22420
A Wargaming új MMO játéka
-
atee73 #10439 A ranked battle teljesen jatszhatatlan lett a sok tolatos ,sziget mogott bujkalo idota csapattars miatt -
asolyom #10438 Nagyon fun hajó nekem ez az Aurora! Jól lehet vele osztani a sebzést. Mondjuk ha vacak a csapat, akkor ez sem segít. Most is a végére egyedül maradtam, de az vesztes csata után 90k+ creditet szereztem vele.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.09. 20:00:10 -
Prof William #10437 Jaja én is csak néztem. Volt még ma egy másik szép a Fuso-val.
Láttam hogy 2 kis sziget mögött ott van egy New York olyan 60% HP -val. Nem ment semerre csak ott ált és várta hogy bárki is beússzon.
A csatornában mentem és gondoltam ,hogy próba-szerencse alapon (+ megfordulni nehéz lett volna) "besétálok a csapdába." Én mozgok ő pedig nem szóval bármi lehet.
Amint kibukkantam a két sziget mögött (5 kilóméter) tüzelt. A HP-m lement 80%-ra. Én is tüzeltem. Citadel-Citadel + a többi sebzés. Azonnal felrobbant.
És még a csatát is megnyertük. :) -
asolyom #10436 Durva egy gyilkos ez az Imperator Nikolai.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #10435 Első csatám az Aurorával. 52k+ sebzés, plusz ez:
Még így is csak 3. lettem a csapatban. -
carp3tm0nster #10434 marha jó a tűzoltási rendszer, a fusomról csak 28ezer hp égett le úgy, hogy csak nézhettem mert nem tudtam ellene csinálni semmit...
-
carp3tm0nster #10433 a 12ből 10 találat rombolóra kábé akkora mázli, mint a lottó ötösé...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.09. 14:36:14 -
asolyom #10432 Szóval akkor talán a 3. sorból a high alert a leghasznosabb egy csatahajóra? -
#10431 Jól becsülöd, igen. Épp azért rakom csatahajóra, mert alapból akár laza két perces újratöltődéssel kell pöcsölni. -
asolyom #10430 Nekem a 3. sorból a superintendent van, de ahogy tapasztalom, annak +1 javítási képességnek ritkán látom hasznát. Lehet, hogy a vigilance a 20%-kal korábbi torpedó figyelmeztetéssel hasznosabb. A high alertnek a 10%-os damage control gyorsítása nem tudom , hogy pontosan időben mit jelent, de olyan 10-12 másodpercre saccolom. -
#10429 Basic firing training vagy Basics of Survivability (Situational awareness fölösleges*) / Expert Marksman / High Alert vagy Vigilance / Advanced Firing Training / Jack of All Trades
*Ha több LoS irányul rád, akkor úgysem fogod tudni, mikor lát éppen és történetesen romboló is, ha pedig az észrevétel és a vetési távolság között van ablaka a rombolónak, akkor ha a csávó nem hülye, sosem fogod tudni levadászni csatahajóval, mert kitér a látómeződ elől.
Ez a skill rombolónak elengedhetetlen, csatahajóval megfelelő helyzetértékeléssel többre mész.
Szerk: Ranked-ben kisebb méretű és speciális összeállítású (V-VI, aztán VII-VIII) brigádokat sorsol össze a gép, és szinteket lehet elérni, amikért jutalmakat kapsz. Lényegében ennyi az egész. Ugyanaz a pálya, ugyanazt kell csinálni, csak több az ideges mókus.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.09. 13:20:49 -
asolyom #10428 Ez a ranked battles mit jelent? Miben különbözik a randomtól, attól eltekintve, hogy csillagokat lehet gyűjteni? -
Prof William #10427 Tegnap is így volt. Fusoval vettem észre a rombolót. kb 5 kilométerről hirtelen oldalra fordult (innen tudtam hogy már kiveti a torpedóit), na akkor mindegyik főlöveggel rálőttem. 12-ből 10 robbanólövedék talált és valósággal leradírozta az ellent.
