World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a csatahajó arty tüzérség nézetet itt is be akarták hozni a kezdetek kezdetén de aztán változtattak a jelenlegire
a másodlagos tüzérség meg a tengeralattjáró meg tisztára battlestation szerűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.07.21. 11:22:37
a másodlagos tüzérség meg a tengeralattjáró meg tisztára battlestation szerűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.07.21. 11:22:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csatahajó
Külön kezelhető a fegyverzet, külömböző lőszerek, a javítás nem egy gomb és minden hanem külön, van tengeralattjáró is a legénység nem csak a kapitányból áll. Ezt kellene jó angol tudással belinkelni a WG-nek hogy tetszik látni meg lehet ezt így is csinálni. Természetesen nem azt mondom hogy jobb csak más, összetettebb de mégis marad árkád és nem szimulátor.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ha lesz normális szakasz/század, ahol összeszokott játékosok játszanak, na az lesz az igazi...
Bezzeg akaratlanul engedi... köszi, erről már hallottam, megkeresem!
Így van Jeff!
Ez nem a KillBill ahol egyedül szétütöd az ellent.Néha előfordul,hogy van jobb,ügyesebb,taktikusabb csapat nálunk is.Ezt be kell nyelni,tanulni hibáinkból és a köv csatánál alkalmazni.
Nem mondom vannak bosszantó dolgok,de a többieket is ugyan úgy érinti.
Jelenleg egy alap Fuso-t húzok és valami iszonyat szar,de csak addig amíg ki nem fullozom.Kongo után visszalépés lesz még így is,de ez is egy lépcső amit meg kell mászni.
Ez nem a KillBill ahol egyedül szétütöd az ellent.Néha előfordul,hogy van jobb,ügyesebb,taktikusabb csapat nálunk is.Ezt be kell nyelni,tanulni hibáinkból és a köv csatánál alkalmazni.
Nem mondom vannak bosszantó dolgok,de a többieket is ugyan úgy érinti.
Jelenleg egy alap Fuso-t húzok és valami iszonyat szar,de csak addig amíg ki nem fullozom.Kongo után visszalépés lesz még így is,de ez is egy lépcső amit meg kell mászni.
A statisztikád azt mondja, hogy eddig ez volt a rekord XP, amit összehoztál CV-vel és az átlagod 1 106 XP körönként (CV-vel).
Nem azt mondom, hogy nem lenne mit változtatni a CV ágon (főleg a Japánon) de ne túlozzuk már el mikor ott a hivatalos
oldalon a statisztika és mindenki láthatja mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.21. 08:51:13
Nem azt mondom, hogy nem lenne mit változtatni a CV ágon (főleg a Japánon) de ne túlozzuk már el mikor ott a hivatalos
oldalon a statisztika és mindenki láthatja mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.21. 08:51:13
Katasztrófa, ami itt megy. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy napi szinten többször is, itt kell szidni a játékot. Fórumnak nem erről kellene szólnia szerintem, de nem is nagyon tudok olyan fórumot, ahol az a legfontosabb közölnivaló, hogy milyen kört ment és mindenki hülye csak ő a helikopter. Lehet bennem van a hiba de én szívesebben látnám az értelmes, építő hozzászólásokat mint azt, hogy a játékot szándékosan úgy írták meg, hogy velem kicsesszen... Ez itt a helyi Mónika show.
na összehoztam :D a WOWS parancsikonnal indult nem media playerrel :D
válthatok másik hajókra a visszanézésnél?
válthatok másik hajókra a visszanézésnél?
Prémmel simán. Az átlag 1500 biztos megvan. Szerintem több is mert becsúszhat 1-2 blamás kör de a legtöbbjén kaszál az ember.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
2500Xp ért én vért izzadok T7 en.................CV T4 en 2500 akat szed? :D
hátőő létrejött a mappa,de nem indul el a felvétel :S
Retardált opé szar ez az egész ág. Teljesen pre nerf WoT arty életérzésem van.
url-be akinek nincs FullHD mocsija
http://i.imgur.com/6FGMOue.jpg
[url=http://i.imgur.com/H03vdXn.jpg[]http://i.imgur.com/H03vdXn.jpg[
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.20. 22:32:53
url-be akinek nincs FullHD mocsija
http://i.imgur.com/6FGMOue.jpg
[url=http://i.imgur.com/H03vdXn.jpg[]http://i.imgur.com/H03vdXn.jpg[
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.20. 22:32:53
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
a hegyeket hogyan lövik át? ott mennek a hegy túloldalán közvetlenül erre a sztratosférába fellövi a skulót ami betalál....
12 HIt 14000 sebzés NORCA :D :D imádom ezt a fos Wargaminget..........a cruiserek meg 4-8 másodpercenként basszák rám a 3-4000 ket
kilőttem 24 repülőt ,de így is kinyírt a CV
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.20. 22:23:32
kilőttem 24 repülőt ,de így is kinyírt a CV
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.20. 22:23:32
hogyan lehet replayt megnézni?
Fuso beláll keresztbe a falba, ismert trükk... neki akarok menni, alulról jövök, tolom balra a kormányt, erre a hajóm kifordul: JOBBRA.
Ja, elég jól küldi.:)
ezt a gyereket nem Ragnaernek kéne hívni hanem inkább citadellának :DD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
... és még mindig nincs egy nyert meccs ma...
Ragnaer kolléga újabb beteg kört ment az Amagival, ezúttal 47 találatból 154342 sebzés, 5 citadel, 2 kill, csak AP!
Amagi sebzésrekord
Valahol ki kell írni a bánatunkat... Ez mondjuk a játékot is minősíti, hiszen ha nem lenne probléma, nem lenne sírás, csak örömködés...
nyílt béta előtt 2-3 héttel kerültem ide, napi szinten bejöttem olvasni, és hát kritikán aluli ami itt megy ahhoz képest
Régi szép idők :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.20. 20:05:43
Régi szép idők :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.20. 20:05:43
Nem gondoltam, hogy itt még nagyobb sírás lesz, mint a WoT topicban...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Még mindig nyeretlen... hihetetlen mik vannak... már csak röhögök kínomban.
elméletileg nem a KILL a lényeg hanem a kiosztott sebzés............
más kérdés,hogy néha felülsz a szopó reollerra pl. most 12 HIT-re sebeztem 13500-at :D North CArolina-val :D :D ugye nem kell ecsetelnem egyetlen kurva torpedó sebez ennyit krit nélkül és ezzel még célozni is kell és X-et sem nyomhatom a célratartás automatikáért
más kérdés,hogy néha felülsz a szopó reollerra pl. most 12 HIT-re sebeztem 13500-at :D North CArolina-val :D :D ugye nem kell ecsetelnem egyetlen kurva torpedó sebez ennyit krit nélkül és ezzel még célozni is kell és X-et sem nyomhatom a célratartás automatikáért
kill lol ezt hogy nincs eszük a fejlesztőknek megcsinálni rendesen fps játékokban még elmegy mert ott egy bumm headshot és tényleg te ölöd meg
esetleg annak kéne adni vmit aki a legtöbbet sebzi %-osan és a killt meg elfelejteni mert az nagyon nagy kill hogy full hp-val oda bátorkodik valaki 1-et lőni
esetleg annak kéne adni vmit aki a legtöbbet sebzi %-osan és a killt meg elfelejteni mert az nagyon nagy kill hogy full hp-val oda bátorkodik valaki 1-et lőni
vezetem a támadást jön velem 6!!! társ ! elfoglaljuk A-t, jön szembe IOWA,Izumo,Amagi,Colorado zimmzimmzimm beleverek 3om Citadellt az IOWA-ba 22k hp,ra lövöm ,kimanőverezem CV torpedóat 2 azért betalál...égek,dől a víz....aztán nézem kibaszottul lőnek minden irányból.......fordulok hátra....az ÖSSZES!! csapattársam takarodik az ellenkező irányba.....még hátrafele se lőnek..........Meghalok game over! faszát játszottam megint :S
áh köszi<#wink>#wink>
5 találat, aztán a semmiből 12 torpedó...
Nagyon undorító, hogy a DD-k így tudnak támadni...
Nagyon undorító, hogy a DD-k így tudnak támadni...
Kevesebb mint fele itt :D
2700 XP 280k zseton és 76 ezret sebeztem SHEP
Persze, arra azért nyomatékosan figyelek, hogy ha valaki fél percen keresztül sz*p egy majommal, akkor ne akasszam le előle az utolsó 18 hp-t. Sőt, olyan is megesett már, hogy - fogalmam sincs, milyen alapon, mivel ugyanolyan távolságra voltunk az ellenféltől - a csapattárs szólt, hogy az utolsó ellen "az övé." Mondtam, ok, nem fogok lőni - de meg is köszönte.
Megvan :)
Steel Ocean
Egy kis plusz a megfáradt WoWs-et játszoknak.
