22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#20970 Én kösz. Gondolom neki se esik jól a nyilvános megaláztatás... -
#20969 Továbbítottam. Köszi. -
#20968 Végül egy Gallant meg egy Hill csak kiesett kontikból nekem is. Nem játszok DD-vel. -
#20967 "As we previously announced, we were planning to relaunch the Player Birthday campaign by 23rd December.
Now we have a bit of an update for you. We can confirm now, that this campaign will be relaunched within 24 hours.
All affected players, that didn't receive their Birthday rewards (2x Supercontainers, 7 days of Warships premium and 100% cashback coupon), should receive those upon first login from 24th December until 18th January.
We would like to apologize for any inconvenience caused by this delay." -
#20966 2 hónap késéssel ugyan, de megkaptam a születésnapi cuccokat Érdekes... na persze nem bánom Nagyon teper a WG a giftekkel... -
Plata #20965 Brawlról jut eszembe,nem szándékosan mentem arra,figyelmetlen voltam.
Mikor láttam hogyx 1v1 akkor jöttem rá hogy nem random operationra mentem.
Ellenfelem Bismarck volt.
A torpedóra úgy néztem nem is gondolt,plusz előnyöm volt hogy a radar nekem őt felfedte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.22. 12:24:59 -
pajer_csaba #20964 Én magam reportolom az ilyet, aztán szevasz. Egyedül az szokott zavarni, ha utána még füstölgök rajta. De ennyire "utána menni" szerintem felesleges. Ahogy Flambass is mondta, a "legjobb" az egészben, hogy a reportnak sincs semmi következménye. -
Darun #20963 Az illető Tono klántársa, nem tudom ő milyen sűrűn jár erre. Illetve a klán egyik tisztje Greenbeard, aki maga is streamel.
Az ilyen suttyóságot mondjuk tényleg nem értettem soha. Valaki megölt, mert jobb nálad, vagy épp szerencséje volt. És akkor mi van? Pont tegnapelőtt Rankeden háromszor egymás után berakott ellenem egy csávót Gorizia-val. Kétszer ő ölt meg. Harmadszor úgy menekültem meg/el, hogy 500 HP-m maradt. Eszembe sem jutott ráirni, hogy mekkora lúzer. Jól játszott, legyőzött, ennyi. Az éjjel Brawloztam egy Atlantico ellen, aki szitén megevett (még a meccs elején rám irt, mert azt hitte az előző csatában is velem találkozott és csata közben beszélgettünk (30-es reload time előnyei xD)). Neki meg dicséretet is adtam, mert egyrészt jó fej volt (ami manapság ritka a játékban) másrészt jobb volt nálam. Van ilyen. Én attól nem leszek szegényebb, hogy ezt elismerem. (és utána én is mentem 3 Atlantico-s kört, ha már megvan, az utolsót nyertem is xD)
Én mondjuk nem értettem Flambass-t, egyedül tolt egy oldalt 2 BB ellen és ott volt az enemy DD is. Most beleállhatnánk abba is, hogy menyire jellemtelen, gyáva dolog volt a full HP-s Thundererrel egyedül hagyni az Ohio-t. Az is elmond pár dolgot a csávóról, hogy bár 47%-os a győzelmi aránya, 60% felett van a túlélésije. Szóval egy igazi gyáva féreg (mondjuk ez látszik is a videóban is) Am meg mit gondolt? Ott maradt egyedül. Lehet csak azért szólt be, mert romlott a túlélési aránya? Mondjuk ez a "csiter noob" a tipikusan buta emberek beszólása. Azt persze nem tudta megmondani, hogy mi volt a csit. -
Plata #20962 Nézd engem soha nem érdekelt egy hangyányit sem hogy mit mond nekem egy tök idegen.
Hidd el rengetegszer ugattak már le WoT-ban,de sosem zaklatott egy csöppet sem,sőt inkább még jobban felidegesítettem őket azzal hogy normálisan sőt tök nyugisan és poénkodva válaszoltam nekik.
Régen mikor még WoT-ban is volt közös cset és lehetett játék közben egymásnak írni én rengeteg alkalommal áltam le dumálni ilyenekkel,sosem kaptam büntetést mert csúnyát írtam volna nekik.
