22416
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #8754 se barátnőm se munkám se semmim csak a statom :D bármibe lefogadom,hogy egy zsírfejű majom vagy -
StrikeFor #8753 :D :D várjál és mennyi legyen a havi kereset? -
Garakx #8752 Aoba. Csak szerintem szar a 203as AP-vel. Egyszerűen pattan nem üt át... A 152es jobban működik az USA hajókon. -
DantesHUN #8751 Attól függ, a csajod előtt? Vagy a kockák előtt, akiknek se munkájuk se barátnőjük csak statjuk? -
Hasselhoff72 #8750 Tehát ha van munkám meg barátnőm akkor lehet stattal vagánykodni?:DDD -
DantesHUN #8749 Ez így szokott menni, néha még a saját csapattársai is rálőnek a ritka járműre. -
pajer_csaba #8748 Kaptam egy Königsberget. 10 meccs összesítése: egy nagyra nőtt Kuma, csak soookkal rosszabb a tornyok fordulási sebessége...
(Amúgy megfigyelte már valaki, hogy ha az ellenfél - vagy a saját - csapatában feltűnik egy ilyen "special ship" - akár prémium, akár teszthajó -, a legtöbben rá kezdenek el vadászni?) -
pajer_csaba #8747 LOL, ez ám a szájkarate... pls dont feed the troll... -
1kezdő #8746 Pontosítsd a kérdést: "szakasz?" /persze, bennem van a hiba.:)/ -
StrikeFor #8745 jó akkor kérd el a számát és randizzatok -
DantesHUN #8744 Az ilyenek mint ő SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindig frusztráltak és mindig dühösek valamiért. Persze a saját sikertelenségük soha nem az ő hibájuk, hanem minden csapattárs hülye, csalnak, stb. Persze lehet benne igazság, hiszen az átlag online játékosok képességei, olyanok, amilyenek. Csalás is van. De nem mindig csak másokat kellene okolni. Na az ilyen emberek persze másban is ilyenek, a tökéletes összeesküvés hívő, minden rossz a zsidóufók, jeti, menekültek franctudjakik miatt van. Némi igazság persze itt is van. Ha meg valaki tényekkel szembesíti őket dührohamot kapnak. És a legapróbb dolgokig képesek elmenni, azért nem kaptam munkát mert a zsidóufók elvették , azért romlott meg a kenyér...mindenben. A játékra vissza kanyarodva, kedvenc szövegük, ,,de érdekes, mára elfelejtettem játszani, tegnap sokkal jobb volt, tehát CSALNAK" miközben egyrészt ott a véletlen. Tízszer is lehet egyest dobni kockával. Másrészt ott az egyéni teljesítmény, egy profi sportoló se tud minden nap ugyanolyan jó lenni, pedig profi. De ezt a két dolgot soha nem fogadják el az ilyen alakok.
-
DantesHUN #8743 Hát, ha nem CO-Op lesz, ott majd nem lesz olyan verhetetlen. Bár maximumra fejlesztve szerintem nagyon hatékony, de ha jól emlékszem, alap fejlesztéssel elég nehéz volt vele érvényesülni. -
#8742 lehet 100 meccs, még is értelmesebben viselkedik -
DantesHUN #8741 Ez ismét nem igaz, 60-17% az arány csatahajó-hordozóknál. Jó lenne ha nem hazudnál, illetve ha befejeznéd a statisztikával való vergődést. És fogalmam sincs ezért miért érdekes, és miért kell ebbe belekötni, és ráadásul még csak nem is igaz...
