23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    az is megvan, de az is már "odaátról" kellett, hogy érkezzen
  • PrasCo
    És egy, ami épp az orrod felett repül át, lásd a kistérképet? :]
  • carp3tm0nster
    ami három km-re van a pálya szélének MÁSIK oldalán? :-D
  • PrasCo
    ...esetleg a torpedóvető repülőgépekről? :D
  • carp3tm0nster
    Úgy mégis, hogy az anyámba kerültek oda a torpedók???
    nyavalyás wg...
  • davidbog
    16000 körül.
  • DantesHUN
    Értem. Csak most már nem lehet megvenni(mondjuk úgy sincs rá keret) csak kíváncsiságból mennyi volt 10-ezer körül?

A manőverezés feltűnt, ahogy lőttem rá, eléggé szépen kifordulta a lövéseket, úgy láttam jobban fordul mint én. Persze csak most találkoztam vele 1 vs 1-ben, viszont a két szinttel kisebb New mexico masszívabbnak tűnik.
  • davidbog
    Nekem is van. Összességében nem rossz. Elég jól manőverezik, gyorsan forognak a tornyai. A légvédelme nem túl jó, de az amerikai és japán csatahajókhoz képest egyik európainak se lesz túl jó, talán csak a briteké. Páncélzata elmegy, tier 7-től már tudnak neki citadellát lőni.
    De a lövegei szerintem ritka ócskák. Csak annyiban jók, hogy gyorsabban töltenek, mint a többieké. De pontosság növelő modullal olyan a szórása mint más csatahajónak anélkül és nagyon kicsi lehet az átütése is. Eddig összesen 2 citadella találatot tudtam vele lőni BB-nek, mindkettőt nagy távolságból a fedélzetet átütve. De BB övpáncélt még soha nem ütött át, még 7 km-ről se párhuzamos haladás esetén se.
    Ja és csak 5 modul megy rá. Úgy tudom a ship tree-ben lévő 8-as hajókra már 6. Szóval ebben is van egy kis hátránya.
    Amire való abban viszont nagyon jó, merthogy rendesen hozza a pénzt. A kevéske 70-80k sebzésre is már 250000 creditet ad premium accounttal.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.11. 16:47:26
  • Toweliee
    Nekem van, az egyik legjobb csónak a játékban.
  • Tono34
    Nekem sajnos nincs (külön csak a hajót megvettem volna, de így csomagban..), de szerintem balfasz volt a kapitány vagy egy nagyon peches kör.
  • Prof William
    Kösz a választ. Akkor azt hiszem azt fejlesztést majd némi dublonért kiveszem. Inkább olyat keresek majd (midifikáció pénzért, vagy kapitányi kéepsség) ami a töltési időt csökkenti...
  • DantesHUN
    Mentem egy kört New Mexico-val, és találkoztam egy Tirpitz--el.- Hát...szar ez a hajó, vagy csak béna volt a Tirpitz-es? Mondjuk nem tudtam neki citadellát lőni, ami nem rossz, de hát nagyobb tierű is a Tirpitz. Van valakinek Tirpitze? Mi a tapasztalata?
  • 1kezdő
    Köszi, most már képben vagyok. A last stand-ot én is jelölöm, mert én is fontosnak tartom. Ami kissé nyugtalanít, hogyha elég alaposan kifejlesztgetem ezeket a képességeket a hajón, akkor jutalomból(??) nem tesz magasabb osztályba, hogy ott harcolgassak? Azaz, Ami itt előny, ott meg hátránnyá válik?
  • PrasCo
    Így van. Erősen nem érdemes szerintem a töltési időt feláldozni. A kettes szintű tornyforgatás kapitányi képesség kell, és rendben is van a dolog.
  • Tono34
    Van olyan ami gyorsabb toronyforgást tesz lehetővé, de azt hiszem 10%-al nő a töltés idő.
  • Prof William
    Az tötlési idő + 20% modifikáció, ugye valójában azt jelenti hogy 20%-al alacsonyabb lesz a töltési idő? Mert megvettem a Kongo-ra de még így is 32 másodpercig tölt.
  • Malachit
    Második oszlop negyedik sor. Ágyúk lő távjának növelése 150 mm-ig + másodlagos és légvédelmi fegyverzet lő távjának növelése 20%-al. Fejből írtam, lehet nem pont így szól :)

Viszont újabban a last stand-ot többre tartom a 3. oszlopban. (ellőt kormánnyal motorral is tudsz menni és manőverezni még, ami azért nem utolsó dolog).
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.11. 10:16:04
  • 1kezdő
    Nem akarok senkit bántani, legfeljebb magamat, amikor akkora .öcs vagyok, hogy mutogatni kellene. Magamnak nehezen tudok megbocsájtani, ha hülyeséget csinálok. Amikor szigetet foglalok harc közben, megüt a guta. Egy nyomorult ici-pici sziget van 1000 km-es körzetbe, de azt én megtalálom. Na, akkor jobb ha nem hallotok.:D:D

