22413
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    most éppen elindultam megint lefele 15 ről már 17-en tartok....most épp 2 BB tolatva kerget egy DD-t................
  • StrikeFor
    90% ban a nyomingerek elindulnak egy bázishoz akkor is ha három van.........én megyek distractolni,de legtöbbször a 6 nyomorék egyetlen kurva bázist sem foglal el amíg én már behúztam egyet egyedül és ki is szedek 1-2 hajót...ekkor a majmok elindulnak mondjuk C ből A-ba,mert látják ott a bázis már el van foglalva....természetesen a leghosszabb úton teszik és addigra általában engem már kiszednek és mire oda érnének már három szájbavert bázisa van az ellenségnek! és 10-ből 7x ennyi a meccs..........egy tiki taki faszság......egy hete megy a tiki-taki szinte lehetetlen feljebb kerülni
  • StrikeFor
    ami a legidegesítőbb,hogy ha random csapatban sok volt a fosógép akkor itt hatványozottan vannak...........ha szerencséd van rajtad kívül van 2-3 ember aki harcol a többi amint ellenséget lát menekül...és van aki el sem kezd Object felé menni hanem megy a map szélére,hogy még véletlen se harcoljon..........szánalmas fos a ranked
  • pajer_csaba
    Én még megtartom, kell a Hosho-hoz, kipróbálnám a CV-vonalat is. Amúgy meglepődve, és némileg csalódva tapasztalom, hogy foylamatosan romlik a lövegtornyok fordulási sebessége, ahogy nő a tier... a Myogi még 37.5 s, a Kongo már 50 s, a Fuso 57.4 s!!! Na ezzel lövöldözz, miközben manőverezni kell... :/
  • StrikeFor
    Rank 15--->Rank 19 --->rank 15...........fasza
  • StrikeFor
    már vagy 10db 3-as gémet behúztam ,de nincs meg a 4. sose :(
  • tbundy
    reméltem, h szombat délután nem fog 11v13-as csatákkal kedveskedni a játék tier 5ben...
    most vettem meg a kongót én is, végre megszabadultam a myogitól...
  • pajer_csaba
    Első győzelem a vadi új Kongo-val.
    18 találat, 1 lelőtt gép, 4 süllyesztés, 3 citadella - elég szép ez a nap. :)
  • DantesHUN
    Aha, vagy inkább csak unom, hogy folyton itt vergődsz és hőbörögsz. Unalmas. Ez egy játék. Ha nem szórakoztat töröld le. Valamint, mint minden játéknak vannak szabályai, működési elvei, amit hiába mondanak el neked, nem vagy hajlandó felfogni, és ez már baromira nagyon unalmas.
  • StrikeFor
    te valami perverz makigyerek vagy,hogy folyamatosan engem olvasol? ignoráljál már baszod
  • DantesHUN
    Gondolom felesleges ezeregyedik alakommal is elmagyarázni hogy működik a sebzés, mert te úgyis jobban tudod. Mellesleg: miért is nem törölted már le?
  • StrikeFor
    mit csináltak a cruiserek AP lőszerével???? szart se sebez....ellenben a HE sokkal durvább lett
  • Master91
    Furutakához kell a jobb ember....
    Japán Kongot el is adtam, nem kell nekem BB ág.

Kezdtem amerikai cruisert és majd a carriert. Japánból meg megyek tovább a DD-n. Legalább is most így gondolkozok, lehet 2 hónap múlva meg csak a St. Louis-al megyek seal clubbolni :D
  • Toweliee
    Mindig a nagyobb hajóban legyen a jobb legénység.
  • Prof William
    Hamarosan meg lesz a Furutaka

A Kumát pedig megtartom Free XP hajónak.

Vigyem át a Kuma parancsnokát a Furutaka-ra vagy kezdjek egy új parancsnokkal az új hajón és maradjon a Kuma-n a régi?
  • seepheeerd
    Randomban is ugyanannyit kap. T6-osokkal összerakva még csak-csak, de T8-asokkal semmi esélye.
  • aru
    Egyelőre prémnek jelzi a t6 Ognevoi rombolót, az egy más dolog, hogy a teszt után nem az lesz. Co-Op csatába bevittem, lett 20k sebzésem vele meg 1 kill és ennek ellenére mindenre nullásat kapott (0 ezüst, 0 xp, 0 free xp). Randomba be nem viszem ezt a nevetséges valamit...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.17. 10:37:42
  • seepheeerd
    Helyesen: teszt t6 romboló :)

A Königsbergről jókat írtak, bár papír.
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.17. 10:21:55
  • PrasCo
    Hja, se nem prém, se nem T6. "...nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak", de amúgy stimmel. :) És igen, jenki oldalon T6-on is öt és fél illetve négy és fél torp hat.táv között választhatsz.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.17. 10:14:43
  • Toweliee
    Az oroszoknál nincs t6 prém romboló.
  • aru
    Megvan az orosz prém t6 romboló... 4 km-es torp hatótávval kb annyit ér, mint a t2 ajándék prém hajó! :D A t6-os cirkálónak 10km-es lőtávja van legalább?
  • pajer_csaba
    Hali. A magam részéről japános vagyok, - több, játékon kívüli okból is, játékon belüli okból meg azért,- mert bármennyire is próbálkozott a WG kiegyenlíteni az USA-NIP vonalak erőviszonyait egy csipetnyi részrehajlás az amcsik felé még is csak becsúszott, emiatt némileg nehezebb a japán line. Szóval, ha kihívást keresel, japán BB, ha inkább a türelmes szamárlétrázás, akkor az amcsi. Ez persze nem azt jelenti, hogy az egyik csak szívás, a másik meg gumikacsa lövészet a fürdőkádban... Játszani tudni kell mind két oldalon, keményen.
  • Prof William
    Most olvasom, hogy a következő nagy frissítésnél jönnek végre az éjszakai csatát, amit itt már valaki régebben hiányolt...

