World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-om csatát mentem 3x volt ugyanez...............
Naaah... végre sikerült "felújítanom" a Kongo-t (Kongo-B, + korábban a tüzérség és a meghajtás). Klasszisokkal jobb lett. Komolyan, ott tartottam, hogy a Myogimat jobb hajónak tartottam. Az új Kongo viszont messze jobban teljesített, lazán hozta a Myogi legjobb eredményét... Most van két nagyon f@sza kis csatahajóm, már csak a CV kell. 😊 Ölül és lajong! 😄
Nem ne legyél ideges. Amúgy, tényleg miért nincs itt egy házigazda, ahogy azt már kismilliószor tárgyaltuk hogy az ilyen értelmetlen ostobaságokat törölje?
Nézd, én is sokszor dühöngök magamban az ostoba csapattagok miatt, de szerintem emberileg nemesebb, ha nem ordibálom vele teli a világot. A másik: ez egy kibeb@szott játék. Francnak idegeskedni rajta, azzal ha kilőnek, vagy veszít a csapat, nem veszítesz összességében semmit. Nincs levonás (kivéve repair, de na...). Szóval kár nyafogni. ha meg csak dühöngeni akarsz, akkor vezess naplót (de ne itt), vagy kiabáld bele egy kútba.
Utolsó megnyilvánulásom irányodban. Good luck and fear seas. 😊
Utolsó megnyilvánulásom irányodban. Good luck and fear seas. 😊
T8-9-10 es playerek..................11-en! befoglalják B-t..................elindulok A-ra tök egyedül,baszik jönni bárki is.......ott beleakadok 3 om BB-be meg egy Cruiserba.....lebontom őket,OFC megölnek....a csapatom 800-as állásnál elindul A-hoz ,mert látják,hogy ott van 4 sérült hajó 2db 5k alatti HP val............mire odaérne az első BAMM 1000 az ellenségnek......nálunk ketten haltak meg ellenfélnél senki............és ennyi volt egy high end csata.............MI A FRANCOT GONDOLNAK EZEK??????????????????? NEM LÁTJÁK A SZÁMLÁLÓT?????? HOGYAN LETTEK T9-10-es playerek ennyi ésszel???????????????????? erre nincsenek szavak ezek az emberek hülyék,de nem úgy,hogy viccesen lehülyézel valakit hanem agyilag frankón hülyék basszameg! OKÉ ne legyek ideges mi?
ui: várom a 100 meccses hozzászólókat,hogy nekem is ott kellett volna ülnöm B-n miközben csak a bázis tikkből simán nyeri a csatát az ellenfél
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.18. 14:24:29
ui: várom a 100 meccses hozzászólókat,hogy nekem is ott kellett volna ülnöm B-n miközben csak a bázis tikkből simán nyeri a csatát az ellenfél
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.18. 14:24:29
Majdnem száz hozzászólás, nahát! Zajlik az élet; gondoltam, benézek. 😊
Kár volt.
@RatBaG: Gyakorlatilag mindenem van T6-ig kivéve japó CV és DD-t (plusz Murmanszk), és eddig úgy gondolom, talán a Kongo számomra a legnagyobb játékélményt nyújtó hajó. Komolyabb túlélőképessége van, mint egy csatacirkálótól elvárná az ember, lőtávja nehezen überelhető a saját ringjében, közelre pedig relatív pontossága miatt úgy szórja kifelé a citadellákat, mint Lagzi Lajcsi a rezsicsökkentést, gyors, mint a kerítésépítés, teljes sebességen korrektül manőverez, fordulokény, és szubjektíve egy gyönyörű hajó. Hull upgrade-del, modification-nel és erre trenírozott kapitánnyal és manuális tűzvezetéssel meg bár ugyanúgy becumja a bombákat, de legalább elkezdi szedni a repülőgépeket, mint a meggyet.
Jellemző, hogy bár óvatosan költök a játékra, ezért nem vettem még pl. új slot-ot, de az egyetlen hajó, amit eddig a már mögöttem lévő tier-ekből megtartottam, az a Kongo.
