22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10359 A mai délután 2-6. Tele van a tököm!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 19:53:25 -
Prof William #10358 A Men of Embden küldetést ha megcsinálom, akkor automatikusan már jön is a 3X XP vagy ez majd később lesz aktiválható? -
Plata #10357 Minekaze jobb lesz,de a T6 már ratyibb.Iszonyú lassú a torpedója.Ahhoz hogy ki lőj egy csatahajót legalább 4 kilométerre meg kell közelíteni,de már 7 kilométerről észrevesznek.Bár ha balfasz valaki akkor messziről kitudod lőni,mert a torpedója 10 kilométerre mászik el,de lassan. -
Plata #10356 Te én imádom ha felhúzom az ellenséget és anyáz,engem nem dühít fel csak jókedvem lesz tőle.
Azzal hogy a cseten beszólnak vagy bármit mondanak engem nem tudnak izgatni.
Igaz egy magyar admin egyszer bannolt egy hétre mert akkor még nem volt platon cset,a platon társammal team cseten dumáltunk és kifogtunk egy magyar admint vagy mi a fenét,és bannolt egy hétre,amiért arról beszélgettünk hogy találtunk egy bugot a pályán és le filmezem xfirevel.
Kaptam tőle 1 heti bannt,dev zaklatása címszóval.
De a másik meg az hogy kimondottan imádom basztatni az ellenfél csapatát amikor durva fölénnyel nyerek,7-8 kill után mikor már csak 1-2 ellenség marad és beírod hogy az ellenállás hasztalan,az valami durva szokott lenni.
Legemlékezetesebb csatámban is a hülye dumám miatt nyertem szerintem,T7 TD-vel 12 killt szedtem össze,úgy hogy egyedül maradtam random csatában,és egyedül meg nyertem. -
#10355 Imádom a japó rombolókat :D
-
Plata #10354 Nem értettelek félre csak elmondtam hogy én hogy szoktam reagálni. -
#10353 Természetesen nem szólok bele, hogy hogyan értékelsz másokat, de a süllyesztéseknél minden bizonnyal jobb értékmérő az XP. Ha például csatahajóval az ember az egy-három ezer HP-s célokat már a cirkálókra hagyja inkább, problémamentesek lehet 100k felett lőni úgy, hogy semmit sem süllyesztett el; de még CV-vel is súlyosan lehet rongálgatni süllyesztés nélkül, pláne most, visszavágott flooding-gal. -
asolyom #10352 Végre összejött egy normális csata. Én sem voltam balf@sz, és a csapat is jó volt.
-
#10351 én wotban kikapcsoltam a chatet,sokkal nyugisabb minden :)
-
1kezdő #10350 Attól tartok, hogy valamit félreérthettél. Soha nem szólok be! Se magyarul, se más nyelven. Roppant bunkóságnak tartom. Azért, hogy valakinek sikerült legyőznie, meg pláne nem. Az a dolga, azért játszik. Ha legyőztek, csak magamra voltam dühös, hogy hogy lehettem ilyen p..s. Attól viszont a falra tudok mászni, amikor nyilvánvaló és logikus dolgot vagy azért nem tesz meg valaki, mert buta, vagy mert -és ez a rosszabb- rosszindulatú. Az, ha én süllyedek, nem probléma, de ha a csapat veszít, az dühít. Ha elsüllyesztek egyet, kettőt, vagy ennél többet, akkor megtettem, amit kell. De a nullásakra haragszom. Legalább egyet vigyen magával. A carrieresek meg gyakoroljanak többet, mert nekik kutyakötelességük legalább egyet süllyeszteni, de inkább többet. Olyan, hogy semmit, nincs! Akkor inkább papír hajókázzon. -
Plata #10349 Én sosem szoktam veszekedni vagy dühöngeni.WoT-ban is letoltam már több mint 20k csatát,de max kekeckedni szoktam,de beszólni vagy leállni veszekedni nem,és szeretem a hülye magyarokat mikor leállnak anyázni,az poén. -
1kezdő #10348 Ahogy olvasgatom az írásaidat, mintha magamat hallanám pár száz meccsel ezelőtt. Sajna, annyira komolyan vettem a harcokat, hogy a végén már folyamatos káromkodássá fajult a játék, akkor meg mi az élvezet? Én száz meccsből 80-ban megtettem a kötelességemet, míg a többiek szinte semmit. Akkor mondtam: elég. A játék az élvezetért van, nem a dühért, így pá-pá random. Most 100-ból csak tízszer vagyok dühös. Ennyi még belefér. A többit meghagyom nektek.
