22420
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10919 Átléptem a 150 gyöngyöt, de hogy lesz ebből 260, ha elfogynak a küldik? Már csak 5 küldim van nyitva egyenként 5 gyöngyért, az 25.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56 -
Prof William #10918 A Kuma nagyon jó volt. Imádtam.
6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak. -
Myke28 #10917 Ezt az imént lőttem :) 16 citadella omahával .( tényleg jó ez a pontosság növelő fejlesztés)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10916 megvettem ezt a kuma ladikot, hát elég op :) -
carp3tm0nster #10915 az tény, de a győzelem meg a játékkedvhez kell:-)
-
#10914 Győzelem nem kell hozzá :) -
carp3tm0nster #10913 jó neked, 8 meccs óta nem tudok nyerni.., még hogy nincs manipulálva... -
#10912 ARP Kongo sikeresen kikötött a kikötőmben :) -
Nagydög #10911 Tegnap tapasztaltam az eddig legfurabb dolgot a jatekban.
Egy Imperator Nikolait szoritottunk meg egy csatahajoval es az en St. Louisommal. Partra futott, en ugy 5-6 kilometerre szembe forditottam az oldalaval a hajot, es vartam, hogy lojjon, ugyse sok eselye van komolyan betalalni. Nem is foglalkozott velem, ugyhogy elkezdtem kalapalni. Mar nem latszott az eletereje, en meg mar kinomban broadsidera fordultam, mert egyszeruan nem tudtunk vegezni vele ketten, plusz megegy beszivargo csatahajonk.(Bar abban nem vagyok biztos, hogy neki sikerult lonie ra.) En mar kb. 4 kilometerrol pufoltem, mert minden sorozatrol azt hittem, mar az lesz az utolso es semmi. Sot, aktivalta a javitast, es szep kenyelmesen felszedett plusz parezer HP-t. Kozben mar nem figyeltem, de ramforditotta az agyukat, es nagyon csunyan odavert, meg a masodlagosaitol is kaptam. Aztan egyszer csak megint elkezdett fogyni az letereje, es felrobbant. 77 hp-m maradt.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.01.27. 15:11:54 -
asolyom #10910 Jaja. A Zuiho erre kiváló. -
#10909 T4-5ben ahogy látom sok az amatőr cv-s, elég jól lehet xp-t gyűjteni. Még nekem is sikerült pedig eddig nem is játszottam velük. -
Prof William #10908 Kösz. akkor azt hiszem Carriert hanyagolni fogom. -
#10907 Random és Ranked, Co-op nem játszik. -
#10906 az ágyú az nem a hajótest után van? úgy rémlik, bár lehet, hogy keverem valamivel most. -
Prof William #10905 A Project R-en a "Win 10 Game as..." csak a randomra vonatkozik, vagy bármilyen játékmódra? Mert pl ha CO-OP ban is megy akkor lehet hogy a Carrierrel megpróbálom. Jelenleg csak ott tudok nyerni azzal. -
Prof William #10904 Tier 2 -es van az Emben de sajna a Tier 3-4 hajókat eladtam. Csak ezért nem veszem meg őket újra... -
asolyom #10903 Most nézem, hogy a gyöngyös küldikből a CV-re, és BB-re kellene hajtanom, ott hiányzik egy pár győzelem. Továbbá a tier II és tier V süllyesztésből kell még néhány. A többi úgy tűnik, kipipálva. -
asolyom #10902 Eh...most volt egy 50k-s, és egy 60k-s meccsem a Kumával, összen 4 süllyesztéssel a két összecsapásban. Egy győzelem, egy vereség. -
Lokker #10901 Hehe, albany több manit fog hozni, de még így is kétséges hogy a lőtáv miatt előveszem-e. -
carp3tm0nster #10900 kínai meg taiwan-i hajók.. istenem... -
#10899 Patch 28-án. -
#10898 Az ágyúfejlesztés meggyőződésem, hogy csökkenti a töltési ciklust, én feltétlenül azt priorizálnám. Én is a patch előtt daráltam le (meg az idegeimet), úgyhogy kérdéses, jól emlékszem-e, de talán ilyen 20s-ről 16-ra hozza le.
Patch óta a lövegek forgatása is javult, de még mindig jól áll neki az ezt megkenegető kettes szintű parancsnoki skill is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.26. 15:25:35 -
carp3tm0nster #10897 Furutaka gáz. Kuma megint jobb volt előtte. Aoba viszont nem rossz, bár szinte még stock nekem. Amúgy miért csinálja a végé, hogy egy hajó full szívás, a másik meg fun? Bár amiknél a phoenix-omaha-cleveland vonal eléggé más tészta -
asolyom #10896 A Mikasa-nál ratyibb nem lehet. -
#10895 jajaja említette itt valaki :D sajnálom azokat akik még azelőtt játszottak vele -
asolyom #10894 Pedig állítólag még buffoltak is rajta a kezdetekhez képest. -
#10893 lőtáv, hajótest, ágyú, torpedó stb. asszem kb xp-ben is így jön egymás után. nemtom egy hete nem néztem rá :O -
asolyom #10892 Milyen sorrendben érdemes fejleszteni rajta a modulokat? -
#10891 Kuma után a Furutaka borzalmasan siralmasan fájdalmas szenvedés. főleg amíg alap. :( -
#10890 Fejlesztett hajóval már jobb lesz a töltésideje is. Én még a buff előtt játszottam vele, de ki lehetett bírni. -
asolyom #10889 Már most rosszul vagyok. -
#10888 Ha tovább szeretnél menni akkor neki kell gyürkőznöd. -
asolyom #10887 Akkor nem nagyon futok rá. A Kuma-t szeretem, a sebzés megvan vele, csak éppen kevés hajót lövök vele, mert mindig lelopják előlem. -
Lokker #10886 szívás a furutaka -
asolyom #10885 Minimális xp kell, hogy meglegyen a Furutaka, de nem vagyok elájulva a statjaitól. -
#10884 Ahaa! Értem! Köszönöm! -
#10883 Játékon belül sehol sem. Játszol a honlapon megadott küldiknek megfelelően ott majd számolja. -
#10882 Aktiváltam, de nem látok semmit. A játékon belül, hol van? -
asolyom #10881 Eh...csupa 5-ös 6-os hajók között ezt sikerült alkotni, de a közel 52K sebzés is kevés volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10880 Megpróbálom, köszi!