World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Wotnál is ugyanez,viszont játszok a War Thunderrel is ott semmi gond!
Szerver szarakodik esetleg néha?!<#nemtudom>#nemtudom>
Én egyedül is tudok eredményesen. Van olyan cirkálóm amivel 2800 WN-hez közelitek.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.20. 16:58:49
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Mindjárt 27k sebzés lesz 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A gyorsasága még elég nagy és -szerintem- jól is fordul de a hosszú töltési idő elég sokszor bezavar...
Na meg manőverezni vele, torpedók ellen...nem tudom. a New York-al amit kofordultam lazán, az ezzel nem ment, de mivel még alap hajó, remélem változik.
És a lőtáv is lehetne nagyobb, lőtáv növelővel, mindennel alig több mint 17 km? Elég gyenge.
De a sebzés tényleg jó. Meg az is három ágyús tornyok, előre és hátra is hat ágyúval tudok tüzelni, más hajó meg csak néggyel. Ez remek dolog.
És..az sem mellékes a New Mexico kinézete nekem tetszik. Ugyanis, valamelyest ez hasonlít a Szent Istvánra.
All hail the double x!
All hail the double x!
Hát persze, hogy nem egyedül hiszen egyedül képtelen jól játszani WoT-ot is! 😄
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.19. 23:42:30
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.19. 23:10:57
Viszont elértem a Pensacola-hoz. Na az a T7 furutakája. Stock állapotban 15 sec reload, kevesebb ágyú mint cleveland és még forogni is lassabban sikerül mint a testet mozgatni, nagyon durva.
Szerintem elég meggyőző, persze hát mivel nem vagyunk egyformák, nyílván nem mindenkinek ugyanolyan. Épp ezért én bele se kezdtem. Nem nekem való.
Per Aspera Ad Inferi.
nektek bejön?
Meg is lesem őket.
Ma igazi japán csatám volt a Furutakvával. 3 hajóval vívtam tűzpárbajt és mind a 3-at kilőttem. Az utolsót úgy hogy telibe kapott pár torpedó de az utolsó sortüzem már a levegőben volt és kilőtte az ellent.
Megismerték a Japán Császári Haditengerészet erejét! 😊
Furutaka 200mm-es ágyúi komolyak, de a nagyobb tűzerő mellé sajna döglassú töltés és fordulás dukál. A Kuma még 5 mp alatt töltött ez meg 20! alatt. De a gyorsasága viszonylag hasonló bár lassabban fordul.
A torpedók hatótávja viszont eléggé kicsi ennél a típusnál.
A Furutaka tulajdonképpen egy felnagyított Kuma, a nagyítás minden hibájával együtt.
Per Aspera Ad Inferi.
De igazából lényegtelen milyenek a német cirkálók, mert a kibaszott láthatatlan végtelen torpedójú 0 skilles DD-k és a napalmmal töltött HE lövedékek miatt 85%-ban élvezhetetlen a játék.
De persze depó még mindig nincs a játékban, meg a gyorsított legénységképzés se kell, mert nehogy már credit termelésen kívül másra is jó legyen a prémium hajó. De gondolom már dolgoznak a cseh a repülőgép-hordozóág lemodellezésén...