Mivel este érkeztem külföldről, ezért most kívánok mindenkinek Boldog és eredményes Új évet.:) -
asolyom #10347 Valahogy annyira reális ez a játék! A romboló 3 km-ről is eltűnik, amikor becélzom, bezzeg mikor én vagyok rombolóval mindenki lát és szarrá lő. Ótvaros rohadt g***k! -
asolyom #10346 Éljen a barmok gyülekezete! A mai nap 3-ból 3 szívás a Phoenix-szel. Hiába süllyesztgetek, és vagyok mindig a top 3-4-ben, nem jó semmire. -
Prof William #10345 Ha megnyerjük az Embden-el a "Men of Embden" 3x XP szorzót adó küldetést, akkor az azonnal aktiválódik, vagy "elrakja" és majd akkor lehet aktiválni, amikor mi akarjuk? -
asolyom #10344 De hogy lehet valaki ennyire perverz? -
Plata #10343 Ragya.
Co-op csatákban hamar meglett volna.
-
tbundy #10342 csak a random számít. -
Plata #10341 Te a mangás küldiket co-op csatában is lehet csinálni?
Mert akkor szüret,co-op ezerszer könnyebb mint random.
Bár nem találkozhatom olyan balfaszokkal mint randomban.
Ma randomban hülye nicholas le hackerezett meg valszeg reportolt,legalább is azt igérte,New York-al voltam,a semmiből a hajóm mellé jött és párszáz méterről megeresztett torpedóval,de nem történt semmi,én meg szarrá lőttem. -
Avenger93 #10340 hát a feltételeknél úgy írja, hogy "Any ship at Tier V-X" és én is csinálom Clevelandel de nekem számolta úgy rémlik, de majd legközelebb jobban megnézem -
aru #10339 Hát nekem Clevelandel nem számolja oda a randomba kiszedett cirkálókat és rombolókat. :( -
Avenger93 #10338 Bármilyen nemzet hajójával teljesíthető, csak tier 5-6-tól felfelé.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 20:59:38 -
aru #10337 Vajon a WG mikor jut el arra a szintre, hogy a minimap mása lesz a pályának? Éppen most akadtam fent olyan helyen Co-Op-ban ahol a minimap szerint nincs semmi...
A mangás hajókért a két küldetést bármely hajóval lehet teljesíteni vagy csak japánnal?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.01.03. 20:49:04 -
asolyom #10336 Hm...a foglalásaimat továbbra sem jegyzi a stat.
Amúgy jó kis prém hajó az Ishizuchi is. A győzelmi arányom 69%, a kilövési arány pedig 0.63. Egy bibi van vele, hogy az AP lövedéke nem sokat ér, viszont a HE annál jobb a kategóriájában.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.03. 20:19:48 -
asolyom #10335 Ráhúztam a cirkáló vonalra is. Első csatám a Phoenix fedélzetén. Jó kis hajó ez is. A csapat is jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #10334 Köszi! -
Avenger93 #10333 Ami biztos hogy pl az Arp Kongónak jobb a légvédelme mint a simának, gondolom a arp myoko esetében is van ilyen. De én úgy látom videók alapján hogy prémium cuccok (bár nem tudom mennyit keresnek a nagyobb szintű prémhajók)
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 19:38:27 -
Toweliee #10332 A két Arp csónak csak skinben különbözik vagy másban is? -
Prof William #10331 Kb ez.
Nekem is volt már csatám, ahol már csak én maradtam de hiába foglalta el az ellenfél mind a 3 bázist, e még így is akkora előnyünk volt, hogy csak ki kellett húznom addig, amíg lejárt az idő.
Kongo val alig 500HP-m maradt de mi nyertünk. -
asolyom #10330 Jó kis ladik ez a New Mexico. Eddig 15 meccs 14 kilövés. Az átlag sebzésem is szépen kúszik felfelé. -
asolyom #10329 A T6 Ryujo már 5 egységet tud kiküldeni, plusz több tartalék repülője van, mint az Independence-nek. -
Kurafi97 #10328 Üdv!
