22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Zoli105
    Szándékosan ilyen a matchmaker vagy mi ? :O folyamat ez van ! és kezd már unalmassá válni hogy csak free frag az ember ! -.-
    mikor kijött a játék nem voltak ilyen csaták ! -.-

Meg mimár hogy képfeltöltésről nem lehet képet ide linkleni !? -.-
  • asolyom
    Az ARP Kongo kikötött nálam. :-) Azt hiszem, hogy most elköteleztem magam a csatahajók mellett. Átnézve az eddigi közel 700 csatámat, a csatahajókkal megy nekem a legjobban. Másra csak akkor fanyalodok, ha valami küldihez kell.
  • Malachit
    A hanghoz a lejátszó eszközt hogy tudom a játékban rekonfigolni? Kimeneti eszközt váltottam és megkukult a program.
  • PrasCo
    Ott az számít, amit a ponttáblázatban összeszedtél - bármiféle szorzó nélkül. Szóval "nyersen" kell 1300 fölött teljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.06. 16:35:35
  • Prof William
    Volt hasonló velem is. Fusokén egy Nagatoval + egy Atagóval összedolgozva kilőttük az ellen 5 hajóját. Aztán nézem hogy már csak 3-an vagyunk az ellenfélnek meg még van hét! hajója. Vagyis csak mi hárman süllyesztettünk. A többiek mit csináltak?

131 gyöngynél tartok de a "Achieve 1,300 XP or more in a single Battle" -t nem értem. Már 3-4000XP-ket is összeszedtem ma de ezt még mindig nem írja teljesítettnek. A hetoből már csak ez van hátra.
  • PrasCo
    Na igen, de az már-már munka!
  • Prince23
    Eggyel több meccset mész, és akkor olyan mintha prémed lenne :)
  • PrasCo
    Most sikerült Myoko-val összehoznom egy 7971-et. Ha belegondolok, hogy prémmel ez 12k lett volna...

...akkor sem kapja meg a pénzem a WG.
  • asolyom
    Én is mentem egyet reggel a Kongoval. Lövök, sebzek, forgolódok, süllyesztek kettőt. Egyszer csak hallom, hogy "you are the last hope". Mi van? Buktuk is a csatát, mert az ellennek maradt még vagy 8 hajója.
  • darki81
    általában hétvégén felmegy a pumpa nálam is :D
  • carp3tm0nster
    látszik hogy 3x hétvége van...
  • asolyom
    Vagy egyszerűen csak szonárral derítették fel. Én a Königgel nem egy rombolót lőttem így ki. Azt hiszem a német cirkálók szonárja 5 km-ig lát.
  • atee73
    ez sokat elmond a az atlagos wows jatekos szellemi kepessegeirol , a legszornyubb hogy BlackSam az alairasa alapjan meg magyar is lehet
    Bar istenigazabol nem haraxom ra , ilyenekbol vannak a konnyu fragek

Ja egyebkent a wg forumrol van itt a link
    Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.06. 02:06:52
  • gergod
    Csak es kizarolag stealth csatahajon van ertelme (es igen Fuso es tarsai nem azok) :).
  • darki81
    ja hogy veled játszottam? :D oké.. hát össze vissza kattintgattam és kiléptem mindenből :) ..de látom sikerült elfogadni a barát felkérést :)
    Szombaton nem játszom max 1-2 órát, vasárnap mehet a móka, de ha látlak meghívlak pár kör erejéig holnap
  • asolyom
    Nem mondom, hogy nem lehet haszna, de egy BB-n nem ez lenne az első skill, amit választok. Ha már nincs mire "költeni", akkor esetleg. De amennyire fontos ez egy rombolónk éppen annyira nem elsődleges egy csatahajón.
  • PrasCo
    Ez eltagadhatatlanul leleményes, de felteszem, a játékosok elsöprő többsége nem lopakodót csinál a csatahajóból, pláne nem egy Fusoból. :D
  • gergod
    En hasznalom a stealth Iowan. Es sokszor tudom, hogy engem nem latnak en pedig latok korbe sokakat.
  • PrasCo
    Igen, a bal alsó sarokban a kis narancssárga szövegbuborék-ikonra rákattintva látsz olyant a "Contacts" fülön, hogy "+ Add player". Ha ez megvan, akkor újra a narancssárga cuccra rányomva a barát-listádon az online tagok mellett egy gombnyomás berángatni őket divízióba.

A situational awareness-szel kapcsolatban nyilván ízlés kérdése, de egyetértek veled. Egyrészt ez nem a BB dolga, másrészt elveszhet az információ a "zajban" (bárki más is lát a DD mellett), ráadásul ha pl. japán DD vesz észre ÉS érti is a dolgát úgy, hogy egyedül vagy, akkor nagyjából a legtöbb - erős költői túlzással élve -, amiben ez segít, hogy előbb tudod meg, hogy halott vagy. Ez Fuson pláne jó, amit 19 kilóról egy szobafenyő is kiszúr, így ha ezzel a skillel egyértelműsíthető, hogy egy DD vadászik, az nem ritkán a körülményekből (minimap, életben lévő hajók stb.) is leszűrhető.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.05. 22:27:08
  • atee73
    en a kicsivel hasznalom , annak lotavjat tudod novelni az advenced f trainingel , de szerintem azzal szar ( kiprobaltam)
  • Count Adyn
    Szerintem hasznos, ha bevillan és nem látsz senkit lehet tölteni a he-t és éles forduloba kezdeni
  • asolyom
    Értem. Van ott valami add friend opció?

