22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#11159 Ez érdekes volt, köszi. :) Omahával szenvedtem nagyon, amíg a C-testet fel nem raktam rá, azóta azért vissza tudok lőni, de még így sem érzem zseniálisnak. Igaz, ott áll mellette egy Murmanszk. Ami meg a New York-ot illeti, egy barátom mással szinte el sem hajlandó indulni. :D
Az én húsz fillérem:
A legrosszabbak:
5. Albany
4. Myogi
3. Furutaka (patch előtti)
2. Gnevy
1. Karlsruhe
A legjobbak:
5. Isokaze
4. Myoko
3. New Mexico
2. North Carolina
1. Kongo (patch előtti) -
Toweliee #11158 Isten hozott a csapatban :) -
#11157 Nem mondod!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #11156 Hányinger ez a játékos állomány délelőttönként. 7/7 vereség. -
#11155 Ha még a délelőtt nem jön más válasz ami beválik akkor újrarakás lesz. Vicces hogy semmilyen játékkal nincsenek problémáim, egyedül a wot futásával nem vagyok megelégedve, de ilyen dolgok ott sincsenek. Tudnak ezek a wg-nél valamit (csak nem programozni :) ) -
#11154 gondolom ilyen alap dolgokat megcsináltál hogy új videókártya driver.. Telepítsd újra, hátha jó lesz. -
#11153 Tegnap elfelejtettem képeket felrakni... Szóval szerintetek mi lehet a probléma?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.08. 09:28:27 -
#11152 Csatahajónál a Nagatot hajtom, még nem fullos, barátkozunk. A lővéseket ki kell még tapasztalni vele. -
Prof William #11151 Ja összekevertem. :) Amit írtam azt természetesen a japán csatahajó ágra értettem. :)
A Myokoig még nem jutottam el. Az Aobánál tartok. -
#11150 Myoko az nem a Miogi :) 7es cirkáló, nem rossz hajó csak valahogyan elég nehezen sikerül "leduplázni". -
Prof William #11149 A Myoko az utolsó nagy próbatétel. Ha azt kibírod akkor jön a Kongo, ami gyors, pontos és fordulékony. Aztán jön Fuso a ami a 6 ágyútornyával egy igazi gyilkos, aztán meg Nagato, aminek kevesebb az ágyúja, de azok jóval erősebbek + az Amagi ami meg egy 10 ágyús Nagato. :) A Yamatot pedig azt hiszem nem kell bemutatni. :) -
Malachit #11148 A 8-as német már jobb lesz :) -
carp3tm0nster #11147 Legjobbak: St. Louis, lassú, de egy tank.Kuma, gyilkológép ez is. Omaha, szintén, Königsberg is jó, ha ésszel mész.
Legrosszabb szerintem a Karlsruhe. Ez egyetlen hajó, amire free XP-t pacsáltam,hogy túl legyek rajta. Ja, és a New York, szerintem halál rossz egy valami. -
#11146 Erről jut eszembe, kíváncsi vagyok: Ha időtök és kedvetek engedi, írjátok már meg sorrendben a szerintetek legjobb 3-5, és legrosszabb hajókat. :) -
carp3tm0nster #11145 azt mondjátok szarabb, mint a karlsruhe? :-)
-
#11144 Én a Myokoval vagyok úgy, hogy max 2-3 csatát adok neki, ha nincs győzelem hagyom mert csak ideges leszek. -
atee73 #11143 a york az a legalja ..... (eddig azzal szenvedtem a jatekban a legtobbet)utana az admiral h. sokkal jobb lessz -
#11142 Én az Aoba-val szenvedek, esküszöm a Furutaka is jobban ment mint ez nekem :D -
kHares #11141 Szeretném a Yorkot letriplázni. Mert nagyon kell ám neki, se kapitány se modulok. De már 6 csata óta nem megy. Értem én a gyöngébb képességűeket berakja mindig mellém de emberek még t8-ban sem értik mit kell csinálni? Hogyan jutnak el oda? T3-ban oké a rambozás de itt?
Tény hogy én sem segítek, ez a York a t7 furutakája. 10k átlagsebzés produkálok. Az Ap egyszerűen nem működik, akkora szögben lő hogy még 8km-ról sem tudom citadellázni az Omahákat Myokókat. Miután szétlőttek párszor 15km távolságból free-ból fölraktam a gun fire control-t. Most már nem kell annyira közel mennem de továbra sem érzem, már-már úgy kell lőnöm hogy a képernyő legszélére rakom az enemy-t. Még kihúzom a testet de az orosz után ezt az ágat is abbahagyom. Érthetetlen, pedig a pensacolával is tudok teljesíteni -
#11140 Én meg itt vagyok úgy vele, hogy nincs teljesítménykényszerem, csak játszom vele. A program "jobbságát" már eleve az bizonyítja, hogy semmiféle mod-ra nincs szükség, tökéletesen használható, átlátható így is.
Ezt 3 évnyi WOT-ozás, és 40k csata után mondom.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.02.07. 16:09:01 -
#11139 én csak ezzel játszom, a wot-ot meg lusta vagyok uninstallálni na de majd.. :D -
#11138 Lényegében egyetértek.
