22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #11039 Gondolom lősszerekesz robbanás lehetett. "Szerencsés" találat esetén robban a tornyok alatti lőszer és süllyed a hajó. Pont ma okoztam egy ilyet Fuso-m al egy Nagatonak. -
#11038 Az mennyire normális, hogy egy Minekaze 1db torpedóval megölte a 80% HP-s NY-omat? Illetve mióta van nitroglicerinnel feltöltve a hajó orra (mert ott ért a torpedó)? Tegnap meg egy Gnevy ölte meg egyetlen golyótalálattal a fullhp-s Ognevoiomat. -
asolyom #11037 Yokosuka. Én most vagyok kb. 500k sebzésnél. Ez két nap alatt jött össze, úgyhogy ha be nem üt a krach akkor nekem is rövidesen meglesz a Kongo. -
Toweliee #11036 260 kell, jövő hétre meglesz. -
asolyom #11035 Megvan a 236 gyöngy. Ezzel kell valamit csinálni? Ahogy nézem ez a Kamikaze egy kicsit jobb torony forgással megáldott Minekaze. -
asolyom #11034 A mai nappal befejeztem a CV-zést, amíg nem javítanak rajta. Semmi értelme, hogy a Zuihomat berakja tier 6-os meccsbe, ahol gyakorlatilag a repülői teljesen használhatatlanok. Pillanatok alatt lelövi az összeset a tier 6 hajók légvédelme. -
asolyom #11033 Abszolút jellemző! Egy rohadt tier II kill kell a gyöngyökhöz, és a legutóbbi meccsen mindösze 4 killt loptak le előlem. -
#11032 Csak az "első" kikötőben látható. (Nem jut eszembe a neve.) -
#11031 Végre kikötőben az ARP Myoko, stílszerűen a FuSo utolsó bevetésével :) -
gseldon #11030 Kérdés, az ARP Kongo küldetésem megvan, de nincs a hajó a dokkomban. Meg kell ezt venni valahol, vagy meg kellett volna kapjam automatikusan? (Én ez utóbbira gondoltam, de akkor hol van?) -
#11029 Mi lesz idén?
Tl;dr:
- Team battle
- páncélzat-elrendezés megtekinthető lesz a kikötőben a hajókon
- négy új hajóág, többek közt a baromi fontos szovjet cirkáló-ág (a Kirov, a Moszkva a 66-os tervből), illetve a német csatahajó-ág (Nassau, Kaiser, Große Deutschland)
- Új tech tree ("annyit említhetek, Nagy-Britanniától Ausztráliáig gondolkodunk" - valószínűleg a Commonwealth-ről van szó)
- Időjárás-effektek. Ettől nem kell hasra esni, olyan lesz, mint most az "éjszakai csata": Máshogy néz ki, és ennyi. Játékmenetet nem befolyásol.
- Apróbb változtatások a légvédelemben, a hordozóknál (pl. a "túlfejlett" repülőgép-típusok ki lesznek dobva az ablakon), lesznek elvileg egyedi fejlesztések (jelentsen ez bármit; "individual upgrades") adott hajótípusokra, új parancsnoki képességek, új fogyóeszközök.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.03. 16:19:17 -
#11028 ó köszi :) -
gmilan #11027 E-mailben fog egy kódot küldeni, amivel a fő accountodon aktiválhatod a prémet és a zászlokat -
#11026 Semmi sem elég a győzelemhez, ma...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11025 köszi és akkor megkapom a zászlókat meg az 1 nap prémet 10 win-ért?
meg ez honnan tudja hogy melyik accountra kell?
én a wot-os accal jelentkeztem be warshipre és úgy játszom, de ha regisztrálok egy új profilt arra nem kell semmi és csak a jutalomért tettem fel leginkább. -
gmilan #11024 A http://pt.worldofwarships.ru/ oldalon kell regisztrálni, mert külön adatbázist használ a teszteléshez.
Prémiummal, 12. szinttel, 5000 XP-vel, 1 milliárd ezüsttel és 5000 dublonnal kezdesz, és tier VI-ig 1 xp a hajók fejlesztési költsége. -
Prof William #11023 Este majd én is teszek egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.03. 11:32:08 -
#11022 titeket sem enged be a public testre? ki szerettem volna próbálni -
atee73 #11021 ez is erdekes volt
-
#11020 Nekem a Cleveland légvédelme is nagyon tetszik, high alerttel, gyakorlatilag nem marad túlélő a rám támadó bomberek közül, a vadászgép, meg kellően megzavarja a torpedóvetőket ahhoz, hogy simán ki tudjam kerülni a halacskákat. -
Prof William #11019 Erről jut eszembe hogy az Atago légvédelme is elég ütős már magában is. Ha az ember aktiválja a "High Alert" -et akkor nem tud átrepülni felette repülőgépraj úgy hogy ne vesztetnének minimum 2-3 gépet. Ha esetleg őt támadáják, akkor manőverezés közben további gépeket is vesztenek.
