22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10719 Még a Hosho-val tolod? Én most vettem meg a Zuiho-t, és alig várom, hogy kipróbáljam. A Hosho-tól egy szép 86K-s meccsel búcsúztam. -
Prof William #10718 Co-op -ot főleg új hajók tesztelésesre használom + néha egy-egy gyors csata lefojtatására. Valamint most hogy próbálkozom a anyahajó ággal. Megpróbálok viszonylag nyugodt körülmények között rájönni az irányításra.
Viszont úgy vettem észre hogy jó párszor Randomban is vannak olyan hülyék az igazi ellenfelek, mint a Co-op -ban.
Legutóbb is egy Nagato, egy Tripitz és egy Fuso ütközött össze sikeresen az orrunk előtt. Persze azonnal indult az acéleső Én Fuso- val meg két Tripitz + egy romboló is beszállt szóval a 3 fullHP-s csatahajóból egyedül a Fuso tudott elmenekülni 1/4HP-val. Jó vadászat volt. :) -
carp3tm0nster #10717 alma meg a körte esete... -
Plata #10716 Őszintén,asse tom mi az a dark soul. -
1kezdő #10715 Tisztában vagyok vele, hogy amit alant mutatok, nem ide tartozik. De az a vád ért, hogy, idézem: "Co-op játékmódban nulla kihívás és nulla nehézség,szerintem azért van bent az a mód,hogy a gyenge elméjű hülyéknek is legyen siker élményük."
Tehát a hívószavak: sikerélmény, kihívás, játék nehézségi foka. A "gyengeelméjű hülye" kifejezést most ignorálnám. Hogy ezek közül kinek mi, az döntés függő. DE! Akkor, hogy azért ne látszódjak annyira bénának, mutatnám azt a játékot, amit a legnehezebb játéknak tituláltak a Gamer tesztelők, újságok. Mielőtt elkezdtem a WoW-ot, ezzel a játékkal nyomultam, csak már úgy 2000 óra után kissé meguntam. A változatosság gyönyörködtet.
A Játék neve Dark Souls II, talán ismeri, illetve, játszott vele valaki. Végig vittem, majd emelt szinten még egyszer és az összes kiegészítőjét is. Nos, erre még véletlenül sem lehet ráfogni, hogy a bénák játéka lenne. Mutatok a játékomból példát és az elért szintet is. Bátran javaslom, hogy lehet utánam csinálni.
A spoilerek nem Wow-ot tartalmaznak!: Az elért szintem a lehetséges 891-ből...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malachit #10714 Tegnap mentünk rankedet, de csak 1 re volt idő sajna. Mindhármunkat egy oldalra és egy csatába rakott. Kicsit ESL hangulata lett a körnek számomra a TS kommunikáció miatt. Ki is jött a koordináció előnye, valami 2 hajó veszteséggel nyertünk :) Élmény volt nézni, mikor az amcsi 6 os cirkáló 2 citadellát és 22k+ hp-t veszítve teljes sebességgel menekült, az ellenfél csapata meg szétzilálódott félidőben. :) -
1kezdő #10713 Na akkor figyelj rendkívül túlképzett barátom: az, hogy te mennyire vagy eredményes kis részben függ attól, hogy milyen képességekkel rendelkezel. Kell, de nem döntő. Ami döntő, hogy a "szerencse", illetve a program kivel sorsol össze. Ez a nagyobb tényező, de még mindig nem az egész. Attól is függ az eredményed, hogy kik lesznek az ellenfeleid. Tehát a te eredményed, soktényezős képlet eredménye és akkor még nem beszéltem a szerencséről. Amikor az ellenfél a társadra vadászik, te meg nyugodtan lövöldözhetsz és süllyeszthetsz, majd jössz ide és mutatod mekkora ász vagy. Inkább meg kellene köszönnöd a társaidnak, hogy lehetővé tették -igaz akaratuktól függetlenül- számodra a sikert. Igaz az a mondás, hogy a győzelem a te nagyságod miatt van, de a vereség a sok hülye társad hozta össze. Na, te ezeknek vagy a dísz példánya. A javaslatom a következő: mivel a co-op kérdésben véleménykülönbség van közöttünk és ezt sértegetésre használod, inkább ne mondj véleményt akkor, ha nem szólítottalak meg. Én is ezt teszem. -
Plata #10712 Messziről jött ember,mint te,azt hazudja azért megy co-op csatába mert nem szereti randomot,de a co-op csatákból is olyan képeket hoz amiben nem az jön le hogy hú de sok mindent csinált volna.Röhej hogy co-op csatában neked ezek jó csaták.Co-op csatában csak küldetés miatt szoktam menni,de vér bénák az ellen felek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.20. 12:52:13 -
1kezdő #10711 Dehogynem!:) Amit írtál, abból világos...persze messziről jött ember ugye.:) -
Plata #10710 Peched van,én sosem használom a csetet.
