22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10599 Egyre jobban tetszik ez a Königsberg!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy Kuma kapott tőlünk 4 citadellát egy sorozatból, azonnal felrobbant, mint a sz@r. A csóka rám is írt csetben, hogy ezt meg hogy csináltam. Egy Omaha is benyelt kettő citadellát, és az is süllyedt, mint a kő. Egy Myogit még kiszedhettem volna a végén, csak kétszer is kitért a torpedóim elől. Ezután meg már nem volt idő, mert nyert a csapatunk. -
asolyom #10598 Én a Königsbergemmel csináltam ma egy hasonlót egy Fuso ellen. Előtte még lőttem két citadellát egy fullos Furutakába, akinek ezután alig maradt élete, de sikerült egy hegy mögé menekülnie. A mutatványom felkeltette egy közeli Fuso figyelmét, és mivel menekülni nem volt esélyem támadtam, annak ellenére, hogy a fél hp-m már oda volt. Sok esélyem nem volt egy fullos Fuso ellen, de mielőtt meghaltam volna kilőttem rá 5km-en belülről hat torpedót, amiből négy el is találta, és mind a négy vízbetörést okozott. Így aztan neki sem maradt esélye, ment Cousteau kapitányékhoz. -
1kezdő #10597 Ha már hordozó. Kicsónakáztam az új kedvencemmel és ki kostól be? Egy Lexington. Bár itt is be kellett mutatnom egypár kanyart, de már nem voltam olyan védtelen, mint a Colorado-val. Ugyanis, mester fokra növeltem a kapitány tudását légvédelembe és a hajó skilljeit is kihegyeztem légvédelemből. Talán jobb mint a Clevelandé. Úgy potyogtak le, mint a legyek a repülőrajok.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.16. 22:41:14 -
Prof William #10596 Ma a nagy lődözgetés és manőverezés közepette odakeveredtem egy ellenséges Nagato mellé. Csoda hogy túléltem az első sorozatot. Kb 1000HP-m maradt.
A második sorozat előtt még kilőttem a torpedóimat, 3 kilométerről el sem lehetett hibázni. Ezt követően süllyedtem de a Nagato bekapta mind a 8 torpedót az oldalába és fullHP -ból azonnal elsüllyedt. :)
Szóval igazi japánhoz méltóan magammal vittem az ellenfelemet. :) -
1kezdő #10595 Ma, mielőtt meglett az NC, Colorádoval voltam és volt szerencsém(?) találkozni egy Essex-el. Azt tudni kell, hogy co-op-ban időnként előfordul, hogyha kinéz magának a gép, akkor csak veled foglalkozik.
Érkezik a bombázó raj és hiába kanyarodom, talál. OK, semmi baj, oltok. Igen ám, de jött a második raj, ezért újfent kanyar, de talál. Ez már élettöltést jelent. Ahogy kanyarodom, látom a szemem sarkából, hogy közeledik a torpedóraj. Úgy nyomom a kanyart, hogy majd kilukad a klaviatúra és persze hátramenet. Én még nem láttam ennyi torpedót közeledni felém. Nem tettem volna a kezem a hajó orra és a szélső torpedó közé, olyan közel mentek el. Ahogy fordulok, látom, hogy már a hátam mögött ott a következő raj. Nekik már meg kellett előzniük, hogy dobni tudjanak. Amint belekezdtek a dobás előtti kurfliba, én fék és szembe fordultam. Sima kerülés. De még el se haladtam a torpedók mellett, már látom, hogy az időközben közel ért Atago torpedói is jönnek sréhen. Újabb vész kerülés és Atago süllyesztés. Alighogy befejeztem, már látom, hogy kezdődik elölről az Essex-el minden. Az egész meccsen mást sem csináltam, csak bombákat és torpedókat kerültem váltakozó sikerrel. Túléltem, de most már tudom, hogy nem jó egy Essex-el találkozni. -
#10594 129k sebzés, Colorado :)
Nagyszerű ez a "ladik" :D -
Lokker #10593 Tessék
Bár még mindig nem értem mit kell ezen a játékon magyarítani.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.16. 17:04:12 -
#10592 Valaki mondta, hogy már magyar a játék. Hát csak a honlap magyar, meg a letöltés része. A kliens még mindig nem tartalmazza a hivatalos magyar feliratot.
