22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Ismét egy jó kis kör. Ladik ismét alkotott.

• pxxl
    alakul ez a furutaka :)

• pxxl
    apály van vagy mi? :D

• Tono34
    Új akció, lehet csinálni a küldiket, a végén vmi hajót lehet nyerni, sorsolással.
  • Cobra.
    Azért néha nekem is összejön egy jó kör:
  • asolyom
    Na ja, ahogy lentebb írtam 2xBB és 1xDD vadászott 1 db szutyok DD-re, nyilván a missön miatt, és így buktuk is meccset. Ráadásul egyiknek sem sikerült azt az egy DD-t kilőni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.18. 20:34:52
  • asolyom
    Engem most berakott a Königgel hasonló 3-4 hajók közé, csak éppen olyan szar kezdő pozícióba, hogy mire a harc közelébe értem az összes low tier hajót kiszedték előlem. A másik csapat egyik Königét kilőttem, a másikról jó sok hp-t leszedtem, de más lőtte ki előlem. Ott is voltam az ellen bázis mellett, így gyorsan elkezdtem foglalni, és látom ám, hogy a mi bázisunknál két csatahajónk és egy rombolónk vígan figyeli, hogy az ellen egyik csarahajója foglalja a bázisunkat. Rá nem lőttek, felé nem indultak, helyette mind a hárman valami szutyok kis rombolóra vadásztak. Buktuk is a meccset ahogy kell. Egyébként ma szinte csak marhacsordákkal volt dolgom, egyedül talán csak az Indy-vel volt egy jó meccsem de úgy, hogy VII-es VIII-as hajók közé rakott be.
  • kHares
    Mit ne mondjak ez a myoko challenge elég durván lerontja a játékomat. Kongo-ra a 30 cruiser meglett viszonylag hamar de a destroyer kill, na az nem semmi. Uccsó 10-nél már csak bután berohantam hátha lekapok egyet. Volt csata amiben 6 dd volt szembe, szépen lelövök 4-t 20% hp-ra majd látom hogy hirtelen 4-en lőnek rájuk. Promótáljunk killsteales, nyeréssel nem törödő missionokat, minek a teamplay.
  • Cobra.
    T3-4-5 ellen könnyű :P
    Engem szinte folyamatosan 6-7-es ellenfelek ellen rak a T5-ös hajóimmal.
  • Myke28
    Tényleg jó ez a "ladik".
    Persze kell hozzá 1 buta ellenfél.
  • 1kezdő
    Így van, de van azért márkahűség is a világon. Annál is inkább mert így kapom az amcsiktól a szponzorpénzt. Nem beszélve arról, hogy a 13-as kapitány Texas-i és nincs az a pénz, amiért ráülne egy japcsi ladikra.:)
  • gmilan
    Kezdek összeszokni a Kongóval
  • gergod
    Neked inkabb a Japan rombolo agat kellene csinalnod, ok a torpedo vetok.
  • Prof William
    Jó lenne ha lenne nemzetVSnemzet összecsapás, ahol teszem azt USA Vs JAPÁN csaták vannak.

Más: A Credit mennyiségét nem befolyásolja a vesztett csata? Legutóbb is vesztettem egy csatát és a kb 800 XP mellé kaptam 150 000 creditet.
  • asolyom
    Na ja, csak én azért nem játszom co-op-t, mert számomra halálosan unalmas, és egyoldalú. A randomot még akkor is jobban élvezem, hogy többet szív benne az ember. De ugyebár kinek pap, kinek a papné.
  • 1kezdő
    Igazad lehet a szívással kapcsolatban. Ezek szerint, aki szívni akar nem co-op-ban játszik. Van aki becsapósan élvezi a játékot és van aki szív. Fene se érti ezt.:D
  • asolyom
    Nagyon becsapós bot-ok ellen gyakorolni. Azt hiszi an ember, hogy milyen jól megy, és utána a randomban akkorákat szív, hogy még. Magyarán co-op-ban semmit nem ér a gyakorlás, csak ha továbbra is botok ellen akar az ember játszani. Ha randomban akarsz sikeres lenni, akkor randomban kell gyakorolni.
  • pxxl
    bot-okról beszélünk...
  • 1kezdő
    Biztos igazad van/lesz, de jelenpillanatban én vagyok az úr a csatában. Csak az határolja be, hogy mennyit tudok leszedni, hogy egyrészt kevesebb hajó van, valamint mire odaérnék, már leszedték őket. A wickessel a 36,8-as sebesség elég jó. Itt az utolsó csatám és csak azért öt, mert nem került mellém több. Az utolsó SC-ért velem együtt három romboló startolt. Mondanom se kell az enyém lett. Szűkre vettem az indítási sugarat és kétszer három torpi megette a full SC-t. A többi kettő romboló csak tapsolni tudott mellettem.:D

