World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
(scouttal megnövelt lőtávról...)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.19. 14:40:46
De a kis DD-vel jól szórakozok, nem is megyek feljebb 😊
Én most ott húzom a Phoenixet. Sokkal jobban jön mint stokként 200 XP-vel defet esetén.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mindenki próbálja ki az USA ágat 2-3 napra...garantáltan agyonversz valakit a kocsmában ha rosszul néz rád 😄 😄

4 perc "játék", eredmény: xp nulla, pénz nulla, játék nulla, fejlesszél bazdmeg....
Emellett a DD-k ellen is hatékonyak, gyorsak, fordulékonyak. Azt már meg se említsük, hogy a légvédelmük sem rossz. És ha hozzátesszük azt, hogy van egyeseknek torpedója is... ki akarhat többet?
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.19. 13:41:54
De egyébként is mindegy a skill, mindegy hogy Iowa kísérget, akkor is elpicsáznak nullára, tier8 szinten, akármennyi csatával a hátad mögött, mert az ellenfél érdekes módon képes ledózerolni úgy, hogy senkit nem tudnak kilőni közülük, pedig ugyanolyan hajóik vannak. Ja, hogy ez wg játék, akkor nem szóltam... Vicc...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.19. 13:30:08
Alapvetően ezért szopunk mi a hajókkal, mert az enemy CV nyugodtan ráér basztatni, senki nem lövi a gépeit (saját CV, saját cirkálók pl...), senki nem támadja a hajóját (saját CV, saját DD-k...). Az egyik "hogyan kerüljük el a CV torpedósait" videóban is úgy ment a srác BB-vel, hogy szakaszban haladt 2 cirkálóval, akik rommá lőtték a támadó gépeket mellette. Mondjuk a "valóságban" alig ér valamit az automata légvédelem, legalábbis a CBT-ben a Cleveland, Pensacola alig szedett le 2-3 gépet egy egy rajnál, még ha rányomtam a "szuper légvédelmet", akkor is... Ahogy a BB másodlagos tűz is mindenhova lő, csak a hajókra nem...
A csapatjáték teljes hiánya okozza a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegnagyobb problémát ebben az egész wg fosban... És ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Hiába a balansz, a sebzés, a páncél, a sebesség, ha az idióták állnak egy kupacban egy sziget mögött, akkor teljesen mindegy, hogy ki mivel játszik... Szerintem a hármas szakaszozás javíthat valami minimálisat az egészen: kizárólag és mindig hármas szakaszban kell játszani tier4-től, de tier5-től biztosan! Így a 15v1 felállás 15v3 lesz, egy fokkal jobb...
Nálam semelyik másik hajóosztály nem fossa úgy az XP-t mint a carrier. Egyszerűen köszönőviszonyba sincsenek egymással, és akkor még meg sem kell erőltetnem magam hogy nagyon odafigyeljek rá.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.19. 12:41:21
mellesleg bocsi hogy meg akarom ismerni a gyengéit hogy mikor rám jön az ellenfél CV-je milyen hibákra kényszerítsem hogy ne pusztuljak el...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.19. 12:40:34
undorító mocskos szar és bár tetszik 1-2 carrier ,de én nem azért játszom,mert az a legtáposabb !!!!!! ennyi meccsel ami nekem van már T10-es gépekkel mennek a CV noobok
Amikor 1v1-ezek akkor próbálom minél hamarabb megtalálni az ellenfél gépeit, és a másik oldalra vezényelem a torpedósaimat, messze az ő fighterétől.
Ha nem amerikai, akkor valszeg csak sassoljuk egymás fightereit, ha amcsi, akkor megpróbálom behúzni saját hajók fölé, de akkor is össze ver, nyugodt szívvel fogja beküldeni a fightereimre az övéit.
Gyorsabbak, jobban sebeznek és több hp-juk is van vagy nem tudom, de ha én ütöm őt 3 hajó fölött SE lesz semmi baja. 1-2 repülőt veszít azt szia. én meg az egész osztagot és legalább 1 torpedóst.
Ha meg előbb a vadászokra megy rá az ember, akkor a torpedósok szabadon irtanak, illetve az ellenséges vadászok ugyanúgy visszalőnek, 2esélyes a játszma. Ha elfogynak közben a vadászok, akkor nincs mivel leszedni a torpedósokat...
Olyan meg biztosan nincs, hogy csak én legyek egyedül hordozó, pedig pl ellenfélnél többször láttam olyat mikor csatahajóval megyek tier3-4 szinten, hogy szemben 1 hordozó, nálunk meg nincs.
Szerintem ha a skilleket is ki húznám, akkor is lenyomnának mint a szart...
Akkor kapok síró görcsöt mikor 2 amerikai CV van egyedül ellenem 😄