Erről esetleg valaki tud valamit? Mikor kerül bele?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.16. 16:04:42 -
Prof William #10591 Indulok neki a tengernek az Atago-val. Fordulok-lődözök torpedózok stb. És ekkor hirtelen lőszerrekesz robbanás. 100% hp -ról 0 -ra egy pillanat alatt. :) Hiába ha menni kell hát menni kell. Ilyenkor csak az zavar hogy várhatok következő meccs előtt.
De legalább lett egy detonation archievmentem. :) -
#10590 Ezzel a hajóval is gyorsan lehet a gyújtogatós feladatot letudni. -
asolyom #10589 Lassan kezdem "belőni" a Königsberg-et. Ez volt a harmadik meccs vele. Az elsőn, hogy örüljek neki, mindjárt berakott VI-os VII-es hajók közé, így nagyon sok keresnivalóm nem volt. Viszont lenne egy kérdésem; először a "B" hull-t, vagy tűzvezető rendszert fejlesszem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez 78K+ sebzés volt.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.16. 15:31:48 -
1kezdő #10588 Ma, játék közben egy North Carolina kikötési engedélyt kért nálam...megadtam. Lényegében fullos, csak a lőtávot növelő skillt nem fejlesztettem 10%-al, mert egyenlőre nem látom értelmét. Kimentem vele és azt kell mondanom, hogy teljesen másképp kell harcolni vele, mint Colorado-val. A sebessége mámorító, szinte beleszédültem. Nyugodtan harcolhatok vele teljesen előre anélkül, hogy forognom kellene. Pontosabban lő és az elölről kapott lövéseket sokkal jobban bírja, mint a Colorado. Mindjárt ráültettem egy 13-as kapitányt, mert egy ilyen hajónak minimum ez dukál.:) -
asolyom #10587 Végül a német cirkáló vonalat is elkezdtem húzni. Most a Karlsruhenál tartok, amit sokan szidnak. Tény, hogy nem egy csúcs hajó, de ügyes taktikával azért el lehet boldogulni, ha nem egyedül akar az ember hősködni. A Tenryukba, és Kumákba szép citadellákat lehet lőni az AP-vel. Azért várom már a Königsberget. -
asolyom #10586 Hogy toszná meg ez az egész. Lag halmaz, aztán mire elmúlik már az veszem észre, hogy nincs egy repülőm se. -
Kurafi97 #10585 Én is így voltam a furutakával de egy jó tanács használd ki a "nagyméretű" lövegeket. Tier 5-ben a furutakának van a legnagyobb lövege a cirkálók közül. Próbáld meg mindig az ellen cirkálóit keresni és minél inkább az oldalukra célozni. Most játszottam egy meccset 29 találat 4 citadella igaz nem fogsz 10k-kat lőni csak 5-6k-t de az is elég jó szerintem. -
asolyom #10584 Ja, és persze kérnék még segítséget a kapitányi skilleket illetően a japó cirkálóknál. Köszönöm előre is. -
asolyom #10583 Rápróbálnék a japán cirkáló vonalra. Most még csak a Tenryuval, de hajtok a Kumara. Kérdezném, hogy milyen upgradeket érdrmes rátenni? Gondolom, hogy a fő löveg lenne az egyik, a másik meg talán az engine vagy rudder upgrade, hogy ne lőjék ki ezrket a modulokat olyan könnyen. Vagy van valami jobb tanács esetleg? -
Malachit #10582 Az pukkanékony hajó, volt hogy 1 nap 2-őt is elpukkantottam, full hp-ról HE-vel ráadásul hely mögé lőttem csak úgy kb.-ra :D -
carp3tm0nster #10581 4 mecsből 4szer oneshot vagyok Nürnbergben 20km-ről... tökre hihető
-
asolyom #10580 Egész jól kezdek belejönni az Indy-vel, még akkor is, ha ez most vereség lett. 72K+ sebzés.