Ím:

• asolyom
    Ja, és azt még meg sem említettem, hogy mondjuk a Königsbergemmel a radarral füstben is látom a rombolót 5 km-en belülről, így nem sok esélye van elbújni, és még a torpedóit is kilőni.
  • asolyom
    Hát ezt meg lehet csinálni, ha valami málészájú a csatahajós, és/vagy ha nincs mellette cirkáló, netán másik romboló. Meg mondjuk Tier III-IV-ben, de már itt is az amerikai csatahajók jól fordulnak.
  • 1kezdő
    Jó ágyúik vannak minden bizonnyal, de a torpedónál nincs jobb ágyú. Wickessel megközelítem a csatahajót -persze a másodlagosokra figyelemmel- és már szórom is. Indul 6db, majd füst, fordulok és újabb 6db. Még el sem éri az első sorozat, már útban van a következő. Az ágyút csak akkor használom, ha kifogytam a torpedóból és még egy picit kell lelőnöm belőle. Szinte mindig első vagyok a végeredményjelző táblán, pedig még van mit csiszolnom a technikámon, lévén zöldfülű kezdő vagyok rombolóágon.:)
  • Malachit
    Az oroszok meg kis méregzsákok, csak úgy rohangálnak és köpik a lőszert mindenre jó messzire :) A torpedóik 9-ig hatótávba siralmasak, így nem is lehet nagyon velük mást csinálni.
  • asolyom
    Pedig az amerikai rombolókon nagyon is jó ágyúk vannak.
  • 1kezdő
    Már a Wickes-en ülök. Nagyon ritkán használom az ágyúkat, csak szórom a torpedókat. Nagyon kellene a Last stand, mert úgy vettem észre, hogyha meglövik ezeket a szerencsétlen rombolókat, akkor azonnal leállnak, mert nincs hajtóerő, elromlott a kormány. De mivel ahhoz még négy pont kellene, ezért a távoli jövőbe tevődik a megszerzése.:)
  • Prof William
    Tegnap Atagóval. A csata közben ( bemanővereztem egy Nagato és egy Fuso közé. Persze jött az össztűz de az első sorozat nem talált el. Sikerült felgyújtanom a Nagatot-t (persze eloltotta) majd jött a következő sorozat nekem meg maradt kb 1000HP-m.

Kihasználtam az időt és jobbra-balra is kilőttem a torpedóimat. Persze utána süllyedtem, de a Fuso bekapott 3, a Nagato meg 4 torpedót.

Játszottam egy másik meccset majd a csata után láttam hogy (a flooding miatt) a összesítésben a Nagato sűlyesztését az én számlámra írta.
  • 1kezdő
    Élmény volt NC után vezetni egy Sampsont. Mintha újra az oviban lettem volna. Chestrek, Erie-k cikáztak körülöttem, én meg állandóan torpedó közelben voltam mindenkihez. Szórtam, amerre csak lehetett. Gyorsan után töltött, dupla mennyiség. Igaz, ami igaz, hamar lelehet amortizálódni. De a harmadik ütközetben már megjelentek az St.Louisok és SC-k. Innentől két feladatom volt: bázist foglalni (alap) és csatahajóra vadászni. Még nagyon sokat kell gyakorolnom, mire átáll a gondolkodásom és reflexeim a csatahajóról a rombolóra, de végül is gyakorlópályán lennék, vagy mi a manó. Bár ki nem állhatom a rombolókat, de nagyon élvezetes.:)
  • PrasCo
    Én ökölszabályként azt tudom javasolni, hogy Free XP-t ne a hajók kifejlesztésére költs, hanem a gyári állapotú hajók azonnali felfejlesztésére (B, C hull, lőtáv, fedélzeti összeállítás stb.), így ugyanis a fejlett hajóval töltendő idődet növeled meg, ellenkező esetben pedig a stock-kal szívsz többet.
    22k-t egyenes úton összeszedni még nem a világ vége, és fogsz még örülni annak, amikor az új hajóval egyből azzal kezdhetsz, hogy pakolhatod rá a légvédelmet meg a röpgépeket, ha szükségét ítéled.
  • asolyom
    Hogy free xp-t áldozol-e rá, neked kell eldöntened, viszont én azt gndolom, hogy csak akkor érdemes megvenni a T6-os hordozót, ha a repcsiket is tudod T6-ra húzni, mert T6-os hordozó T5-ös repcsikkel nem sokat ér szvsz.
  • Kurafi97
    Üdv !