A Fuso hasonlóan fasza lesz, bár az már tökösebb ellenfeleket is kap.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.18. 14:10:55
Kár volt.
@RatBaG: Gyakorlatilag mindenem van T6-ig kivéve japó CV és DD-t (plusz Murmanszk), és eddig úgy gondolom, talán a Kongo számomra a legnagyobb játékélményt nyújtó hajó. Komolyabb túlélőképessége van, mint egy csatacirkálótól elvárná az ember, lőtávja nehezen überelhető a saját ringjében, közelre pedig relatív pontossága miatt úgy szórja kifelé a citadellákat, mint Lagzi Lajcsi a rezsicsökkentést, gyors, mint a kerítésépítés, teljes sebességen korrektül manőverez, fordulokény, és szubjektíve egy gyönyörű hajó. Hull upgrade-del, modification-nel és erre trenírozott kapitánnyal és manuális tűzvezetéssel meg bár ugyanúgy becumja a bombákat, de legalább elkezdi szedni a repülőgépeket, mint a meggyet.
Jellemző, hogy bár óvatosan költök a játékra, ezért nem vettem még pl. új slot-ot, de az egyetlen hajó, amit eddig a már mögöttem lévő tier-ekből megtartottam, az a Kongo.
A Fuso hasonlóan fasza lesz, bár az már tökösebb ellenfeleket is kap.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.18. 14:10:55
Mondjuk azért az "vicces", hogy az alap Kongo majdnem hogy gyengébb, mint a fullos Myogi... :/
Fogalmam sncs. Az imént is. Azt hittem két cirkálóval fightolok, 13-12 kmről, közbe meg vhonnan jöttek a torpedók... miután elsűlyedtem derült ki, hogy 6-7 km távolságban volt egy romboló... semmi sem jelezte. WTF? Írjak a WG-nek?
Ezek szerint. Vagy nem tudom, mikrolag?
Oké, de rendszeresen, több más hajóval is?
Bug? Wot -ban is szokott lenni
Na, erre van-e tudományos magyarázat: Kongo vs Tenryu, nyílt víz, 7 km-ről osztjuk egymást, majd puff.. Tenryu eltűnik, nem látom, de ő oszt tovább. Mi van ilyenkor? Nincs rajta álcázás, érzékelési és lőtávolságon belül van bőven (7 km!!!), tereptárgy sincs, se romboló a közelben, hogy füstfelhőt csináljon...
mostanra tudtam végre megszabadulni a myogitól. mint már írtam, mintha sörétessel lőnél. egyelőre még ismerkedem a kongoval, de már van egy enyhe pozitív érzésem. bár az első három meccsen szétszopatták a teamem, végül a duplázós win jól sikerült. pedig fix bukónak tűnt kapásból, valami kretén behozta a tier 1 japán ladikot, meg ezen a passage mapon úgy osztotta el a csapatot, hogy alul egymagam bb +3 kisebb, fent meg 3 bb + többiek... aztán valami csoda folytán nyertünk, mondjuk engem persze szarrá bombáztak a végén légi fedezet nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
idegbajt fogsz kapni a pontosságától, képes 7km-en belül is körbelőni a hajót... és igen kevés az ágyú
stat alapján nekem jónak tűnik, 29 csomós max sebességgel ott van és akkor amikor akar, a 15 km körüli lőtávjával kivűl tudja magát tartani a wyoming lőtávján, viszont csal fele annyi ágyúja van vagyis amitől rossz lehet az az hogy kétszer annyi idő kell ugyanannyi sebzéshez. Viszont ha van spot, és nem magas tierben van, szerintem eltud vigéckedni. Vagy rosszul gondolom?
várd ki a myogit, az a legalja 😊
Azthiszem megtaláltam a legrosszabb hajót amivel eddig játszottam. Szörnyű ez a kawachi, messze rosszabb mint a south carolina pedig azt se éleztem, de legalább jobb lőtávja volt, ez az alap 9 km-es lőtáv egy vicc, a velem egy tierű cirkálók lazán szétszedhetnek, mert túl lomha vagyok hogy közel kerüljek hozzájuk...
