World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2015.07.22. 11:48:47
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.22. 11:30:36
Mindegy, változtass a hozzá állásodon vagy meg beszélhetjük a moderátor topikba a későbbiekben hogy offolsz.
Vagy tényleg megcsinálom azt a nyamvadt szobát, ott nyugodtan lehet őrjöngeni.
Kitüntetést (achievement) úgy érhetsz el, ha valamilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Pl: összeütközéssel megsemmisítesz egy ellenséges hajót és túléled. Vagy egyetlen sorozattal megsemmisítesz egy ellenséges hajót úgy, hogy legalább 50% HP veszteséget okoztál neki.
Van még rengeteg. A Dokkban profile fülre (felül), aztán az achievements-re (bal oldalt) kattintva megnézheted mik vannak eddig és mi a feltétel a megszerzésükhöz.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 11:20:22
2. lépés: töröld le a játékot
3. lépés: köszönjük
NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel :D :D mi ez?????????? miről beszélgessünk ha nem erről? kinek adjam ki a dühöm? hívjam fel a barátnőmet,hugomat anyámat? azt hittem mi itt együtt érzünk legalább

Én open betában kezdtem a játékot. Valószínűleg, aki már CBT-ben is CV-vel volt annak sokkal könnyebb, pláne ha
húzza a hajókat ezerrel, ezzel kihasználva az MM hibáit.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 07:02:09
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem olyan rég játszom a játékkal de sajnos igazat kell adnom a kollégának. Ez így ebben a formában 1 rakás sz@r. Ma 3 csatát mentem csatahajóval 1x cv szedett ki 12 torpedóval mentem kb 3 km-t, 2x a kis fasz destroyerek szakaszban láthatatlanul 8-10 km-ről nyilt vizen (füst nélkül)nem látom őket és fossák rám a torpedókat. Legalább lenne torpedóvédelem vagy a valami de így siralmas.Nem akarok flamet csak kikivánkozott belőlem. Jó éjt.
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.07.21. 22:50:39
Adatlap szerint a fejlesztett lőtáv max 14,5km.De!
Meglett a B hajótest,és csodálkozom hogy alapon 19,6km.
Ezt nem értem.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Egyébként jót tesz az embernek, ha kiírja magából a bánatát, számos pszichológiai cikk szól erről...:) És nem játszom napi szinten ugyanúgy a játékkal, van hogy napokig el se indítom egy-egy szemét nap után (pl most tegnap délután 3 óta...). Elszomorító, hogy itt egy játék, amilyenből nincs ezer másik a játékpiacon és nem lehet vele játszani normálisan, mert az agyatlan készítők elbarmolják...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.21. 18:45:19
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Viszont korábban voltak "vérre menő" viták egymással, azok már nincsenek jó ideje. Szerintem az egymás közti személyeskedésnek nincs helye egy fórumban, a játék szidása, jó/rossz élmények kiírása, megosztása simán elfér...
StrikeFor
TuskoMobile
meg még sorolhatnám
nyílt béta előtt deka ilyesmi hozzá szólás nem volt. ment akkor is a panasz rá, nem azt mondom ,de ami itt megy pár napja kritikán aluli
Amúgy meg ha egész nap nincs egy nyertes csatád, illetve folyamatosan fos köröket mész, akkor milyen "értelmes, építő hozzászólást" tudsz ide írni a játékkal kapcsolatban? Hiszen ha egy bugra hívod fel a figyelmet, az sírás. Ha játékmenetre panaszkodsz, az is. Jó kört se osszunk meg, mert az nem való ide. Akkor mit írjunk? Hogy mikor jön ki egy újabb patch és az mit tartalmaz? Ezt leírja a hivatalos oldal... Egy hibáktól nyüzsgő, 80%-ban szopás játékmenetű játékról nemigen lehet értelmesen írni, anyázva annál inkább...
Persze vannak "megmondóemberek", akik még a hivatalos fórum hivatalos sírós topikjába (mert ilyen is van pl a wotban) is beszólnak, hogy minek sírnak az emberek, nem kell játszani ha csak a sírás megy. Nos, fórumozni sem kell...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de amúgy a poén az,hogy be is találok / he nem nyírnak ki :D/ és semmi nem történik :D
aztán másik meccsen meg lövök 80-90 ezret :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.21. 13:35:57
Simán hozható vele az az átlag.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.21. 13:05:12
édes Istenem ez a játék b+!!!!!!!!! MI a francért van ilyen foku random benne???????????????????????????????????????????????? NEM LEHET ÉRTELMESEN JÁTSZANI MERT AZ EGÉSZ EGY RANDOMGENERÁTOR!
lehet veszek 2 dobókockát jobban szórakozom