Érdekes módon én fordított cipőben járok: Embertelen időt töltök a WoWs-szel és körülbelül átlagos játékosnak tartom magam (K/D 1,87 amellett, hogy ~minden osztállyal és nemzettel játszom), a WoT-hoz viszont a béta óta nem nyúltam, és csak nemrégiben raktam újra. Valami embertelenül ritka béna vagyok benne (K/D 0,67) , viszont éppen ezért nincs teljesítménykényszerem, köpök a statisztikákra, chat kikapcsolva és csak szórakozok.
Azért próbálom természetesen tanulgatni a játékot, utánaolvasok, nézem a tutorialokat, értem már, hogy T7-esek között a 38(t).n.A-mmal pl. felderítenem kéne, nem lövöldözni, meg valahogy megtalálni a saját célpontjaimat, azt az egy-két darabot, de azért így is húzom a számat, amikor a játék nemritkán arról szól, hogy pattogok mindenről, mint száraz takony, aztán jön egy O-I Exp. és egy lövéssel szilánkosra robbant.
Ezzel szemben a WoWs-ben sokkal, de sokkal kevésbé érzem magam kiszolgáltatva a seggem alatt lévő technikának. Valamit szinte minden helyzetben tudok csinálni; ha semmi mást sem, de gyújtogatni. Még a "wows-arty" légirák hordozókat is lehet szivatni csatahajóval is: Tegnap is szépen sikerült a Kongo-val (a T5-ös gyöngyözéshez vittem ki) folyamatosan belefordulni egy torpedóvető rajba úgy, hogy végül - türelmét vesztve - az orromba dobálta a cuccát úgy, hogy nem tudtak a szivarok élesedni sem. Közben meg kattogott az AA, persze; a gyereknek meg ugrott két perc munkája meg jópár madara.
Nincs bajom tehát a WoT-tal, de valószínűleg csak azért nem, mert a legkevésbé sem veszem komolyan. -
#11137 Én is, vagy fél éve nem nyúltam hozzá. A gyomrom felfordul, ha rá gondolok. Ez ezerszer jobb. -
#11136 Gyűlölöm :) A saját accountomon nem is játszok már régóta... Bár igazából nem a játékkal van a bajom, hanem a játékosállománnyal.
Te mivel tolod mostanában?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 14:17:31 -
#11135 szeva nullatéhárompé :D meguntad a wot-ot 5 év alatt? :P -
#11134 Jé sikerült egy értelmes 3x ozó végre, prémmel mi durva lenne ez:D
-
#11133 Nagyon remélem hogy sikerül majd megoldani, mert farmolnom kellene vele, saját szórakoztatásomra nem biztos hogy visszaraktam volna :) -
#11132 Még olcsón megúsztad, nálam egy egész istenverte hegy volt a levegőben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11131 Most el kell szaladnom, de majd dobok fel képet is róla ha megjöttem. Először azt hittem hogy valami új feature, mert abból a kameraállásból amivel betöltődött a játék a lőszerek látszódtak csak a hajó felett/mellett szép rendezett sorokban. Komolyan arra gondoltam hogy így jelzi ilyen 3d-s hud szerűen mennyi lőszer van, aztán amint mozdítottam az egéren láttam hogy mindenféle dobozok, csavarok, stb... veszik körül a hajót :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 13:26:48 -
#11130 Ez arra emlékeztet, hogy nekem az újratelepítés óta, nem hajlandó a Ctrl gomb, ingame működni. -
#11129 win10, 4gb 960oc, driverek, directx, vcredist naprakészek, semmilyen más játékkal nincsenek grafikai problémák.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 13:16:26 -
#11128 Oprendszer, videókártya, driverek? -
Prof William #11127 Egyszerű a magyarázat. A hajó éppen felrobban. :) -
#11126 Hali!
Ma újra felraktam a játékot, és csata közben a hajó körül a mindenféle alkatrészek vannak a levegebően... mitől lehet ez és mit lehet tenni ellene?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 12:37:17 -
asolyom #11125 Nekem is elegem lett. El is adtam a Zuihot. A amerikai vadászok csak egy része a szívásnak. Mikor pl. a Zuihot tier 6 csatába rakja, akkor esélyed sincs, hogy torpedózáshozmegközelíts egy hajót, mert mire odaérnél a légvédelem a 8 torpedós rpcsiből leglább 6-ot leszedett. Egy-egy talán tud torpedót idítani, de utána rögvest meg is hal. Ez így játszhatatlan. -
asolyom #11124 Én azzal mentem, meg az Aurorával. -
carp3tm0nster #11123 A tier III-as fragvadászathoz jól sejtem,hogy a St.Louis az ideális választás? Gyöngyös küldikhez kell:-) -
#11122 Istenem, ezek a japán hordozók, a legteljesebb mértékben használhatatlanok! Semmit sem tudok megtámadni, mert egyszerűen nem jutok el az ellenséges hajókig! Az amcsi vadászok még a vadászaimat is simán legyalulják tíz másodperc alatt. Egyetlen amerikai vadászraj kivégzi a teljes légierőmet, mind a négy rajt, egy perc alatt. Elmennek a picsába. -
Malachit #11121 WOT fórum képfeltöltőjét szoktam használni itt is. -
#11120 Képfeltöltés valamiért tiltott (meg Imageshack is ), de pl ott a kephost.com
Nálam is az az alap felállás a meccsek 80%-ban, hogy berak + 1-2 tierrel magasabbak közé a matchmaker, még ha zsinórban buktam 5-6 meccset is.