22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10839 Szerintem ez az átképzősdi a rombolóknál a legnagyobb szívás, mert ott létszükséglet (lenne), hogy a situational awareness a kezdetektől működjön. -
#10838 köszi a választ. én creditért képzem át, mint anno wotban :) -
#10837 jah köszi most mentem egy kört és fehér lett :) én meg már megijedtem hogy száműzni kell a pilótát :D thx -
asolyom #10836 Amíg nem fejeződik be az átképzés addig sárgák, és csak bizonyos százalékban működnek. Van ott egy narancssárga csík is, ami mutatja, hogy mennyi xp kell az átképzéshez. Ahhoz pedig csatázni kell. Kivéve ha fizetsz 500 doubloont, és akkor rögtön "átképződik". -
#10835 Ha ráviszed az egeret, látni fogsz egy narancssárga sávot. Ez az átképzés lezárultához szükséges XP-mennyiség, ekkor kapja meg a képességeket egészében a kapitányod. Ez attól függ, az átültetésnél milyen átképzési módot választottál.
Röviden tehát, a kapitány átültetésekor van némi "büntetés", mivel egy bizonyos XP-mennyiséget (ez a kapitány szintjétől függ) le kell dolgozni az új hajón a folytatáshoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#10834 srácok, valamit elrontottam :D kép
a skillek a pilótánál miért sárgák? próbáltam átképezni de lehet valamit elnéztem -
asolyom #10833 Az elit státuszú hajók több creditet és xp-t hoznak, vagy csak annyi az előnyük, hogy az xp-jük átváltható? -
asolyom #10832 Most nézgettem a statos oldalt, és érdekes módon az átlag sebzésem növekszik, viszont a WR csökken. Ebből is látszik, hogy ez csapat játék (lenne). Én hiába fejlődök, az még nem garantálja a győzelmet. -
carp3tm0nster #10831 bedobta a sziget és a hajóm közé. namost hogyha a Kongo 222 méter, akkor jól látszik,hogy ez a táv 50-80 méter között lehet. ergo a torpedó vagy belezuhan az iszapba normális esetben, vagy éppen az időzítő nem élesíti a torpedót ennyi idő alatt. persze itt megdöglöttem... -
asolyom #10830 Tyűha! A sziget alatt bújtak át a "halacskák"? -
1kezdő #10829 Attól függetlenül, hogy ma elég sok csatahajót süllyesztettem, az idegeimre ment a gép. Többször volt, hogy akármerre mentem, oda küldte szinte az összes cirkálót. Nem látnak, de mégis felém jönnek, ami annyit tesz, hogy nem tudok mögéjük kerülni, ahol ott vannak a csatahajók. Épületes látvány volt, amikor a kis térképen az látszott, hogy hat társhajó teljesen üresen a térkép egyik felén, a másik felén öt cirkáló engem keres, illetve kerget. Mire elsüllyesztettek a térkép szélén, a három bázis szabadon elfoglaltuk.Csak én voltam nagyon dühös, hogy nem tudtam süllyeszteni.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.24. 17:24:43 -
carp3tm0nster #10828 én ettől kapok idegbajt. az ember azt gondolná legalább egy irányból védett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.24. 17:22:02 -
asolyom #10827 Azt hiszem, hogy én is befejezem mára. Úgy tűnik, hogy WG szívató ágra tett ma. Akármivel próbálkozom nem tudok nyerni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10826 Hiába minden.... :D
-
1kezdő #10825 Voltam én is így. Süllyesztettem hármat, vesztettünk. Utána 4-et, vesztettünk. Akkor sikerült győzni, amikor 6-ot süllyesztettem, de akkor is már csak én voltam, a többiek kihaltak mellőlem. Ez arról szól, hogy épp a cumi rollerre vagy ültetve és amíg a gép nem dönt úgy, hogy eléggé vissza tett, addig ebben maradsz. Ez a szép a randomban..) -
