22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    abbahagytam ott, amikor én Clevelanddel, az ellenfél Furutaka-ja nekiment egy szigetnek, 104HP-val, két teljes sorozatot adtam le rá HE-vel, semmi eredmény csak, "Hit" majd jött egy romboló és kiszedte előlem... éljen a random...
  • asolyom
    Ma délután nekem végig csak a szopás!
  • asolyom
    Kész! Semmi értelme az Independence-nek! Kár volt érte pénzt adni, egy rakás szar!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 20:01:10
  • asolyom
    Most pedig egy faszfej miatt volt szopás. Bejött CV-vel, és semmit nem csinált. Nyilván megint sokra mentem, mikor az ellefél két CV-je pedig szépen együtt dolgozva lemészárolt. Kezd elegem lenni.
  • asolyom
    Hogy mekkora görény ez a progi! A T6-os Independence-emet berakja T7-8 hajók közé. Nyilván semmi esélyem! Két csatából két szívás! Hogy rohadna meg!
  • Prof William
    Ma hiába könyörgött a két hordozó, hogy jöjjön már valaki segíteni a vonalainkon átcsusszant romboló ellen, senki rájuk sem bagózott, csak rohant előre megszállottan.

Szóval mehettem vissza egymagam a Fuso-val rombolóra vadászni. Sikerült is megvédenem a hordozókat, de biztos több hasznom lett volna a frontvonalon...
  • PrasCo
    ...vagy csak harmincezer játékosból törvényszerűen kialakul egy haranggörbe.
  • carp3tm0nster
    persze. máskor meg fordított lesz az arány. így ügyel a wg a winrate-re...
  • Lokker
    hmm itt sokan a csatáik 70%-át bukják mégis mindenki 50-52% körül van
  • carp3tm0nster
    ma 12 meccsből 9-et buktam... éljen a random...
  • carp3tm0nster
    a Wyominggal majdnem 60% ezzel meg alig volt 40% a winrate, ugyanannyi csataszám mellett. Tier V-ben akkor már inkább a Kongo, azt meg is tartottam
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.02. 13:05:55
  • asolyom
    Én tegnap adtam el, de nekem nem volt vele bajom. Igaz, hogy csak 0.5 körül volt a kilövési arányom, viszont a győztes csaták aránya 56%, a túlélési arány is hasonló, vagy kicsit jobb.

Most készülök az Independence megvételére. :-)
  • carp3tm0nster
    végre eladtam ezt a fosch new yorkot, hihetetlen milyen nyomorék az a hajó...
  • asolyom
    Az, viszont valami aberráltan magas ívben lő.
  • Prof William
    Az Embden igazi gyorstüzelő. A legutóbbi csatámban 125 találatot sikerült bevinni.

De cserébe a csatahajókat inkább csak kobogtatja. Max felgyújtani lehet őket vele. De rombolók és hasonló cirkálók ellen halálos.
  • asolyom
    Revideálom az álláspontomat, ami a hordozókat illeti. Jó csapat esetén nagyon fun. Az utóbbi két csatám a Bogue-gal.

Itt 2 vadász + 1 bombázó felállással mentünk, és megbénítottuk az ellefél hordozóit.

Itt pedig a 2 bombázó + 1 torpedóvető felállást választottam. A két kilőtt hajó az ellenfél hordozói. Az egyik ráadásul annyira amatőr volt, hogy állt a hegy mögött, és meg sem mozdult, így aztán manuálisan 2x megbombáztam, és mire a torpdósok odaértek, már fel is robbant.

• asolyom
    Már fullos a NM, de még szokni kell. Azt hinné az ember, hogy mondjuk egy amerikai hajóval megtanult lőni, akkor a többivel is ugyanúgy kell; hát nem! Minden hajó lövegeinek egyedi röppályája, és szórásképe van. Más a NY 5x2 ágyúja, mint a NM 4x3 lövege. Egyébként tetszik, hogy előre 6 ágyúval tudok tüzelni, és rövidebb az észlelési távolság, mint a NY-nak. Ja és végre van repülő is a fedélzeten.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 02:37:53
  • gergod
    az NM alapbol szerintem gyengebb mint a NY. Majd ha kifejlesztetted a modulokat jobb lesz.
  • Lokker
  • Cobra.
    Ma folyamatosan megkaptam a csapatomba a retardált 12 éves barmokat, lehet visszamegyek Warthunderezni.
  • Lokker
    Nem csodálkozom mert mikor WoT-ban is volt hasonló küldetés ott is ez ment, csak közöltem a szomorú tényt, hogy sok a gyökér. :D
  • asolyom
    Te ezen csodálkozol?
  • Lokker
    Kongo-val csinálom a Kongos missönt és ja, lesebzek egy cruisert low hp-ra és kiszedik előlem, addig persze ugye a szokásos, hogy várják míg én lelövöm low hp-ra. Már 10 kill-nél tartanék ha nincsenek ezek az emberek, lehet mára pihentetem is a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.01. 21:15:28
  • asolyom
    Némi összegzés.