Ez mind szép és jó, lehetsz bármilyen jó játékos, de a fórumon való megnyilvánulásaid kritikán aluliak. Ez az ami bántja az emberek szemét nem az, hogy mennyire faszán distractolsz. Szerintem.
64 hsz, érdemes visszaolvasni vagy csak a szokásos Sztrájkfor hiszti?
mondtam délután is,hogy Tiki taki....ennek ellenére a random ehhez képest katasztrofa pedig ez sem semmi emberek gyülekezete 😊
kis érdekesség legutóbbi meccsről: A és B pont............beírják ,hogy merre menjünk.....ez alapban fail,mert nem szabad hagyni egy pontot sem,mert túl nagy előny a score tikkelésben...tehát ha ezt megkérdezik tudod,hogy elég szar teambe kerültél....én azt csinálom,hogy amíg elmennek 5-6an mondjuk A-ra én megyek B-re distractolni /magamra húzom a többi bugyutát az ellenfél csapatából,kigyújtom,megtorpedózom akit lehet-->elhasználja a repairt--> profit a csapatomnak
Szóval épp most is ez történt,mivel még poénos srác is vagyok be is írtam,hogy 5 dollár,hogy ha ők B-nél ellenfélt látnak elmenekülnek és nem foglalnak.............szerencsére jött velem egy okos DD is......jól be is húztuk ketten A-t és elkezdtük leszedegetni az ellenfél DD-it és széthúzni őket...ahogy mondtam a mi csapatunk nem foglalta be B-t,de mivel az ellenfél is bugyuta volt elkezdtek rám jönni / a DD-t nem látták/ és HOPPSZ a mieink egyből meg is táltosodtak és mivel az ellenfél már megosztotta a tűzerejét a mérleg nyelve a mi oldalunkra billent....van is egy kis szösszenet a csetről ahol írom is az 5 dolláros storyt és egy gratuláló whisper csata utánról! sőt akit érdekel itt a csata jól mutatja a taktikámat élesben....jó szórakozást
ami még poén a gyerek még be is írja,ha az ellenség is A hoz megy ők elindulnak B hez....ez mekkora LOL? értitek...ha harcra kerülne sor ők megfordulnak és alindulnak a pálya másik végébe 😄 na mindegy a srác belátta ,hogy lenézett.....
a csata mentett file-ja
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 21:38:20
Szóval épp most is ez történt,mivel még poénos srác is vagyok be is írtam,hogy 5 dollár,hogy ha ők B-nél ellenfélt látnak elmenekülnek és nem foglalnak.............szerencsére jött velem egy okos DD is......jól be is húztuk ketten A-t és elkezdtük leszedegetni az ellenfél DD-it és széthúzni őket...ahogy mondtam a mi csapatunk nem foglalta be B-t,de mivel az ellenfél is bugyuta volt elkezdtek rám jönni / a DD-t nem látták/ és HOPPSZ a mieink egyből meg is táltosodtak és mivel az ellenfél már megosztotta a tűzerejét a mérleg nyelve a mi oldalunkra billent....van is egy kis szösszenet a csetről ahol írom is az 5 dolláros storyt és egy gratuláló whisper csata utánról! sőt akit érdekel itt a csata jól mutatja a taktikámat élesben....jó szórakozást
ami még poén a gyerek még be is írja,ha az ellenség is A hoz megy ők elindulnak B hez....ez mekkora LOL? értitek...ha harcra kerülne sor ők megfordulnak és alindulnak a pálya másik végébe 😄 na mindegy a srác belátta ,hogy lenézett.....
a csata mentett file-ja
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 21:38:20
Nem szeretnélek bántani vagy megsérteni, de a wotban is szinte nulla teljesítménnyel el lehet érni T10-es tankot.
Lassan, de itt is lehet előre haladni.