Jah és duplán peched van,mert sem WoWs sem WoT-ban nem szoktam csetelni,sem szidni a csapatot.És halál nyugodtan viselem a hülyeségüket.Max az ellenséget szoktam hergelni,ha már van olyan 6-7 killem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.20. 12:49:50 -
1kezdő #10709 Valami eltörhetett nálad, legalábbis abból amit írtál, nekem ez jön le. Ismerlek. Te vagy az, aki szid mindenkit a pályán, ha vesztesz. Nem tudsz uralkodni magadon és könnyen mindenki hülyévé válik, aki nem ért egyet veled. Na, miattad nem játszom többek közt randomot. Igaz, néha ilyen gyenge elméjűt is be esz a rosseb a co-op-ba, de hál'Istennek csak 10-12 percig kell kibírni. -
carp3tm0nster #10708 nem azért toljuk a randomot, hogy nőljön a ...., hanem az egységnyi idő alatt begyűjthető eredményért. -
Plata #10707 Co-op nyugis,mert ha afkolsz akkor is garantált a win.
Co-op játékmódban nulla kihívás és nulla nehézség,szerintem azért van bent az a mód,hogy a gyenge elméjű hülyéknek is legyen siker élményük. -
asolyom #10706 Oké, értem én. -
1kezdő #10705 Tökéletes!:) -
1kezdő #10704 Értsünk már szót, hisz már világosan elmondtam, csak kellene a sorok közt olvasni. A co-op nem nehéz, csak nyugis. Nincs nagy öröm, de nincs nagy idegesség. Én nem a pontok miatt mentem oda. Azok így, vagy úgy, meglesznek. A játék ott is megvan és nem kell megfeszülni érte, de azért annyi nehézség van benne, hogy csak odafigyelve és a többiekkel összhangban lehessen győzni. Tehát: játékélményt nyújt, gyorsan vége van többnyire, így minden hajómmal tudok játszani (van bőven). Ha a fejlesztők akarnák, akkor belehetne programozni úgyis a co-op-ot, hogy szinte lehetetlen legyen legyőzni. Nem buta a gép, csak le van butítva. Gyakorlópályának csinálták. Már nem számít a százalék, az csak randomban érdekes és ott is azért, hogy kinek mekkora a .... Nekem eleve nagy, tehát pár pont ide, vagy oda, nem igazán érdekes.:) -
#10703 /thread :D
-
asolyom #10702 Hát játszon co-op-t, akinek arra van ingerenciája. Engem egyáltalán nem vonz. Egy dologgal viszont nem lehet vitába szállni. A számok világosan mutatják, hogy a co-op sokkal, de sokkal könnyebb, még akkor is, ha az ember néha-néha belefut egy-egy vereségbe. Túl nagy difi a 95%-os és 50% körüli win rate között, tehát itt kár bizonygatni, hogy a co-op mennyire "nehéz". -
carp3tm0nster #10701 feladom... -
1kezdő #10700 Nem lehet kiszámolni, hogy mi fog történni a következő co-op meccsben. Pl.: teljesen felszerelt Atago-val bemegyek. Az Atago-m a Jani. Mindenki kisebb nálam. Többségében az A-ra megyünk. Semmi nem jön be. Mellé lövöldözök és hiába torpedózok, az sem hat, mert messze van az ellenfél. Mire észbe kapok mély keserűségemből, már csak a hordozó van és én. Hova lett a csapatom? A gép totális győzelmet aratott. 5 hajója megmaradt. Akkor most a logika szerint én is agyhalott vagyok.
OK! De a 1.5 szorzó miatt megint bemegyek Atago-val. Ó, itt már NC-k, NM-ek vannak erős cirkálókkal megtűzdelve. Jóval erősebb hajók, tehát nekem -agyhalottnak- végem. És mit ad Isten? Kettőt süllyesztek, fölényes győzelem és vagyok a végén a legjobb.
Ezután bemegyek NC-vel, amivel én vagyok a Jani. Kettő Colorado, kettő NM és egy Fuso, valamint VII-es cirkálók. Úgy megvertük a gépet, hogy csak egy hajót vesztettünk. Mondom: nem lehet kiszámolni. -
#10699 Patch holnap. -
Prof William #10698 Azért éltem már ár vereséget coop -ban is.