Persze azonnal fordultam(lassítottam) így a hamarosan észlelt torpedók nem találtak el. -
1kezdő #10426 Akkor mondanám: először is, kell egy detektáló skill. Tudod, a felkiáltójel. Ha az kigyullad és nincs a közelben semmi ami látható, akkor romboló veszély a valószínű. Ha kigyullad, akkor azonnal a biztonságos irányba kezdesz fordulni és nem meregeted a szemed, mert ezzel értékes időt veszítesz. A lényeg a fordulás, mert két lehetőség van: vagy már kilőtte rád, vagy még céloz. De mindkét estben időt nyersz. Ha meglátod, honnan jön, azonnal tőle ellenkező irányba fordulsz és lehetőleg a segged mutasd. Ő vagy vágtat utánad, vagy elhúzza a belit. Ha jön utánad, akkor torpedóvetési távolságot akar. Mivel távolodsz, ez elég hosszú időt fog igénybe venni, plusz, oldalt kell fordulnia hozzá. Ez neked elégnek kell lennie ahhoz, hogy kilőd. A rombolónak soha nincs esélye a csatahajóval szemben, ha a csatahajót vezető kellően ért hozzá. Ha béna vagy, akkor kifog lőni. Engem még két romboló sem tud kilőni, ha kellő időben észlelem legalább az egyiket. -
asolyom #10425 Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy ha én megyek csatahajóval, akkor hirtelen feltűnik egy romboló, és nekem nem hogy eltalálni nincs esélyem, hanem még célba venni sem, mielőtt kilövi a torpedóit. Ellenkező esetben, ha én megyek rombolóval, akkor hiába választok ki egy csatahajót, ami harcban áll mással, és megközelítem a torpedózáshoz, akkor is tuti, hogy szarrá lő a fő lövegeivel. Hát hogy van ez? Gyanítom, hogy én nem értek, vagy nem tudok vmit....
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.09. 10:04:05 -
asolyom #10424 Egy kis "közvélemény kutatást" tartanék. Egy tier IV-es prémium csatahajóhoz milyen kapitány skilleket ajánlanátok, és milyen sorrendben? Köszi a segítséget? -
asolyom #10423 Hehe...a Kolbergemet berakta IV-es V-ös hajók közé. Igaz, hogy volt összesen 15k sebzésem kb. 100 találattal, de 4 hajót süllyesztettem. Ez is egy fun hajó!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.08. 20:14:33 -
#10422 Azt nem is mondtam, hogy BB citet is gyogyit, azt mondyam, hogy CA citet gyogyit. -
asolyom #10421 No kérem, a vadi új Nicholas-szal meglett a Fish in the Water küldi utolsó etapja, és jött a zászlócska, valamint az 500 k credit. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy sajnos egy saját romboló is belefordult a torpedóimba, amit az ellenfél utolsó hordozójára lőttem. -
Scharnhorst #10420 Nincs javítós CA-m még de BB-nél nekem a citadellát nem javítja. -
#10419 A CA-knal a legutobbi patch utan mar a citadella dmgt is javitja 33%ban -
Scharnhorst #10418 Csak a light és a moderate damage tölthető vissza a heavy és critical damage nem. Tehát ha kapsz két citadella találatot mondjuk és szeretnéd javítani azt a büdös életbe nem fogja. -
#10417 Nálam akkor fordult elő, amikor javítás után nem kaptam találatot. Amint benyeltem egy találatot, utána megint javított. -
asolyom #10416 Eh...ma két csatát buktam az Imperatorral, pedig a két meccs alatt kiosztottam 110k + sebzést, és 4 hajót süllyesztettem. -
DantesHUN #10415 Igen, mert a HP vissza töltés nem mindig alkalmazható, csak ha...nem tudom milyen sebzést kaptál, másfajtánál meg nem. Legalábbis rémlik nekem egy ilyen szabály. -
Prof William #10414 Többször is előfordult már, hogy hiába nyomtam a Hajójavítást(ami HP-t is tölt vissza) a csatahajónál de nem történt semmi. Nem indult meg a folyamat pedig még megvan az összes. Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy ez miért rossz.
