World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam
Viszont...nos csatahajóval valamennyire ki is kell vonnia magát, és ez alatt nem azt értem, hogy ne menjen a többiekkel. Persze, együtt kell mozogni. De cirkálóval be lehet menni jobban a sűrejébe, vagy szigetek közé , csatahajóval tartani kell a távolságot, és jól kell irányt megválasztani. Mert mondjuk kapásból megtorpedóznak. Nyílván a távolságot úgy kell tartani, hogy azért lőni lehessen az másik csapatot.
Csatahajóval nem egyszerű játszani. Az se jó, amikor valaki előre robog, aztán hopp három romboló meg két cirkáló 10 másodperc alatt süllyeszti el. De az se jó, aki megáll a pálya szélén, és onnan akar valamit csinálni.
Aztán csatahajóval pontosan lőni, nos lutri. Rohadt pontatlanok, és van hogy a random annyira megerőszakolja az embert, hogy egy lövés se akar találni. Fél órája épp ezért baszott le egy magyar hogy miért nem találok többet. Hiába céloztam normálisan. Van ilyen.
Mindenesetre tényleg nem a legjobb csatahajóval a srác, de vannak sokkal rosszabbak, és akárhogy is:
Az átlaga a bemutott hajóval 35 ezer, a max sebzése 71 ezer, ami nem kimagasló, de egyáltalán nem rossz, egy tier IV-es prém csatahajótól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.23. 12:16:04
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Hermelin első csata: Lőtávolba érek 1 ellenfélt látok. Eleresztek egy sorozatot. 1-2 találat. Ösztönösen fordulok lövés után, ahogy szoktam, ezért ellenfél (szintén Hermelin) sorozatából csak 1 lövedék talál el a taton. Lőszerrekesz robbanás, azonnal süllyedek. Ejha! Második meccsen tovább bírta. A harmadik találattól robbantam fel. Hermelin ment is a kukába, mert inkább freeből megvettem az Dresdent.
Ez utóbbi jópofa hajó. Afféle T2-es Cleveland. Papír, de nagyon gyorsan és nagyon sokat lő, igaz azt nagyon magas röppályán.
Ruszkiknál az alap hajót próbáltam csak, de az egész jó a Hermelinhez képest.
Amíg az új hajóim a tenger mélyén csücsültek átültem az Albanyba. Na, T2-ben a 6km-es lőtáv ellenére rendesen lehetett vele mészárolni az új hajókat 😊 Csak úgy ontottam vele a citadellákat 😊
Szóval: folyik az új matematikai egyenletek beillesztése, optimalizálása és ez nem mindig sikeres, mert ott is csak esendő emberek ülnek, akik szintén szentségelnek, mint ti.😊
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.22. 10:13:26
Természetesen kivárom,mondjuk a Wot-ban is tapasztatltam ezt,az viszont nem most kezdte,de tudjuk ez 1 cég!
A többi onlinos játékaimnál nincs semmi gond!
Imperator Nikolai
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 23:02:06
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt érett diplomáciai érzékkel nem érintik, hogy a japánok orosz hajótörötteknek nem segítettek, gázolták le-, vagy konkrétan géppuskával lőtték őket; igaz, azt sem, amikor a ruszkik elsüllyesztettek pár angol halászhajót, illetve ellőttek pár skulót egymás felé is.
Csuzimáról.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein