22420
A Wargaming új MMO játéka
-
kHares #10519 Február végéig van idő, pár napja fölraktam a colorado-ra a végső hajótestet majd lelőttem egy csatában vagy 15 repcsit, elég jó az aa-ja -
Malachit #10518 Ha a kettőt párhuzamosan csinálod, mire a 300 gyújtás megvan hajóval, kb. a repülő is meglesz. Most tartok valami 60 gyújtás és 80 repülőnél úgy, hogy a repülőkre rá se mentem, csak amit leszed a légvédelem véletlen, annyival lett ennyi. -
kHares #10517 Nem értem milyen előnyt lehet pénzért vásárolni? A prémium járművek elvileg úgy vannak belőve hogy semmivel nem jobbak (wot-ban ez volt) itt lehet pár kivétel de még mindig úgy érzem a kapitány helyzetfelismerésén múlik a teljesítmény nagy része. Prémium consumables-t meg camouflage-t kreditért veszel, mi van még? Ja prém acc. Talán az egyetlen amiért megéri pénzt adni, itt is csak az időért fizetsz nem előnyért. Aki dolgozik annak kevés ideje van de van pénz míg aki nem dolgozik annak időből van sok, teljesen normális.
"Akkor találod el a célt, ha azt a program számodra lehetővé teszi és csak annyira, amennyi engedélyezve van az adott meccsben"
Komolyan? Dobj föl egy érmét mondjuk 10x aztán nézd meg a sorrendet. Ismételd párszor. Ha 10x egymás után fejet kapsz majd a következőben meg felváltva akkor senki nem hackelte meg a kezedet. Ezt nevezzük randomnak.
-
#10516 Hasonlóan vélekedem én is, de máshogyan nem lesz ebből 150 repülő..
Küldihez meg T5 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.13. 14:42:00 -
asolyom #10515 Egyszer kétszer fun, de egy idő után tényleg uncsi, és ráadásul xp-ben sem fizet szinte semmit. Én most megvettem a Hosho-t, mert a japcsi hordozók mégis csak hajók kilövésére vannak specializálva. Eddig még csak 3 co-op csatát nyomtam gyakorlás gyanánt. Megvan egyébként a Bogue is, de az Indy-t eladtam, mert Tier VI-ban iszonyat frusztráló volt vele. A Ryujo szerintem százszor jobb.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.13. 14:32:21 -
Malachit #10514 Én amcsi 4-es hordozónál tartok. Néha pár kör felüdülést jelent vele, kb. 2 havonta. :) -
kHares #10513 Ha carrier-el mennél csatában automatikusan kapsz szembe ua. tierből. Én az amcsi ágat kezdtem, hogy t5-ben szintén csak mission miatt lövöldözzek gépeket de végtelenül unalmas és buta játékmódnak érzem. -
Prof William #10512 Ha már összeesküvés elmélet...
Az igazság az hogy ami mi látunk azok valójában igazi csaták. Létezik ugyanis egy párhuzamos világ (amit főképpen óceánok borítanak, de az se kizárt, hogy a belső föld) ahol a technikai fejeltség éppen a 2 Vh környékén van.
Az Oroszok (Wargaming net) fedezték fel az ebbe a világa nyíló kaput. De nem akartak emberéletet áldozni ennek a világnak a meghódítására ezért távvezérelt tankokat, harci repülőket és hadihajókat küldtek át, amit a Wargaming rendszerén keresztül irányítanak a mit sem sejtő játékosok.
Mi azt hisszük hogy más játékosok ellen harcolunk, pedig azok valójában a másik világ nagyhatalmainak egységei. :) -
#10511 Küldi miatt gondolkodom a cv ág elkezdésén. Sajna az elmúlt napokban kb minden 4-5. csatára jut cv és nem nagyon találkozom repülőkkel, így pedig nem lesz meg.
Melyik ágat javasolnátok? Mire érdemes odafigyelni? -
1kezdő #10510 Kedvelem írásaid, mert intelligensen közelíted meg a témát. A felvetésed, hogy összeesküvés-elméletről írok, nem teljesen fedi a valóságot. Egy program, ami abból a célból készült, hogy pénzt termeljen, még nem összeesküvés és én ezt meg sem említettem. Ez egy gazdasági vállalkozás, ami arra a pszichológiára épít, hogy én mint játékos, vágyom a győzelemre és az egyre jobb hajókra és ha ez nem akar teljesülni, vagy csak sokára -amire lehet nincs időm-, akkor segítek magamon némi anyagi ráfordítással. Persze nem kötelező, hisz itt a szabad akarat. De gondoljunk csak a Magyarországon is még aktuális "hitelválságra". Ott sem volt kötelező kölcsönt felvenni és mégis rengetegen felvettek, kerültek csapdába. A csábításnak csak kevesen tudnak ellenállni. Ez pszichológia és nem összeesküvés-elmélet.
