22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10799 Sajnos ez is kevés volt. Mára abbahagyom, mert ez most zsinórban az 5. vereség volt különböző hajókkal. Úgy látszik, nem enged nyerni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #10798 Na, megvan a Nicholas. Gondolom innentől magasabb osztályba mozog. -
asolyom #10797 Kifejezettem tetszik, hogy gyorsan tölti a torpedókat, még ha a sebzésük ratai is. -
asolyom #10796 Nem mondtam, hogy nem tetszik, csak nehezen rázódok bele. Azért lassan kezdem a helyes taktikát megtalálni. Most legutóbb besunnyogtam az ellen bázisára, és elüllyesztettem egy cirkálóját, az egyik hordozóját, és beletoltam vagy 6 torpedót egy Kawachiba, amit végül más lőtt ki. Igaz, hogy meghaltam, de a 75K sebzéssel sokat tettem a csapat győzelméért. A gondom inkább akkor van még, amikor ellenséges rombolóval kell harcolni, de majd ebbe is beletanulok. -
1kezdő #10795 Előre bocsájtom, mielőtt össznépi sikítozás kezdődne, hogy co-op-ban játszom és itt tudod, szinte maguktól neki mennek a hajók a torpedóimnak.
Miután tisztáztuk, csak azt akarom mondani, hogy én meg egyáltalán nem használom az ágyúkat, csak torpedó. A cirkálók háta mögé kerülök, aztán már csak a csatahajók jönnek sorban, mint az alábbi eredményben is látszik. Az arányt a többiekhez képest érdemes nézni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.23. 14:41:39 -
#10794 A jatekon kivul mukodik a gomb? -
#10793 Amikor elkezdtem a játékot, a rombolókkal japán ágon indultam el és a negyedik tierig jutottam vele, aztán eladtam a francba, hasonló okok miatt.
Aztán bejött az orosz ág, és mivel más nem volt benne, elkezdtem a rombolókat nyomatni. Most a Gnevny-nél tartok, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, mint ahogy az Izyaslav is jó volt. Nem a torpedókra hegyezem ki a játékot, hanem 10 kilométerről zaklatom a cirkálókat, csatahajókat. Azzal a kis vacakkal olyan sorozatokat lehet lőni, hogy az ellen egyfolytában lángol, és képtelenek eltalálni olyan távolságból. Nagyon jókat lehet vele rohadékoskodni. A torpedót akkor használom, ha véletlenül valaki közelebb kerül hozzám a kelleténél. Próbáld ki így, te sem fogsz csalódni. -
#10792 Íííí, a ruszkik... Ha az Izyaslav nem tetszik, amivel még azért bőven lehet alkotni, T5-től ki fogsz vonulni az utcára véletlenszerűen kasztrálni valakit. :) -
asolyom #10791 Tökre szeretem, mikor úgy dönt ez a genny, hogy nem nyerhetek, tehát a Kumámat beteszi 5-ös 6-os hajók közé, ahol másra nem lehet képes, mint meghalni. -
#10790 Sajnos nem ez volt a gond. -
asolyom #10789 Nem, ez most éppen az Izyaslav. De a japánnal sem könnyű. Hiába tudod 7 km-ről álcából lőni a torpedót, nehéz vele eltalálni bárkit is. Gyakran kitérnek előle. Ráadásul a japán DD-k ágyúja gagyi. -
#10788 Felteszem, nem japán géppel vagy? -
carp3tm0nster #10787 csak egy tipp, de a settings-Controls-"Alternative Battle Interface" mode?
hátha az a ludas.
tényleg csak tipp
-
#10786 Mi a francért nem működik a ctrl gomb a játékban?! Melyik beállítás felelős ezért?! -
1kezdő #10785 Három nappal ezelőtt előbb kétszer kidobott, de újraindítás után visszatudtam lépni. És ez volt a becsapás, mert arra gondoltam, hogy a WG szervere, vagy az én Net szolgáltatóm xaraxik. Harmadjára már nem tudtam visszalépni, mert nem volt Net kapcsolatom, de érdekes mód a telefon -ami kötelezően a Net csomag része- működött. Felhívom a szolgáltatót, de ő szerinte van Netem. Javasolja, húzzam ki a rúter hálózati csatlakozóját kb. 2 percre és aztán dugjam vissza. Ez bejött. Azóta semmi gond. Időnként frissíteni kell ezek szerint. -
#10784 Rendkívül jó kis kör lehetett :) Szép munka ;)
-
#10783 Az előbb engem is kidobott. -
Lokker #10782 a hiba az Ön gépében van -
tutyimutyi2 #10781 mi a faszért csinálja azt a játék hogy bent vagyok csatában kb 4-5 percet aztán befagy és kidob a szerverről(egyám után 3-szor csinálta eddig)és utána ha visszalépek akkor meg az van hogy elvileg tölti be a csatát de csata végéig nem képes betöltődni? -
1kezdő #10780 Kár! Pedig a legjobb adrenalin növelő hajó. Míg a csatahajó az öreguras harc, a cirkáló a fiatalosan taktikus, a romboló az ifjonti hévvel lerohanó meggondolatlan kamikaze. Mikor támadok a pulzusom felmegy vagy 180-ra és nem félek, csak arra próbálok ügyelni, hogy már ne az első hajónál bukjak. Csatahajó a legritkábban tud kilőni, inkább a cirkálók veszélyesek. -
asolyom #10779 Kész! Én feladtam a rombolózást. Képtelen vagyok bárkit is megközelíteni ahhoz, hogy torpedót lőjek ki. Nem is értem hogy kell csinálni. Hiába megyek olyan csatahajóra, ami harcban áll mással, rögtön kiszúr, és szarrá lő, akárhogy manőverezek. Nem vagyok alkalmas erre a hajó osztályra. -
atee73 #10778 az szep volt -
#10777 Elso kor Iowa-val (stock) .. sajnos tokhulyek voltak a csapatunkban, de a hajo az tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kurafi97 #10776 Próbálom ezeket teljesíteni csak nem mindig sikerül ... :) -
Kurafi97 #10775 Ez tényleg elég gyanús :D -
Prof William #10774 Az Atago mióta megvettem nagy kedvenc. Szerintem kifejezetten fordulékony és gyors + ha követjük vele a tipikus cirkálótaktikát akkor egész jó esélyes élheti túl a csatákat.
