22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    Igen, hatékonyabb. De nagyon sokat javítottak a GoKu-n. Randomba is bármikor bemegyek vele, szépen osztogatja a citákat is.
  • Caliph
    sztem randomban akkor sem a legjobb :)
    ő is rankedet irt,de már vén,hülyül,rosszul emlékezik :D
    Nápolyi meg élvezetessebb meg újabb :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 11:24:10
  • Plata
    Bakker.
    Jókor szólsz.
    Megvettem a nápolyit.
    Nem mertem megvenni mert azt hittem vacak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 11:06:00
  • Caliph
    schlieffen már talán jobb nem? kevesebb a hp meg az armor,a másodlagosai jobbak meg ott vannak a torpik is ha valaki közel jön. óvatosabban kell vele csapatni,múltkor egy vermontba a másodlagosok vagy 60kt vertek tűzzel sebzéssel
    Kurfürsttel nagyon nem is mentem mióta átrakták armoryba,de majd akkor teszek egy próbát
  • whiskeyman
    Richthofen vagy Immelmann, másodlagosra húzva és indulás befele
  • whiskeyman
    A Kurfürst iszonyat jó lett. Korábban egy rakás szemét volt, de most már nagyon élvezetes vele menni. 10-es rankeden a legtöbbet ezzel megyek, másodlagos build Lütjens kapitánnyal aztán mehet a darálás.
  • Caliph
  • Caliph
    ennél jobb érzés amikor csak azért reportolnak mert subbal,vagy cv vel mész be :)
  • Darun
    Azt három tizes hajót igazán kilőhetted volna még
  • ozimak
    Meccs után: You have been reported...

Ok :/
  • Caliph
    az immelmann lényegében egy MFR,jó másodlagosok,viszont erőssebb a torpijai vannak, és a pattogós bombái is jobbak mint a Richthofen ap bombái és torpedói. biztos legyőzhető 1v1 ben,engem elkalapált,de majd rájövök a taktikára biztos fog még dobni . egyelőre ez a 3 meccs fért bele az estébe,majd holnap újra próbálkozok :)
  • Darun
    Pont az Immelmann? Mondjuk én nagyon nem vagyok cv-s, de az talán a legnehezebben játszható tizes (mondom ezt úgy, hogy igazából csak az FDR-t próbáltam)
  • Caliph
    mentem pár kört,két nahimovot simán vertem richthofennel,viszont az utsó immelmann kifogott rajtam
  • Darun
    CV-re gondolsz?

A Burgonya is jó, én a Mekkelekburgot is csak ajánlani tudom, nagyon jó, főleg Rankedre.
    Nem tudom a Manfinak milyen a páncélja, de a Nakhimov a FDG-be simán belever 20k-t rakétával. De akármi másba is. Ami még érdekes volt a két CV-s brawl-ban, hogy annak ellenére hogy a FDG gépei iszonyat HPsak, hússzal több gépet vesztettem, mint a Nakhi, ráadásul a fighterek szinte semmit nem szedtek le, pedig volt olyan, hogy a támadói dupla (sőt, tripla) patrol fighteren repültek keresztül. Cserébe neki is csak a légvédelme dolgozott, szóval a vadászok tényleg csak disznek vannak.
  • Caliph
    MFR vs Nakhimov Trenlass előadásában,25k az első csapás

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 18:46:13
  • Caliph
    Nakhimov ellen is faja a Manfred,ugye ap rakéták vannak,az orosz cvknek meg semmi páncélja oldalt,akár 20k-t is bele lehet verni ap rokettákkal ha jól elkapod oldalról

már nekem is megvolt az acél a FDRre amikor benyögték hogy jönnek a super cvk,aztán nem vettem ki. cserébe megvan az Eagle amit élvezek :)

most van bent egy rakás acélom de nem érzem hogy bármelyik mostani acélos hajó kéne nekem
    Incomparablen meg burgonyán gondolkodtam el,de várok,mert a wgnek mostanában egyre nagyobb agymenései vannak hátha jön egy acélos op orosz szar :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 18:38:44
  • Caliph
    nagyon faja én is kivettem év végén. másodlagosra húzva okosan játsza elég OP hajó :) (nagyon faja másodlagosai vannak,na meg a füst,lehet vele darálni)
  • Plata
    Múltkor voltam egy brawl-on,többet nem mertem meni.
    Akkor T8 csatahajó volt.
    Olyan gyorsan és lazán nyertem hogy többet nem mertem menni,gondoltam ezután csak cumi jöhet.
  • Darun
    Én csak két kört mentem (FDR) és mindkétszer Nakhimov volt az ellenfelem.
    A csatahajós tényleg fun volt.
    Am nem csak a pénz miatt, gyakorlásnak is jó az 1v1 brawl, én csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Plata
    Hát se nem BB se nem DD lett egy crújzer.A nápolyi.
    Végül is még úgysincs crújzerem.
  • Plata
    Köszi a tippetket a Forest megvan.
  • Caliph
    yepp előtte a bb 1v1 tök jó volt,a cirka 5v5 ott ha mentem vagy hármat...jobb egyedül :D
    itt meg manfred,másodlagosra húzni és irány az ellenség :) mos első körben ezt tűnik jó ötletnek
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 15:20:59
  • Darun
    Csak a mostani pont 1v1 CV
  • Caliph
    meg most a brawl küldik adnak jó krediteket.
  • Darun
    A különbség annyi, hogy prém hajót goldból (is) tudsz venni (tehát valódi pénzért), mig a special hajók csak valamilyen különleges fizetőeszközzel (szén, acél, RP) elérhetőek. Technikailag nincs különbség. Mindegyikbe ültethető bármilyen kapitány, illetve régebben a camo, most a perma boost adja a prém bónuszt (+xp/credit)

