22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • voivod32
    Köszönöm!
  • Tono34
    Hivatalos oldalon, Project R
  • voivod32
    Azt nagyon bölcen tetted. Toltam vagy négy évig, de amióta kijött ez, rá sem bírok nézni. Teljesen más ember lettem azóta! :D Nyugodt, és tíz évvel fiatalabbnak érzem magam.
  • voivod32
    Mi ez a " gyönggyűjtős" küldetés, hol van ez?
  • voivod32
    Én először mindig HE-t, (bármivel, és bármire lövök) hadd égjen, azután AP-vel lövöm a lehető legtöbb citadellát, kivéve rombolók, mert annak nincs.
  • Malachit
    Mentem párat amcsi 4-es hordozóval, de az milyen már, hogy egy meccsben ugyan olyan amcsi 4-es hordozó összes gépét 1 vs 1 leradíroztam 4 vadász elvesztésével... Valami nagyon nem stimmelt ott :D

Persze nyerni csak 1x sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 11:13:11
  • Tono34
    Bill. kiosztás visszaállítás alapértelmezettre?
  • voivod32
    Igen.
  • Tono34
    Nekem sem volt sok kedvem, de a Arp-s küldi miatt repülőre vadászni jó volt :) Max még kihúzom a T5-6 japán hordozót és szerintem ha nem lesz megint ilyen küldi akkor nem nagyon fogom használni.
  • Malachit
    Tegnap frissültek a hetik, ha jól láttam. Nekem még 40 gyöngy benn van :/ Hordozóval semmi kedvem menni.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 10:05:36
  • Tono34
    Küldetések mikor frissülnek?
  • asolyom
    Más. Mentem két meccset a Kumával is. Itt 35K átlag sebzést sikerült összehozni, és két győzelmet. Viszont legalább 6 killt loptak le. Nem tudom mi az oka, de néha tök jól tudok lőni a Kumával, bőven 30% körüli találati aránnyal, vagy felette. Néha meg 10%-kal szégyenkezem, és össze vissza repülnek a gránátok, és képtelenek bármit is eltalálni.
  • asolyom
    Szeretem az intelligens embereket. Reggel mentem egy meccset a Zuiho-val, hogy a CVs gyöngyöket is összeszedegessem. Ocean map, Langley&Zuiho összeállítás mindkét oldalon. A búvóhelyek hiánya miatt ugye még fontosabb lenne a CV-k védelme, de hát szokás szerint indulás után mindenki húz az ellen bázisa felé. Az eredmény persze az lett, hogy az ellen bázisát elfoglalni nem tudtuk, viszont két romboló egy cirkálóval egyetemben bejött a mi bázisunkra, és engem is, meg a másik CV-t is kinyírták. Amikor aztán beírtam a chat-be tök normális hangon, hogy nem ártana egy kis támogatás a hordozóknak, akkor az egyik túlművelt barom visszaírt, hogy fogjam be a pofámat (shut up!) mert én sem adtam támogatást a csapatnak. Jó lenne, "kedves barátom", ha ránéznél a "score board"-ra végén, ugyanis második pozíciót foglalja el a Zuiho-m, 46K sebzéssel. Úgyhogy ne papolj nekem arról, hogy ki mit tett a csapatért!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.26. 09:09:01
  • seepheeerd
    Sőt! A konyháján a babgulyás is jobb!
  • Tono34
    Elkezdtem az 1 milla sebzést gyűjteni... érdekes körökbe futottam bele.

Mai záró futam :) Jelenleg az összes gyöngyös küldi elfogyott. (179)

Coorado 134k sebzés

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.25. 23:13:06
  • PrasCo
    Én nem is egyet, miután barátommal division-ös T4-T5 bulit tartottunk.
    Kár volt.

• darki81
    én most mentem egy kört: (1000hp-m maradt) :D
    (Azért vesztettünk mert 2-en afkoltak)
  • asolyom
    Van amikor nem lehet győzni. A 37K sebzés is kevés volt.
  • Tono34
    Rendkívül élvezetes és izgalmas köröm volt a FuSo-val :)

Talán van replay is, de nem tudom működik-e.

• asolyom
    Végre egy jó kis csata volt, és csapat is jól dolgozott együtt.
  • darki81
    igen ezt én is megfigyeltem.. egyedül előre mennek stb. Az elején én is csináltam ilyeneket de szerencsére már leszoktam róla :D
    Próbálok úgy helyezkedni hogy ne lőjenek szét, és tudjam osztani őket.
    Most mentem 5 csatát az első 4-et nem éltem túl :D ..gyakorolni kell ezt még úgy érzem :D Mondjuk ha eltűnik a csapat akkor tök mindegy úgy is levadásszák az embert, kivéve ha vége a körnek.
  • Tono34
    Zuhio, 1 kör alatt 30 repülőt szedtem le, pedig kb a 3. csatám volt vele :)
  • asolyom
    Néha ragyogó arccal figyelem, mikor három perc elteltével a csapatom fele hiányzik. Nem igazán tudom, hogy oldják ezt meg.
  • Tono34
    159 gyöngynél tartok, még 2 küldi aktív az + 20 még. Jó lenne minél előbb letudni a 260-at :)

Kongo és Myoko küldinél még csak 2. fázisnál tartok.. a 150 repülő lesz meg "hamarosan" a gyújtásnál pedig kb a felénél.
    Összes cirkálót HE-vel használom, de alig gyullad valami, ellenben a sajáttal.