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 18:59:30 -
StrikeFor #8740 ne olvass és ne szólj hozzá a 100 meccseddel -
StrikeFor #8739 persze,hogy nem mentél,mert nem faceroll CV.......látjuk,hogy azzal közel 200-at mentél a 300 meccsedből -
Toweliee #8738 Szakasz? -
DantesHUN #8737 Ja , és bajom az veled, hogy mivel ez egy játék topic-ja, ahhoz kapcsolódó témákról kéne írni, de ehelyett, csak azt írod hogy minden mekkora szar meg minden vacak, mindenki hülye, csalnak, dühöngsz, vergődsz, idehányod az ostobaságaidat. Csinálj külön dühöngő rovatot, de itt ez nem kéne, és a WoT-nál is ugyanilyen unalmas, hogy nap mint nap 100 ember beírja ezerszer, hogy mekkora szar az egész, mennyire utálja, és nyomja tovább orrvérzésig. A Wot-nál szerintem úgy tippre, egy hét alatt nincs egy érdemi hozzászólás se, csak nyafogás, meg dühöngés. -
1kezdő #8736 Jogos!:) -
1kezdő #8735 Bocs, de már nyilvánossá tettem.:) Szeretem a Phoenixet, mert ha ésszel csinálom, szinte verhetetlen. Mindegy, hogy csatahajó, vagy cirkáló. A mai nap Kb.: 30 meccsből talán hármat vesztett a csapat. Volt olyan meccs, hogy tőlünk csak egy hajó süllyedt.:) -
DantesHUN #8734 Egy kört se mentem DD-vel. Különben te hoztad ,hogy milyen szuper statjaid vannak, illetve, leszólsz másokat, akinek rosszabb statisztikája van. Én senkit nem szólok le amiatt, hogy egy JÁTÉKBAN milyen eredményt ér el, és nem is érdekel. Te erősködtél. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt már csak spoiler-be írom mert szerintem különsebben senkit nem érdekel , a stathuszárkodás, egy videójátékban!!!!! de a statjaid, bizony harmat gyengék. Csatahajóval leginkább, ez nagyon kevés , ennyi sebzés. Egy igazán jó játékos, lazán háromszor négyszer ennyit csinál. De cirkálóval se jobb, és nem ranked battle-ra se lehetsz büszke, megnéztem pár emberek a statisztikáját, akiről tudom hogy jók, és bizony nagyon sokat vernek rád. Tehát, befejezhetnéd a vagánykodást, mert nincs mire vagánykodni. Mellesleg, tudod nem egy videójátékban elért eredménytől leszel értelmes vagy értékes ember. Marha szomorú, ha azt gondolod, hogy ezzel kell vagánykodni. Még akinek tényleg nagyon jó statja van, az se vagánykodjon szerintem, mert elég szánalmas dolog, egy JÁTÉKBAN elért dologgal vagánykodni. Valahogy se munkát, se barátnőt nem lehet szerezni azzal hogy mennyi az átlagom a World of Warship-ben, szóval na...egy mikroközösségen kívül ez senkit nem érdekel -
Toweliee #8733 Szia, ez Co-op mód, ott kevés xp-t kapsz. De nem 14-et kaptál, az csak a free xp. Próbáld meg a random csatákat.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.10.17. 18:40:49 -
StrikeFor #8732 nem fontos csak rávilágítok,hogy ne legyél itt okos alig van 100 meccsed CV, DD, BB-vel mert csak facerollolsz ,de azért osztod az észt...ne tedd és engem ignorálj a faszba -
DantesHUN #8731 Ez a videó privát. -
1kezdő #8730 Ennyi pontokat kapok általában.:)
-
DantesHUN #8729 Oké, nézzük akkor a statjaidat, ha már annyira fontos neked.
StrikeFor átlagsebzése:
New York 23ezer Tier V
New Mexico 33 ezer tier VI
Colorado 30 ezer tier VII
Nort Carolina 43 ezer Tier VIII
Iowa 56 ezer tier IX.
Nekem Wyoming-al 44 ezer , Myogival 35 ezer tier IV-ben
New York-al 36 ezer.
Én csak csatahajóval és hordozóval megyek, és csak még nem fejlesztettem ki teir VI-s hajót, tehát csak ezeket tudom nézni.
A saját átlagomról: ez olyan közepes, a jobb játékosok ennél jelentősen többre képesek.