#20978 Én is azt mondanám, hogy inkább 10-es hajót vegyél ki. Mondjuk szenesekből sztem pont a cirkálók, amik jobbak (Napoli, Yoshi, Moskva, Salem) a Go Ku sztem nem éri meg, plusz az ugye tech tree-ből lett átrakva, nekem is "csak" azért van meg.
    A rombolókat még nem nagyon próbáltam, talán 1-2 csatát ha mentem velük, de Tromp egész jónak tűnik. A Sherman se lehet rossz, a franciák viszont nekem jöttek be. A Márszu meg egy alternativ felszerelésű Kleber. Kisebb kaliber, lassabb torpedók, cserébe jobb conceal és gyorsabban töltő lövegek.
    Én a Trompot ajánlanám. 5.9-es spot range, van rajta 150-es löveg, torp, air strike, emergency engine power meg Def AA. Cserébe nincs füst és a 33.5 csomós alap sebesség elég kicsi. Meg igazán a légvédelme se valami izmos (nincs long range AA).
  • Caliph
    kreditre farm: prém fiók kötelező,camoid eladtad? sok sok kredit és nincs rá szükség,már csak kozmetikai dolog.

• Caliph
    szeriinte a legjobb szenes hajók,s a legjobb,d a legrosszabb

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 14:44:26
  • Caliph
    kurfürst: német bb,hydro,szar szórás,jó másodlagosok. viszont szerintem nem tartozik a legjobb BBk közé,a teknőspáncél jól véd,viszont szeret nagyon égni

DDk közül pont a spanyol nincs meg. a másik három megvan: ezek közül nekem a Tromp jött be a legjobban. bár csak 2x 3 torpija van,az ágyúi ütnek,de lassan tölt,nincs füst,viszont van légicsapása ami nem a cirkálók ernyős bombái hanem szőnyegbombázóhoz hasonló bombák. álcája van annyira jó hogy úgy tudd dobálni ezeket hogy észre sem vesznek,és ha jól kapod el , elég nagyot is üt. kicsit lassabb a többi ddnél
    A francia gyors,gyorsan lő,sokat bir,az álcája viszont elég rossz... távolról puffogtattam vele,sebességet folyamatosan változtatva szinte lehetetlen eltalálni. jó móka ez is
    Forest: nagy ,lassan fordul,torpija említésre sem méltó,viszont az ágyúi ütősek. bár csak három darab van belőle de a tűzgyorsaság kárpótol mindeért. van füst is és hozzá hydro hogy ne érjen meglepetés a füstben amig osztod az áldást.

mint irtam spanyol dd nincs meg arról nem tudok nyilatkozni,a többi is saját vélemény..

szokott lenni public test,ilyenkor le kell töltni egy teszt klienst,és hozzá férsz az összes hajóhoz,kapsz egy rakás goldot szenet ki lehet venni bármit. sztem próbld ki őket ha lesz ilyen teszt,addig sem veszítessz semmit a szén megmarad úgyis
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 14:38:37
  • Plata
    Ok,akkor 10-es,G.Kurfürst jó?
    Vagy spanyol DD?
  • Caliph
    csak 10est vegyél ki szénből,arra kapsz pl karácsonykor ilyen certit is,stb mondom ezt úgy hogy a Jean beart az egyik kedvenc kilences BBm :D

amúgy érdekes a felvetés utánna is néztem
    az arany prém ship az ezüst special ship néven fut,hogy mi a különbség még nme találtam meg
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 14:28:52
  • Plata
    Prém?
    Azért gondoltam hogy nem az mert a T10-es ikonja arany koszorúban ezüst hajó,a T9-nek meg arany a hajó is.
  • Darun
    A 10-es miért nem prém?
  • Plata
    Tudnátok nekem tanácsot adni?
    Tudnék ki venni szénből T9 hajót,de nem tudom melyik lenne a legjobb,én a BB-t szeretem vagy a DD-t.Esetleg carrier.
    Azért gondoltam kilencesre mert az még prémium.
    A tizes már szerintem nem prémium,egyik sem.
    De ha szerintetek a tizes is prémium akkor azt vennék.
    Főleg creditszerzésre kellene.
    Meg amelyikkel könynebb játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 13:41:48
  • szemes63
    Én is beváltottam, Nekem az egyikben 12.500 szén volt a többi négyben 20 db 800% SHIP XP.
  • mumus70
    Nekem 10K szén meg 4 hüle szorzó. Ezé érdemes volt végig robotolni... :D
  • Tono34
    5 húzás 2 hajó: Viribus Unitis, Gremyashchy
  • DannyL81
    Az úgy nem rossz, köszi szépen! :)
  • Caliph
    itt azt irja
    There are two progress tracks in the Battle Pass—Free BP and Premium BP. The Free BP is available immediately and does not need to be purchased. Upon purchasing the Premium BP, the Free BP will be upgraded, and you'll gain access to additional valuable rewards. You can purchase the Premium BP at any time.

When you do so, you'll receive all the rewards of the Premium BP tied to previously completed levels.

szal elvileg ja,megkapod
  • DannyL81
    Ha menet közben veszem meg a prémium pass-t, akkor visszamenőleg is megkapom a prémium cuccokat vajon?
  • Caliph
    na battle pass kihúzva, mysore esett még az 5 mega kontiból,kettőben kredit volt,kettőben meg szorzós cuccok

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.05. 21:14:44