22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #10759 Ha 260 gyöngyöt összeszedsz fixen kapod a rombolót, 150-től pedig a 200 darab kisorsolásán veszel részt (nem fix, hogy nyersz is). -
Malachit #10758 A gyöngy gyűjtőshöz:
Random és ranked csatákat számolja a gyöngy gyűjtős feladathoz. A hajóknál csak a szintet nézi, vagy a típusnál csak a típust. A gyöngyeid számát ne a csíkon nézd, za a közösség által gyűjtött összes, kicsivel alatta van a sajátod külön. Csak az oldalon mutatja a gyöngyszámot, erre mod felesleges, csak legyél beloggolva és pár körönként frissítsd, ha nagyon követni akarod. -
#10757 Randomban kell menni, játékban nem találtam semmit ahol lehetne követni, de a honlapon elég gyorsan frissül. -
Prof William #10756 A gyöngygyűjtős küldetésekben a "nyerj X alkalommal XY hajóval" küldetésekben mindegy hogy milyen csatában nyersz?
Valamint csak a Project-R oldalon mutatja hogy hány gyöngyöt szereztünk, vagy van erre mód a játékban is? -
asolyom #10755 Eh...ma reggel két meccset mentem. Az elsőben 43K sebzés, és 3 süllyesztés elég volt a győzelemhez az Aurorával, a másikban 55K sebzés, és 2 süllyesztés kevés volt a St. Louis-zal. Ez utóbbinál mindenki elhullott mellőlem, és jó sokáig sikerült kijátszani az ellen megmaradt két South Carolina-ját, de ezt azért a végtelenségig nem lehet csinálni. -
#10754 Gyöngyvadászat miatt megyek most vele, T5-ben csak ez az egy hajóm van. -
asolyom #10753 Szép eredmény! Én valahogy a Murmansk-ra nem tudtam ráérezni, így nem is sűrűn megyek vele. Nekem az Aurora sokkal jobban bejön, és maga a hajó is jobban tetszik. -
#10752 Hohóóóóó:
"UPDATE: You asked, we listened! By going above and beyond the original goal of collecting 260 Pearls, you will receive your free Kamikaze R Premium destroyer, once Project R is successfully over - and all without having to rely on pure chance! Of course, if you are not up to the challenge, you can still reach the previous goal of 150 Pearls and try your luck in the raffle for 2,000 specimens. So take a deep breath and dive into the deep for all those Project R Pearls!"
-
#10751 Heavy Hitters díja kicsit megdobta a bevételt :) -
Toweliee #10750 Köszi neked és Malachitnak is! De ilyen 5 gőbicsénként kell összeszedni a 6milliót? Tegnap óta be se léptem a játékba és +800k bogyóm van. Hogyan működik ez pontosan? -
carp3tm0nster #10749 prém fiók nélkül? grat! -
#10748 Most futottam talán az eddigi legjobb Murmansk körömet :) Kár, hogy a Myoko küldi ez nem számít, volt pár gyújtás :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.21. 17:20:55 -
1kezdő #10747 Remélem, hogy a co-op megszüntetésében nem lesz igazad. Amit a bot-ok beragadásáról írtál, az igaz és van is egy történetem nem régről.Sűrű szigetekkel teli területen elakadt egy DD. Mivel én voltam a Colorado-val közel hozzá és más ellenség nem volt, hát úgy döntöttem odamegyek szétlövöm. Tudom, hogy vigyázni kell, mert az ilyen elakadt DD is veszélyes tud lenni. Amerről jöttem, nem lehetett látni, mert a szigetke másik oldalán volt. Nem láttam, hogy milyen pozícióban áll a szigethez képest. Lassan megkerültem a szigetet és mielőtt kiértem volna mögüle, lelassítottam, illetve megálltam. Arra gondoltam, ha érzékeli a hajóm, akkor ellövi előttem a torpedókat, én meg kimegyek és szétlövöm. Tőlem balra 1 km.-re volt, de takarásban. Nem jöttek a torpedók, hát úgy gondoltam, hogy a pozíciója miatt nem lőhet. Azért még mindig óvatos voltam és csak 1/4 sebességgel, lépésben engedtem ki az orrát, hogy az orr ágyúkkal lőjem szét. Igen ám, de mivel a hajóm parancsnoki része nem volt kinn a sziget mögül, a kukkerben nem láttam csak a sziget fáit. Hát óvatosan még kijjebb engedtem a hajót és végre megláttam a dögöt. Megláttam a DD.t és még azt, hogy 6 db. torpedó jön nagy sebességgel a hajóm orra felé. Már csak annyi időm maradt, hogy egy cífrát elengedjek, mert az orrlövegeknél kritikus a találat. Hát a majdnem full életem eltűnt egyszeriben. Ez volt az első és egyben utolsó is, hogy ilyen kísérletbe fogok.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.21. 16:56:41 -
Prof William #10746 Meddig tart ez a Project R? Nem láttam időlimitet. -
Gabhess #10745 Köszi a válaszokat -
#10744 Merőben mindegy, mert mindegyik hajót meg lehet szokni. ...pár jeles kivételtől eltekintve. :D
Elsősorban USN-t és IJN-t ajánlanám, egyrészt mert teljes a tech tree és kipróbálhatsz mindent, másrészt azért, mert az első marék cirkáló mindkettőnél teljesen jól játszható. A német cirkálók T5-től kezdenek igazán megvillanni, a szovjet rombolók meg T5-től kezdenek... nos, igen. -
garaib #10743 A coop tényleg túl könnyű, sokszor beragadnak a botok, kiszámítható a mozgásuk, csak gyakorlásra jó. A random sokkal nehezebb. .. Randomban sokkal kevesebb találatod van,mert az ellenséges játékos megpróbál kimanőverezni a lövések elől.
