World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
szerk: most néztem meg e mailt megkaptam én is a másodikat 😛
fordulás
Amikor lőnek rád tökmindegy mennyi a sebességed aki érti a dolgát úgyis jól ívben fog eltalálni. A legjobb életmentőnek eddig az bizonyult hogy hogy forogtam ki a lövedékek elől.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:45:32
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 14:42:51
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 14:33:45
Engem is felcseszett, 2 körön át nem sikerült semmi, nyomtam garázsba Alt-f4-et, probléma megoldva, le is nyugodtam hogy nem látom a játékot. Ilyen egyszerű, később jobb leszek.
Más:
https://gfycat.com/FrayedEmbellishedBovine
Ez a mod tökjó.
#6087 Valószínüleg wotos gold mint az én esetemben. 3 éve volt hogy én utoljára pénzt adtam a wargamingnek.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:11:39
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
Amelyik hsz tartalom nem érdekelt vagy már találkoztam hasonlóval egyszerűen ignorálom, nem tudom nektek ez miért ennyire nehéz.
Mi legalább jót szeretnénk. Ő meg csak rinyálni értelmetlenül. Cinikusan köpködi a játékot. Ezt jó olvasni nap mint nap? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 13:49:36
#6078 arra ott a lemilblog ha ilyesmiket akarok olvasni
másoknak is ajánlom szeretettel
0 köze van annak hogy a valóságban milyen voltak a hajók meg itt hogy működnek
Például az egyik legjobb a:
Confederate kitüntetés, ami +50 bónusz XP-t ad.
Megszerezni viszont ezt a legnehezebb. Legalább 6 hajónak kell több mint 20% (normál) HP veszteséget okozó sebzést bevinni 1 csatában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ha valaki jelentkezik a 3 rinyagépen és társaikon kívül házigazdának, akkor azt támogatni fogom.
Legyen off-topic, oda mehetnek dühöngeni, csata eredményt linkelni, itt meg megmaradnának a normális kommentek a többi meg mehet a kukába.
Én is hiányolom Cifut, davidb-t és a többi embert akik hasznos technikai jellegű szövegeket osztottak meg velünk.
やられたらやり返す。倍返しだ!
hol van pl. Cifu?
Kitúrták a normális kommentelőket/ beszélgetőket a rinyálásokkal.
WoT topikba elég volt ezeket átélni
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 12:11:35
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2015.07.22. 11:48:47
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.22. 11:30:36
Mindegy, változtass a hozzá állásodon vagy meg beszélhetjük a moderátor topikba a későbbiekben hogy offolsz.
Vagy tényleg megcsinálom azt a nyamvadt szobát, ott nyugodtan lehet őrjöngeni.
Kitüntetést (achievement) úgy érhetsz el, ha valamilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Pl: összeütközéssel megsemmisítesz egy ellenséges hajót és túléled. Vagy egyetlen sorozattal megsemmisítesz egy ellenséges hajót úgy, hogy legalább 50% HP veszteséget okoztál neki.
Van még rengeteg. A Dokkban profile fülre (felül), aztán az achievements-re (bal oldalt) kattintva megnézheted mik vannak eddig és mi a feltétel a megszerzésükhöz.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 11:20:22
2. lépés: töröld le a játékot
3. lépés: köszönjük
NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel 😄 😄 mi ez?????????? miről beszélgessünk ha nem erről? kinek adjam ki a dühöm? hívjam fel a barátnőmet,hugomat anyámat? azt hittem mi itt együtt érzünk legalább