12 torpedót zuhanóbombázva 450 méterről és 8 el is talál.........
ui: ja bocsi le van írva,hogy ez nem lehet,mert nem lehet ilyen közelről torpedót dobni és nem is szabadna robbaniuk....
ui2: JA DE MÉGIS LEHET ÉS MÉGIS SZÉTROBBANSZ
száradjon le az összes CVs keze! -
#6262 Hali!
Én is tegnap kezdtem a játékot, de ezen az oldalon tájékozódtam én is, hasznos infók vannak kezdőknek :)
-
StrikeFor #6261 peccs nem lesz? -
Niflheim87 #6260 Sziasztok! Ma kezdtem a játékot még az elején vagyok most lett meg a második hajó, de mivel nincs semmi tutorial vagy ilyesmi annyi lenne a kérdésem hogy a destroyer cruiser battleship között milyen különbségek vannak? -
#6259 Prémmel még kb 65k kredit +700 xp jött volna hozzá. -
#6258 Végre adott ezzel egy jó kört :) Most legalább nem gyújtott fel minden 2. sorozat..... Még pár másodperc és a new york is meg lett volna..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.07.27. 11:30:34 -
#6257 Murmansk nagyon jó kis hajó, megéri a pénzét :)
Nem tudom a későbbiekben hogyan alakulnak a prém hajók ... hasonló lesz-e mint a wotban, hogy leginkább csak a T8-at érdemes megvenni... -
zsupeti #6256 Néha nagyon beteg tud lenni ez a NewMexico. :)
Csak ha egy picit gyorsabb lenne mint a Kongo,ketté lehetne huggyintani a fél mezőnyt. -
Malarki #6255 Magasabb szinten is ilyen hurka a játékosállomány? Nekem kell visszamenni csatahajóval bázistvédeni, mert a cirkálók magasról tesznek rá. -
StrikeFor #6254 én sem -
Malarki #6253 Én sem tudok belépni -
NiceScream #6252 Őőőő.. kidobott ez az izé és azóta nem tudok visszamenni. Más sem vagy csak én nyertem valamit? -
aru #6251 Ilyeneket én is tapasztaltam. t5 csatahajóval 40 találat ebből 4 citadel, összesen 39 ezer sebzés. Még az átlag 1000-et sem kaptam meg a találatokra. Pedig ezeknél a hajóknál már szinte függőlegesen érkeznek a lövedékek. -
TuskoMobile #6250 pénixet minden lövéssel lekritizálják nem igazán szeretik a találatokat és nagyon meg kell gondolni mit és mikor javítson rajta a használója -
seepheeerd #6249 Csak itt senki nem volt a közelben: odament a legfelső körhöz, elfoglalta. Én kilőttem valami csatahajót, közben éreztem hogy valaki kapirgál, körbenézve láttam, hogy a füstből lövöldöz valaki, láthatatlanul... Aztán fölment a füst. The rest is history :) -
ZsG502 #6248 Rombolók és cirkálók jellemzően akkor szoktak így megállni, ha pár másodperccel a repair ellövése után kapnak egy találatot a gépházba...
Ekkor másfél perc standby van... -
seepheeerd #6247 Az... föleg hogy én is partnak mentem a nagy igyekezetben :D
(Ja és úgy is rámlőtt torpedókat, 1 talált :))) -
#6246 Ez így összességében úgy hangzik, hogy ha alávágnánk a Benny Hill Theme-t, zseniális videó lenne belőle. :D -
seepheeerd #6245 Vagy kétszer rámlőtt (közben partot fogtam(!) és nem talált el. És végig állt egyhelyben... ami hagyján, mert mittudom én mi baja lehetett, talán megjött a pizzafutár és nem tudott mozgás közben lőni, de hogy nem tudtam elsüllyeszteni istentudja mennyi ágyúval... csúcs...
-
#6244 Öt kilométerre volt egy Clemson és volt időd öt sortüzet kiküldeni rá? Nem mintha én tudnék rombolózni, na de na... :D
Igaz, a sztoriban talán a legérdekesebb / tipikusabb, hogy egy BB szórja a főfegyverzettel a rombolót, mert a cirkálók épp a péniszük ritmikus húzogatásával vannak elfoglalva. Ez főleg akkor poén, amikor hat csöved van tizenkettő helyett. -
seepheeerd #6243 Na ezt fel kellett volna venni: Wyominggal megyek, 5km-ről lövöldöz egy romboló... aztán oszlik a füst és ott áll egy Clemson.. 1 sorozat AP után 4 full HE sorozatot lőttem rá, 5.6km-re volt és csak az 5. süllyestette el, amikor elindult...
Csak néztem hogy ez most mi?????
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.26. 15:48:58 -
seepheeerd #6242 Maradj ennél a hajónál... :D -
Plata #6241 Az amerikai jobban fordul,kisebb távolságra lő,de nagyon pontos.
Nekem az amerikai jött be.De zárt bétában is volt amerikai.Fel is húztam 6-os szintig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.26. 14:31:39