Két kérdésem van a japán anyahajók tier 5 után javulnak valamit mert a tier4 és tier5 anyahajók fighterei irtózatosan gyengék és kevesen is vannak egy rajban az amerikai társaikhoz képest. Másik kérdésem a kongoval kapcsolatban lenne. Mit csináljak, hogy ne mindig a citadellámat találják be ? Próbálok mindig úgy úgy állni vele, hogy az ellenség ne tudja belőni a citadellámat de múltkor még szemből is lazán belőtték.
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.01.03. 15:01:34 -
#10327 Plusz az sem mindegy, mikor foglaltátok vissza a bázisokat, mivel minden birtokolt bázis +3 pontot ad rövid időközönként. Így az is lehet, hogy a legvégére visszafoglaltok három bázist, náluk egy marad, mégis az előnyük miatt szép nyugodtan bekocognak a célba. Vagy akár tiétek mind a négy bázis, dől hozzátok a pont, de ők megálltak 990-en és kilőnek egyvalamit közületek, tkp. bármit.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.03. 14:41:09 -
DantesHUN #10326 Például csatahajó kilövésére több pontot ad, mint romboló kilövésére. -
asolyom #10325 Valaki magyarázza már meg nekem, hogy öt hajóval hogy lehet veszíteni kettő ellen, mikor folyamatosan foglaljuk vissza a bázisokat. Mi a retkes francból szedi össze az 10000 pontot? Kezd az egészből elegem lenni! Hogy toszná meg az egész ott ahol van! -
asolyom #10324 Ez az Independence kész katasztrófa. Szerintem abszolút irreális a 3 egység a japán 5-tel szemben. Befejeztem a CV játékot! -
#10323 Ennél többet szerintem nem lehet tenni a csapatért, mégse maradtak elegen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.03. 10:52:24 -
asolyom #10322 Sajnos tapasztaltam. Mellesleg most néztem meg a USS Independence adatlapját a Wikipedián, és azt írják, hogy eredetileg 12 vadászra, 9 bombázóra, és 9 torpedóvetőre tervezték, és ez így van a játékban. A háború során azonban a 26 vadász + 9 torpedóvető összeállítást használták, tehát az air superiority loadout-ot. Az már más kérdés, hogy a játékban a torpedóvetőket bombázókra cserélték az air superiority-nél, de ennyi belefér. -
#10321 most mindenki air superiority-t hasznal, hogy meglegyen a 150 killje. majd megunjak. -
asolyom #10320 Na ja, én is a New Mexico-val 9 km-ről egy full broadside-ot belenyomtam egy Kongoba, és egy sem ütötte át a páncélt! Egyetlen citadella se!
Ami a CV-ket illeti, a hajó hiába T6, ha a T5 gépeket használ az ember, akkor eleve szopásra van ítélve, hiába van bepipálva a commander skillben, hogy magasabb tier ellen bónuszt kapnak. A másik, hogy a T6 Ryujo 5 egységet tud kiküldeni, míg az Independence 3-at. Ez elvben 20 gép a 18 ellen. Ha nekem 1-1-1 összeállításom van, akkor hiába lövöm le a japán vadászokat, akkor is a 4 támadó raj valamelyike eléri a célt, de volt ellenem olyan Ryujo, akinek 3-1-1 összeállítása volt, és az összes gépemet leszedte. Az egyetlen esély ilyen helyzetben, ha a 2 vadász + 1 bombázó kombót használom, mert akkor legalább 12 vadászom van, és az ellennek is annyi. Nekem az upgradem 20% bónuszt ad a vadászaimnak. Ez a kombó a támadásra kihegyezett japán hajók ellen is jó lehet. Ez viszont azzal jár, hogy ezen a szinten az amerikai CV-k támadásra kevéssé alkalmasak. Támogatásra, és légifölény kivívásra jók. Ezzel lehet funkodni, de xp-t szerezni kevéssé. Azt hiszem, hogy az Independence-emet erre fogom kihegyezni, csak úgy, mint a Bogue-ot, ha már pénzt adtam ki érte.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 21:27:54