Lassan, de itt is lehet előre haladni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
játszottam veled? nem hiszem....szóval
azt tudom,hogy érdekes módon itt senki nem nyom rankedet én meg a full "nyomi" taktikámmal épp most léptem R14-re
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 21:19:50
azt tudom,hogy érdekes módon itt senki nem nyom rankedet én meg a full "nyomi" taktikámmal épp most léptem R14-re
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 21:19:50
Mi lenne egyébbként az elvárt teljesítmény, amivel elégedett lehetnék a játéktechnikámmal? amerikai bb vonalon a wyomingnál vagyok plusz próbálom húzni arkansassal a kapitányát, mindkettővel 25 % körüli találati arányom és 40k átlagsebzésem van. Mennyitől számít jónak?
Amit eddig toled lattam az alapjan te gyorsan eloremesz meghalni aztan csodalkozol, hogy a tobbiek nem kovetnek a halalba...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elvileg a páncélöv 200-280 mm, a torony meg 230. De a lepattanás a rossz szög miatt is a lehet. Az Arkanasas Béta meg elvileg olyannak kéne lennie mint a Wyoming, de valahogy gyengébb mégis.
A kongó miből van? Elvileg csak csatacirkáló. Folyamatosan pattogtam róla, pedig 203 mili az öve. Arkansas bétával voltam, belefutottam 4 ellenséges hajóba, ezért nyomtam egy hátra arcot, bízva abban hogy menekülés közben 4 toronnyal még mindíg érek valamit. Csak a kongó követett, és vele folytattam le egy jó hosszú tűzpárbajt, 23szor találtam el, de rengetegszer nullásat meg keresztül menőset adott be. Mindketten hülye szögekben álltunk, igyekeztünk nem merőlegesen mutogatni az oldalunkat, és a legtöbb találat fedélzetet érő volt. Ezekben a szitukban folyamatosan átütött én meg minimálisan tudtam csak bántani, aztán a végén elkezdték a cv-k torpedózni, ki kellett fordulnia, és majd merőleges szögből is nem adott be csak maximum 2700dmg-t, pedig ott elvártam volna a citadelt.
kétséget kizárólag szerencsétlen vagyok,de senkit nem látok rankeden játszani soha.....elszomorít 😞 még csak 15 vagyok ilyen szerencsétlenül is
Ne foglalkozz a free XP-vel, nem számít. Az számít, mennyi a normál.
Hogy kevés free XP-t kaptam, az a butaságom története.😊 Az St. Louise után kaptam a Phoenix-et és mielőtt kipróbálom élesbe -gondoltam-, co-op-ban tesztelem. Aztán meg ott maradtam és nem értettem, hogy vagyok ennyire jó és még sem kapok jó free XP-t. Persze random az egész más.😊 Ezért átkapcsoltam oda és büntiből bementem Louise-al. Belépés után közöltem a társakkal, hogy filmezek, ezért egyrészt mosolyogjanak és igyekezzenek jól játszani. Én is azt teszem. Az eredmény magáért beszél. Totális győzelem, alap veszteséggel. És aa free XP is sokkal jobb.😊
De könyörgöm hagyd már a faszba szerencsétlent. (bár kétségtelen szórakoztató olvasni az írásait)
ui.: remélem ilyent lehet írni ilyen szar stattal mint az enyém.
ui.: remélem ilyent lehet írni ilyen szar stattal mint az enyém.
Sőt! Cleavland. Tier 6-7es BB mondom lövöm HE hol üti át az AP. HE szinte semmi sebzés. AP jobban beüti... Pedig cleav is csak 152 gun...
Ja, hát igen. Ha talál, de csak nagyon keveset sebez, akkor átment a célponton és nem robbant fel az AP. Ilyenkor egy tized a sebzés. Ha robban, de nem a citadellát éri, akkor 0,3szoros. Ha azt látod, hogy ilyen tizedeket sebez, akkor egy kicsit módosítani kell a célzáson. Persze, minden hajónak más a szórása, azzal meg nem lehet sokmindent kezdeni.
ez így van, de amikor már hetek óta (volt szünet, meg is lepődtem) folyamatosan csak a szapulásait olvassa az ember és még mindig játszik vele, elgondolkodtat
Köszi amúgy! De ez sokszor elő fordul és csak a japcsi 203as. Többivel nincs "gondom".
