World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szenes konténer helyett szuperkontit kaptam és abban is szén vót. 😄
még lesz 5 vagy hat,ha kihúzom az utsó kettő t10est aztán ennyike. a superkonti nerfel kinyirták az értelmét az egésznek.
l
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De én sem vagyok játékban csak láttam a küldit és a hajam égnek állt és most eszembe jutott.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
az az xp mennyiség amit módosítók nélkül kapsz. így sem egyszerű de nem lehetetlen.
Vagy ezt nem nekem kell összeguberálni?
Még a 150k xp-s küldetéssel sem haladok mert mostanában nincs időm játszani és nincs értelmes játékmód amit szeretnék tolni.
De alig csináltam valamit.
Nevetséges csata volt,az összes elenséges hajó elment a pálya bal oldalára,én meg pechemre jobb oldalra mentem.
Egyetlen ellenséges hajóra tudtam tüzelni,az is menekült a pálya bal oldalára,mázlimra 37k-t lőttem minotaur-ba,de ennyi,több ellenséget nem láttam,mire lőtávolra értem volna mind a négy bázist befoglalta a csapat és nyertünk.
Grath! Szép eredmény.
A csata vége felé már csak 3 hajó volt, BB meg talán CA. Nekem már alig volt életem és russoltam rájuk, ő meg 3/4 életen volt és menekült elfele. Mé? Befüstöl és lő. Vagy... mi van ha kilövik? Ki a fenét érdekel? Főleg amikor látod hogy már tuti a győzelem, alig van ellenfél, inkább megyek és farmolok még 5 sebzést, minthogy elmeneküljek és csináljam a semmit. Coopban? Minek? Kilőnek, legalább rögtön kiléphetek és irány a következő csata. De sokszor van olyan is, hogy beyolozok, szeva DD, szeva CA/BB és közben én is meghalok. 3 perc. Én megyek a következő csatába, a többiek meg ott taktikáznak a pályán. Aztán persze valahol a mezőny elején végzek (nem mindig jön be, néha kitorpedóz a DD és meghalok úgy, hogy semmit nem csinálok, de azért ez elég ritka és ez is hasznos, mert gyakorlom a torpedók elöli kitérést)
A nyilvánvaló mérési szélsőségeket, irreleváns adatokat (Tier II-es 55,36% wr; vagy 51,43% wr CV-vel, 35 csatával...) figyelmen kívül hagytam.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.17. 16:14:53
Szerk.: közben látom baszki, hogy co-op csatában voltál, ott volt uccsó a tag. akkor biztos nem én voltam. Bódóttá'! ^_^
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.17. 16:00:49
vannak ilyenek is
vagy ne adj Isten egy szellemileg vagy fizikailag sérült is játszhat igy,mi alapnak vesszük h van két kezünk meg 10 ujjunk rajta,ha valami hiányzik már nem olyan kezelni az egeret meg a billt...
de persze osztom h vannak hülyék is,akik azonnal halnak és irja h cheater meg satöbbi,pedig ő mutat broadsideot a fél ellenségnek.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.09.17. 12:49:06
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.16. 19:10:51
Csak már kezdek kikészülni a sok állattól.
A Tiger az kuka. Azért pár cirkáló még igy is maradt... bár az oroszokról nem tud semmit a wiki, pedig ezek se új darabok. WTF?
Igy a neveket elnézve egyiknél sem fogott el a "must have" érzés.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.09.15. 15:19:44
Én még egyszer sem kaptam.

Az Irian nem rossz hajó egyébként, de mostanában nem igazán jönnek be ezek a kis kaliberű gyújtogatós hajók.
A Belfast '43 pl elég op. Füst+radar+hydro+torpok+HE. Persze ennek is meg van az ára.
bayard nem tom megéri e,azérta 6250 tokenért kapsz 31 superkontit...igaz hogy lutri,illetve most hogy nerfelték is lehet biztosabb a t8 hajó token inkább...
és ha már itt tartunk,melyik t8 hajót érdemes kivenni érte? mindegy nekem milyen fajta,op legyen 😄 nekem első körben az irian jött be,beszéljetek le róla. Kidd meg a saipan loyang megvan 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.15. 12:18:11
Plata meg úgy értette, ha sok hajód van, nem kell mindet csatába vinned, mert győzelmenként kaprsz "Reward"-ot, amivel le lehet szedni csata nélkül a tokeneket.
100 hajónál kevesebbért semmi.
a bayard csomagot most akkor meg kell vennem 6000akármennyiért hogy megkapjam a t8 kupont majd?
WoT-ban még mindig rendesebbek,mert ott adnak igazi ajándékot és lehet is szerezni T8-T9 tankot ingyen,sőt már T10 tankom is van tök ingyen.De úgy nézem ez az event nem fog ingyen összejönni.
Ha 2400-at számolok hajókból akkor jön még 1250 BP-ből ha összejön.
Akkor sem lesz meg.
Bár asszem várok az event végéig és majd akkor költöm el a pontocskáimat valami jóra.
Szerintetek mi érné meg?
a battle pass ad még 1250et ha végigviszed
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.14. 13:31:14
3 pontos amcsi kapitány + 1 camo
Többit nem tudom honnan lehet össze kaparni.
T9 csak egy van,amcsi Cruiser,kearsarge-t be cseréltem T8 francia prémre.
Úgyis utáltam.
Nekem inkább olyan event kellene amit T10-es hajókkal lehet tolni.
Most a kedvencem a T10-es szenes német csatahajó.Nagyon szeretem.
De co-op csatába nem tud igazán kibontakozni,más meg nincs most,max random,de az nagyon random.