-
#10579 Pedig NCnek es Iowanak valos strategia hatrafele menet kozben loni. -
#10578 http://usnhistory.navylive.dodlive.mil/a-look-at-the-evolution-of-the-u-s-navy-destroyer/ -
Malachit #10577 Ez a piromán 300-ak küldetés teljesen elszoktat az Ap-től, már a sirályokra is azzal lövök :D Kb. 110-nél tartok most. Sajna a sebzésnek odatesz, mert akkor is HE spam megy, ha cirkáló az oldalát mutatja és könyörög az AP-ért :P -
#10576 persze cirkálóval én is ezt csinálom. legalább is kumával, folyamatos sortűz, és forgás ide-oda, sebesség fel-le, amíg csak lehet :) -
Malachit #10575 BB-vel tényleg tilos megállni, mert kövér célpont leszel, míg 1/4-edről azért könnyebb visszarángatni és még mindig van sebességed kicsit manőverezni ami pont elég lehet :)
Cirkálóval fél sebességig szoktam befékezni majd vissza gyorsítani maxra. Ha meg sortüzet kapok 10+ km-ről, hátramenet és kanyarodás negyed sebességre, majd vissza maxra amint leesett a sebesség fél alá. Így agybajt lehet hozni az ellenségre :) Elég sok mindent kerültem már el így, persze ha 2 oldalról lőnek akkor, már rég rossz, mert sehova sincs kiforogni, hiszen az egyik elől oldaladdal a másikba elé fordulsz :/ -
Prof William #10574 Még csathajóval is elég sokszor bejött, hogy hátramenetbe kapcsolva a lövedékek előttem csapódtak be. Persze csak a nagy lőtáv esetén lehet ezt meglépni.
Cirkálóval (főleg most az Atagóval) viszont elég sűrűn bejön a sebességváltoztatós trükk. -
#10573 Nekem olyan volt tegnap hogy 3 raj gépet követésre tettem a torpedóvető gépem utan hogy ne kelljen kattingatni annyit, jött egy vadász 3 sec alatt kilőtte az első gépet, és a többi erre lezuhant, "követve" a vezért, GG :DD -
silverchain #10572 BB-ként csak maximum 1/4-es sebességig érdemes lemenni, ha meg kell állni, vagy tolatni, akkor már gáz van:) Mire álló vagy tolató helyzetből megmozdítod a nagy dögöt előre, fél hp-d oda. De amikor egy sorozattal darabokra lősz egy DD-t vagy egy CV-t...:D
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.01.15. 11:21:56 -
#10571 ez a sebességgel való játszás ez tud bosszantó lenni :)
de a legviccesebb, mikor nem is értem, hogy miért, fogja magát a bb, és full sebességről megáll, és elkezd tolatni. én meg csak nézem, hogy ezt most miért? gyönyörűen be lehet lőni olyankor, és akkor megijed, és elkezd mégis előre menni, de a tolatást megint meg kell neki állítani, és így kb percekig áll szinte egy helyben :D aztán szomorúan kullog a tenger feneke felé :) -
Prof William #10570 Hasonló. Párszor én is megkaptam hogy csíter vagyok, pedig tényleg csak a lőtáv-repülési időkkel kell jól számolni.
Fordulásánál (főleg csathajóknál) én is már a fordulás kezdetén kezdem átforgatni a tornyokat. -
1kezdő #10569 Nagy néha vannak olyan csaták, ami miatt érdemes játszani, illetve sokat játszani. A co-op nem nehéz, csak akkor, ha egy helyzet épp úgy alakul.