Tehát bántás nélkül: lehet, hogy foglalok szigetet, vagy egyéb nem okos dolgot cselekszem, de a térképet mindig lesem. Főleg, ha carrier(s) van. Olyankor, ha látom hogy ott sompolyog nem messze acsapattól, rögtön beírom, hogy: "air torpedo!!". Hogy figyeljen mindenki és legyen idejük elfordulni, rákészülni. Írom, hogy melyik bázist kellene foglalni és ha meg van, akkor a következőt, mert nagyon sokszor ezen múlik, hogy kinek mennyi van befoglalva. Egy párszor süllyedés után is benn maradok és figyelmeztetem a benn harcolót olyasmire, amit harc közben nem vesz észre. Több szem, többet lát alapon. Aztán ha győzünk...gratula, ha nem, akkor kiírom, hogy "ENDE".:)
  • 1kezdő
    Nem tettem rá régi kapitányt. Majd kinevelek itt egyet, ill. már nevelem is. Nem tudom, hogyha átviszem, akkor milyen mínuszokkal lehet csak? A negyedik skill sor melyik tagja az, amitől 17.5 km-re növekszik a lő táv?
  • Prof William
    Ezen én is kiakadok. Főleg amikor a 90%-ban elfoglalt bázisról kijönnek valamiért (úgy hogy közel-távol nincs semmi) és lehet az elejéről kezdeni az egészet...
  • Malachit
    Új kapitányt tettél rá, vagy a régit vitted tovább a korábbiból? 4. skill sorral nagyon jó lesz, ha meglesz. 17,5 km lesz a lőtáv emlékem szerint.Viszont utána a 7-es amcsi cirkáló míg nem fulos hajhullató/öszítő szenvedés :/ És később se az igazi, olyan papír :D
  • 1kezdő
    Nem akartam kimenni randomban a Clevelandel, mert nagyon kiszolgáltatott a lassú toronnyal + még nem lát tovább az orránál. De abban bíztam, "vak tyúk is talál szemet" alapon, a másfeles szorzó miatt csak nyerünk egyszer. A négy menetből három bukta, pedig azért oda-oda ba..arintottam. A negyedikben is hullottam, lévén már négyen kergettek. A kergetés miatt kiszorultam egész az alapvonalig. Ami bájos volt és ilyet még nem láttam, hogy két teljes életű romboló is ott remegett velem az alapvonalnál, ahelyett, hogy bementek volna zavarni és főleg torpedózni. Én még ilyen nyúlszívű rombolót -főleg kettőt- én még nem láttam. Ha nincs az alapvonal, ezek hazáig szaladtak volna. Na mindegy, süllyedtem, de előtte felgyújtottam egy Omahát, az meg nem sokkal utánam porig égve elsüllyedt. Benn maradtam a játékban és át ugrottam egy még játszó hajóra, aki a párhuzamos pálya másik felében volt három társával. Basszus ott őgyelegtek az elfoglalandó bázis mellet, de egyiknek sem ugrott be, hogy elkezdjenek foglalni. Kénytelen voltam rájuk írni, hogy "A" basis!!". Na erre mindannyian elindultak a körbe. Befoglalták, küldtem egy :)) jelet azzal az üzenettel hogy: "Good boys!:)". Ezzel sikerült a negyedik menetemet nyerni, de mondom: kínszenvedés így játszani az új hajómmal. A kapitány kapott kettő pontot, azt rögtön a toronyforgás gyorsítására költöttem, de még kell a modul, ahhoz meg pár ezer free XP.:)
  • 1kezdő
    Egyébként nem mondtam igazat, mert még mentem 3 random meccset pluszban, majd megvettem a Cleveland-et és azzal még mentem 4 co-op meccset. Tehát összesen 45 meccs. Bocs, hogy füllentettem a 38-al, de akkor még azt hittem itt abba hagyom.:) A Clevelandem sajna még nincs kész, mert kell még hozzá 3300 free XP, mert most csak valamivel több mint 13 Km-re lő és ez elég gáz. A co-op-ban megtapasztaltam a Clevelanddel, hogy mit éreznek a csatahajón, amikor át kell forgatni az ágyúkat. Remélem, még tudok majd javítani rajta, mert ugyan gyorsan fordul a hajó, de akkor el kell felejteni a lövéseket. DE A LÉNYEG, hogy 46 nappal a kezdés után megvan a Cleveland!:)

A napi játék mennyiségemet átlagban ki lehet számolni: 877 meccs osztva 46 nappal = 19/nap. Ja és ma még jó pár meccs lesz.

A mai kezdésem Omahával:
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.10. 10:47:47
  • seepheeerd
    Az 10 perccel számolva is több mint 6 óra :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt etiópiában meg 42 fok volt a sivatagban, mostanra kicsit több :)
  • 1kezdő
    Ma 38 meccs abszolválva és sikerült a statisztikámat megtartani, pedig dolgozik a progi, hogy lejjebb nyomja.:)
  • Prof William
    Na meglett a Kongou
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kantai Collection - Kongou

az összes fejlesztésével együtt. Már két csata után is lényegesen jobb mint a Myogi.

