22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #10399 Tegnap nagyon nyerő sorozatot fogtam ki.
Emden - Fuso - Aoba - Kongo - Wakatake elsőre nyertem mindegyikkel. Jó lett volna a ha a 3X XP idején történik ez a sikersorozat. :) -
csonttika72 #10398 -
carp3tm0nster #10397 "és csak mentem előre. az ellenség ott volt minden hullám mögött. de kilőttem egy nürnberget. majd a következő áldozat felé fordultam, aki mit sem sejtett. már messziről lőttem he-vel, hogy fel tudjam gyújtani, majd közelebb érve ap-re váltottam és egy jól irányzott sortűzzel kivégeztem. majd a végső, mindent elsöprő összecsapásra koncentrálva, a japán cirkáló felé vettem az irányt. azt, mivel közel volt csak ap-vel, több sortűzzel megsemmisítettem. így enyém lett poszeidon lándzsája és a fele leánya"
így jó lesz? :-)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:41:29 -
csonttika72 #10396 Ez így, terjengős hősköltemény nélkül nem ér semmit.... -
carp3tm0nster #10395 ennyit ér a co-op:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:16:23 -
asolyom #10394 Nem bírtam ki! Meg kellett vegyem az Imperator Nikolait, annyira tetszik az a hajó. -
asolyom #10393 Eh...mindjárt az első csatában megszívtam a Clemsonnal. Elfelejtettem, hogy a kaptiány retrain miatt nem működik a situational awereness. Bele is szaladtam egy másik romboló torpedóiba. A rombolónál simán meg fogom venni ezt a skillt doubloonért, mert nélküle nagyon nehéz. -
asolyom #10392 Sajnos ez a 3 süllyesztés és a ~46k sebzés is kevés volt, de legalább ebből meg tudtam venni a Clemson-t.
-
#10391 kapásból helyesen is írhatnád a játék nevét pl :D :P
World of Warships
[#hermelinvideotnézi]
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.01.06. 14:52:25 -
csaszix #10390 Üdv.
Elkezdtem egy sorozatot a WoW.-ban. Megpróbálok minél több hajót bemutatni egy-egy győztes kör erejéig némi történelmi beszámolóval. Eddig 6 hajó került terítékre és a napokban lesz publikus a Wyoming. Köszönöm a figyelmet.
World of Warship Túravezetés
Utoljára szerkesztette: csaszix, 2016.01.06. 14:45:23 -
asolyom #10389 Basszus! Nincs annál idegesítőbb, mint amikor látom, hogy 12 torpedóm tart egy Kawachi felé, semmi esélye, hogy elkerülje, erre kimerevedik a kép, és Defeat! -
asolyom #10388 Tudom. Most is hiába csnáltam +30k sebzést az Ishizuchival, egy rohadék Königsberg kitorpedózott a világból, mert 3km-ről képtelen voltam áttörni a páncélját AP-val. -
#10387 sokkal fontosabb a nagy sebzés, mint az hogy te süllyeszted-e el vagy sem. -
#10386 Alig vártam, hogy meglegyen a Cleveland. Utáltam az Omahat. Tegnap előtt végre összegyűlt annyi XP, hogy beruháztam a T6-ra. Kipróbáltam, de T7-8-as BB-k ellen semmi esélye, így most a New Yorkot hozom fel. Kell még 15k XP a New Mexikora. A japó ág jobban adja, főleg a DD vonal.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.01.06. 12:50:09 -
asolyom #10385 Nekem nem megy az Omahával. Folyamatosan csak szívok. Hajót kilőni nem bírok, mert mire legyengítem más lövi ki. Most is hiába lőttem 2 citadellát egy másik cirkálóba, más lőtte le róla az utolsó hp-kat. Egy Kongó 14 km-ről akkora citadellát lőtt belém szemből, hogy a hp fele elveszett, hiába manővereztem. Eddig ez a hajó nagy csalódás! Főleg a Phoenix után.
5 csatából 1 győzelem, és 0 túlélés vele. Egy ideig ezt a hajót nem erőltetem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.06. 12:38:50 -
Lebowski #10384 játékban, ha nem értesz valamit, megynyomod a ctrl-t és az egeret fölé viszed annak a négyzetnek, amiről szeretnéd megtudni, hogy mire való.