Two Brothers a pálya. Bal oldalon kezdtem, hát arra is indulok. A többsége úgy ítélte, hogy jobb, ha egy Colorado védőszárnyai alá bújnak, így a nyolcból, velem együtt hatan a baloldalon indultunk. Világos, hogy ebből baj lehet, de a balról átmenni úgy, hogy még nem tudni merre jön az ellen, botorság. Hát, igen! Az ellen összes csatahajója a másik oldalon és teljesen együtt jött. Egy Colorado, egy New Mex., egy New York. Én, elérve az első kis szigetet, azonnal visszafordultam és írtam a többieknek: "go back". Nos, senki nem fordult, mentek tovább. Ha egyedül, akkor egyedül. Illetve! Egy romboló is visszakanyarodott. A másik oldalon egy New mex. félig leamortizálva elbújt egy sziget mögé...jól tette! Várta, hogy odaérjünk, ami csatahajóval szép távolság. Én már 18-ról folyamatosan lőttem azt, amelyik épp a legjobb szögben állt rám. Kicsit sikerült csiszolgatnom. Értelemszerűen a romboló ért oda elsőnek. Torpedózás és szép találatok, de esélytelen három csatahajóval szemben. Mikor már 9-10 km. távolságba értem, ahonnan jó eredménnyel lehet találatot bevinni, kibújt a fedezékből a csapattárs NM. A három ellen azonnal ráugrott, de azért 1 percig kitartott. Ez jól jött nekem és ki is használtam. A Colorado-t kilőttem, mert ilyenkor a legjobban lesebzettel indítunk. A másik két csatahajó egymástól alig távolságban elindultak felém. Már felhasználtam az utolsó javítócsomagot és minden mindegy alapon, orral feléjük támadni kezdtem. Az első sorozat alig sebzett, de az övékből mindig sebzett valamennyit. A második sorozat -mert már 5-6 km.-re voltak- megsemmisítette a NM-ot. A NY viszont kettővel eltalált és lementem ezer alá. Én is találtam, de neki is maradt valamennyi. A következő lövés dönt. Már csak 2-3 km és tiszta cél. Ő lőtt előbb, de csak két ágyúja volt és mind mellém. Utána rögtön én. Jó érzés volt túlélni három csatahajóval való ütközetet. Persze volt segítség azért elején.:) -
#10568 ja hogy ez már buffolt. fasza :D örülök neki. kumát hogy megszerettem pedig :( ez meg így beledöngöl a földbe (vízbe), és eleveszi a kedvem. pedig épp kezdek ráérezni a cruiserekre a sok bb után :) na mind1, próbálkozom gyorsan túllépni rajta, vagy folytatom az amcsi ágat :\ abból is megvan a T5... -
asolyom #10567 Éljen az RNG! Independence, random battle. Valamilyen hajó 1 darab vadászgépe kinyírta egy egész bombázó rajomat, és egy fél vadász egységemet, pedig a vadászaim 10%+20% "turbóval" rendelkeznek. Elég reális nem? -
Malachit #10566 A Mogami-t húzom épp. Tegnap megkaptam egy myoko-tól, hogy csíter aim asist használó vagyok, mert hiába forgott, pörgött a lövések 80% találat volt rá. Pedig, csak meg kell szokni a lőtáv és repülési időket.
Meg azt vettem észre, hogy újabban már nem csak az iránnyal hanem ha a sebességgel is játszom folyamatosan és ha így 2-3 salvo nem talál el ugyan attól a hajócsoporttól, inkább felhagynak nagyrészt a zaklatásommal, mivel nehéz célpontnak ítélnek és keresnek mást :)
Toronyforgatás a Tier 8-tól javul, de még így is előre kell tervezni. például, ha fordulni akarok már a fordulás megkezdésekor elkezdem átforgatni a tornyokat a másik oldali pozícióba.
A torpedók japán cirkálókon történő használhatóságával egyetértek, de inkább csak menekülésnél ítéltem őket hasznosnak a behatárolt indítási szög miatt. Támadásnál sajnos mivel a teljes hajó oldalát fel kell kínálni először a használatukhoz, nagyon meg lehet velük szívni, vagy már eleve faros támadással befordulva kell felbukkanni és távolodva támadni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.15. 10:05:02 -
Prof William #10565 A Furutaknánál nagyon látszik hogy a Császári Haditengerészet (a Kuma sikerén felbuzdulva) egy Kuma 2.0 -t akart építeni. Jobb páncélzat, nagyobb ágyúk stb...
Csak éppen a gyorsasága, a mozgékonysága és a töltési idő bánta a dolgot. Szóval pont azok a tulajdonságok vesztek el, amiért jó hajó volt a Kuma. -
#10564 Még egész jó, én még a buff előtt játszottam vele .... -
#10563 én is tegnap és hát nagyon jó xd -
Lokker #10562 üdv a klubban :) -
#10561 úristen megvettem a furutakát. rly? 15 mp-es újratöltés, és kb 4db cső? omg előre félek tőle :\ -
asolyom #10560 Ez a Mikasa egy tragédia! Nem bírok egy csatát túlélni vele, akármit is csinálok. Ha távol maradok, ha közel megyek. No és, hogy 4-7 km-ről 4-ből 0 találat a fő lövegekkel. Befejeztem vele, ezért kár volt pénzt adni.