A következő cél az Aoba lesz. :)
  • Desmodromic
    Pedig nagyon brutál a Königsberg AP-ja, Clevelandet keresztül hugyozza kis túlzással, sőt a csatahajókat is inkább lövöm AP-val, mert a HE-vel csak adja a találatokat, de semmit sem sebez. Ráraktam a célzásjavítót, így egy Omahára egymás utáni salvóim nagyjából így néztek ki 8-9 km-re 5000-3000-7000. Csak lestem! :)
    Asszem ez lesz az Omaha pénztermelő tesója a nerfig.:D
  • Pluskast
    Papírnak papír az tény, de, hogy ap-vel nem lehet sebezni velük. Ajánlom a #9314-es hozzászólást :)
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.09. 15:02:21
  • Prof William
    Ha felökleled az ellenség hajóját az mindenképpen felrobban?

Tegnap belém jött egy kb500 HP-s ellenséges csatahajó mire a fullHP-s Myogim felrobbant.
  • Malachit
    5-6 német cirkálókat olyasmi papírnak érzem mint a 7-es amcsit. Állandóan kormány és meghajtás meghibásodás és ha már a szél fúj attól sebződnek :D Cserébe nagyobb lőtáv és jó tűzgyorsaság. Valamiért az AP nálam istennek se akar sebezni velük, csak ha 4-5 km-en belül vagyok, akkor hatásos valamennyire.
  • 1kezdő
    A mostani meccsem érdekesen alakult. Óceáni volt az összecsapás. Még az elejében jártunk, de kezdett már jól alakulni, Szépen szórtam, gondoltam, lesz itt pontocska. Egyszer csak, -és ez a jellemző a sötétben bujkáló pincebogár rombolókra- megkerülik a csapatot és elkezdenek befoglalni. Mert ők roppant ügyesek, okosak. Na persze! Mivel én voltam a bázisunkhoz legközelebb és gyorsabb, hát fordulás és vissza. Na hol vagy te csótány? Már benn jártam a körben, amikor megjelenik egy ellenséges Phoenix. Gyors össztűz rá és már célzás vissza, mert megjelent a bújkáló Nicholas. Keményen neki. Ő is torpedó össztűz, én is, de mindketten kerüljük. Közben a Phoenix folyamatosan tűz alatt tartott. De ekkor már nem foglalkoztam vele. Sok életem már nem volt és innen élve kijutni már lehetetlennek tűnt és a Nicsholas még mindig élt egy kicsit. Felém jött, gondolta egy oldal torpedó sortűzzel végez velem. Azt felejtsd el komám! Szépen ráfordultam és -bár amcsi a hajóm- élő torpedóként elsüllyesztettem magammal együtt. A lényeg, hogy keresztbe vertem a bázis foglalásukat és hogy győztünk. :)

Végeredmény:
  • 1kezdő
    Jó az, csak tarts mindig több vödör vizet a fedélzeten.:D
  • voivod32
    Istenem! Ez a Karlsruhe..... mást nem tud, csak égni. Egy gumicsónak el tudná süllyeszteni egy Zippóval.
  • 1kezdő
    A Phoenix kitett magáért. Volt, hogy két csatahajót kellett támadni, mert elkezdték befoglalni a bázist. A 175 találatból, Kb. 140 az övék volt. Ma ez volt a 28. meccsem.:)

Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.08. 18:29:45
  • Avenger93
    Furutaka nem egy nagy szám valóban, de pl az Aoba nekem jobban bejön mint a Cleveland,bár nekem fontosak a torpedók :)
  • 1kezdő
    Van olyan /Pl. én Omaha), aki azt mondja az USA, de lemerem fogadni, hogy van, aki a Japánt favorizálja. Szóval: ha rám hallgatsz, akkor döntsd el Te.:)

Mutatok egy friss példát:

Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.08. 15:45:08
  • Mydgard
    Csao!

Valaki tudna adni aktiv, magyar chat channelt?
  • nandibandi
    Szevasztok! Szerintetek, a japan vagy USA cirkalok jobbak?:) csak mert van egy Furutaka-m es nem nagyon nyugoz le
  • 1kezdő
    Én nem sok magyarral találkoztam, vagy csak nem akarták jelezni. Egyetlen egyszer szólított meg egy, mert a hajóm neve "angyalszív" eléggé magyarosra sikeredett. És mikor köszönést váltottunk -magyarul-, akkor csak annyit jegyzett meg, hogy: de jó hogy végre találkozott egy magyarral is! Meg hogy honnan vagyok? Mondtam, aztán több szóváltás nem volt. Csak csata. Szóval: vannak mínuszosak, de nem mindenki.
  • DantesHUN
    Az kommunikálni velük, például ha van magyar a csapatban, és így kommunikál: ,,de hülye bazd meg, de béna szar vagy kurvaayád te buzi miértcsinálsz. "

Ki ne szeretne velük kommunikálni?

Aki Wo-tos veterán, az tudja, két mondat van, amit ha beírnak chat-be szinte biztos vereséget jelent
    -Van magyar?
    -Siemka, kto pl?