Azért igen mert orosz srácnak mondtam hogy írjon már emberi nyelven mert a klingont nem értem.
De azért mert magyarokkal leálltam vitázni nem.Max ők.
Mindig viccesre vettem a dolgot ha leálltam vitázni.
Pár begőzölt hülye magyarról volt is egy rakás screen shotom.
Gyűjtöttem őket régen.
Amikor még T49 és M4 ágyúja nem volt nerfelve rengeteg csaló hacker és hasonló beszólást kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.22. 10:36:47 -
#20961 Mondjuk az ilyen emberekkel szemben nálam 0 tolerancia van érvényben. Pont leszarom. A cél szentesíti az eszközt alapelven. Ha valaki ennyire leszar maga körül mindenkit, plusz még egy arrogáns baromf*asz, akkor nem érdemel semmilyen tiszteletet. Még az alapvetőt sem. -
pajer_csaba #20960 A magyar puszta igazi harczosa...
(Bár Flambasstól sem volt túl elegáns húzás a személyes konfliktja okán más játékosokat, különösen az enemyt ara kérni, hogy reportolják ezt a szellemiekből felmentett szerencsétlent...) -
#20959 Ő biztos most kapta meg egyben az éves adagot... de lehet bedobott rá egy xanaxot is. -
Plata #20958 Hááát,ha tényleg osztanak rumot a tengerészeknek akkor én is jövök.
Sajnos nagyon sok ilyen hülye van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.21. 21:37:40 -
#20957 Édesf*szom... egy újabb magyar idióta járat le minket. Remélem büszke magára a gyökérje. Meg a "Rumot A Tengerésznek" klán is... Ha valaki ismer onnan vkit vagy netalántán személyesen ezt a feltehetően 47 éves ürgét, üzenem neki, hogy legalább tanuljon meg angolul írni ha már f*szságokat írogat. Nem mellékesen inkább tanuljon meg játszani, mert pont az ilyen fogyatékosok miatt olyan a játék amilyen. B-A line egész meccsen egy Thundererrel gold ranked-ben. 47% WR warrior. Kemény 36% WR Thundererrel... és nem jön rá magától apám, hogy vmit rosszul csinál. Sőt még másokat cheaterez le. Mer' ennyi esze van. Ja és köszönjük! Inkább uninstall azt menjen kapálni a f*szba. Több hasznát vesszük.
-
#20956 Csak én vagyok akkor ilyen balf*sz? 5 mega gift, 3 kicsi gift azt lóf*sz. Sok szén, 30 nap, meg egy rakat zászló meg fiszf*sz lóf*sz. Még jó hogy pénzt nem adtam érte. -
#20955 én behúztam,van egy hónap még,kari alatt valszeg lesz több időm tolni -
#20954 Az a baj, hogy amennyit mostanában játszok a büdös életbe nem érnék el az 50-es szintig :D És a plusz missionöket meg asszem csak a 3. csomag adja. Az meg már drága azért. -
#20953 esetleg megfontolandó a battlepass is most,25 tokent dob a végén ami ugye 5 nagy konti,hátha egy hajó is belefér még az ötbe :D
-
#20952 Nyilván, persze. Ingyé vót :D -
Darun #20951 Azért az se rossz (már a hajó arány, meg a prém+arany) -
#20950 Én is kinyitottam az idei ingyenes santa konténereimet.
4 hajót dobott, ami nem rossz arány, cserébe mind a 4 tier 6-os :/
Novorossiysk, Schönberg, Repulse, és utoljára a Mysore... Legalább az egyik lehetett volna tier 7 vagy 8 :/
A Repulse-nak még talán örülök is, de a többi :/ Viszont bebiztosítottam magam a jövő évre is premiummal :) Bedobott egy 180-ast, így már van majdnem 450 nap :D Dubiból is dobott vagy 4k-t. Plusz az apró. -
#20949 Utóbbi lesz az :) Grat!