Ja és coopban iszonyat lassan fejlődsz.
Szerintem addig lesz bent a coop játék mód, ameddig nincs elegendő aktív játékos. -
#10742 Ez nagyban fugg a hajotipustol es a jatekstilusodtol.
En USN-el kezdtem es teljesen jo mind a 4 hajoosztaly -
Gabhess #10741 Ha valaki most kezdené a játékot, melyik országot ajánlanátok?
-
1kezdő #10740 Co.op-ban játszom, mert így döntöttem. Ez miatt rengeteg kritika ér, sőt, van aki nem átallja, hogy ezért -ha áttételesen is- lehülyéz. Mintha a co-op játékommal bárkit sértenék, vagy megrövidítenék. Aztán leírják, hogy micsoda teljesítmény kell randomba, mennyivel nehezebb. Szinte látom, ahogy vért verejtékeznek. Aztán jönnek a hatalmas teljesítmény bemutatók, ami bizonyítja a tulajdonosa érdemeit. Persze tudom hogy kell a sikerélmény, hisz ez ad erőt, hogy folytassuk, kitartsunk.
Nos akkor mutatnék egy 1hónapos felvételt -természetesen random-, amin világosan látszik, hogy semmi különös nem történik, illetve a videó rögzítő nem csinál nagy dolgokat. Teljesíti az alapdolgokat és csurog előre. Mégis szinte mindenkit leszed, de már annyira, hogy a végén a hordozót nem lövi ki, hogy maradjon másoknak is. Így is kiemelkedő a végeredménye. Pedig végig röhögcsél, hülyéskedik. A csapata jó, vagy az is lehet, hogy az ellenfél teljesen indiszponált. Vagy mindkettő.:)
Akkor nézzük ezt a kemény randomot: a meccs 3.30-tól kezdődik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.21. 13:30:26 -
#10739 Talán itt. -
Malachit #10738 Belépsz az oldalra és csatlakozol a gyűjtögetéshez, majd vissza játékba és hajókázol. A rendszer meg automatikusan számolja a teljesítményeket a feladatokhoz, amiket az oldalon tudsz követni a gyöngy gyűjtős részlegen. -
1kezdő #10737 Nos. Azok a számok, amiket hozzávetőlegesen írtam, 1, nem szentírás, 2, egyénenként változó. A számok inkább olyan sacc/kb. De túl nagy eltérés nem lehet. Ami fontos a végeredmény vonatkozásában, az az, hogy túlnyomó százalékban a gép által melléd, illetve, ellened kiosztott emberek képességétől függ. Ha gyengék és gyorsan elhullanak, akkor teljesen kizárt, hogy te 3-6-ig hajót süllyessz. Ha ügyesen mozognak, jól helyezkednek és még jól is lőnek, valamint magukra vonják az ellen többségét, akkor te nyugodtan halászgathatsz és nagyon eredményes leszel, feltéve(!), ha szintén rendelkezel hasonlóan jó képességekkel. -
Toweliee #10736 Hogy van ez a gyöngy gyűjtögetés? -
#10735 Persze, ez attól is függ, milyen hajókkal játszik leginkább az ember. A Fusonál, ahol ha úgy adódik, átlepem a malacokat húszra is, 21%-ot lőttem, a Murmanszkkal 32%-ot, amikor pedig az Emden-nel visszamentem a gyöngyökért az arcába mászni embereknek, 57%-ot. A New Mex, amit nem olyan triviális dolog szétszedni és a plotting room sem volt rárakva, 31%-ot hozott, a Naga, amit viszont igen, 20%-ot.