A torpedói pedig elég komoly meglepetéseket tudnak okozni az ellenfélnek, ha nem figyel. -
atee73 #10773 igy
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.01.22. 22:37:19 -
csonttika72 #10772 Egyszerűen: jól játszol, sokat sebzel, túléled és nyer a csapatod. Ennél egyszerűbben nem fog menni. -
Kurafi97 #10771 Valaki tudna valami tippet adni hogy szedjek össze 1800xp-t egy kör alatt, a gyöngyözés kéne. -
1kezdő #10770 Hmm.:) Így voltam az Atago-val, miután pénzért megvettem. Akkor még randomban játszottam. Mindig 9-10-es tier-be rakott és ráadásul még tapasztalatlanabb is voltam. Esélyem se volt. Mindig kilőttek hamar. Úgyhogy sokáig hozzá se nyúltam a hajóhoz. Kidobott pénz volt. Bár gyorsan tud haladni, de lassan kanyarodik. Nagy testű, kanyarban lomha. Kis kaliber és nem nagyon volt esély, hogy a csatahajókat 10 km., vagy annál kisebb távolságra megközelítsem.
Most co-op-ban, ahol a saját tierébe teszi a gép, már esélyes hogy győzzön, itt hasznát veszem. Nem-nem! Nem a pontokra gondolok, hanem a játékra. Ha már fizettem érte, legalább esélye legyen. Különben 9-10-ben egy hulladék. -
asolyom #10769 Azt hiszem, befejeztem a Mikasaval. Én ekkora hulladékot még nem láttam. Ennél szarabb hajó szerintem nem létezik a játékban, és még pénzbe is került. -
#10768 Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot, és az lenne a kérdésem hogy van e kód vagy valami mert a wot-hoz is voltak anno és kaptunk ajándékot ha beírtuk.
Továbbá ha van valami amit az újoncoknak fontos tudni örülnék ha megosztanátok, köszi! -
1kezdő #10767 Ma a bosszantásból nekem is jutott. Miután végig zongoráztam az összes hajóm, irány a Clemson, oszt hagy mennyen. Miután megnézem a szereplőket, hogy kik lesznek és hogy, ki hol helyezkedik el, indulás után már megvan a stratégia és az is, hogy merre fogom megvalósítani. Akkor félek, amikor látom, hogy nem csak egyedül vagyok DD, hanem van még egy, esetleg több is van. Ma kétszer is előfordult, hogy elindulok határozottan egy irányba és a másik DD követni kezd, ott liheg a sarkamba. Ha van valami, akkor ezt nagyon utálom. Ütközetnél roppant zavaró, hogy ott van és veszélyes, mert a szarvasmarhája össze-vissza dobálja a torpedóit, amiből nekem is jut. Így aztán nem csak az ellenfélre kell figyelnem, valamint a torpedóira, hanem erre a jószágra is, illetve a torpedóira. Ma, a két alkalomból egyszer sikerült kilőnie engem, miután már kétszer sikerült kikerülnöm az ellen DD torpedóit. Megfogadtam, hogy legközelebb, ha utánam ered egy társ DD, inkább megállok, vagy elfordulok a másik irányba. -
#10766 nekem az tetszik, mikor becélzom az ellent, és egyszer csak természetesen mikor ellőttem magam, hirtelen odébb ugrik a hajó -.- ritkán van ilyen de bosszantó -
asolyom #10765 Szeretem, mikor ezerrel laggol ez a fostalicska. Képtelen vagyok ilyenkor normálisan célozni. -
#10764 Srácok, a játékban valamiért nem tudom használni a ctrl billentyűt, tegnap újra kellett telepítenem a játékot, mert a kliens hibája miatt nem indult el a frissítés, így nem indult a játék sem. Azóta a ctrl nem működik. Van valami tippetek, hogy milyen beállítás okozhatja ezt? Egyszer már volt ilyen, de már nem emlékszem a megoldásra. A válaszokat előre is köszönöm.
A másik: Ez a gyöngy gyűjtés, amiről alább írtatok, hol elérhető? -
Toweliee #10763 T5, szinte megegyezik a Fujinnal.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.01.22. 14:03:56 -
Malachit #10762 Én nem leletem, de kell 1 japán prémium, kapitány képzésre. -
Prof William #10761 Lehet tudni valamit erről a prémium rombolóról? Milyen Tier lesz stb... -
Malachit #10760 Bocs 2000 darab.