Történet már veletek is ilyen? -
#10413 Én manuálisan torpedóztam, mert szart sem ér, amikor kijelölöd és magától kioldja. Alt lenyomásával te magad oldod ki, de ki kell tapasztalni, hogy mikor milyen távolságról lesz hatásos. -
Malachit #10412 Prémium hajóba nem kell átképezni a kapitányt. Csak hozzárendeled és már mehet is a móka, utána meg vissza mehet a sajátjába simán.
Tegnap meglett a 30 cirkáló a Kongóhoz, erre beadott 150 repülőt. Kicsit kapartam az arcom mivel csak 4-es amcsi anyahajó van kifejlesztve, ezt meg persze 5-östől lehet :/ Mindegy alapon hősiesen vettem egyet, hátha lehet vele haladni, de ez annyira csapatfüggő hajó. Hiába radíroztam le az ellen amcsi anyahajó repülőit az égről meg torpedózgattam serényen (még süllyeszteni is sikerült valami csoda folytán), csapatom mindhárom futott meccsben pár perc után elhullott. :/
Tapasztalt anyahajóstól kérdem, hogy a torpedó dobási szöget lehet a repülőknél szűkíteni kézi vezérlés esetén, mert amit ajánl, az túl szélesnek tűnik nekem, simán a torpedók nagy részét kiforogják, pedig ha lehetne szűkíteni sokkal több talált volna :(
Rombolókból még a fele kilőtt hajónál tartok kb, de a lopkodás miatt eléggé nehézkes. -
asolyom #10411 Elvileg két japán premium hajó (Mikasa és Ishizuchi) között tudom ide oda rakosgatni a kapitányt átképzés nélkül, ugye? Mert így hamarább összegyűlne neki a tier 4-es skillhez szükséges xp. -
asolyom #10410 Igen, a DD-nek last stand, de szerintem BB-nek tier 4-ből inkább az adavanded firing training. -
#10409 A fire prevention nem eri meg, mert hulyen szamol WG.. az max 1% ... Inkabb gyujts meg 2-t es rakd a last stand-re... DD-nek kotelezo. -
seepheeerd #10408 6km-ről egy Colorado kifordul a lövések elől?????? Hát mi van itt?! :D -
seepheeerd #10407 Az a -7% egyáltalán nem -7%... nem éri meg. -
asolyom #10406 Egy kérdésem lenne a régi motorosokhoz. A Mikasan most 6 skill pont van kiosztva a nyolcból: basics of survivability (1), expert marksman (2), superintendent (3). Van kettő kiosztatlan, amit esetleg rátennék a fire prevetionre, mert a cirkálók előszeretettel gyújtanak fel. A -7% jól jöhet. Elvileg még gyűjthetnék kettőt a meglevőhöz, és akkor a tier 4-ből lehetne a másodlagos fegyverzet hatótávját 20%-kal növelő skill. Viszont az még sok idő, és a hatótáv így 3 km-ről 3.6 km lenne. Az AA tier II-ben nem releváns. Vélemény? -
asolyom #10405 Egy 16 HP-s Tenryu menekült, de 1,5 perccel a vége előtt sikerült kilőni. Egyébként ők nyertek volna, ha lejár az idő.
-
#10404 Szerintem jobb lett volna ha inkább 50 bármilyen hajó süllyesztés, ez így nagyon macera .. -
#10403 -
#10402 "Terjengős hősköltemény"! Jót derültem a "finom " célzáson! -
#10401 Na, ez az! Hozni kell a színvonalat! -
#10400 Jól tönkrebaszták ezt a játékot is ezzel a rombolóvadászatos eventtel. Más nem megy, csak a fraglopás, meg az eszetlen rombolóüldözés. Csatahajók lövik 19 km-ről az Isokazét, rombolók engednek 12 torpedós szalvókat rombolókra, holott 4 km-re tőlük ott van egy csatahajó... A kurva életbe!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.01.07. 14:27:10