Ebben és más bevételt hozó programok úgy vannak megírva, hogy a lehetőséget végig fenntartva, de az történjen, amit a programba pénzt fektető érdekei érvényesüljenek. Akkor találod el a célt, ha azt a program számodra lehetővé teszi és csak annyira, amennyi engedélyezve van az adott meccsben. Minden más estben azt látod, hogy a lövedékek mindenfelé mennek, csak a 8 km.-re lévő hajót nem találják el. Ugyan már!:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.13. 12:00:17 -
#10509 Te jó ég...
Ha a játékos haladását csökkenteni akarod, akkor egy hajóhoz több XP és kredit kell - ennyi.
Valószínűleg algoritmus figyeli, hogy éppen megnyertél két meccset, akkor direkt összeválogat egy retardált csapatot, a másik oldalra pedig csupa kiváló játékost, akiknek még ráadásul jó napja is van, sőt, még az RNG-t is szélesebb tartományra húzza; még véletlenül sem arról van szó, hogy megfelelő számú merítéssel dolgozva az értkek az átlag körül fognak szórni egyszerűen. ;) Erre szükség van, különben az emberek nem vennék tömegével a Tirpitz-et és nem játszanának a játékkal ikszmillióan.
Mi összeesküvés-elméleteket tudnak itt páran aláadni egy sz*r játéknak, félelmetes. A meccsméking' a tier-t veszi figyelembe, meg tudtommal valamelyik patch óta azt, hogy ne kerülhess folyamatosan a meccsekben a tier pool legaljára.
Egy-egy meccs végkimenetele annyi tényezős, hogy a WG hogyan tudná ezt kézbentartani?! Még botokkal se, nemhogy emberekkel! -
1kezdő #10508 "Mert béna voltál hozzá? :D :D"
A kérdésed -bár provokálni akart és persze sértegetni- elég naiv és véleményem szerint rád jellemző. Ugye nem baj, ha nem ülök fel ennek?
Ahhoz, hogy egy ilyen kérdést megválaszoljunk, azt kellene tudni, hogy ki az, aki nem számít bénának. Gondolom, értelemszerűen (ha-ha) te nem vagy az. Meglehet tekinteni -mert nyilvános-, hogy milyen eredménnyel játszottam közel 1200 random meccset (vajon neked jobban megy?:).
A gépnek köszönhetően nagyon jól indultam. Győzelem, győzelem hátán, nagyon sok ellenfél elsüllyesztéssel. Aztán hopp, megváltoztak a dolgok. Jöttek azok, amik érdekes módon itt mindenkivel megtörténnek. Csodák csodájára még veled is.:) Minden dokumentálva van, eltettem. Először én se értettem, hogy lehet, hogy nagyon ügyesen indulok, aztán hopp, elfelejtettem játszani. Sokáig küzdöttem, hogy legalább 100-al több legyen a győzelem, mint a vereség. Jojózott velem. Levett 95-96-ig, majd fel 98-99-ig, aztán megint vissza le. Majd megint fel. Amikor abbafejeztem 99 a különbség, de már nem érdekel, mert nem is érdekes. Sőt! Már maga a játék sem nagyon érdekel. Dec. 30.-án játszottam utoljára, aztán már csak Jan. 11.-én -hosszas győzködés után- ültem le játszani vele, de csak két órát. Pedig a könnyű co-op, ahol közel 96%-os a győzelmi rátám. Mielőtt valaki ráizgul, hogy neki jobb, annak mondom: több mint 1200 meccs után. Véleményem szerint több játék után itt sem lehet több ennél. kevésnél még elképzelhető.
-
carp3tm0nster #10507 Köszönöm, kipróbálom. Az egy-egy lövésekkel szoktam operálni, van amikor egész jól megy, de a Kongo után kicsit visszalépésnek érzem. -
Prof William #10506 Toweliee : Az Aoba-t én is szeretem. Ettől az egy dologtól eltekintve nagyon jó. Ha sikerül valahogy elkerülnöd, hogy telibe kapjanak akkor remek támogató hajó.
Fuso-nál az a legjobb ha "belövöd" magas. Elsőnek eleresztesz 1 v 2 lövést hogy bemérd a az ellenfelet, aztán jöhet az össztűz. Volt hogy 8-9 találat is volt egyszerre, amit már egy komolyabb csatahajó is eléggé megérez.
De lőhetsz egyesével is közben korrigálva a dolgokat.
Ezen felül (legalábbis úgy érzem) citadellát is elég könnyen lehet vele lőni. -
Malachit #10505 1kezdő:
"Mit gondoltok, miért vonultam ki a "randomból"?"