Pedig én voltam hadisten(Atagó próbafutam, hogy mit tud kislány). Egymagam elsüllyesztettem 6! hajót majd -mivel túlságosan előrerohantam- elsüllyedtem. Szóval 11-6 volt az állás a mi javunkra.
Nem akartam kilépni, szóval monitor ki majd kajálás.
Kb 20 perc múlva jövök vissza. Monitor bekapcs. DEFEAT!
Ez így hogy? Ráadásul nem is foglalós vereség, hanem olyan ahol az összes hajónk elpusztult.
Ezt vajon hogy a fenébe sikerült összehozni? -
asolyom #10697 Ha már CV; végre kiszaladt egy jó eredmény a Hosho-ból is. És ami még jobb, összejött az xp az upgradel-t Zuihora.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malachit #10696 A coop a könnyített verzió kiszámítható gépi ellenfelekkel, esetlegesen agyhalott társakkal, nullához közelítő kihívással. Cserébe állítólag kevesebb az idegeskedés, de kevesebb a jutalom is. -
carp3tm0nster #10695 mivel totál noob vagyok az anyahajós hadviseléshez, gondoltam kipróbálom a co-opban,hogy ne én miattatam orálozzon a csapat randomban... nem voltam totál béna, de 300xp-t kaptam és 20k pénzt... namost, ha ezt a teljesítményt elsütöm random-ban és bukjuk is a csatát, akkor is többet kapok szerintem. viszont ugyanannyi időt áldoztam rá... még mindig nem látom értelmét a co-opnak... -
1kezdő #10694 Természetesen, igazad van. Az ember ellen már nehezen, illetve egyáltalán nem jönne be ez a stratégia. De akkor lenne más stratégiám. Gyorsan alkalmazkodom. Soha nem az ellenfél volt nehéz számomra, hanem a társaim. Amikor teljesen irracionálisan viselkednek és a logika legkisebb alkotóelemét sem fedezem fel a tevékenységükben, akkor csöppet idegessé válok. Gyakran ""tomboltam"", amikor ez miatt vesztettünk. Nehezen viselem a vereséget, ha közben tudom, hogy én mindent megtettem a győzelemért. Félreértés ne essék! Ha kellett a győzelemhez, hát beáldoztam a hajóm, mert ezen ne múljon, de olyannal együtt harcolni, aki egy sziget mögé bújik és nem segít, amikor már csak ketten vagyunk és én szembe megyek két csatahajóval. Hagyja, hogy csak azért elhulljak, hogy ő már csak lesebzett ellenfelekkel harcolhasson...hát nem! Ráadásul még azokkal sem bírt és zakó. -
1kezdő #10693 38 free XP-t és hogy...
Őszintén? Nem érdekel. Már elég rég ott vagyok és elég sok meccsen vagyok túl. Az emberek egy része szereti, ha ismerős környezet veszi körül. A gépet kitudom számolni, a pályát ismerem. Ami kiszámíthatatlan -nem mindig!-, az az ember. Egy része okos és ügyes, de a legtöbbje kevés fejlett intelligenciával van megáldva. Ezért is lesz valamennyire érdekes a co-op. Az ember nélkül tényleg unalmas lenne. A randomban elért jó teljesítmény tényleg örömhormonokat termel és az jó, de mindannyian tudjuk, hogy ez csak kevésszer adatik meg. Tudom-tudom! Épp ettől értékes, mert kevés van belőle. Én becsülöm a kis örömöket is és lehet többre tartom, mint a nagyot, ami kevésszer adatik meg. Ellenben nagyon sok méreg és idegeskedés az ellenpárja. Döntöttem. A kis örömet és a nagyon kevés mérget választottam. Ez a co-op. Hogy lemaradok valamiről ez miatt? Nem, mert elég sokat játszom és ez ellensúlyoz, valamint van elég pénzem /Hál'Isten!/ free-ket venni. Tehát, semmi gond. -
Malachit #10692 "megjelenik a másik kis szigetek közt két ellen romboló és utánam lőnek, de csak karcolnak. Elfogy a turbó és meglátom 7.5 km.-re a Wyomingot. Egyenesen tartok felé, 6 és 7 között észrevesz. Lő, de mind mellé"