Nem egy iylen eset volt mondjuk... 4-5km-ről. Sebzés volt kevés azt hiszem hiába eltalálta vagy 4-5 gránát. Így kizárom h pontatlan de... lehet. Átütés és nem robban... erre meg a BB meg a 356ost tudom hozni amivel ugyan csak Crúzerra és átüt és bumm. Laikusan úgy gondolom egy 356osnak nagyobb az átütése mint egy 203asnak. 😊
Most pattantál, vagy keveset sebzett? Ha pattan kiírja hogy találat, de nulla sebzés.
Ha a normál Ap sebzés tizedét sebzi, akkor nem jó helyen találtad el, és az AP robbanás nélkül áthatolt a másik hajó testén. És akkor a pontatlanság az ok, és nem az átütése.
rendszer leírsa
Ettől függetlenül állíthattak rajta, annyi mindent variálnak.
Illetve ha pattan, azért is pattanhat, mert a másik hajó olyan szögben állt.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 20:01:37
Ha a normál Ap sebzés tizedét sebzi, akkor nem jó helyen találtad el, és az AP robbanás nélkül áthatolt a másik hajó testén. És akkor a pontatlanság az ok, és nem az átütése.
rendszer leírsa
Ettől függetlenül állíthattak rajta, annyi mindent variálnak.
Illetve ha pattan, azért is pattanhat, mert a másik hajó olyan szögben állt.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 20:01:37
A zárt alfa óta vagyok benne egyébként.
BB-re nem is lövök AP-vel. Pl.. omaha, phoenix oldaláról pattantam már nem egyszer. Furutaka sacc... 2-3 hete - ugyan az a 203as - kurva jó volt. Aztán talán votl vmi patch nem tudom de... azóta szar lett a 203as.
Nem szoktam bele szólni a dologba de aki a stat-ra veri a faszát azt nagyon gyűlölöm mert... azok egyszerű ostoba emberek.
Be lehet borulni a wg gamektől csak a WOT tapasztalataiból tanulva teljesen felesleges begerjedni tőle😊
ennyire értetlen vagy? az a lényeg,hogy a szavaidnak nincs súlya ,mert annyi tapasztalatod van mint aki 3 hete rakta fel a játékot! de jössz ide okoskodni 0/24-ben...........
203 mm, nem sok át ütése lehet, főleg US csatahajók ellen. Max cirkálók, és csatacirkálók ellen, de pontosan kell találni hozzá.
nem fogja megérteni akkor is oktat itt mindenkit akinek 2-3-4x annyi meccse van és nem CV vel..............
Persze igazad van, de írtam is, hogy stat csak egy mikorközösségben azaz adott játék közösségében számít, de vannak akik úgy gondolják ez alapján kell megítélni a másikat hogy mit ér el egy játékban.
Max kiröhög😊) De azért valljuk be ez nem van e barátnőd vagy munkád topic hanem egy játék topicja aminek igenis vannak mutatói. Kosárlabda pályán sem az a lényeges hogy valaki 8 nyelven beszél de közben kurva béna a labdához😊
Az már más dolog hogy ki miért játszik.
Az már más dolog hogy ki miért játszik.
se barátnőm se munkám se semmim csak a statom 😄 bármibe lefogadom,hogy egy zsírfejű majom vagy
😄 😄 várjál és mennyi legyen a havi kereset?
Aoba. Csak szerintem szar a 203as AP-vel. Egyszerűen pattan nem üt át... A 152es jobban működik az USA hajókon.
Attól függ, a csajod előtt? Vagy a kockák előtt, akiknek se munkájuk se barátnőjük csak statjuk?