A CV játék ebben a formában néha fun, azonban van egy nagy problémája. Hiába elvileg csapat játék lenne, azért ki jobban ki kevésbé mégis csak saját xp-re és creditre hajt. Így aztán nem nagyon lehet rávenni senkit, hogy a CV-t őrizze. Többnyire mindenki megy előre. Innentől fogva pl. a Bogue-gal csak a szerencsén múlik, hogy megmaradsz-e. A saját csoportodat nem tudod utolérni, ha meg valaki rád talál az elől nem tudsz elmenekülni. Egyébként a valóságban a hordozós csaták többnyire nem 20-30 km-re levő hajókkal játszódtak. Tudom, hogy itt ekkora a térkép, de így a hordozók eléggé korlátozva vannak. Néha funnak jó, de semmi több.

Ami a New Mexico-t illeti, tetszik a hajó, de még kicsit ambivalensek az érzéseim. A New York-kal 55% győzelmi arányom volt, 0.45 hajó/csata kilövési aránnyal. A New Mexico-nál viszont hiába van 0.9 kilövési arányom, így is csak 4 győztes csatában volt részem a 10-ből. Ami viszont jobban zavar, az átlag sebzésem kevesebb, mint a NY-kal. Pl. a NY-kal a Wyominggal szemben látszott a fejlődés, itt meg csak visszafejlődtem.... Jó, kellett 2-3 csata míg kezdtem megszokni a hajót, és akkor találatot is nehezen értem el, de akkor is. Remélem, hogy lesz jobb is. Azt hiszem, hogy a New Mecico-t lesz időm megszokni. Innen azért már több idő a szint lépés.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 21:10:25
  • voivod32
    Majd beindul itt is a fragvadászat, mint a WOT-ban...
  • Tono34
    Valamelyik nap penészgombával kaptam 2 találatot, nem kellett tovább mennem..
  • asolyom
    Most viszont egy Fuso ellen két citadella, és ment is Cousteau-ékhoz.
  • asolyom
    Eh....tényleg nem vagyok normális! Hogy kivégezzek egy rombolót, és egy cirkálót, hülye fejjel bementem egy szorosba ahelyett hogy kintről löttem volna, Ennek persze az lett az eredménye, hogy senkit nem löttem ki, viszont a rombolók szétszedtek. Hogy lehetek ekkora farok!
  • asolyom
    Végül a New Mexico-t választottam, és sok creditet elköltöttem. Majd ha feltápoltam magam, akkor megyek a hordozókra. Ez itt az első értékelhető csatám a New Mexico-val, de sokra nem mentem vele, sajnos.
  • PrasCo
    Nos, ezzel kívánnék a topiknak boldog, sikerekben, de mindenekelőtt egészségben gazdag új évet.

• gergod
    New Mexico nagyon jo hajo es meg jol is nez ki a 4x3 agyujaval. Az Independence is egy feludules a Bogue utan, ugyhogy szerintem attol fugg melyik agat szereted jobban.
  • tutyimutyi2
    elvileg egy kicsivel jobb statokkal rendelkeznek az arp hajók.
  • gergod
    Jogos... Azt elfelejtettem, hogy tier 5 a minimum..
  • Plata
    Hallod minekaze után ez a ratyi T6 destro rémálom,ok hogy megvan a 10 kilóméteres torpedója,de az olyan gebasz lassú hogy még az afk csatahajót sem találja el 2 kilóméterről.Iszonyat rémálom,több mint 1 perc a torpedó töltés ideje.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.01. 13:45:41
  • Prof William
    A mai első csatában Aoba-val összejött 11! gyújtás úgyhogy meglett az Embdem. Az első prémium cirkálóm.: ) Hamarosan ki is próbálom, hogy mit tud.

De ez a Kongo-Myoko challenge elég húzós. Ehhez sokkal többet kellene játszanom, mint amúgy. (Napi 2-3 (max 4) csatát nyomok.) valamint ilyen tempóban sztem meg lesz a Sima Miyoko is február 29-re. :)

Ezeknek a hajóknak csak a színezése lesz más, vagy -azon kívül hogy prémiumok lesznek- tudnak még valamit?
  • asolyom
    Most kicst elbizonytalanodtam....a New Mexico-t vegyem meg, vagy az Independece-t, ez utóbbi már egész jó hordozónak tűnik, legalábbis a Bogue után.
  • asolyom
    No, én is most toltam bele a New Yorkommal egy hatalmas citadellát egy Murmanskba 16-ról. Nem is tudott megmozdulni, a cirkálóim meg kivégezték.
  • asolyom
    Érdekes, hogy nekem nem jegyzi fel a bázis foglalásaimat az eu.wargaming.net oldalon a statisztika.
  • Plata
    Nem tudom mennyi a murmansk láthatósága de én az előbb 14 kilóméterről úgy meg küldtem egyet NY-al hogy inkább menekülőre fogta.
  • asolyom
    Aha, sínen vagyunk! Megyek a Murmanskkal szembe egy Fusoval, elvileg kicsi célpont vagyok, manőverezek, és 16 km-ről olyan citadellát lő belém, hogy alig marad hp-m. Valami itt nagyon nem stimmel. Kizárt dolog, hogy így tud célozni valaki. Úgy, hogy ráadásul ennyiről nem is láthatna.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 10:58:15