World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy értem hogy nehezebbnek tűnik a carry mint pl a wotban és kiváltképp a wowp hez képest, vagy tévednék?
WoWs fórum Ectar bejegyzése
A német T10 Hindenburg néven fog szerepelni egy videóból ki van vágva egy kis kép róla.

Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.09.22. 15:11:16
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
tutyimutyi2 a torpedonak is van hatótávolsága,én is egyszer megúsztam totál telibe trafált volna 3 de pont az utolsó méteren alámerült vagy nem tudom de nem talált el.Ki lehet kerülgetni őket csak figyelni kell,meg úgye ott a zoom sokkal messzebbről is ki lehet szúrni.Hányszor de hányszor úsztam meg szó szerint centikena 4 torpedót,ha lehet szembe kell fordulni vagy úgy hogy neked háttal legyen,akkor elslisszan a hajó mellett,bár van hogy az egyik még pont elkapja a hajó seggét vagy orrát.Jó játék ez csak tényleg sok a balfasz sokkal gyengébb hajóval is alázni lehet ha a másik nem tud célozni,10km-ről hiába szór nem egyszer nézem mikor más játszik már mert kilőttek hogy lófaszt nem talál el de úgy hogy mint az 5 duplacsövű ágyút elsütötte már aztán a jóval gyengébb hajót max megkarcolta vele,az meg a sokkal nagyobb tűzgyorsaság miatt folyamatosan eltalálja a nagyobb lomhább hajót.Sokan azt hiszin cod hogy odalövök ahol a hajó van holott a nagy lópikulát pláne destroyernék jóval elé kell lőni hogy pont belefusson,sokszor a szálkereszten már nem is látszik a hajó annyira elé kell lőni mégis sorra süllyesztem el az ilyen gyengébb hajókat,pár gyújtólövedék elég jól sebzi.Csak sokszor mikor már 1-2 lövedék kéne besoroz egy sziget..stb mögé,ha mázlid van és alacsony a hegy még eltalálhatod.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
26 találat rank 8-on 58k
nincs is több kérdésem
Mindenféle szorzó és zászló nélkül (istentelenül marha volt az ellenfél...):
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.21. 19:59:37
Valami másra számitottam rendes II vh-s küldetések.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(már ha van esze :)))))
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.20. 22:28:19
Nem gyártok összeesküvéseket csak túl sok a furcsaság pl. az, hogy találatonként kis tierbe nagyobb az egy lövedékre eső átlagsebzés. :)
Volt olyan citadela lövésem ami levitte az ellenfél életének 80%-át, máskor meg az alap sebzést sem adja be.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 21:27:10
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Sebzés
Nem az a oka, hogy prémiumosok.
Ha átüti a citadellát akkor 100% a sebzés
Ha nem citadellát ér, de sebez akkor a megadott érték 0,333-szorosa
Ha átmegy az AP , és nem robban, akkor 0,1-szeres.
Ha neked, 3000 helyett 300-at sebzett, akkor az utóbbi érvényesült, a kilőtt AP lövedék bár talált, de robbanás nélkül átment a célponton.
És azért megy át robbanás nélkül, mert ott túl vékony
volt a célpont, ahhoz hogy robbanjon a másik hajó páncélzatába kell csapódnia, hogy elég ellenállásba ütközzön. Különben, nem robban.
Nem hülye összesesküvéseket kéne kitalálni, csak ismerni a játék működését. És nagyon unalmas már ez a dolog, meg ez a butaság. A fenéért nem lehet olvasni meg gondolkodni?
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.09.20. 20:34:19
Szerinted ha a játékban az nincs leírva sehol, hogy a C hajótest ad +2 km lőtávot akkor azt honnan tudja az ember? Mert nincs leírva! Annyit ír, hogy kapsz 9 AA-t, elvesz 2 torpot és 2 elsődleges fegyvert.
A WoT tipikus problémák itt is előjönnek, hogy játszol de nem derül ki a játékból a szabálykörnyezet.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 20:18:44
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.20. 12:12:27
Detonation - Receive damage to the magazine resulting in detonation. Can be obtained once per battle.
Devastating Strike - Destroy an enemy ship with a single artillery salvo, torpedo salvo, or aircraft by causing damage over 50% of the destroyed ship's normal HP. Can be obtained several times per battle.
Phoenix-el másik cirkálókra te is lőhetsz citadellát ha AP-ra váltasz előtte és kb 6-8 km-re van az ellen, akkor a lövegtornyok alatt vagy a kémények alatt a vízvonalat célozva 2-3 sortűzből kilehet iktatni őket, de csak akkor ha az oldalukat mutatják.
"Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét)."
ha 10.000 a sebzése a lövedékének akkor 2x találat esetén 20.000hp mínusz
http://www.wows.hu/index.php/faq/item/123-a-sebzesi-rendszer-pontos-mukodese

Illetve még ez se kell hozzá, egy citadella lövés kapásból leakaszt vagy 10 ezret.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.09.19. 18:46:50