World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom de úgy tűnik hogy itt e legerősebb a rng a wargaming összes játéka közül.
Úgy értem hogy nehezebbnek tűnik a carry mint pl a wotban és kiváltképp a wowp hez képest, vagy tévednék?
Jönnek az orosz DD-k és német CA-k. A videón egy kis rövid bemutató róluk. A linken pedig Ectar hivatalos fórumos bejegyzése mely szerint október 19-én jönnek.

//www.youtube.com/embed/dRxTA7VmvWI

WoWs fórum Ectar bejegyzése

A német T10 Hindenburg néven fog szerepelni egy videóból ki van vágva egy kis kép róla.

Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.09.22. 15:11:16

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

WT?Már többször emlitettétek.
tutyimutyi2 a torpedonak is van hatótávolsága,én is egyszer megúsztam totál telibe trafált volna 3 de pont az utolsó méteren alámerült vagy nem tudom de nem talált el.Ki lehet kerülgetni őket csak figyelni kell,meg úgye ott a zoom sokkal messzebbről is ki lehet szúrni.Hányszor de hányszor úsztam meg szó szerint centikena 4 torpedót,ha lehet szembe kell fordulni vagy úgy hogy neked háttal legyen,akkor elslisszan a hajó mellett,bár van hogy az egyik még pont elkapja a hajó seggét vagy orrát.Jó játék ez csak tényleg sok a balfasz sokkal gyengébb hajóval is alázni lehet ha a másik nem tud célozni,10km-ről hiába szór nem egyszer nézem mikor más játszik már mert kilőttek hogy lófaszt nem talál el de úgy hogy mint az 5 duplacsövű ágyút elsütötte már aztán a jóval gyengébb hajót max megkarcolta vele,az meg a sokkal nagyobb tűzgyorsaság miatt folyamatosan eltalálja a nagyobb lomhább hajót.Sokan azt hiszin cod hogy odalövök ahol a hajó van holott a nagy lópikulát pláne destroyernék jóval elé kell lőni hogy pont belefusson,sokszor a szálkereszten már nem is látszik a hajó annyira elé kell lőni mégis sorra süllyesztem el az ilyen gyengébb hajókat,pár gyújtólövedék elég jól sebzi.Csak sokszor mikor már 1-2 lövedék kéne besoroz egy sziget..stb mögé,ha mázlid van és alacsony a hegy még eltalálhatod.

áh a camp bőven elegendő volt legalábbis mikor még játszottam mert televolt (lehet hogy még most is) olyan tankokkal hogy rálőttek egyet és már meg is halt akkor is ha a lövedék mondjuk csak a célzót ölte meg.
vagy csak sokan rádöbbentek hogy WTgf-ben már valódi teljesítményt is le kellene tenni az asztalra, mert a sarkon csikicsukizás és campelés ott már kevés egy random csatában.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

de imádom hogy a wotban mikor megvan a győzelem még kb 4-5 masodpercig tart a menet itten meg instant megáll a játék győzelemnél, kb 2 másodpec kellet volna hogy 4 torpedó elérje a 4es hordozót erre eltalálnak meghalok a nyomorult meg pont túléli. <#falbav>
birom ezt a játékot sokszor,annyi amatőr van benne.Megveszi a legngyobb csatahajót tier 3-sat duplatornyos..stb de célozni azt nem tud vele még közelre se nemhogy távolra.Baromi sok értelme van.Aztán csoda ha felmossák velünk a padlót néha.Sokszor a kis 3-as cruiseremmel többre megyek mint az aki a nagy lomha de erős battleshippel megy.A kis dertroyer aki ért hozzá röhögve kilövi 4 torpedóval aztán egész meccs alatt a pálya szélén kóboról ahelyett hogy csinálna is valamit,meg mikor már menne ki a pályáról a sok hülye..pfff

végre van tényleges páncélzat? cruiserrel lőttem ellenséges csatahajót minkét fajta lőszerrel de egyiktől se sérült
Jeffjohnson
Jah, emlékszem anno mennyire vártuk a tankos részt is, aztán miután kijött nagy csalódás volt és sokan visszamentek WoT-ba. Kicsit túl nagy volt az elvárás.

ximix
Majd ott lesz a WT ha elkészül egyszer, abban lehet még szenet is fog kelleni lapátolni :)
Nem <#idiota>
ejjnye,hát még mindig nem tanultál meg játszani ? :D :D
Nem volt annyi, csak a szokásos 1310. A 2 citadella nyomta meg, gondolom.
Nem mondhatnám hogy hiányoztál.
12 találat rank 4-en 65k
26 találat rank 8-on 58k

nincs is több kérdésem
Click and forget (just for fun :)))