Mert béna voltál hozzá? :D :D
Ezt nem lehetett kihagyni! :D -
1kezdő #10504 Mit gondoltok, miért vonultam ki a "randomból"? Pedig már pénzt is költöttem. 30 ezer, amit odaadtam, mert úgy gondoltam: ha már ingyen játszom, illik valamit fizetni is érte. Tehát, a kifizetett pénzt nem tekintem netto veszteségnek. Ebből elérem azt, amit szerettem volna, de semmiképp nem ülök fel a számomra odakészített ringlispilre. A józanság fontos! Nagyon sokat játszottam rövid idő alatt és nem véletlenül. A feltámadt vágyat úgy lehet gyorsan csillapítani, ha eltelíted magad vele, azaz, túlzásba viszed. Most, hogy csillapodott, már nem tud maga alá gyűrni. Játszom, amire ez a program teremtetett.:) -
1kezdő #10503 Helyt álló, ez egy pillanatig sem kétséges. Itt mindenki eléri azt, amit szeretne, csak idő kérdése. A hangsúly az időn van! Abból csak végesen rendelkezünk, tehát a készítők is erre játszanak. Tudják, hogy a túlnyomó többségének ebből kevés van. De ha kevés van, de mégis el akar érni dolgokat, akkor vajon mit fog tenni? Hát megveszi, azaz, fizet. És itt be is zárul a kör. Mindenki megkapja azt, amire vágyik. De ehhez kell egy program, ami ösztönöz, vagy adott esetben büntet. -
#10502 értem én amit mondasz, és el is fogadom ezt az elméletet.
tegnap pl. kumával mentem párat, elég jól ment, kb 5 csatából 4et nyertünk, folyton sok-sok találat, sebzés, gyújtás stb. ami egy cruisertől elvárt. majd 2x egymás után úgy indult a csata, hogy 2db citadellát kaptam valahonnan... esélytelen volt túlélni a következő 2 percet. na itt hagytam abba. :) tehát ha ezt nézzük, az elméleted helytálló lehet. -
1kezdő #10501 Azért valamire felhívnám igen tisztelt figyelmed: ahol megjelenik a pénz és amit megtestesít, az érdek, ott nincsenek -mert nem lehetnek- véletlenek. De ami nagyon fontos: az illúziót mindig fenn kell tartani, mert az ember hite nagyon fontos hogy megmaradjon.
"Most azt hiszed, hogy levegőt lélegzel be?" :D -
1kezdő #10500 "btw Morpheus nem Orfeusz :D"
Köszönöm, hogy figyeltél! Kell néha egy kis visszacsatolás... :) -
#10499 Kész összeesküvés elmélet :)
btw Morpheus nem Orfeusz :D -
1kezdő #10498 Amit eddig leszűrtem a hozzászólásokból az az, hogy mindegyik hajó időnként jó és időnként xar. De gondoljatok bele...ez véletlen? Persze hogy nem. Minden hajó, úgy van megszerkesztve, hogy legyen erőssége és legyen sok gyengéje. Az erősségét neked kell felfedezned, a gyengéire a felkészített gép játszik. Hogy az erősségét kitudod-e használni, az függ kis részben tőled /helyzet felismerés, mozgás, adott ellenfél, célzás/, de nagy részben a társaidtól és az ellenfél hajóinak milyenségétől, képességeitől. Hogy mennyire tudod kihasználni a hajód erősségeit, az a gép programjától is függ. Ha látja, hogy a statisztikád kezdi meghaladni az engedélyezett nagyságot, akkor tesz róla, hogy az romoljon. Hogy miben áll ez? A sorsolástól. Sorsolja a program, hogy kivel leszel csapatban, kik lesznek az ellenfeleid, mikor gyulladsz ki, mennyit romból az ellenfél találatai. Te mennyit rombolhatsz. Mikor adhatsz citadellát és mikor kapsz citadellát. Egyáltalán, mikor ad esélyt, hogy csak találatot vihess be. Azt mondom, hogy a játékod és tehetséged a játékban akkor érvényesül, ha ezt a program is úgy akarja. Persze ezt úgy csinálja, hogy azért ne legyen teljesen szembeszökő, de azért egyértelmű. Nekem a "Mátrix" című film jut eszemben, amikor Neo harcol Orfeusszal a kiképző programban és Orfeusz megkérdi Neo-t: "most azt hiszed, hogy a tüdőd levegőt szív be?"
Szóval: amikor a klaviatúrán a gombokat nyomkodva irányítasz, illetve parancsokat adsz a központi számítógép felé, akkor ezt a program észleli, majd ezred mp. alatt dönt róla, hogy ebből mi valósulhat meg és hogy.