asolyom #10824 Átmentem a St. Louisra, de azzal is képtelen vagyok nyerni. Sorozatban én maradok a végére, de hiába csinálok folyamatosan 40-50k közötti sebzéseket mindig veszít a csapat. :-( -
Lokker #10823 Mert abban a tierben sokan játszanak most. Ugye arp myoko és kongo küldik miatt.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.24. 13:51:59 -
asolyom #10822 Egymás után dobál 5-6-os hajók közé a Kumával. :-( -
1kezdő #10821 Az jó taktika, csak nálam ez sajna nem lehetséges, mert én messze a többiektől egyedül lopakodok. Néha rám tapad egy romboló/ cirkáló és követ, nem tudom miért, aztán mikor megjelenik az ellenfél hajói, akkor vagy elhúzza a belét, vagy ott pusztul. De ha sikerül kijátszani a gép figyelmét, akkor meg elkezdi lődözni a kiszemelt és becserkészett hajóimat. Ezért aztán nem nagyon szeretem, ha követ valaki, mert segíteni nem tud, csak lopkod a vadból.:)
Persze, lehetnék genny és befüstölöm magam őt meg addig kilövik, de ilyet azért csapattárssal nem tesz az ember.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.24. 13:08:24 -
1kezdő #10820 Nem is ez a gond elsősorban. A rombolóknak szerintem a co-op a nehezebb. Megindoklom: randomban érvényesek a láthatósági távolságok. Azon kívül nem látod, de itt co-op-ban a gép azt lát, amit akar. A hordozójuk 30 km.-ről rám indítja a torpedóvetőket/bombázókat folyamatosan és csak velem foglalkozik. A cirkálók nem látnak, de felém jönnek és a csalás leplezendő, addig nem is lőnek, amíg ez a távolság meg van. De masszívan abba az irányba küldi a gép minden hajóját, amerre a romboló van és ha meglátnak, addig üldöznek, amíg el nem süllyedek. Ez randomban nincs így. Párat odalőnek és ha visszafordult, már nem foglalkoznak vele. Nincs végtelenségig üldözés. -
carp3tm0nster #10819 persze, hogy a dd-ket támadja mindenki. sunyi egy harcmodort használnak és ezért ők a primary célpont. -
asolyom #10818 Attól is függ, mekkora célpontra lősz. :-) -
Gabhess #10817 a csatahajók nálatok is szörnyen céloznak? teljes fejlettségen elképesztő mennyi megy mellé egy sortűzből -
Gabhess #10816 Igen nekem is volt hasonló, jöttek utánam mint gyerekek a fagyiskocsi után, de nekem szerencsém volt mert csapattagok nem messze 1 helyen voltak így bementem közéjük azok ment ledarálták a gépeket.
-
Gabhess #10815 Köszi a he és ap és válaszokat. -
1kezdő #10814 Ebbe a co-op-os romboló játékban van egy kis érdekesség. A programozó látásmódját tükrözi, hogy úgy gondolta, hogy a rombolóknál nincs veszélyesebb. Ezt szó szerint kell érteni. Haladok "A" bázis elfoglalására -lévén én volnék a leggyorsabb- mert mások ódzkodnak elsőnek odaérni, csúnya meglepetés fogadhatja az érkezőt. Látom, hogy felém halad egy Omaha és mögötte más cirkálók, de még 10 km.-re vannak. Már odaérek a kör széléhez, amikor 7 km.alá esik (észlelés) a távolságom Omahától. Azonnal lőni kezd. De ez semmi. A mögötte jövő három cirkáló is azonnal felém fordul, lőni kezd. Én menekülőre fogom. Füstölök, de ez sem hatja meg őket. Tovább jönnek én távolodom, de mikor kiérek a füstből össztűz rám. Ami roppant érdekes, hogy semmi mással nem hajlandók foglalkozni. A társaim ott állnak mellettük, lövik őket, de semmi. Komolyan mondom, akár le is festhetnék a hajóikat, vagy a kapitányt elrabolnák a fedélzetről, az sem érdekelné őket. Addig üldöztek, amíg el nem pusztítottak, így kijött velem a széléig mind a négy hajó. -
Lokker #10813 weboldalon belül kell -
asolyom #10812 Jaja, pont erről írtam. A mai meccsen a Kumával vagy 25K hp-t égettem le különböző hajókról. -
asolyom #10811 Hogy kell bontani?