Írtátok itt többen is, hogy a japán anyahajók T6-tól sokkal jobbak lesznek. Nekem most meg lenne az xp a T6-os szállítóra de 22k szabad xp-t kéne rá költenem. Megérné azt a mennyiséget vagy szerintetek várjak míg összegyűlik a zuihoval az a 43k ?
  • asolyom
    Persze, persze. Elírtam. De akkor is érdekelne, hogy az a hat embert, akit megelőztem, mit csinálhatott. Vagy ennyit számít egy base capture?
  • gergod
    495K sebzes az nagyon sok .. Az csak siman 495 lehetett...
  • gergod
    Concealment expertet csak 15 os kapitannyal tudsz valasztani.
  • Count Adyn
    Ma nagyon adja ez a kis vacak:)
  • asolyom
    Valaki azért elmondhatná, hogy van az, hogy a Derzkivel volt 1 azaz egy darab (!!!!) találatom (495K sebzés), egy base capture, és ezzel megelőztem a csapatban 6 embert.
  • asolyom
    Sajnos hiába küzdöttem. Mindjárt az elején kilőtték az egyik tornyomat, de a két megmaradt toronnyal is sikerült 50K sebzést összehozni.

Nagyon megkedveltem a Köngisberg-et! Amennyire utáltam az Omaha-t ezt most annyira szeretem. Szenzációk kis "ladik".
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.17. 18:44:41
  • 1kezdő
    Ma többnyire kapitány pontokat fejlesztgettem azon a hajókon, amiken kellett és elérhető távolságban voltak. Mivel elértem a VIII tierű NC-t, tervemnek megfelelően belekezdek a rombolóágba. Sampson az első, mert itt is amerikai ágban viszem tovább. Kifejlesztettem a skilljeit és erre is ültettem egy 13-as kapitányt, ami szerintem kissé kevés. 15-ös kellene (ha vóna). Ha az öt pontos concealment expert-től visszafelé gondolkodunk, akkor szerintetek melyen tulajdonságok a legfontosabbak, amik még kijönnek 13 pontból? Vagy hagyjam az ötpontost és mással kezdjem és majd később fejlesszem, ha lesz elég pontom (mondjuk 15).
  • Prof William
    Nagyon nem ment a mai nap 5 csata - 4 vereség. Egyedül az Emben-el sikerült nyerni.
  • PrasCo
    A béta óta nem játszottam vele, így kipróbáltam a WoT-ot.
    ...maradjunk annyiban, hogy rendkívül jólesik visszatérni a vízre. Még az is felüdülés volt, amikor ranked-ben mellettem a srác
    - HE-vel lőtte az oldalát mutató
    - szigetnek akadt Furutakát, ehhez pedig
    - bedobta az Omaháját keresztbe előtte, bizonyára azért a plusz két csőért a seggen.
    Szerencséjére a Furutaka is HE-vel lőtt...
    Ám komolyan, vagy a kevesebb játékos miatt, vagy a lassabb ütközetek az oka, nem tudom, de némi költői túlzással olyan élmény volt ez a visszaváltás, mint amikor a brazil favelán keresztülsétálva belépsz az Operaházba.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.17. 13:00:29
  • carp3tm0nster
    A königsberg hatalmas előrelépés játékélményben a Karlsruhe-hez képest.