Innentől kezdve meg már "csak" együtthatók kérdése. :)
Azért sem szoktam túl nagy súlyt adni a globális statisztikáknak, mivel rengeteg tényező függvényei. -
csonttika72 #10734 Akkor én valamit "elronthatok", mert nekem a HR-em 30%, (nem, nem dicsekvésnek szánom!) és pont ez a különbség. Mivel ha azzal a 20-25%-al számolok az ellen szempontjából, akkor máris előnyben vagyok. De sajnos nagyon kevesen lőnek olyan rosszul hogy 20 % környékén megállnának..... -
1kezdő #10733 Az jó, ha visszaköszön mástól is az, amire utaltam a #10713-as hozzászólásomban. 20%, hogy mire vagy képes, 30-30% a társaid és ellenfeleid képessége, valamint -amiről Te is említést teszel- a szerencse tölti ki a maradékot. Ez co-op-ban így oszlik meg: 20-50-10-20.
A gép 10%-a azért csak annyi, mert ugyanabban a tierben, ugyanazt a nehézségi fokot hozza. A tier emelkedésével, a gép tudása-taktikája is változik. Mondok egy példát: Teljesen mindegy, hogy kezdésnél merre indul a csapat, mert a gép mindent lát és ha mondjuk meglepetésszerűen mondjuk jobbra megy mindenki, akkor a gép is minden hajóját jobbra viszi. Ez randomban nincs így, ezért a kezdésnél -mikor még nem is látják egymást az ellenfelek-, már nagyon sok minden el is dőlt. Másik példa: co-op-ban a gép találati aránya az 50%-hoz közelít, míg az embereké -távolság és hajó függő!- 20-25%-ra van belőve. Randomban ez kiegyenlített.
-
asolyom #10732 Meg szerencsém is volt. Az ellen CV játékos nem volt túl gyakorlott. Összesen 30 meccse volt hordozóval, míg én már 75-nél tartok. -
asolyom #10731 Hm....elvileg újra menni kéne a szervernek, de a kliens csak írja, hogy "receiving updates", és nem csinál semmit. -
seepheeerd #10730 Szép volt, vadászok ellen, ez tény! :) -
asolyom #10729 Mert nem találtam, és nem akartam vele vacakolni. Így sem volt rossz szerencsére. -
seepheeerd #10728 Ménem lőtted ki a hordozót az elején? :) -
asolyom #10727 Első meccsem a Zuihoval. Az ellen CV egy Bogue volt 2 vadász + 1 bombázó összeállítással. A vadászaim elhullottak ugyan, de neki is alig maradt vmi, mert a hajóm légvédelmi tüzérsége is jól működött. A vége 65K sebzés lett, és második lettem a csapatban.
-
asolyom #10726 No igen, voltaképpen minden hajóval csak kattintgatni kell.
Az amcsi vadászok 1:1-ben tényleg lemészárolják a japánokat, mivel minden rajban kettővel több gépük van. Éppen ezért kell úgy taktikázni, hogy ez ne fordulhasson elő. Nem kevés gyakorlást igényel a dolog, de ha az ember ráérez, akkor "fun" tud lenni. -
DantesHUN #10725 Pedig akik egy kört se mennek hordozóval meg,mondták ez csak annyi hogy kattintgatni kell. Na, mégse csak ennyi?
Én különben azóta nem megyek hordozóval, hogy a US vadászok lemészárolnak minden japán gépet. Nem tudom így van-e még, nincs is nagyon időm hajózni. -
asolyom #10724 A manuális nekem is sokszor macera, így csak akkor alkalmazom, ha a célpont áll, vagy láthatóan nem vesz rólam tudomást, és egyenes vonalban halad. Az automata vetéssel is lehet azért jókat aratni, ha különböző szögekből tudsz támadni. No meg persze magasabb tiernél már nem is lesz lehetőség arra, hogy a repülők 5-6 alkalommal próbálkozzanak egy hajó támadásával.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.20. 15:31:42 -
Prof William #10723 Jaja. Nem nagyon haladok vele. Nincs hozzá türelmem. a Manuális torpedózást egyszerűen nem bírom megtanulni. A hajamat tépem amikor mellé torpedózok és mivel nem a hajtépés miatt játszok, ezért inkább más hajóval megyek. :) -
#10722 nekem haverom nagy WOT-os, mondtam, próbáld ki a WOWS-ot is jó lesz az. Kisebb nyüstölés után bement egy co-op meccsre, vesztett, kilépett, letörölte. Megkapta a játék az esélyt :D -
1kezdő #10721 Nos, többek között ezért sántít a hülyék gyülekezete co-op-ban. Ugyanis itt majdnem mindenki megfordul. Tesztelnek és láss csodát a teszt vége néha, hogy vereséget szenvednek a tesztelők attól a hülye géptől._) -
1kezdő #10720 Ja-ja! Csak itt az alma, csapatban való szereplés és annak eredménye, hogy milyen volt a csapat. A körténél nincs csapat, csak egyedül te és hogy hányszor halsz, az csak az ügyességedtől, találékonyságodtól, kitartásodtól függ. A körténél nincs kit okolni, ha rossz a teljesítmény, mert csak rajtad áll.:)