Ne keseregjetek! Ez egy vállalkozás végterméke és alaposan el van készítve, kidolgozva. Te csak játssz és bízz abban, hogy a gép is segít Neked néha, hogy elérd céljaid. :) -
asolyom #10497 Hát az a Warspite sem egy csoda járgány, és cserébe még jó drága is. -
carp3tm0nster #10496 ez így igaz, ki kell nyalni az orosz playerek seggét, ezért vannak orosz hajók. Mert az elég érdekes, hogy egy darab brit hajó nincs, végülis csak világméretű volt a flottájuk(tudom, ott a Warspite). Vagy mondhatnám az olaszt, vagy akár a francia flottát is. -
asolyom #10495 Az OP az over powered akar lenni? Érdekes módon nekem a Murmansk-kal nem ment jól valami miatt. Arról én is olvasgattam ilyen olyan fórumokon, hogy egyes vélemények szerint az oroszoktól jön a pénz, és azért kellettek OP orosz hajók. -
carp3tm0nster #10494 az aurorára nem akarom azt mondani,hogy OP orosz szar, csakúgy, mint a murmansk meg az új tier VIII-as cruiser mert a végén megvádolnak...:-) -
asolyom #10493 Aki azt mondja, hogy a Myogi szar, az próbálja ki a Mikasa-t! Nem is értem, hogy ekkora hulladékot miért kellett belerakni a játékba. Máskülönben én sem vagyok normális, hogy megvettem, de ez már egy másik téma. A másodlagos ágyúi nem rosszak, csak éppen 3 km a hatótávjuk, és a 18 csomós szédítő csúcs sebességeddel senkit nem tudsz utolérni, hogy lőtávba kerülj, mert előbb szétlőnek. Ha meg egy romboló van ilyen közel hozzád, akkor azt nem éled túl. A 2x2 305 mm-es fő ágyú meg egyszerűen katasztrófa. Lassan tölt, és iszonyatos a szórása. A múltkor is 4 km-ről rálőttem egy Chester-re a vízvonalra célozva, és egy lövedék a cél előtt, egy meg mögötte csapódott be.
Az Aurora viszont egy gyilkoló gép nálam. Most 60% a WR, a túlélési ráta 66%, és 15 meccs alatt 21 süllyesztés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.13. 08:56:58 -
#10492 "Be kell lőni" magad vele. Ha megvan, hogy mennyire tarts a cél elé ... na azt nem fogják megköszönni. :) -
carp3tm0nster #10491 Fuso-ra adhatnál tippeket, mert nagyon nem egy vele a játék. Kongo-val állat volt, de a Fuso-val nem tudok mit kezdeni. -
#10490 Én most egy kicsit hanyagolom a Colorado-t mert kezd kicsit unalmas lenni a BB ág, úgyhogy elkezdtem (újra) húzni a japó krúzereket :) Kuma elég korrekt egyelőre. lehet vele aprítani, meg gyújtogatni is rendesen :P -
Toweliee #10489 Nekem az Aoba az első hajó ami kimondottan tetszik a játékban. -
Prof William #10488 Én most az Aoba-val érzem így. :) Általában az első komolyabb találattól lemegy 50%HP-m.
A Myogi tényleg hulladék. a Kongo sokkal jobb ,de jelenleg állam a Fuso a király. -
#10487 Mentél már a Pensacola-val? Na szerintem az a hulladék. Szinte minden találat citadell.. -
asolyom #10486 Egyébként az a vicc, hogy nem ment annyira rosszul a Myogival, mert a sebzésem nem volt átlag alatti, 7 meccsen 7 hajót lőttem ki, de ennek ellenére csak 1 győztes meccsem volt. -
asolyom #10485 Hát ma kedves WG szemétkedős hangulatban volt. Az egy dolog, hogy a Myogival 4-ből 4-et buktam, de az Aurorával is olyan csapatba rakott, hogy én voltam az egyedüli T3-as a csapatban, a többiek T4, és az ellenfélnél is csupa T4-es hajó. Sajnos ma az Aurorával sem úgy ment, mint korábban. Süllyesztgettem, de valahogy a sebzések nem mentek úgy, ahogy szoktak. Így aztán 35K-ról vissza is esett 30K-ra az átlag. De legálább a WR felment 57%-ra.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.12. 21:15:25 -
Lokker #10484 a Kongot free xp-ből húztam ki, annyira utáltam a Myogi-t -
asolyom #10483 De ahogy látom ez a hajó nem nekem való. Ma 4 meccset játszottam vele, 4 szívás. -
asolyom #10482 Hát most 18.6 km-re lő, a C hullal elég pontosan. Viszont éljen a random! Eddig 3 különböző hajóval 3 szívás. -
Lokker #10481 Mikor anno Myogi-val mentem egyáltalán nem lehetett messzire lőni vele, csak körbelőtted az ellenfelet, de képes volt erre még 5km-en belül is. Egy hulladék az a hajó és csak 3 tornya van, az amcsi párja sokkal jobb. -
#10480 Mást is kidobott a szerver?