Mindenféle szorzó és zászló nélkül (istentelenül marha volt az ellenfél...):

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.21. 19:59:37
Ez a fejlődés annyira nem tetszik,rámkényszerit olyan hajót amit nem tudok vagy akarok használni.A tier 3-as st Luis nagyon bejött sok ágyú meg viszonylag gyors is,viszont a tier 4-es phoneix nem az igazi,hiába gyors valahogy nem tudok vele érvényesülni.A nagyobb hajókkal pláne,tetű lassú és lassan táraz,meg lassan fordul a löveg is.Vigyont tier 4-hez kötelező megvenni egyet és utána tudsz majd áttérni destroyerre vagy másra.Amúgy nem rossz a játék eléggé leköt,de hiányzik az a II.vh érzés ez a team deatmatch meg capture de flag játékmod...
Valami másra számitottam rendes II vh-s küldetések.

2200-as lövés átlag "odabasz" :S ha lenne energiám csak cirkálót húznék............
A hétvégi 3x:

Azé szép hogy t4 sebez a legtöbbet, jó csapat lehetett :)
Tono34
Ha lett volna egy kis segítségem még ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

North Carolina vs Tirpitz: nekem jön, sérteni ugye szinte képtelenség normálisan, aztán oldalba torpedóz, csengettek :D
(már ha van esze :)))))
Köszi!
igen, dublon vagy mi a tököm (hajós gold) fejében átválthatod freebe mint a wot-ban.
horika
Hát ezzel ellennék egy darabig, de sajna nincs rá ennyi pénzem :)
Ha van az elite Langley-n 120k xp akkor azt átválthatom free xp-re?
Me0w
<#eljen>

Together we'll fly someday...

Ha rákattintasz az Omaha C hajótestére anélkül hogy kifejlesztenéd és oldalt lenyitod a fegyverzet sávot ahol kiírja lőtávot, akkor hirtelen 12,7-ről 14,7 re fog nőni és látod mit változtat még a hajón. Ez már zárt bétába is így volt ha jól emlékszem.... :)
horika
Olyan nincs, hogy a citadella találat egyszer ennyit sebez egyszer meg annyit. Ha citadellát lősz akkor a lövedék névleges sebzését okozod. Ha ez 4500 akkor annyit ha meg 10000 akkor annyit. Játék közben is meg tudod nézni a sebzését a lövedékeknek, ha a ctrl-t nyomva tartva a lőszer fölé viszed az egeret.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.20. 22:28:19
Lőszerrekesz
Amit linkeltél elolvastam, de a forrására sehol nem bukkantam rá. Ha ez hivatalos WG (fordítása) akkor azt miért dugdossák, és miért nem a főoldalon van? És azt hogyan magyarázod, hogy az egyik csatahajó meglövi a másikat 4 lövedékkel (t5 mind a kettő) és együtt 40 ezer a sebzése? Az általad leírt "szabályrendszerbe" ez nem illik bele, hiszen 8 ezer körülinek kellett volna lennie.

Nem gyártok összeesküvéseket csak túl sok a furcsaság pl. az, hogy találatonként kis tierbe nagyobb az egy lövedékre eső átlagsebzés. :)
Volt olyan citadela lövésem ami levitte az ellenfél életének 80%-át, máskor meg az alap sebzést sem adja be.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 21:27:10

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Igen. Ha eddig nem volt tucatnyiszor, akkor egyszer sem.
Sebzés

Nem az a oka, hogy prémiumosok.

Ha átüti a citadellát akkor 100% a sebzés
Ha nem citadellát ér, de sebez akkor a megadott érték 0,333-szorosa
Ha átmegy az AP , és nem robban, akkor 0,1-szeres.

Ha neked, 3000 helyett 300-at sebzett, akkor az utóbbi érvényesült, a kilőtt AP lövedék bár talált, de robbanás nélkül átment a célponton.

És azért megy át robbanás nélkül, mert ott túl vékony
volt a célpont, ahhoz hogy robbanjon a másik hajó páncélzatába kell csapódnia, hogy elég ellenállásba ütközzön. Különben, nem robban.

Nem hülye összesesküvéseket kéne kitalálni, csak ismerni a játék működését. És nagyon unalmas már ez a dolog, meg ez a butaság. A fenéért nem lehet olvasni meg gondolkodni?
drop
xp is gáz sajnos előbb tier 3 -nál 4 hajót öltem meg 3 citadel és kemény 460xp kaptam meg 65 k ezüstöt
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.09.20. 20:34:19

Valaki már végzett olyan számítást, hogy mennyi az átlagos sebzés 1 lőszerre ami talált? Tier6-ba nálam HE átlag 200-250 (2200-ból), AP 300 körül (3200-ból). Én ezek alapján nagyon úgy érzem, hogy a WG féle papírforma nem érvényesül. Vagy lehet azt a prémiumosoknak tartják fönt?