Steel Ocean
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.07.20. 17:55:04
Steel Ocean
Egy kis plusz a megfáradt WoWs-et játszoknak.
Steel Ocean
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.07.20. 17:55:04
Ha te szedted le a nagy részét, akkor nem gáz...:)
Mondjuk ezen a ponton akár leírhatok egy vallomást is. :D
Amikor BB-vel mondjuk, citatel hit-tel jelentősen lerántom valakinek az életbiztosítás-kötési kilátásait, nem ritkán észreveszik ezt a rombolók, és rájönnek, mint a döglegyek a rohadt húsra. ...nem hibáztatom őket, olykor-olykor cirkálóval én is a kisHP-nak pörkölök oda, illetve igazuk is van olyan értelemben, hogy minél gyorsabban minél kevesebb cső marad az ellenoldalnál, annál jobb.
...de azért szeretem megtartani magamnak a trófeát, ezért szoktam olykor azt tenni, hogy bár a reteszeléskor még van - hasra ütök - négyezer HP az ellenséges hajón, a cirkálók pillanatok alatt lefelezik ezt, és csak akkor engedem ki a skulókat.
Tessék, írásba adtam, hogy én sem vagyok feddhetetlen, lovagias játékos. :]
Amikor BB-vel mondjuk, citatel hit-tel jelentősen lerántom valakinek az életbiztosítás-kötési kilátásait, nem ritkán észreveszik ezt a rombolók, és rájönnek, mint a döglegyek a rohadt húsra. ...nem hibáztatom őket, olykor-olykor cirkálóval én is a kisHP-nak pörkölök oda, illetve igazuk is van olyan értelemben, hogy minél gyorsabban minél kevesebb cső marad az ellenoldalnál, annál jobb.
...de azért szeretem megtartani magamnak a trófeát, ezért szoktam olykor azt tenni, hogy bár a reteszeléskor még van - hasra ütök - négyezer HP az ellenséges hajón, a cirkálók pillanatok alatt lefelezik ezt, és csak akkor engedem ki a skulókat.
Tessék, írásba adtam, hogy én sem vagyok feddhetetlen, lovagias játékos. :]
Hogy téged méminidg a másik csapatba rak... gyere szakaszolni :)
nyugi mindjárt elfogy a pénzem és nem mehetek többet a NORCA val :D :D szopjon le a WG! ezek nem normálisak b+
Nem tudom nem vagyok kinai. :)
jaja dettó nekem is.....a NORCA nak elég lassuak a skulói még nem érzem rendesen.....nagyon messzire nem is lehet vele lőni hába a nagy távolság,mert olyan lassan megy a lövedék odébb megy a cél ha nem hülye :D
Én is azt láttam eddig, hogy egyenként engedik el a lövéseket, youtube videókon...
Na, ez hasznos infó. Igaz, eddig is folyamatosan összsortüzet használtam, kivéve, amikor HP miatt az már overkill lett volna; illetve nagyobb távolságokon egy klikkel belövök, az összes többit meg rádobom egyszerre. :)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.20. 17:38:42
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.20. 17:38:42
A full-t... lehet, hogy a kilőtt csoportra számol szórást?
Az ér, hogy reggel óta nem vagyok nyertes csapatban?
akkor lesz pár wowféle játék is lol hogy mennyit gyártanak már futószalagon
és hol lehet megtalálni ezt a játékot? mert nem rossz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:28:17
és hol lehet megtalálni ezt a játékot? mert nem rossz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:28:17
szekvenciálisat vagy a full salvot?
nem :P
De figyeld meg milyen egyszeruen megoldottak a tuzerseg es a masodlagos agyuk kulon kezeleset ja es pluszban az AA-t. Van benne tengeralattjaro is ennyi semmi tobb csak erdekeseg kedveert osztottam meg. A javitas se anni mint a WoW-ban hanem kulon lehet az egysegeket javitani.
Bocs az ekezet miatt lusta vagyok atallitani.
De figyeld meg milyen egyszeruen megoldottak a tuzerseg es a masodlagos agyuk kulon kezeleset ja es pluszban az AA-t. Van benne tengeralattjaro is ennyi semmi tobb csak erdekeseg kedveert osztottam meg. A javitas se anni mint a WoW-ban hanem kulon lehet az egysegeket javitani.
Bocs az ekezet miatt lusta vagyok atallitani.
te kínai vagy?
most ez mi lesz tengeralattjáró? xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:14:34
most ez mi lesz tengeralattjáró? xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:14:34