Clevelandnél pl majd válogathatsz, hogy adott helyre mit szeretnél berakni: vadászt, vagy szonárt. A vadász automatikusan a legerősebb egységet támadja a környezetében, hiába jel9lsz ki mondjuk egy bombázórajt, ő a vadászokra fog rámenni. elég rendesen meg tudja őket zavarni, volt már rá példa, hogy egyedól leszedett egy rajt (persze a Cleveland légvédelmében) -
csonttika72 #10383 Zavarni a torpedó vetőket, bombázókat.... -
asolyom #10382 Aha...akkor ezt nem tudtam, mert ugye a Murmanskon scout plane van. És akkor ez a vadász mire jó? Egymagában egy CV egység ellen kevés. Talán scoutok lelövésére? -
csonttika72 #10381 Ne haragudj, de az egy vadász, semmi köze nincs a lőtávolsághoz..... -
asolyom #10380 Most már a kedvenc Ishizuchimhoz sem merek nyúlni, nem akarom elrontani a 71%-os győzelmi mutatóját. -
carp3tm0nster #10379 szerintem kicsit pihentesd. Mostanában nincs veled a random, nem tudsz ellene mit tenni. Ahogy Torrente mondta, "Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=4imZYDUlESk -
asolyom #10378 Omahával eddig 3-ból 3 vereség, 0.0 kilövés. Ez is érthetetlen. A Phoenix-szel 17 meccsen 13 kilövésem volt. Úgy látszik, hogy Tier V környékén elfogy a tudmányom. Ja, és a repülőm nem növeli tovább a lőtávot. Nem tudom, hogy miért. Jelenleg a fejlesztett löveggel, és a kapitány skill-ből jövő 20%-kal 15.2 km. Hiába küldöm fel a repcsit, nem változik semmi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.05. 20:55:14 -
#10377 Ellenfélként én is ilyen lelkes vagyok. Viszont a jelenlegi gyújtogatós küldihez nagyon jó. -
asolyom #10376 Ja, és ha nem mondtam volna, ennek ellenére 8 csatából 5 győzelem vele. -
asolyom #10375 Kezd az idegeimre menni kedves kis WG! Most márt tuti, hogy nerfelték a torpedókat, és nem úgy, ahogy a patch notesban volt. Haladok a Minekazeval párhuzamos pályán egy Coloradoval, tőle 6.5 km-re. Nincs detected riasztás, rálövök egy teljes sorozatot, és máris kezd kifordulni, persze egy sem talál. És mindez háromszor egymás után megismétlődik. Azt hiszem, hogy abbahagytam egy időre ezt a játékot, mielőtt az idegeimre megy. A patch előtt ilyen nem volt!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.05. 20:30:12 -
asolyom #10374 Ez a Wickes amúgy egy katasztrófa! Minden egyes találat, amit kapok critical engine damage, hiába van bent a 20% csökkentő. Szinte játszhatarlan. Szar motor, szar torpedók. -
kHares #10373 Lehet hogy megunta hogy semmit nem tud csinálni a pályán a 3km-s torpedóival. Mert valaki okos szerint rakjunk be gunboat-nak dd-t. -
carp3tm0nster #10372 éljen he spam... -
asolyom #10371 Miért van az, hogy a legtöbb DD játékos teljesen idióta módon játszik? Előre rohan, és szétlöveti magát. Most is egy debil 8-9 km-ről elkezd lőni egy BB-re a fosom kis ágyújával, közben a BB kísérői rommá lőtték. Ha kussban marad észre sem veszik. Hogy lehet vki ennyire retardált? -
#10370 Tegnapi zárásként Fusoval 104k sebzés jött össze és ebből csak 2 citadell volt, 2 kill (double strike). -
#10369 Omahával leszel igazán gyújtogató :D -
asolyom #10368 Hát ha nem látom, nem hiszem el! A figura 3 km-ről képtelen volt torpedóval egy Langley-t eltalálni, egy Wakatake-ban ülve. -
asolyom #10367 Gyújtogató eddig még nem voltam. Alighanem ez a Phoenix vége, mert meg tudom venni az Omaha-t.
-
Prof William #10366 Erre rájöttem.
Nem tusom mit csináltam rosszul, de tegnap 3X XP-nél 298-at sikerült összeszednem az Emden-el. Randomban egy jó csata után ennek kb az 5- szörüsét 1.5-ös szorzó mellet. -
1kezdő #10365 Szeretem a kompromisszumokat, ezért azt mondom: mindkettőnknek igaza van. Valóban az is fontos, hogy minél több HP-t leszedjünk, de ha nem süllyesszük el, akkor az alacsony HP-val rendelkező ellenfél ugyanakkorát sebez, mintha full HP-n lenne. Én csatahajóval nem hagyok senkit tovább hajókázni, csak azért, mert "verébre nem lövünk ágyúval". Addig lövöm, amíg el nem süllyed. Ő már nem okoz gondot. Inkább "fizetem" a lőszert, de jobb ha kevesebben vannak, mint kis élettel, de többen. -
#10364 tobb xp-t kapsz randomban mint 3x co-opban -
Prof William #10363 Jaa. Akkor megyek is rögtön csatázni. -
#10362 Amennyire én tudom, ha az Emdennel (a névben nincs 'd' ;) )Co-opban csatázol, akkor annak a csatának az XP-eredményét a kapitányon háromszorosan írják jóvá. Tehát se más hajó, se később, se sehogy: Azt az XP-t háromszorosan kapod, csak a kapitányra. -
Kurafi97 #10361 Elég nehéz elsülyeszteni bármit is ha japán hordozóval vagy amerikai ellen. Egyszerűen semmire se valók a japán vadászok tier 4-5ben. Mivel még csak a 4-5ös tier van meg ennyit tudok mondani de írták hogy jobb lesz T5 után. -
asolyom #10360 Már 2-7. Befejeztem. Akármit csinálok nem tudok nyerni. Bármelyik hajóval is próbálkozom. Ez mondjuk közelít a 20%-hoz. Arra mondjuk nem emlékszem, hogy lett volna 80%-os napom. Éljen a random továbbra is! Mindenki megy a saját feje után, mint egy ökör.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 20:10:34