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.12.13. 21:34:16 -
szemes63 #20948 Én egy közepes és két nagy konténert szereztem, és mindegyikben hajó volt. VI-Virginia, VIII-Ochakov, és VIII Constellation. Minden nap kinyitottam egyet. Lehet, hogy ez a titka. Vagy szupernagy mákom volt. -
#20947 Ja, igaz is. Már megint magamból indultam ki. :) -
pajer_csaba #20946 Nekem esett egy amcsi Flint cirkáló, egy olasz cirkáló (Duca d'Aosta), egy orosz DD (Okhotnik) és a brit Indomitable hordozó. Ezen kívül 15 milla kredit, 5k dublon, és 50-50 kék economy bónusz. Szerintem annyira nem rossz. -
Darun #20945 A szakasztársamnak Mo és Leningrad esett.
A karácsonyi küldisor elkezdéséhez kell a DY-s Renown. Elsőre nem értettem, miért nem tették be a shopba. Régen ezt csinálták. Miért éri meg nekik jobban az, hogy dublonból kiveszi valaki a nagyobb startert? Nekem eddig úgy tűnt, hogy amit lehet azt pénzért próbálnak elpasszolni, mert aranyat lehet "olcsóbban" is szerezni.
#20941 Szerintem ők úgy gondolkodnak, hogy miért adjunk valamit 5 Ft-ért, ha 10-ért is el tudjuk passzolni? Az hogy egy tech tree hajót EA-ban el tudtak passzolni aranyért, nem is kevésért, őket igazolta. Ha nem vitték volna le a perma camo árát, sztem akkor is lenne aki megvenné normál árán. Nyilván igy többet tudnak eladni, pedig ez csak egy skin.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.12.12. 11:07:46 -
#20944 te mindig is mákos vótá :D -
#20943 A tegnapi elsőből Kearsarge esett :D -
#20942 az is fura,hogy néztem youtubeon pár mega gift kontis nyitó videót: többségében esett a prém orosz tengó(nekem megvolt) a boise és a yukon is ami nekem is pottyant
huron volt még ami sok embernél megjelent , szal akinek esett hajó,az általam nyitott 6 hajóból biztos nyitott kettőt ő is :D volt akinek esett Ise,kilencesből egy daliant láttam ,több kilencest nem láttam azok között amit néztem youtubeon
20 kontis nyitásoknál,2-3 hajó mindig esett legalább akiket néztem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.12. 09:52:02 -
#20941 Nem is értem ezeket a dolgaikat. Nekik nem mindegy hogy a semmit 5 Ft-ért vagy 10 Ft-ért adják el? Főleg hogy 10 Ft-ért nem fogják eladni így, az 5 Ft-ot meg bukják. Furcsán gondolkoznak. -
#20940 pedig sokkal nem maradtál le,szeptember elején még simán adta :( -
#20939 Akkor neked még mákod volt a szülinapi akcióval :) Nekem októberben már lófasz volt, nem szülinapi kupon :D Írtam is a supportnak pár nap eltelte után, visszaválaszoltak hogy befejezték. Alig egy évig élt. Pedig én is gyúrtam rá, dubi vásárláshoz jól jött volna. -
#20938 Nekem ma 30 nap esett ki az SC-ből. -
#20937 na,mai első napi konti: super. 100 flag :D mondtam hogy két évig nem fogok semmi értelmeset látni :D
-
#20936 mind mega volt. 5 konti jött a t10ből,meg 10 vettem aranyból. szülinapi kupont aranyra költöttem ,és duplán adja,meg esett év közben is párezer. még van vagy 5k. év végén szoktam mindig féláras 1 éves prém time-ot venni,de van még vagy 250 nap prémem,ami esik még innen onnan kiadja már a jövő évet.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.11. 16:10:48 -
#20935 A 15ből mennyi volt a mega? Nem rossz arány 15 kontiból 6 hajó :) -
#20934 Warspite azért fincsi. -
#20933 no...nyitottam amit lehetett: Boise,Indianapolis,yukon,agincourt,warspite,kidd hajó 5k dubi,a többi szir szar mellé. 15 kontiból. összeségében egyik hajó sem kedvenc,vagy vágytam rá,de úgy érzem oké. asszem ezzel ki is nulláztam a jövő évet is :D
most két évig nem látok hajót ládából :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.10. 20:05:51 -
Plata #20932 Én is erre tippeltem,máskor ha oldalba nyomok egy cruisert akkor kiröhög hogy overpen vagy rikoshé meg anyám kínja. -
#20931 Vissza akarnak édesgetni.