World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://worldofwarships.eu/en/content/event-calendar/
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.30. 15:36:13
Miutan kilottek a hajomat es visszaterek a kikotombe (kilepek a jatekbol) kapok xp-t, vagy meg kell varni a csata veget a jatekban?
Koszi
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tegnap meglett a Tier III-as Kawachi. Csatahajóval tényleg más a helyzet. Nagyon lassan tölt és manőverezik de cserébe nagyon sok HP-ja van és durván sebez ha betalál. HA betalál szóval nagyon ki kell számítani azokat a lövéseket. + két sorozat között csak a páncélzatunkban bízhatunk.
A lótáv még csak 10 kilométer (Ennyi egy cirkáló is) de gondolom ez majd nőni fog.
Elsődlegesen a cirkáló vonalat viszem tovább és mellette a csatahajókat is amikor a cirkáló éppen "csatában van". :9
Igazából a Tenryu se rossz, de nekem nagyon hibridnek tűnik, ha nem engem lő mindenki egész jó.
Egy újabb LEAK videó
Persze nem kizárt hogy majd az utána jövők sokkal jobbak lesznek, de egyelőre nálam ez hajó a favorit. Ráadásul vele most el tudom majd indítani a csatahajó vonalat is, bár úgy érzem hogy a cirkálók lesznek majd a szívem csücskei. 😊
Tegnap este úgy kezdődött a csata, hogy a mögöttem haladó saját romboló belém eresztette a torpedóit, szóval alapból 1/4 életerővel indultam neki a mókának. Bírom amikor valaki csak úgy elereszt egy sorozat torpedót a vakvilágba.
Kivéve ha a gold-ot prémium időre költöd, mert azt ha WoT-ban megveszed, akkor mindegyik játékra érvényes lesz.
ui.: a "Clear vision"-t is rakjátok fel mellé.
Leakartam szorzózni de itt sem ment, ahogy a wotban sem, most este egymás után 5× defeath 😊
Ha lett volna időm még lehoztam volna. 😞

A torpedót akkor használom, ha éppen megfelelő alkalom nyílik rá, vagy pedig az ellenség megzavarására . Addig sem engem lő. 😊 Nem törekedtem rá de pár szép torpedótalálatot így is sikerült behozni. Egyszer egy cirkáló orrára lőttem rá őket hogy leszálljon rólam. Ha tartja az irányt elmegy közöttük de elkezdett fordulni és bekapta az összeset az oldalába. 😊 A vadászból áldozat lett. 😊
Már néhány Citadel hit -et is sikerült elérnem...
tudom, hogy az is torrentezi, de az ilyen exe-s cuccok valamiért folyton megszakítják a gagyi netem, és lassú is szokott lenni...
kár, hogy steamről nem szedhető, mint a war thunder.
Per Aspera Ad Inferi.
17.5GB nálam
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.28. 19:28:05
- Nem erdemes, a telepito ugyis torrentezi a tobbi filet, szoval tok8.
- 16,532 Mb
Together we'll fly someday...
van régi bétás wot accom, semmi lényeges nincs rajta. van bármi értelme azt használni itt is, vagy nyugodtan regisztrálhatok újabb mail címre?
a hivatalos exe-n kívül le lehet tölteni máshogy is a klienst?
telepítve hány gb a játék?
Per Aspera Ad Inferi.
Together we'll fly someday...
A jelenleg legelső Tier 1-es (kitüntetett) hajóval lehet elméletileg Free XP-t "farmolni" de eddig nem láttam, hogy lenne lehetőség az XP közössé tételére...

Gyakorlatilag beáll a WoT-os MM-re, annyi könnyítéssel, hogy alacsonyabb tierben néhány osztály kap tier könnyítést.
https://wotinfo.hu