22413
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Garakx
    Kérdés. Az Oboa meg az elődje. A 203asokkal mit csináltak? Mert már vagy 2 hete pattog pl egy Omaha oldaláról... Vagy 300 damage 5 hitnél... Előtte azért osztotta a damaget rendesen.
  • Garakx
    Én úgy döntöttem nem szivatom magam tovább. 80-90k fdamages csata 0-1 kill. Oké. Nemsoká úgy is jönnek. Ingyen garázs hyel miatt kellett volna de azt meg megevszem aranyért vagy mi az :D
  • kissssss
    "ez a ruszki dd elég vérszegénynek tűnik..."

szerintem meg a spectator mod kapott új értelmet
  • RatBaG #8668
    ma rögtön az első meccsen phoenixel sikerült a 4 kill, rendesen aprítottam, nem ám killsteal.
    a német vasnak jobban örültem volna, ez a ruszki dd elég vérszegénynek tűnik...
  • Prof William
    Ha már színek. Egy ideje sárgával írja ki nevemet amikor a csata előtt mutatja a hajókat. Ez csak megkülönböztetést vagy sikerült elérnem valamit?
  • Garakx
    Ez a 4 killes dolog ez.. fúú de szar tipikus WG húzás. megy a lopás meg a 4 kill amúgy se egyszerű itt. Nem is nagyon látok embert 4 klillel/csata.
  • DantesHUN
    Továbbra se értem, miért vergődsz folyton ezekkel a színekkel ,hogy vörös meg zöld meg lila.
    Azt meg végképp nem értem, hogy a saját profilodat meg miért titkolod továbbra is...az úgy nem fair, hogy másokat leszólsz a statjaik alapján, de a tiédet meg nem látni.

• seepheeerd
    Pedig milyen jó win rate-tel rendelkezik
  • PrasCo
    Most ugyanezt magyarul?
  • aru
    Vérvörös 400 WN-es tomato Atlantával és Tripitzel rohangál és rohan foglalni harc helyett... Így sosem fog elérni egy átlagos zöld szintet, de legalább tejelt a WG-nek.

silvertrimm
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.15. 14:26:49
  • RODLEE
    Megvan Október 19!
  • RODLEE
    Német ág mikor várható tudja valaki véletlen?
  • seepheeerd
    Ez semmire sem jó, csak tényleg tesztelésre. De eddig csak nagy hajókkal rakott össze :)
  • PrasCo
    Esetemben most a Farragutnál van egy olyan választásom, hogy vagy öt és feles torpedókat használok, amiből viszont nyolc darab nem elég ahhoz, hogy kipattintsak egy NewMex-et, vagy cserélem őket - négy és fél kilométeresekre... :D
    Ugyanakkor legalább vettem egy Murmanszkot. Dől a lé.
  • Prof William
    Az oroszok nem éppen a penge haditengerészetükről voltak híresek már 1914-előtt sem. A SzU idejében pedig tovább romlott helyzet... Szerintem örülj hogy nem robban fel torpedóindításkor... :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.14. 14:36:45
  • seepheeerd
    Ja bocsánat, 68sec a reload time, ellenben a torpedo range 4 egész km, ami lássuk be, hogy tier 6-on nagyszerű, hiszen már 7.7km-ről észrevesznek.
    Nem tudom mit szívnak a WG-nél, de jó anyag lehet, ha ilyen hajók futnak neki tier 8-asoknak :D
  • seepheeerd
    Cső töltése 40sec, smoke screen a joke, died as soon as detected :D