Tegnap 2 csatahajó + 3 cirkáló -vak voltam kötelékben. Szépen tudtuk egymást fedezni a légvédelemmel. Jó volt látni, ahogy egymás után vérzenek el a ránk küldött repülőgéposztagok. -
#11018 Hát 15-18e-t nem adok érte, tirpitzre fájt a fogam, de hát eu-t csak lenyúlni szeretik és csak csomagban volt az is...
Jelen helyzetemben egyelőre meg nem is fogok venni. -
atee73 #11017 Pro-
Gyakorlatilag majdnem olyan mint a Mogami csak 5 helyett 4 torony (12 agyu) felelmetes tuzgyorsasag ,15.9 lotav , az ap-ja atuti a 8-9 es BB-ket is ,HE-vel gyujtogatasra is nagyon jo, fordulekony, hozza a creditet (nem ugy mint a Tirpitz de ott van a szeren),van fust !!!
Kontra-
serulekeny (akar a mogami),ahoz hogy jo eredmenyt hozzal agressziven kell vele jatszani(nem ugy mint a sok sziget mogul puffogtato kreten), nagyon oda kell figyelni a sok nehez 8-9-10 es cirkalo kozott de szvsz 1v1-ben akarmelyiket lenyomod AP-val ,talan a des mones-t nem(ha jol jatszik) a Rof miatt.
Ha nem szeretsz cirkaloval jatszani ne vegyel
U.i: majd el felejtettem ,a legvedelme vmi elkepeszto ,gyakorlatilag mindent lelo (30 repulo a rekordom eddig :-) )
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.03. 09:06:00 -
#11016 Mesélj nekem arról a hajóról, mik a tapasztalatok? -
#11015 Tegnap volt egy csata ahol egy ellen cv es nalunk 2 cv maradt :D izgi volt... Jól vegigultuk azt az utolsó 5 percet :D -
#11014 Mindegy is, az ilyen a játékoknál a sebzés a legfontosabb. win rate az csalfa lehet. am Grat -
atee73 #11013 Nem is akarom elmondani milyen csapattal voltam
-
asolyom #11012 Tudtok ajánlani valami jó skint a New Mexicohoz? -
#11011 Szerintem nem olyan vészes a Myogi, nem szívtam vele annyit mint a Kawával...
Lehorgonyzott a Nagato a kikötőmben :) Nagyon szép "kis lélekvesztő" :D -
asolyom #11010 Egy Cleveland balga módon besétált a New Mexicom ágyúi elé. Két citadella, 30k sebzés, és vége is volt. -
asolyom #11009 Ahogy látom nekem sem lesz sok gond. Egy nap alatt összejött közel 300k.
Remélem, hogy semmi egyéb feltétele nincs ennek az ARP Kongonak. Marhára örülnék neki, mert egyszerűen nem volt idegem hozzá, hogy a Myogival nekiálljak grindolni, free xp-t meg nem akartam költeni. Abból van most kb. 10k, meg vagy 35k a premium meg elite hajókban, csak éppen doubloon kellene a váltáshoz. -
#11008 Colorado, FuSo kombóval nem tartott sokáig :) -
asolyom #11007 Nekem még 3 tier II frag kell a 236-hoz, úgyhogy este megint kiviszem a Storozhevoi-t vadászni.
Mellesleg meglett a 150 repcsi a Kongos küldiből, és most gyűlik az 1 milla sebzés. A hátralevő idő remélem elég lesz. Kinek mennyi idő volt kb. az 1 milla sebzés? -
asolyom #11006 Miközben mondjuk egy t5-ös rombolóval akár egy t7-es csatahajót is meg lehet szívatni. -
#11005 Valahonnan lett 2 nap prémem... volt valami küldetés amire adott?
Észrevétlenül elértem a FuSo végéhez, elég xp van a Nagatora, de az ARP-s myokot még vele kihúzom búcsúzóul :)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.02. 14:22:24 -
asolyom #11004 Egyébként az a tapsztalatom, hogy a CV-vel a legnagyobb szívás a tier különbség. Már olyan értelemben, hogy tier 5-ös repcsikkel (különösen a japánokkal) tök felesleges tier 6-os hajóra rámenni, mert sz@rrá lőnek, mileőtt még ledobhatnád a torpedókat. És engem pl. nem kevésszer rakott be a Bogue-gal Cleveland-ek, és New Mexico-k közé. -
asolyom #11003 Meglett a 10 CV győzelmem, de továbbra sem az én műfajom, nem nagyon erőltetem. -
Malachit #11002 Én élvezem. Tegnap mentem Bogie-val 3 kört és 2 ben 40+ repcsit szedtem le a harmadikban meg az ellen Bogie rajait rajoltam le :) XP-t nem sokat ad, de a győzelmet a légi fedezet miatt elő tudod segíteni. Nyertem is mindháromban. Már csak 2 győzelem kell és letudva a 10 hordozó a gyöngyért. -
asolyom #11001 Ezt a fighter heavy trollkodást meg kellene szüntetni az amerikai hordozóknál, tönkre bassza a játékot. -
#11000 oké köszi :-)