Kíváncsi leszek rá...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.16. 21:17:54
  • PrasCo
    "All US destroyers will receive a range boost to their torpedoes." - hehehe. A végén még megérte sz*pni velük.
  • seepheeerd
    link
  • Nimrod2
    Hello!

Öt napja kezdtem el játszani és teljesen megfogott. Totál kezdő vagyok a Wargaming játékok terén, de ez mint egy vortex, beszippantott. USN cruiser line-t kezdtem el, jelenleg T5 Omaha van meg. Az eddigi tapasztalatok, látvány stb, ja és egyéni érdeklődés miatt a nagy terv hosszú távon T10 csatahajó lenne. Vágom, h az nagyon grind, de ebbe most szívesen szánok időt. Még csak tanulom a játékot, mi merre hány méter. A kérdésem az lenne mondjuk most melyik lenne (ha az egyáltalán bármelyik) noob barátabb, az USN v IJN bb line?
  • PrasCo
    Na, itt a hiba. Nem a süllyesztés az érdekes. :) Ez logikus is, ha belegondolsz, mert ha így lenne, lenne egy mártír, aki leamortizálja az ellenfelet 90-95%-ra, a tűzpárbajt meg körülállná további három, aki töltött csövekkel és passzívan várja, hogy bevigye az utolsó találatot, ezzel elcsaklizva a süllyesztést. Finoman szólva nem lenne igazságos, ha az utóbbi(ak valamelyike) kapná a nagy lét.
    Azt viszont továbbra sem értem, miért a Free XP-t veszed alapul.
  • Lokker
    Igazából nyomhatnál egy képet hogy mégis miről van szó mert az hogy 24 pont semmit nem mond.
  • 1kezdő
    Mondhatsz valamit, mert bár én süllyesztettem a legtöbbet, még sem én voltam az első, csak a harmadik. Na mind1. Morzsoljuk tovább. Nem hajt a tatár.:)
  • 1kezdő
    A 24 pont 24 free XP. :) Gondolom -de majd Te kijavítasz, ha nem- a találat egyben sebzés is. Amit leírtam, az utolsó szóig igaz. Azt nem értem, hogyha az ellen felét elsüllyesztem, miért ad ilyen keveset. Hogy a készülékem rossz? Lehet, már vennem kellene egy jobbat és akkor dől a free XP. :D
  • PrasCo
    Ezenkívül érdemes figyelembe venni azt is, hogy hiába gyújtasz fel valamit, ha azonnal ellövi rá a javítást, alig sebzed. Továbbmenve, észreveheted, hogy amikor először betakarod HE-vel a szűz majmot, akkor (pl. csatahajóval küldve meg) akár azonnal letakaríthat a fedélzetről légvédelmet, ágyút, vetőcsöveket, jacuzzit, két-három modult probléma nélkül ÉS gyújthat; viszont ahogy károsodik a hajó felépítménye (egy merő üszkös roncsnak néz ki az egész), úgy a HE hatása akár nullázódhat is, hiszen már gyakorlatilag nincs mit szétlőni.
    Érdemes ezért minden ütközet után vetni egy pillantást a "detailed statistics" részre, azon belül is a leadott sebzésre, annak megoszlására.
  • seepheeerd
    Iowa, 50% hp úgy ment el, hogy nem volt látható kik lőnek. A maradék meg úgy, hogy kétszer tudtam visszalőni, 19km-re
    Nagyszerű, élvezetes játék
  • DantesHUN
    Mi 24 pont? Mit csinálsz?

A játék nem találatra meg kimondottan kill-re hanem sebzésre ad Xp-t és kreditet.

Aztán, miért azt nézed, hogy mennyi free XP-t adott? Azt kell nézni, mennyi az összes. Nehogy már 24 xp-t adján 4 elsüllyesztett hajóra. Kizárt dolog, a hiba te készülékedben van.
  • 1kezdő
    IV. Phoenix és nem VIII-as tier.:) 110 találat 4 gyújtás 4 süllyesztés 24 pont. Kész röhej.
  • seepheeerd
    A 120 találat a probléma. Elég lett volna 32 is :)

• 1kezdő
    Ezt hívják rideg tartásnak: több mint 120 találat, 1 citadella, 1 repülőgép, 2 kigyújtás, 3 süllyesztés. Ebből 1 csatahajó 1 cirkáló és 1 anyahajó. Torpedóval, lövésekkel. Győzelem, süllyedés nélkül. Mindösszesen: 17 átváltható pont. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy talán nekem kellett volna mindenkit elsüllyesztenem, akkor talán kaptam volna 30-40 pontot.:)
  • Tono34
    Tessék, itt van.

Ez szerintem sokkal jobb.
  • Prof William
    Ez még egy régebbi prémium hajó? Mert most a shopban a csak az Atago-van.
  • Lokker
    prém hajó, 3500 Ft körül mozog
  • RatBaG #8672
    úgy tűnik kár ellenállnom, a cruiser az én utam. kumával is első meccs, jó csapat, 4 kill, confederate...
    ez a königsberg elsőre elég jó benyomást tett, szétlőttem mindent max távról, még torpedózni is sikerült. csak kár, hogy a HE annyival kevesebbet sebez.

egyébként volt egy WTF eset. az előbb phoenixel lőttem ezt a japán tier 4 bb-t, nincs a tech treeben, valami itsisuchi... HE-vel soroztam, erre felvillant egy citadel! bug, vagy behaluztam, már én se tudom.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.16. 01:43:20