A te átlagodról meg: mindenki döntse el maga, hogy mennyire istencsászár vagy.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 18:05:56 -
StrikeFor #8728 nem hinném,hogy ész nélkül játszom,de az hogy 10 ből 7x olyan playerek vannak akik kajak félnek egy online háborús játékban háborúzni arra nincsenek szavak és hamar megöli az idegeim -
Toweliee #8727 1v1-et!!!!!!! -
#8726 van értelme, csak tudni kell hogy mikor és mivel használd
St. Louissal sokszor vagyok olyan szituba mikor AP-val csapok az ellen cirkálójába 5-6 km-ről citadellákat, csóri gyerek meg alig győz menekülni, vagy nem is reagál már semmit inkább úszik tovább előre
StrikeFor
pedig kis ész elférne, lehet nem rinyálnál ennyit -
StrikeFor #8725 300 meccsed van egy 600-as XP átlagod :P és 1db ranked meccsed.............a 300 ból 182! pedig faceroll CV játék! egy vicc vagy baszod!
nekem 700 meccsem van 1200-as átlaggal.........és 100 ranked meccsem R15-ün vagyok....szerintem ne oszd az észt,nekem semmiképpen
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 17:54:22 -
DantesHUN #8724 Ez így van, csatahajóval én lőszert se szoktam váltani, mert 30+ másodperc amíg újratölt. Ennyi idő alatt vagy eltűnik a romboló, vagy torpedót lő. Szerencsés esetben meg 5000 körülit bele lehet lőni. -
Darun #8723 A dd kb 5 km-re volt, már nem emlékszem mennyi élet volt benne vagy hány lövés talált be, de tier 4 alatt pl csak HE-vel lövök, mivel ott az AP-nak semmi értelme. Azt meg dd-re nem érdemes AP-vel lőni, tudom, tapasztaltam már nem egyszer. De pl ha AP lett volna betöltve, akkor hiába tudom hogy a HE többet sebez, kénytelen lettem volna azzal lőni, amim van. -
kissssss #8722 wyoming azért egy fokkal jobb(de csak eggyel) szerintem menj még néhány kört vele, egyedül csak a lassúsága az amit nem lehet megbocsátani neki.
(japán BB ágon az élet pedig kongoval kezdődik, addig meg ki kell bekkelni valahogy) -
DantesHUN #8721 Rombolónak nem lehet citadellát lőni, soha, rombolóba AP-cal max 0.5-szörös sebzést vihetsz be. A wyoming jó csatahajó, nagy tűzerővel, aki tudja használni nagyon tud vele pusztítani, de a csatahajózás nem való mindenkinek ,mint ahogy a cirkáló, vagy a romboló se való mindenkinek. -
DantesHUN #8720 Ez természetesen nem így van, ilyesmit sosem mondtam. Ha pedig már a statisztikánál tartunk, én IV-es csatahajóval több átlagot hoztam, mint te VIII-assal. Hát ennyit erről, de szerintem hagyjuk a statisztikát. -
Darun #8719 Mentem egy kört Ognevoi-val :D Két percig éltem, harmadik lettem a csapatba. Ennyi :D -
Darun #8718 Két csatát mentem eddig, mindkettőt Wyo-val. Kikaptam egy rombolót, aztán az ellenség CV-je rám dobott egy torpedo salvot. Mondom nem gond, full HP-n vagyok, majd legfeljebb javitok kicsit. Hopp, full HP-ról ammorack! Köszönöm szépen! (nekem még a dupla akkora sebzésű rombolókkal se sikerült soha rekeszt lőni). Szóval elég gyorsan elbúcsúztam.
Az első meccsen viszont 4 kill. 100k felett kaptam kreditet (nálam ez már nagy szó) Viszont jah, nem egy salvom-ból kijött az >1000 sebzés, ami azért elég katasztrofális. Ráadásul átlag 3 lövés talál a 12-ből, ami szintén elég gyatra.
A Königsbergre meg csak annyit, a két meccs mindegyikén volt 1-1 és mind a kettő az első ötben végzett. Biztos csak véletlen. (az egyik első lett)
-
StrikeFor #8717 kérdezd DAntest...szerinte minden fasza minden jó csak mi vagyunk hülyék...közben olyan statja van mint nagyanyámnak,de nagyon tudja linkelni a hivatalos bullshitet -
DantesHUN #8716 A Wyoming nagyon jó hajó. Ha azzal se megy, a csatahajó ág nem neked való. -
#8715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!