World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sebzős küldiket Montana-val gyorsan megcsináltam brawl-ban.
draenor kieg óta játszom újra,de egyedül és nem magyarok lakta szerveren,bronzebearden,új accountal,mert a régit elhagytam. XD
Sajnos több játék is volt rajta.Kb shadowlands elejéig végig toltam újra de azóta elég sok kihagyással,mert a shadowlands fos volt,de ez a mostani sem az igazi egyedül.
karazhant rongyá farmoltunk volt hogy az utsó bosst 3an csaptuk poénból,egy tank,én healeltem,meg vittünk egy lockot ddzni :D
wotlkben is toltuk,bár lich kinging nem jutottunk el,közbejött az élet , munka,csajok :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.08.04. 14:55:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
egy kört mentem még csak vele,behúztam a camot is mert tettszett, nem sokat sikerült torpizni vele,de majd hétvégén előveszem pár csatára..valahogy jobban izgat a hajók megszerzése , mint hogy toljam velük :D
mint wowban,élveztem a karik húzását,mindenből kasztból van karim,hordában is pár de főleg aliban,felhúzom a másodlagos profokat,aztán...inditom az új karit :D
mindezt wotlk classiban,a további kiegek valahogy nem jöttek be,sztem ez a legjobb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.08.04. 12:28:34
Ohioval 43 def rankeden.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mondjuk annyira nem izgat,azért játszom rankeden mert szeretem a Halland-ot és rankeden kapja a legtöbb xp-t,event most nincs tizes hajónak.
Kéne még húzni hajót T10-re és hallandal farmolom a free xp-t.
Ha van jobb ötletetek akkor szóljatok.
Igaz azóta nem voltam.
Spotolós küldihez nagyon jó volt. 80-90 ezret is tudtam spotolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.02. 21:21:48
Még sosem rankedeztem annyit hogy elérjek eddig,de ez a Halland nagyon be jön és jó vele szórakozni.
Bronze rank 1 után mi a fene jön?
legjobb ha csak ketten vagytok egy oldalon
szóval tippek jöhetnek,utsó küldi aztán lehet ládát nyitogatnom a jagerért...
Már megen nem látom mit írtatok.
Az Amagi-t ott húzom és elég sokat lehet vele beszedni.
Tegnap volt olyan csata amiben dupla citadellákat is lőttem vele.
csináltam én is a spot damages küldit,cvvel,volt hogy már a meccs elején reportort mert brit super cv-vel volt merszem bemenni.
egyik csatában két GK esett egymásnak,közel full hp mindkettő. csapattársz broadside,ellen szögelve,az ellen GK kb fél hpval megúszta az összecsapást. fentről láttam az egészet,próbáltam segiteni neki de ilynnek esélytelen. beirom hogy broadside GK vs angled GK what was the expectations,erre visszairja hogy cvvel inkább kussoljak :D
most olyan küldim van hogy citadel , incap vagy destroyed kell 200 db...próbáltam gyors ddvel,1-2 kill,próbáltam bbvel,schliffennel lehet szintén 1-2 kill behúzni...ez lassú lesz,még coopban is :D
vacak a fórum kicsit.
Ha valaki azt mondja hogy plus 1 az azt jelenti hogy ügyi voltam,vagy azt hogy reportol?

Meg kaptam a combat scout medált.
7.4k xp és 313k credit.
Ranked csata volt.
G Kurfürst-öt és république-t lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.24. 20:22:17
A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)
A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)