World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Az ellenséges BB lőtt rád citadellát, a cirkálókkal BB ellen nem az oldalunkat mutatva harcolunk vagy felé haladsz vagy távolodsz, felé tartasz majd mielőtt túl közel kerülnél, mert akkor is elfogysz, az újratöltés szünetében tudsz egy gyors fordulót csinálni és távolodni, általában csak akkor mehet a teljes oldal mutatása ha nagyobb a lő távod vagy takarás mögül lösz, vagy mással van elfoglalva, de ekkor résen kell lenni figyelni a tornyokat merre néznek.

Phoenix-el másik cirkálókra te is lőhetsz citadellát ha AP-ra váltasz előtte és kb 6-8 km-re van az ellen, akkor a lövegtornyok alatt vagy a kémények alatt a vízvonalat célozva 2-3 sortűzből kilehet iktatni őket, de csak akkor ha az oldalukat mutatják.

"Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét)."
ha 10.000 a sebzése a lövedékének akkor 2x találat esetén 20.000hp mínusz
http://www.wows.hu/index.php/faq/item/123-a-sebzesi-rendszer-pontos-mukodese

Lehetséges. A Wot-ban is van olyan hogy felrobban a tank. Berobbant a lőszer. Ritka de megesik.

Illetve még ez se kell hozzá, egy citadella lövés kapásból leakaszt vagy 10 ezret.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.09.19. 18:46:50
Hát ez az!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jacktor mod packja csinálta 😊
Én sem szoktam warcraftozni <#falbav>
Ki az aki képes volt eddig egyetlen lövéssel elintézni 1 hajót? Ez lehetetlen.
Felrobbant a hajód, ennyi. Néha előfordul, telibe talált egy lövedék, és felrobbant minden.
Valaki megmondaná nekem hogy a fenébe ment le a majdnem fullon lévő hajómnak a HP-je gyakorlatilag 0-ra 1mp. alatt? Nem értem semmi nem talált el legalább is én nem tudom hogy ez mi volt.

Ez az Omaha a 12,5 km-es lőtávjával a t5 legszarabb hajója... A Phoenix után olyan, mint ha t2 hajót vinnék...<#schmoll2>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Az lehet, de én nem szoktam Warcraftozni! <#banplz> Annyira van értelme, mint a WoT-ban!

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nincs is benne magyar nyelv.

Az összeesküvés elméletek itt meg rosszabbak lesznek, mert a játékmenet kicsit összetettebb mint a WoT-ban, és a többség azt se érti
Lejött a patch és.... magyar lett a játék. Hogyan lehet angolra állítani a nyelvet??????
WoW forum is kiemelte ezt: semmi értelme a statisztikának.
Van aki hokizzon helyetted? LOL <#banplz>

A statot meg akkor látod, ha másokkal hasonlítod össze, ne hülye szín mod-okat kell szarakodni, látsz egy jó játékost, rá keresel a nevére, megnézed mennyit sebez, ilyesmi.
Nem hokizon, van aki elitézze nekem. Tudod ez hamar átragad a sok tízenévestől aki elkezdte WoT-ban. De itt legalább mindenki buzi artista! De hogy komolyra vegyem, engem csak érdekelt volna miként lehet ilyen eltérő átlag XP, de nagy valószínűséggel beleszámolja a zászlót és a prémium fiókot is, ami gáz. Amúgy a statból legalább látom azt, hogy a hajókkal megütöm e azt a szintet amit hozni kellene vele.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.18. 20:21:58

Új saját rekord a New York-al, 105 ezer sebzés, 7 citadella, de vereség. Meg a végén el is rontottam. Két hordozó ellen, és épp két szűk helyen voltam, hát nem volt sok esély ki kerülni a torpedókat. De mindegy, így is úgy is bukta. Mondjuk mivel hetente megyek csak pár kört, így végülis, ez azért nem olyan rossz.
A stat egy természetes következménye a játékodnak. Én például elvárom hogy szép lassan fejlődjek majd egy adott szintet tudjak hozni. Amíg nem árt vele másnak ne szóljuk már le.

