World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én például a végtelenül béna St. louis-ommal újabban bemegyek a szorosba -persze a rombolók után kissé lemaradva- Oda szinte csak a rombolók mennek. Ellövik a torpedóikat én meg a sziget fedezékéből egyet-kettőt leszedek, mert itt benn ők is nehezen forgolódnak. Belassulnak és kitűnő célpontok a sok ágyús agyaggalambomnak. Ezek ellen vagyok hatásos csak. A többiek hamar levadásznak. De akkor már kevesebb a rombolójuk, ergo, a csatahajóink vidámabb életet élnek. Van a világon önfeláldozás is. Esetemben ez persze egyfajta kényszerűség is egyben.😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ilyen szerencséje ritkán van az embernek. 😊
Lehet hogy már kérdeztem, de ha nyerjük a csatát, de a vége előtt kilőnek, akkor is annyit kapok mintha túléltem volna?
Valamint torpedó tippek? Igyekszek viszonylag "közelről" (5-6 km) indítani és próbálok a hajók elé célozni hogy majd ráfussanak. Van még valami trükk?
Van javítási költség? Eddig észre sem vettem...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.07. 09:12:51
Na ez a terv. Majd felébredek és azt veszem észre, hogy a kezem a bilibe lóg...😊
2. Vigyél magaddal 2 cirkálórt és egy rombolót még a budira is... 😊
Concentrate fire a kijelölt hajónál F3 (régen a Shift is működött)
Attention sec... nyomva tartod a Ctrl-t és klikkelsz egyet-kettőt az adott négyzeten a minimap-en.
Még valami: Hogyan lehet aktiválni a "Concentrate fire the enemy XY!" és a "Attention the sector XY" chat-szövegeket?
Volna pár kérdésem:
1., Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy egyetlen, a kormánylapátot ért légi-torpedó találat fullra lenulláz egy 45000-es hp-t? Ha igen, vajon mi okozhatja?
2., Milyen harcmódot ajánlotok csatahajóra (Miyogi-tól felfele)? Próbáltam "tank"-olni, 2 perc alatt kilőttek (tök mindegy merre indulsz, mire lőtávolba érsz, az összes cirkáló, romboló és csatahajó téged lő, lesz@rva a többieket...). Próbáltam távolról leszedni a közeledőket, eredmény lásd 1-es pont... Szigetek közt bujkálni egy elefánttal lehetetlen... Régen kiröhögtem az amcsikat, amiért a vadonatúj Iowa-kat a cv-k mellett tartották, de kezdek én is ráfanyalodni... szar 2 perc után leülni a kispadra...
3., Hogy lehetne lekaparni az upgrade-t a hajókról, mert nem enged eladni, ha fenn van. Csak ezért töltsek fel cash-t a játékba? (Amúgy az upgrade-k nem adnak túl sokat a hajóhoz, sztem' felesleges és kellemetlen is...)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Dublont lehet szerezni Free módban is? Nem hiányzik de hátha jól jön majd valamikor...
Amúgy milyen Endgame (Tier 8-10 tapasztalataitok vannak?)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.06. 14:18:08
Összességében sokkal lassabban tölt, lassabban fordul a torony és a hajó is. Ezért megfontoltabban kell vele játszani.
Én pl. oldal sortűz leadása után egyből fordulok, de közben nyomva tartom a "Shift" gombot, hogy a lövegtornyokat oldalra kifordított állapotban tartsam. Így ha visszafordulok, hogy újabb oldalsortüzed adjak nem kell megvárni, míg a lassú tornyok újra oldalra fordulnak.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.10.06. 11:10:48
amúgy ebbe a bajban vagyok én is, Furuval úgy akarok játszani ahogy az elődökkel, és nem találom a jó játékot vele, szar vagyok 😄
Ez így elég szemléletes? 😄
Gondolom azért a fordulékonyságuk és manőverezésképességük még így is fényévekkel a csatahajók előtt lesz.
Kuma-t viszont lehet hogy megtartom majd free xp farmernek.
A lényeg, hogy a Furutakától kezdve csak nehézcirkálók vannak a japán ágon. Nem rossz hajók, de másként kell majd velük játszani, mint ahogy a Kumáig megszoktad.
Tegnap meglett az új hajótest az extra hidroplánnal + azzal az új észlelési metódussal. Legalább lesz egy kis légi fedezetem.
Together we'll fly someday...
Mit gondoltok? Az alacsonyabb tierben mintha a japó jobb lenne lévén több gép lehet a levegőben.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
tegnap volt pont akkor egy lagg szerű valami mikor DD-vel cikázok közel egy szigethez, hát persze hogy bele álltam mint a szög a szigetbe , meg is öltek 😄
war thunder repülősébe is épületbe csapódtam egy fasza manőver közepette mert fps droppom lett 😄
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.05. 20:08:41
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nézem pár youtbe videót csatákról olyan térképet is láttam amin még nem voltam. (Nyilt tenger, Valami havas) Tier 4 -es cirkálóm van. Lehet hogy majd magasabb tierben nyílik meg többi pálya?
Valamint lesz még másfajta csatamód is idővel?
Egyébként a változó időjárástól is hangulatosabb lenne az éjszakai ütközet. Anno a Fighting Steel-ben volt éjszakai ütközet. Világító lövedéket kellett fellőni, lehetett reflektorokkal rávilágítani az ellenfélre, messziről látszódtak a hajók felvillanó torkolattüzei és úgy általánosságban egy nagy, félelmetes káosz volt az egész ütközet így vaksötétben.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.05. 15:28:54
Igen, a vihart és hullámzást én is kimondottan kipróbálnám - és ez még gyenge kifejezés volt.
Ami szerintem nagyon hiányzik ebből a játékból -ami persze a képeken, videókban ott van-, hogy legyen egynémely pályán kemény időjárás. Vihar, tájfun, orkán. Akkor lehetne csak élvezni a harcot. Nem volna tuti célzás. A hullám feldobná a hajó, majd belezuhanna a hullámvölgybe. A periszkópot beterítené néha a vízfröccs és nem látnál semmit, csak a hatodik érzékedre hagyatkozhatnál. Sötét lenne és csak az ágyúk torkolattűzére hagyatkozhatnál. Na az lenne az igazi csata. Nem agyaggalamb lövészet. Bocs! Kissé elragadtattam magam. .)
Amire figyelni kell, az a CV (másodlagos) tüzérsége: alacsony hp-val odapofátlankodni a közelébe az álmoskönyv szerint nem egészséges. Rombolók ezt sokszor megszíjják, nemrég épp egy Clemson (aki ráadásul olyan bénán torpedózott, hogy 3 ráfutásból egy találatot sem ért el. Aztán közel jött 😊
A tűz viszont valóban hasznos lehet ha épp "reptetne", de ha nincs ilyen veszély, simán AP (de gyújtás után azonnal).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.10.05. 09:47:07
https://wotinfo.hu
nálam ilyen nincs. optionsben nem találtam ilyesmit, kezdő hajóknál még nincs, vagy mod kell hozzá?
Per Aspera Ad Inferi.