Egyébként egyre jobban tetszik a Kuma! Jól lehet csípkedni vele a Wyomingokat is. Más kérdés, hogy most is ratyi volt a csapat, vesztettünk. Csak én meg egy Tenryu maradtunk meg. A vége az hiszem 45K sebzés volt. A kis gyorstüzelő.
Amit furcsállok, hogy amikor a Königgel mentem hirtelen megjelent 3 romboló, rámlőttek és a hp-m gyakorlatilag teljesen elfgyott, de hogy mitől azt nem tudom, mert torpedót biztosan nem kaptam. -
#10810 Elvileg elértük a következő közösségi mérföldkövet az R-projektben, úgyhogy bontható a 24 órás prémium.
Azt hiszem, érdemes kivárni vele, amíg a leginkább ki tudjátok használni a prémet. -
1kezdő #10809 Nem tudom. Értem én, hogy vannak ágyúi a rombolónak és azt is, hogy még csak a negyedik szintű rombolóval nyomultam. Azt is, hogy co-op-ban (ezt nagyon fontos hangsúlyozni!) más. De. A rombolónak van láthatósági távolsága, amit gép persze carrier-nél figyelmen kívül hagy, mert 30 km.-ről is meglát, pedig semmi nincs a közelemben. De ha lövöldözöm, akkor még messzebbről is észrevesznek. A rombolónak, amíg csak lehetséges, rejtve kell maradnia. És ha mégis lebukik, akkor télak onnan és megint el kell tűnnie lehetőleg. Persze, gyújtogatás is nagyon népszerű dolog, de az igazi, ha torpedóval -lévén torpedóromboló- süllyesztünk. Az én véleményem szerint neki lopakodnia kell, rejtve lenni és a megfelelő pillanatban villámgyorsan lecsapnia. -
Prof William #10808 A japán cirkáló/romboló harci doktrína (I VH alőtt de még a II -ben is) része volt az hogy 5km felett csakis HE-t(gyújtó) használtak, az alatt pedig AP-t(páncéltörő).
Cirkálóval nehéz páncélt törni távolról, szóval távolra én is inkább csak gyújtok és olyan 10-8 km alatt pedig páncélt török.
Rombolóval(japán) szerintem még közelről is minimális a páncéltörés esélye. Azzal inkább csak gyújtok
-
carp3tm0nster #10807 ez igaz, mondjuk keveset ülök rombolóban:-) -
asolyom #10806 Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen hajóban ülsz, mert egy romboló ap-je soha nem üti át egy csatahajó páncélját. -
carp3tm0nster #10805 Én legalábbis HE-t a rombolók és távolról a cirkálók ellen. Ha messze van csatahajó akkor az ellen is. Közelről AP-t csatahajó és cirkáló ellen. -
Gabhess #10804 bocs he t
-
Gabhess #10803 mire használjátok a hp vagy az ap ét?
-
carp3tm0nster #10802 ez mindig így van...
előbb volt egy kitűtő csatám fuso-val. kiszemelt a tier VIII-as cv, előbb egy bomba, majd egy rakat torpedo. maradt 20k hp. majd kaptam egy citadelt egy colorado-tól, maradt 5k és mivel egy cleveland felgyújtott és a nem tudtam javítani, szépen leégtem. csodás meccs volt... -
Prof William #10801 Ma nálam is ez van. 5 csata, 5 különböző hajóval és 5 vereség...
Van hogy nem megy a dolog... -
asolyom #10800 Ez annyira tipikus! Mentem még egy menetet az Auroraval, hogy meglegyen a 1,5x szorzó, mert vele még ma nem nyertem. Természetesen csupa tier IV közé rakott be, ahol kb. annyi esélyem volt bármit is csinálni, mint Szálasinak a népbíróságon. Ja, és persze a térkép széléről indított, tehát a 19 csomóval megint sok esély volt a flottát utolérni. A csapat persze nyert, így megkaptam a nagy semmi másfélszeresét. Hogy ott rohadjon meg az egész!