Pluskast
Max annak jó aki képes ezt a játékot halálosan komolyan venni. Mintha bármi is múlna azon, hogy milyen valakinek a statisztikája....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pxxl
sosem értettem, már wot-ban sem, hogy miért kell erre a lila izéra hokizni...itt meg aztán pláne

All hail the double x!

itt is megjelentek a stathuszárok?
Caliph
release trailer

a vége tipikus,két hajó egymással szemben,egy helyben állva puffog egymásra😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A marha sok megvan. Azokkal amik lilák körönként a minimum 2 kill és 2,5-3x saját hp sebzés megvan.

Hagyd már ezt a ostoba mod-ot. Ki tudja mit mér, meg mit nem. XP-t az kap, aki jó sokat sebez, ilyen egyszerű. Ha annyira unikum lennél, te kapnád a legtöbbet, és marha sokat sebeznél, ez ilyen egyszerű.
Nincs t6 hajóm még, de ha lesz akkor sem próbálom ki szerintem. Sokan mesélték, hogy ott még nagyobb ökrök vannak, mint randomban. Phoenixnél zöld és sárga WN mellett láttam másoknál 1500 körüli XP-t...
http://imgur.com/RorKLh3

Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.18. 10:17:35

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Me0w
Jóreggelt 😊 Tegnapi szerencsés kezdés! 😊

Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.09.18. 09:16:42

Together we'll fly someday...

Prémium fiókot nem számolja bele? Ill. tudni kéne a WN formulát, miből és hogyan számolja.

Na persze, az unikum. Ranked battle-be mennyire sorol be a játék?
Miért van az, hogy ha egy hajóval unikum győzelmi arányom és WN-em van mégis fele annyi az átlag XP vele, mint annak aki zöldike vele vagy paradicsom? A rossz játékra több XP jár? o.O
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.17. 23:14:24

Köszi! Míg élek rá nem jöttem volna...<#worship>
Master91
2x balklikk gyorsan
Bocs, tudom hülye kérdés, de hogyan lehet egyszerre tüzelni az összes ágyúval??
Ha az egérgombot nyomva tartom, sorban egymás után lövi el. Ha nyomkodom, akkor is csak annak megfelelően.
Szakasztársat keresek, T5-7.
CloakingDonkey youtube feliratkozói közt mostanában elég sok mindent osztogat.
Ezen a héten Bounty Hount 2 megy 500 aranyat lehet nyerni. Minden nap EU-n 17:00 CEST- 19:00 CEST, NA-n 17:00 EDT-19:00 EDT tier 5ös hajóval játszik.
A feladat random csatában észrevenni és mindent megtenni azért, hogy az ő csapata nyerjen, ő pedig túlélje. Visszajátszást a játékosneveddel, szerverrel, youtube feliratkozói neveddel emailben lehet neki elküldeni ([email protected]).
Aki legtöbbet tesz a feladat érdekében +1000 aranyat kap.
Bounty Hunt 2
Utoljára szerkesztette: sodor_5, 2015.09.17. 13:57:07
1. omaha 52 atutes 6 citadella 2 hajo sulyedt . persze lesz ez meg roszabb es tan jobb is. egesz mas a celkeresztel. koszi<#taps>
koszi letoltottem. mint a tanknal . tok jooooooo koszi. tenyleg jobb a celkereszt. gyakorlok hogy szokjam meg 1x koszi<#wave>
A linken láthatsz screenshotokat, illetve a cikkbe bele van írva, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag. Már csak a célkereszt és a minimap miatt is érdemes használni.

https://wotinfo.hu

koszi a segitseget. igyekszem. a jaktor modot erdemes felrakni? valaszt koszi<#guluszem1>
Szerintem bb-el a legnehezebb játszani, pláne az amcsi oldallal. Nagyon lomhák, 34 sec újratöltés és a randomnak leginkább kitéve a találati arány. Hiába méred be jól az enemy sebességét és irányát, amikor a két oldalán lecsobban az összes lövedék fölszisszen az ember. Lőttem már dupla citadellát a New York-al 18km-ről másik bb-nek aztán két teljes salvo is mellément a 7km-re partravetett cruisernek. RNG

Tanács? Prém fiók és fölrakni a zászlót ami +50% xp-t ad. Miután nagyon lomha kell neki a lőtáv még ha pontatlan is ezért a +16% lőtáv fölszerelés megvételét javaslom. Hogy mennyire kell elélőni valakinek arra ráérez az ember minél többet játszik. Javaslom az overtarget marker mod használatát, ez mindig mutatja kinek mennyi hp-ja van, milyen messze és mennyi idő míg a lövedék odaér.
Ha kigyulladsz és csak egy helyen nem kell feltétlen eloltani mert teljesen meg lehet gyógyítani. Heavy ill. citadell sérülést pl. nem nagyon, ez light. Szokásos tanács próbáld csak az oldalát mutató hajót lőni ap-val, ne mutatsd a sajátodat ami mondjuk roppant nehéz a new york-al. Térképen nagyon figyelni ha valahol dd bukkan föl már elkanyarodni.