hallod eskü kölcsönadom az accountom pár körre majd NORCA-val,hogy tudd nem szabad feladni 😄
ekkora szopás a világon nincs mint amit ezzel a szennydarab hajóval kell leművelni a T8 ért! de most már látom a végét 😊 és ha beledöglök is akkor is kiütöm ezresével 😄
2 hajót sikerült kinyírni

Kezdőknek, mint nekem jól jön pár jó tanács, alaptaktika, hogy melyik pályán merre érdemes menni, erre csinált egy srác sorozatot angolul egyelőre három térképről: World of Warships - Donkey Map Tactics
A többi témába vágó videója se rossz szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.07.19. 01:19:59
Első csatában ismerkedtem még a felülettel, volt találatom, de nem volt nagy szám, 10600 sebzés, 2 torpedóból. Második körben már jobban ment, 24303 sebzés 5 torpedóból, 9056 sebzés süllyedésből, 17 repcsi kilőve. A harmadik körben egy Kongót telibevertem oldalról, elkaptam egy Tenryut is utána, 47700 sebzés 10 torpedóból, szintén 17 repcsi... Persze ezek csupán PvE meccsek, előbb itt begyakorlom, kifullozom a hajón az összes modult, aztán megyek majd át az emberek közé, az nyilván sokkal nehezebb lesz.
Végülis annyira nem egyszerű, mert mozogni kell a hajóval, hogy ne találjanak meg olyan könnyen, meg a vadászokkal el kell kapni az ellenfél torpedósait, a saját torpedósokkal el kell kerülni az ellenfél vadászait, illetve a hajók légvédelmét, ráadásul ha a hordozó nagyon messze van, akkor sokáig tart a hazarepülés-töltés-visszarepülés procedúra. Hasznos viszont, hogy a vadászokat be lehet állítani kísérőnek egy-egy hajóra.
Mindentől függetlenül sokkal könnyebb a villámgyors repcsikkel dolgozni, mint csatahajóval kinyírni több ellenfelet. Itt elsősorban a vadászokra kell figyelni, az a legfontosabb, de persze a saját hajó pozícióra is rá kell nézni időnként. Hajóval egyszerre 6 dologra muszáj figyelni állandóan monitorozva magunk körül a tájat (mozgás-szigetek/saját hülyék-ellenfél rombolók torpedói-ellenfél gépek torpedói-bejövő lövedékek-lövés/célzás). Hordozóval felülnézetből ez nem annyira bonyolult, és mutat mindent: a pontos irányokat vonallal, a torpedók ledobási körét, irányát, szórását. A hajókon meg lőhetsz szemre, aztán vagy jó vagy nem... A torpedóledobás garantált találat, ha be tudok menni olyan közel, manuális ledobásnál már nem igazán tudnak kikerülni.
De mint mondtam, ez PvE, ezért ezek az eredmények és tapasztalatok nem sokat érnek. Emberek ellen lesz érdekes, mert a botok ellen tolni vicc, ezek nem nagyon jutnak el a hajómig, az még szép lesz, ha majd a hajót lövik, bár akkor már nyilván mindegy is... És persze az MM lesz kérdés, mert szemből a hordozó vadászai szépen elpicsázzák a torpedósokat, és csak 2 adag gép van, utána csak lebegés megy a vízen. Ha más nem, majd belemegyek valakibe, azért is jár medál...😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Fuso lesz olyan jó?