Előző csatában Coloradóval "menekültem" 5 hajó elől. Csapatom a térkép túlsó sarkában.... vége felé azért visszaértek.
    Így lett 4 kill, 102k sebzés, de nem is ez az érdekes. Ellen Nagatoja HE-vel lődözött, most komolyan T7-ben ki használ HE-t BB-ben?
  • Malachit
    Nekem a rombolók voltak a nehezek.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.25. 14:24:34
  • carp3tm0nster
    Alig tudtam összedni a 30 cruisert. Volt minden helyette...
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.25. 13:45:49
  • Malachit
    Azt már letudtam szerencsére :) A Kongo-t próbáltam, egész jó. Mintha jobban füstölnének a kéményei mint az alapnak, meg kicsit mozgékonyabbnak tűnik.
  • carp3tm0nster
    A Kongo és Myoko challenge is erről szól...
  • asolyom
    De jó, hogy soha nem játszottam WoT-ot. ;-)
  • Malachit
    Gyöngygűjtős küldetésekben van csinálj X-Y tier hajóval Z mennyiségű kill-t. Ezért van megint ez.
  • Gabhess
    vérbeli wOT-osnak ez nem újdonság..
  • asolyom
    Mintha direkt kicseszésből csinálná. ;-)
  • Tono34
    Colorado, FuSo 100k sebzés fölötti körök és alig van kill, lelopnak mindent...
    Nagatot lelövöm 2k hp körülre és a cv-nk nem a másik nagatora megy ami egy köpésnyire van tőle .... ááá biztos nem lopja le....
  • Prof William
    Tegnap az Atagoval is hasonló volt. Az csata elején a helyezkedés közben gondoltam, hogy megkerülöm az Atagoval az egyik szigetet, hogy jobb pozícióban legyek és mint kiderült az ellen 4 csatahajója pont akkor ért lőtávolba. Pár "szerencsés" sorozat és már úton is voltam a tenger fenekére a 3-ik percben.

Nyomtam egy nagyon jó csatát az Aoba-val és aztán láttam hogy az Atagos csatában is nyertünk. Remek másfélszeres semmit kaptam én is
  • darki81
    gondoltam vicceskedem kicsit

asolyom #10844 nekem van hogy megáll a kép pont a legjobbkor (torpedó kerülgetés) :D
    ,nem tudum fps lag vagy mi lehet..
  • asolyom
    Hogy komolyan tolná bele a farkát, aki ezt kitalálta! Tegnap ugye nem engedett győzni, abbahagytam. Ma reggel bementem a Clemsonnal egy meccsre. Jó a match making is. Erre elkezd laggolni, és voltaképpen semmit nem tudtam csinálni. Kilőttem egy csatahajót, de volt összesen 3k körüli sebzésem, mert folyamatosan lag, meg kétszer le is dobott a szerver. A csapat persze győzött, így ismét megkaptam a semmi másfélszeresét. Köszönjük a nőtanács nevében kedves WG! Az egész ott rohadjon meg ahol van!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.25. 08:37:31
  • Tono34
    Ööö, nem pilóta, hanem kapitány :)
  • asolyom
    Nekem személy szerint jobban tetszik a Clemson, mint a Nicholas. Jobban is megy vele a játék. A Nicholast nem sikerült megkedvelni, el is adtam, de a Clemson még mindig megvan.
  • 1kezdő
    Csodálatos, hogy ennyire rákattannak a rombolóra az ellen hajói. Ma "Óceán" volt az egyik pálya. Az egyik csatahajó el se indult, én meg nem mehetek, mert pillanatok alatt kilőnek. Várakoztam. Igen ám, de együtt jött az ellen és lényegében megverte az ellenállókat és már a bázis határán voltak. Öt hajó lényegében már csak egy ellen, mert én kihúzódtam szélre. Ekkor jött a mentőötlet. Szélről meglőttem az első lesérült hajót. Mintha áram futott volna át mind az öt hajón. Szépen kijöttek a körből és elindultak felém. Én irány a pálya sarka felé. Ráírtam arra az egy cirkálóra, induljon el az ellenfél bázisára, addig én magam után csalom őket. Ez bejött. Amíg kiértek hozzám, ahol én a végére elfüstöltem, addig a cirkáló elérkezett és foglalt. Én még kilőttem az elsőt, aki a füstön átjött, aztán süllyedés. De megnyertük egy a négy ellen.
  • 1kezdő
    Kissé zavarban voltam én is, mikor a 4.tier.be léptem, mert 200k-ért tettem be a 13-as kapitányt. Ennek az lett a következménye, hogy amikor elértem az 5.szintet a Nicolast, még mindig narancssárga volt és ezért nem tudtam kihasználni a képességeit. A Nicolas-nál már megvettem 500 pénzért, mert itt tovább időzöm és nagyon jól jön a "Last stand", mert ha ezt a szerencsétlen rombolót lekakkintja egy madár, akkor azonnal leáll az energia, a kormány és a propeller. Így viszont még marad annyi benne, hogy betudok vánszorogni a füst mögé anélkül, hogy kilőnének.