Nekem így 30 csata volt átlépni, 40,6k átlagsebzéssel. Ja a T4 Myogi-val 41,2k a sebzésem, szomorú valahol.
Kedvenc pillanatom a New York-ban: torpedókat "kicselezve" elkanyarodok 2 repülő squadtól de pont 1 darab elérte a hajó leghátsó részét a lapátnál. Bumm, magazine detonation. Igen, ott tartjuk a lőszert, a víz alatt kell hűteni a lapátra fölszerelve, ezért olyan lomha a kanyarodás 😊

hello koszi a tenyt. akkor tenyleg hulye vagyok hogy eszre se vettem. kerdesem mar csak az . jo-e hasznalhato-e erdemes felrakni? valaszt koszi<#csodalk>
Hát pedig már WoWs-ba is készült Jacktor mod pack 😉

https://wotinfo.hu

És semmi jutalom a bétában való részvételért? Na szép.
Én se vagyok annyira pro játékos, mostanában elég szar szériám is volt sajnos. 5-6 ezer xp-t én csak zárt bétába tudtam csinálni ahol több xp-t adott.
Hát elindult a ranked battle season... kb ennyi amit észrevettem
hello minden amit a kapitany altal szerezheto aranyosan hasznalom. a modulokat is felraktam. itt olyan segitsegrol nem tudok mint a tanknal a jaktor mod pl. kinlodok es karomkodok. biztosan ugyetlen vagyok vagy hulye. en meg soha nem csinaltam 5-6 ezer xp-t. sajnos. mivel eleg oreg vagyok tudom lesz ez meg rosszabb. de azert koszi<#falbav>
Aha, de változott is valami lényeges?
Én ugyan nem csatahajózom, de azt már tudom innen a fórumról, meg havertól is hogy a New York nem valami pontos. Van egy olyan upgrade, ami növeli pontosságot 20%-al, esetleg rakd rá, úgy hátha pontosabb lesz. Cirkálók esetén van egy perk a Hydroaustic search, amit ha bekapcsolsz messzebbről meg látod a torpedókat és a rombolókat (talán +1 km). A magyarítás meg mivel gondolom módnak számít ezért verzióváltáskor ugrik, bár én nem használom szóval nem tudom pontosan. 😊
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.17. 10:59:06
hello. aki a newyorkot kitalalta az anyja nem csak barcas volt de fideszes is. kb 1 km a myogi felig kilog a szelen mindenhova lottem ossz 4 talalat. olni tudnek. asztan jottek a tavolrol lathatatlan torpedrok oszt annyi. mi a kurva anyamat csinaljak ezzel az atkozott szarral. tavolra nem is lovok mert csak lapatolom a penzt a kukaba. ha melle allnek sem talalna el ez a tragya. persze a az ellenfel ha nem lo akkor is talal. kongo hasonlo . elmegy a kedvem az egesztol. mas hajokkal meg talalok.nem ertem. bocs a panaszert de kurvara idegesit. meg meg torpedrozni kene jobban. tan kene 1 gyakorlo palya. a coop modban pl ugyan ezek a hajok tobb szoroset teljesitik. de az szart sem er. bocs a kitoresert pont ugye hivatalos lett a jatek. pedig szeretem a tengeri dolgokat. pl silent hunter. mindig nagyon erdekelt az atlanti csata es a csendes oceani is. jobban mit a moszkvai csata. a magyaritas minden pach utan ugrik? jo vadaszatot. valaszokat otleteket koszonom.<#help>
Ma van a release date, gondolom azért volt.
Megint volt ma patch. Változott valami? Nem most lett éles a játék? Ahogy belépetem nem láttam semmi különbséget.