World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Hermelin első csata: Lőtávolba érek 1 ellenfélt látok. Eleresztek egy sorozatot. 1-2 találat. Ösztönösen fordulok lövés után, ahogy szoktam, ezért ellenfél (szintén Hermelin) sorozatából csak 1 lövedék talál el a taton. Lőszerrekesz robbanás, azonnal süllyedek. Ejha! Második meccsen tovább bírta. A harmadik találattól robbantam fel. Hermelin ment is a kukába, mert inkább freeből megvettem az Dresdent.
Ez utóbbi jópofa hajó. Afféle T2-es Cleveland. Papír, de nagyon gyorsan és nagyon sokat lő, igaz azt nagyon magas röppályán.
Ruszkiknál az alap hajót próbáltam csak, de az egész jó a Hermelinhez képest.
Amíg az új hajóim a tenger mélyén csücsültek átültem az Albanyba. Na, T2-ben a 6km-es lőtáv ellenére rendesen lehetett vele mészárolni az új hajókat 😊 Csak úgy ontottam vele a citadellákat 😊
Szóval: folyik az új matematikai egyenletek beillesztése, optimalizálása és ez nem mindig sikeres, mert ott is csak esendő emberek ülnek, akik szintén szentségelnek, mint ti.😊
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.22. 10:13:26
Természetesen kivárom,mondjuk a Wot-ban is tapasztatltam ezt,az viszont nem most kezdte,de tudjuk ez 1 cég!
A többi onlinos játékaimnál nincs semmi gond!
Imperator Nikolai
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 23:02:06
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt érett diplomáciai érzékkel nem érintik, hogy a japánok orosz hajótörötteknek nem segítettek, gázolták le-, vagy konkrétan géppuskával lőtték őket; igaz, azt sem, amikor a ruszkik elsüllyesztettek pár angol halászhajót, illetve ellőttek pár skulót egymás felé is.
Csuzimáról.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
A legjobb hajó (volt a német ágig) begyakorolni a cirkáló ágat. Sajnos a Dresden alázza most már az oldalankénti 6 ágyúval és a 3,5 másodperces töltési idővel.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 16:30:30
Elnézést, de ezt a választ aru válaszára írtam, csak elnéztem!😊
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.21. 16:18:53
Zárójelben (Azért kíváncsi lennék ,hogy azok a nagyokosok, akik szerint hordozóval lenni a legkönnyebb és csak párat kell kattintgatni, ilyenkor megmutathatnák hogy kell ezt... persze még életükben nem mentek 5 percet se hordozóval valójában...)
Zuiho a hajóm, modulként fent van:
+10%-os aircraft gun effectiveness
+20% fighter plane survivability,
Ennek ellenére a vadászcsoportom ha találkozik egy ami vadásszal, akkor kb. 1:20 arányban jövök ki jobban a meccsből. Általában flawless victory az amcsiknak a vadászpárbaj.
Mindezt úgy, hogy még a kapitányom:
- dogfight expert (ami szart se ér szintén, mert az összes amerikai repcsi lassabb mint az én gépeim, fura módon azonban lehagyni őket vagy elszakadni azért nem tudok)
- rear gunner expert, (ez is szart se ér kb., amcsi vadászok úgy radírozzák le a torp/dive gépeimet az égből néha, hogy 1 killt nem tudnak csinálni)
Az se számít, ha becsalogatom az ellenség vadászait a saját rombolók/cirkálók közé az AA tűzbe, kb. pont leszarják és ugyanúgy ledarálják a vadászaimat.
Ha van egy Bogue a túloldalon, akkor a CV párharc borítékolható bukta. Néha-néha el tudom dugni a torp/dive gépeket az egyik sarokba, aztán nagy mákkal 1-1 cirkálót vagy BB-t el tudok kapni, de kb. ennyi. A légifölényt pillanatok alatt behúzzák az amcsi CV-k, és onnét kezdve kacsavadászat.
Langley-val még úgy ahogy el lehet bánni, de ott is kell a mákfaktor, hogy a vadászokat leszedjem.
Én máshogy játszom cirkálókkal és szinte sose megyek be ezen a pályán a szigetek közzé. Én H6-ból I3-ba mentem volna az elején talán akkor hárman maradtatok volna a végére a csapatból, mert míg ti hárman lőtök egy hajót addig a szerencsétlen társatok egyedül küzd kettő nagyobb hp-s ellen. Én így látom.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 15:39:03
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Itt nincs ellenséges hajó, de a valóságban egy tier 4-es csatahajónak pl. kb épp az orra elé kell érnie a torpedók haladási sávját jelző zöld sávnak)
Egészen addig módosíthatod a dolgokat, amíg a repülők el nem érik a támadási kört, ekkor már maguk csinálják tovább az utolsó célzáskor megadott támadást.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
És egy video a sok közül (angol, göcseji tájszólással 😊)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.21. 14:31:34
Laptop, i7 2820QM, 16GB RAM, Quadro 2000m (2G😎 videó, SSD, 1920x1080:
- Very High 15-20fps
- High 30fps
- Medium 30 fps
- Low 60 fps
Érdemes végig nézni.