Szerinted ha a játékban az nincs leírva sehol, hogy a C hajótest ad +2 km lőtávot akkor azt honnan tudja az ember? Mert nincs leírva! Annyit ír, hogy kapsz 9 AA-t, elvesz 2 torpot és 2 elsődleges fegyvert.
A WoT tipikus problémák itt is előjönnek, hogy játszol de nem derül ki a játékból a szabálykörnyezet.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 20:18:44

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Én is úgy nyomtam végig, mert még patch előtt meg lett a Cleveland, de megtartottam az Omahát, mert ilyen lőtávval elég jó :) -2 löveg meg szerintem olyan sokat nem számít, mert oldalra 8 löveg helyett 7 löveg, előrefelé még mindig 6 löveg tud tüzelni. A kevesebb torpedó viszont már tényleg fájdalmasabb, de mivel nem olyan nagy a hatótávjuk, így nekem az se olyan fontos :)
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.20. 12:12:27
nem
hello mindenkinek. a tankbol nem lehet aranyat inportalni? valaszokat koszi<#finom>
Omaha-t C hajótest nélkül nyomtam végig és egészen jó volt. Nem tetszett a -2 ágyú meg torp.

Nem tudom te melyik hajóról beszélsz de az Omaha egy nagyon jó hajó.... és ha felrakod rá a C hajó testet akkor 14.9 re nő lőtávolsága és akkor már nem olyan szar igaz?
ximix
A játékban még plecsni is van rá, 1-re tuti emlékszem a Bees to Honey térképen csatahajóval egy cirkálót a legelején egy sortűztől elpukkant.
Detonation - Receive damage to the magazine resulting in detonation. Can be obtained once per battle.
Devastating Strike - Destroy an enemy ship with a single artillery salvo, torpedo salvo, or aircraft by causing damage over 50% of the destroyed ship's normal HP. Can be obtained several times per battle.
ximix
Az ellenséges BB lőtt rád citadellát, a cirkálókkal BB ellen nem az oldalunkat mutatva harcolunk vagy felé haladsz vagy távolodsz, felé tartasz majd mielőtt túl közel kerülnél, mert akkor is elfogysz, az újratöltés szünetében tudsz egy gyors fordulót csinálni és távolodni, általában csak akkor mehet a teljes oldal mutatása ha nagyobb a lő távod vagy takarás mögül lösz, vagy mással van elfoglalva, de ekkor résen kell lenni figyelni a tornyokat merre néznek.

Phoenix-el másik cirkálókra te is lőhetsz citadellát ha AP-ra váltasz előtte és kb 6-8 km-re van az ellen, akkor a lövegtornyok alatt vagy a kémények alatt a vízvonalat célozva 2-3 sortűzből kilehet iktatni őket, de csak akkor ha az oldalukat mutatják.

"Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét)."
ha 10.000 a sebzése a lövedékének akkor 2x találat esetén 20.000hp mínusz
http://www.wows.hu/index.php/faq/item/123-a-sebzesi-rendszer-pontos-mukodese

Lehetséges. A Wot-ban is van olyan hogy felrobban a tank. Berobbant a lőszer. Ritka de megesik.

Illetve még ez se kell hozzá, egy citadella lövés kapásból leakaszt vagy 10 ezret.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.09.19. 18:46:50
Hát ez az!

Jacktor mod packja csinálta :)
Én sem szoktam warcraftozni <#falbav>
Ki az aki képes volt eddig egyetlen lövéssel elintézni 1 hajót? Ez lehetetlen.
Felrobbant a hajód, ennyi. Néha előfordul, telibe talált egy lövedék, és felrobbant minden.
Valaki megmondaná nekem hogy a fenébe ment le a majdnem fullon lévő hajómnak a HP-je gyakorlatilag 0-ra 1mp. alatt? Nem értem semmi nem talált el legalább is én nem tudom hogy ez mi volt.

//www.youtube.com/embed/orbwNbTZF-0
Ez az Omaha a 12,5 km-es lőtávjával a t5 legszarabb hajója... A Phoenix után olyan, mint ha t2 hajót vinnék...<#schmoll2>

Az lehet, de én nem szoktam Warcraftozni! <#banplz> Annyira van értelme, mint a WoT-ban!