World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki azt mondja hogy plus 1 az azt jelenti hogy ügyi voltam,vagy azt hogy reportol?

Meg kaptam a combat scout medált.
7.4k xp és 313k credit.
Ranked csata volt.
G Kurfürst-öt és république-t lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.24. 20:22:17
A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
meg értelmesebb csapattársakkal 😄
coopban fogsz egy gyorsabb ddt,jó concival,vagy egy gyors tengot és pár kör alatt megvagy
csak ne füstözz be mert akkor ugrik a spotod és nem számolja
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.07.22. 22:48:08
People need to do damage on a ship they can only see because you're spotting it. If they get within spotting range themselves (and thus no longer rely on you), you won't get points. If you stop spotting the ship (and thus the ship is no longer spotted), you won't get points.
Getting the spotted ribbon makes no difference, and neither do you need to be invisible.
nerfelni is fogják hamarosan
Co-op-ról meg annyit hogy hétvégén két bukta is volt,dd-vel voltam küldi miatt és bár túléltem mindkettőt a csapat kinyffant teljesen és buktuk,viszont nekem így is jó volt mert sokat öltem és a küldim meg lett.
Ennek örömére itt egy kis lelkesítő, az R-hangok királynőjétől... XD
https://youtu.be/SIxOl1EraXA
Most a Monarchia-eventre feküdtem rá ezerrel, szintén co-opban, remélem meg lesz a pont a Jäger-re!^_^
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.07.02. 09:31:52
mondjuk dublont meg igazi pénzt én hajóért már nem adok az fix
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.06.30. 16:18:56
Ne feledjétek! Amikor azt hiszitek hogy rosszabb már nem lehet, a WG meg fog tudni lepni titeket! xD
Választottam a napi szenes kontit,erre jött szuprakonti és überelte a napi kontit,bár ahhoz képest a 7500 szén kevés.
Plusz nem is derby brikett volt.
Pedig mindenki tudja hogy az a legjobb.
valami gebasz van itt,nem emlékszem hogy a napi kontikat nerfelték volna...
annyi szenem van mint állat mert korábban mindenhonnan is az esett,főleg a napi kontikból,de akkor úgy néz ki vigyázni kell rá
na megnéztem a második kontiban 5 százalék hogy 400 szén van a harmadikban 25%
régen érzésre több volt,de nem találok adatot róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.06.28. 17:51:54
Ha jól emlékszem, ma 3 vagy 4 Convoyt mentünk és csak egy lett vereség. Van egyébként tényleg olyan, amikor nagyon sötét a csapat és állandó vereségek vannak, de azért nem lehetetlen lehozni. Nyilván itt a Randomos játékstilus nem sokat ér. Mint ahogy Rankeden sem.