• Lokker
    Oroszhoz amcsi hajóval kell 4 kill, jó hogy megadta. :) Csak csodálkoztam ezen a rombolós dolgon hogy azzal kell 4 kill mikor a küldetésben nincs hajóosztály kikötve.
  • gergod
    Gondolom addig maradnak a kuldik amig meg nem csinalod oket. Igy felgyulnek azok amiket az altalad nem hasznalt hajoval lehet megcsinalni.
  • gergod
    Nekem megadta az orosz hajot, mikozben amerikai battleship-el voltam.
  • aru
    Csodálkoznák ha nem úgy lenne akkor nagyon berúgtak a WG srácok! A napi küldetésnél is azt erőltetik rád amivel nem játszol, így ott kb 1 hónapja nekem ugyan az a 3 küldi áll. :D
  • Lokker
    Forrást pls...
  • PrasCo
    Szimplán csak olvasni kellene.
    "During Sea Trials: Sink four enemy ships in one battle (Random battles only), while commanding any Japanese vessel tier IV or higher."
  • aru
    A cirkálóért rombolóval kell menni...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.13. 23:30:48
  • RatBaG #8647
    szvsz tuti nem marad meg a slot. majd csak úgy ingyen osztogatják pár killért, ugye? reális...
  • Tono34
    Nem csak rombolóval lehet teljesíteni..
  • aru
    Felejtős. Én biztosan nem fogok kényszerből rombolóval klikkelni azért, hogy kapjak egy cirkálót amiből talán megmarad a kikötő hely.
  • 1kezdő
    Elég bosszantó, hogy képtelenek egy kicsit is gondolkodni. Persze lehet, hogy nagyon fiatal gyerekek irányítják, így nem is várható el, hogy stratégiában gondolkodjanak. Ők még úgy képzelik, hogy neki rontanak az ellenek, az meg azonnal el is süllyed. A másik meg el sem indul, abból a megfontolásból kiindulva, hogy csak hagy harcoljanak és süllyedjenek el a többiek, aztán majd elindul ő is és csak meg kell nyerni. Az eszébe sem jut, hogyha a többieknek vége, akkor őt sem védi meg senki. Szóval: elég egyénieskedő a játék néha. De van hogy jók jönnek össze, akkor simán lehet nyerni. Én már nem idegeskedem -na jó! Néha igen-, Süllyedek, aztán kezdem rögtön a másikat. Nem lehet mindenki tökéletes.:)
  • RatBaG #8643
    azért buktuk rögtön az első meccsem szorzóstól, mindenestől, mert egy retardált DD, meg a CA pajtása a map legalsó szélén a hordozót kutatta, hogy meglegyen neki a 4 kill, mi meg két tetűlassú csatahajóval 2 CA + 1 DD-t próbáltunk megakadályozni a foglalásban. és még a repülők is szarrá torpedóztak...
    rohadjon meg az nagyanyjuk összes befőttje.
  • Tono34
    Ezt a tesztes küldit nagyon hamar abba is hagytam mára ....

Botok ellen nem lehet megcsinálni? Döbbenetes csapattársak vannak ma.
  • Jacktor
    Csak a prém és elit hajókét.
  • Prof William
    Vagyis dublonért... Értem. eddig azt hittem hogy dublonért bármikor bármelyik hajónak átválthatjuk az XP-jét.
  • Jacktor
    Többet nem kap, csak a vele szerzett (és a hajón maradó) xp már átváltható free-be (aranyért).
  • DantesHUN
    Nem.
  • Prof William
    Úgy rémlett hogy az elit hajó többet kreditet és XP-t kap mint a nem elit hajó.
  • DantesHUN
    Mármint prémium hajó? Amit pénzért vehetsz? Azok valamennyivel több xp-t és creditet kapnak. A sima hajó, ami elit lett, az semmivel se kap többet,
  • Prof William
    A kivételezett hajó mennyivel kap több XP-t?

Szerintem ha meglesz a Furutaka akkor a Kuma-t megtartom egy ideig pontszerző hajónak és abból szponzorálom majd hulladék Myogit hogy végre meglehessen a Kongo. + persze a többiek is kapnak majd XP-t.
  • 1kezdő
    Hát ez a lényeg! Szerezd meg. Mondjuk -ha nagyon szeretnéd- megveszed. :D
  • Master91
    "A hajókkal jár majd egy kikötőhely és egy 3 skill pontos kapitány is."

Miután eltűnt a hajó maradnak a kapitány és a kikötőhely ?

Kell a kikötőhely, úgyhogy ezt megcsinálom (japánt, mert amcsiból nincs semmim :D )
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.13. 12:37:49
  • Jacktor
    TEST DRIVE EVENT
    Bárki megkaphatja tesztre a t5-ös orosz és német hajót, ha teljesíti a feltételeket.