Coopban megértem, hogy sikerülhetett a terv, de randomban fémhulladék lettél volna nagyon rövid időn belül. Ha csatahajóval vagyok és spottolt DD-t látok közeledni 10-12 km-en belül automata fordulok elfele tőle és legalább távot tartani próbálok és nyomkodom rá a kiemelt célpont üzenetet. Kb. mint kisgyerek a cukorkára úgy szoktak ugrani rá. Ha meg egyedül vagyok akkor is lőni szoktam rá még AP-val is, mivel az is megeszi. Az meg hogy 3 Km-re megközelítsen esélytelen, naponta aprítok rombolókat csatahajóval AP-val randomban 5-8 km-ről, ha rám utaznak. -
#10691 Azok valoszinuleg botok. -
carp3tm0nster #10690 és őszintén, mennyi xp-t kaptál ezért co-opban? -
1kezdő #10689 Romboló romantika:
Állunk indulásra készen. Három romboló van, valamint Wyoming, SC és egy hordozó. A többi ilyen-olyan cirkáló. Én tudom, hogy a Wyoming, az SC és a hordozó az enyém lesz. Tudom. Start. Fel 30-ig, majd turbó, ez elég lesz félútig. A Derzki vacakol, nem tudja mihez kezdjen magával, de látja, hogy én elteperek mellette és nagyon határozottan szelem át a pálya patkó alakú felét. Ide szoktak betömörülni a rombolók. Nagyobb hajó csak akkor jön ide be, ha elakar pusztulni. A Derzki utánam indul, én majd töröm az utat neki...gondolja. Igaza lehet, mert megjelenik a másik kis szigetek közt két ellen romboló és utánam lőnek, de csak karcolnak. Elfogy a turbó és meglátom 7.5 km.-re a Wyomingot. Egyenesen tartok felé, 6 és 7 között észrevesz. Lő, de mind mellé, én meg csak török felé. 3 km.-ig közelítek, mert így is kapok a másodlagosból. Megkezdem a kanyart, majd 2x3, füst és pörgés. Robban, én pedig ráfordulok az SC-re, ami 5 km.-re van hátrébb. Közelítés, süllyesztés. Ekkor megérkezik a hordozó repülőraja. Kerülnöm kell, ráadásul követett az ellen rombolója és lövöldözik. Ez miatt lendületet vesztek, a Derzki megelőz és a hordozó felé indul. Nem adom fel, én is megyek. Távolról látom, hogy a Derzki felé tartanak a hordozó torpedói és elkapják. Van még DD, akit eltalálnak a repülők?? A hordozó így az enyém lesz, de még távol van. Két repülő raj is közeledik, plusz a hátam mögött az ellen DD-je nem akar leszakadni. Az ellenfél csapatából már csak ő van és a hordozó. A két raj szinte egyszerre érkezik, de nem tudják ledobni a torpedókat, mert gyorsan kanyargok. Hát csak repkednek össze-vissza. Majd sikerül elém dobálniuk, amit könnyű kanyarokkal kerülgetek. Ám időt és teret vesztek a kanyargással és az ellen rombolója odaér. Már jön is a torpedó sor. Ekkor szabaddá válik a turbóm, amit aktiválok. 38-al haladok és a torpedók közé állok. Jobbra, balra egy torpedó én meg közöttük, egy sebességgel kísérnek a hordozó felé, ami 5 km.-re van. Tudom, hogy addig kifulladnak a torpedók. Úgy is lett. 3 km-nél kanyar, 2x3 és éles forduló vissza, mert a DD molesztál. A maradék oldal torpedói az övé és vége. -
#10688 Myoko-m nem igazán méltányolja a harmadik koordináta-tengelyt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
atee73 #10687 Nagyon brutal ez a Colorado
Meg 1-2 kor es megvan az NC de lehet hogy ezt megtartom
-
asolyom #10686 Én creditet kaptam. A gyöngyöket hogy kell ebbe a projektbe belepakolni? Vagy az megy bele automatikusan?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.19. 21:14:30 -
gmilan #10685 Csatlakoztam, 74 gyöngyöm van most, rámentem az open-re és kiírta, hogy üres a láda. -
Malachit #10684 Csak szerintem akkor kapsz, ha csatlakoztál a gyöngygyűjtéshez. -
gmilan #10683 Lehetséges, hogy nem mindenki kap kreditet? A játékban sem látom
-
Prof William #10682 Mi a jutalom? -
Malachit #10681 Kösz, hogy mondtad, lehet ott rozsdált volna évekig a jutalom :D -
Plata #10680 Az előbb láttam egy cruisert,aki állt egy helyben és lőtte a mellette álló szigetet,nem csinált mást csak egy helyben állt és lőtte a szigetet.