Érdekes módon nem egy youtube videón láttam, hogy a fickó feltette a Fusora a situational awareness skillt, ami aztán egész csata alatt világított. Nem tudom, hogy ennek milyen értelme van. Igazából információt nagyon kevés esetben szolgáltat, és jobb dologra is el lehet költeni azt a pontot.
  • PrasCo
    Nem kell, fel tudod venni barátnak. Attól kezdve, ha online lesz, a neve élénkebben jelenik meg a bal alsó kapcsolati listában (Contacts, ha jól emlékszem), és a neve melletti jelre kattintva már hívhatod is meg újra a division-be.
  • asolyom
    Miért szűnt meg a divíziónk? Azt hittem, hogy ez megmarad. Ahogy látom, mindig meg kell keressük egymást?
  • Avenger93
    Azt már megtanultam a myokonál is :D
  • Avenger93
    Szóval akkor nem éri meg a 203-as lövegekkel használni? mert az alap lövegek borzasztó lassan forognak :) amúgy advenced fire tranining átalakítása miatt az új patchbe már nem lehet azzal se növelni a lőtávot, csak így myoko után kicsit furcsa volt látni hogy kisebb a lőtáv, de akkor ezek szerint lőtávnövelőt se lehet rá venni igaz?
  • darki81
    egymást kilőttük az ellenféllel úgy, hogy 50% élete volt, kb. neki is és nekem is. Mind a kettőnknek detonáció lol
    Ilyen történt már veletek? :D
  • gergod
    Tegnap kivittem az Iowat egy korre. Volt egy IJN CA velem szembe 13 km korul. Egy toronybol lottem egyet, de basszus ilyen RNGt meg nem lattam a jatekban. Mindharom lovedek kb egy pontba tartott. 2 citadella let az eredmenye. Ilyen kb 1000 bol egy jatelbam van.

A masik, hogy 15 pontos kapitany van rajta concealment experttel meg festessel 12.2 km a spotting tavolsag. Jatek kozepetol, vagy ha nincs sok DD hamarabb latom meg a CAkat mint ok engem.Volt egy Iowa 13 kmre aki nem latott es olyan gyonyoru broadside-ba fordult bele, hogy rogton 2 citadellaval lett gazdagabb. Kiraly full stealth-el BBt jatszani.
  • carp3tm0nster
    kifullozva brutál a légvédelme is. valahogy így:
  • asolyom
    Én sem akarom eladni. Kell még az xp mellett creditet is gyűjteni a Fuso-ra, így az kicsit messzebb van, de addig alaposan kiélvezem a Kongo-t. Kell még kb. 120k sebzés az ARP változathoz.
  • asolyom
    Azért írtam, hogy eddig. :-)
  • carp3tm0nster
    Mindkettő nagyon disznó, de a Kongót el se adtam:-)
  • Tono34
    Várd meg míg fullos nem lesz a FuSo. Na az mindent visz :)
  • asolyom
    Tegnap óta van meg a Kongo, mert eddig az amerikai vonalat húztam, de kicsit tele lett a tököm a 21 csomóval vánszorgó csigákból. A Myogival is csak kínlódtam, így végül free xp-t költve vettem meg a Kongot, de azt kell mondjam, minden fillért megért. Eddig ezzel a legnagyobb élmény a játék, bár még csak 10 meccset nyomtam vele.
  • Malachit
    A Mogami jó hajó, csak a torpedó vetést ne erőltesd vele, ha nem szükséges. Vagy előre gondolkodva és pozícionálva használható ebben a szerepkörben, vagy meneküléskor zavarásra. Egyéb esetekben először a teljes oldalad oda kell kínálni vele sajnos, ami sokszor nem éri meg :/
  • PrasCo
    Ha bölcs ember vagy, hétvégén nyitod ki a dobozt, mert akkor először is kapsz egy másfeles szorzót a prémium miatt, majd azt szorozza fel a hétvégi első nyertes csatáért kapott hármas szorzó. Összességében az első nyertes ütközeteidből azon a napon négy és félszeres XP-t ki tudsz bányászni.
  • Kurafi97
    Oké köszi a választ ! Így el kéne használnom hamar azt a premiumot.
  • atee73
    sztem mind2 mozgekonyabb mint az alap , a myokon kulonosen erezheto
  • atee73
    15.1 km , kevesnek tunik de oruletes a rof-ja ,szvsz a legjobb t8 cruiser
    a skill-ekel tudod novelni de akkor nagyon magas lessz a roppalya es a leghulyebb is kimanoverezi a loveseidet, nagyon oda kell vele figyelni de nagy fun
  • PrasCo
    Emberek, akik telesz*rják a vizet torpedókkal egy kétszáz hápés cél miatt... (meg 17 km-re lévő csatahajóra indítanak Aobából)