World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az eredmény született, ami mellett megjegyzem nagyjából ennyire szoktam eredményes lenni HP-nél is. Bár lehet, ha csak HP-t használok rosszabb lett volna.
Komolyan, ilyen szemeteket árulnak pénzért?
Két csatahajó annyira másfelé figyelt hogy az egyik 5 a másik 3 kilométerre megközelített. Egymás után lőttem rajtuk a citadelleket és bár ők is erősen leamortizáltak, de sikerült mindkettő kilőnöm. Ezt követően még egy rosszul forduló rombolót is sikerült derékba törnöm, mielőtt a hullámsírba merültem.
A Myogi közelre jó csak mire odajut az ember... ha odajut...
Köszönjük az "egyszerű játékosok" nevében is, eme hasznos tanácsot. DE! Én, mint a legegyszerűbb játékosok közt is a legegyszerűbb, aki olyan egyszerű, mint egy faék és balga mód tolatva verem a csatahajót -aki persze vérprofi volt több mint valószínű-, mert nem tudom, hogy azt előrefelé kell. Akkor valamit megjegyeznék a válaszodra: soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer. Én azzal csinálom. Ennyi. A példa videódban bemutatott "vérprofi" ahogy játszott...na én nem szeretnék így játszani. Nekem idáig csak öt hajó süllyesztése ment -megjegyzem többször is-, de ez csak azért volt, mert HP-t használtam és egyszerű vagyok. Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell. Nem vagyok maximalista, csak jól akarok játszani. Az a képernyő kapkodásos idegrángásnak tűnő profi játékkezelés nem vonz. Én olyan nyugisan, séta hajókázva A bázistó, B bázisig, közben ezt azt eltalálva szeretek játszani. Szóval amit megakarok értetni veled: nem akarok vérprofi lenni és mindenkit elsüllyeszteni. Csak egy egyszerű csapattag vagyok, aki úgy döntött perpillanat, hogy HP-t használ és örül ha a csapat nyer. A többi nem annyira fontos. És itt akkor mindenkinek kijelenteném, hogy a HP mellett a AP is KIVÁLÓ LŐSZER! Használjátok belátás szerint. Mindamellet köszönöm, hogy jóindulatúlag segítesz. 😊
+ parancsnok (commander)
Ha nem kellenek vedd ki őket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, abban , hogy az Omahához kell 1.500.000 de mi kell még ?
Utoljára szerkesztette: IchBenQ, 2015.10.28. 21:23:16
https://www.youtube.com/watch?v=GBP8iwh-1LU
szerk.:
Megvan.
De ezzel a lendülettel fel is dughatják maguknak, pár szaros zászlóért megszopatni a kis létszámú csapatot.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.10.28. 20:44:09
Személy szerint még mindig azt mondom, hogy körültekintéssel, a minimap figyelembevételével és érdemi manőverezéssel (tehát leakadva a távcsőről...) az észlelési skill úgy-ahogy (hangsúly az "úgy-ahogy"-on) kiváltható manuálisan. A kárelhárítás újratöltődése viszont sehogy - tehát az utóbbit szoktam tenni, különösen, ahol az mondjuk ketyeg két percet, ott máris nyertél tizenkét másodpercet. Az pedig azért adhat különbséget, amikor két ponton ég a hajó és dől befelé a víz.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.28. 20:17:06
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Már máskor is említettem de szerintem a játék legjobb része a lőszer kiválasztása adott szituációkhoz.
Tessék, itt egy videó ahol lehet látni miért jó váltogatni.
Nem kell megfogadni a tanácsot de legalább ne állítsuk hogy a HE elég mert az később nagyon rossz szokás. Van így is elég "egyszerű játékos"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Kis érdekesség mire jutottam a német ággal:
Phoenix - átlag.seb.: 53k maxseb.: 113k
Kuma - átlag.seb.: 50k maxseb.: 120k
Karlsruhe - átlag.seb.: 22k maxseb.: 57k
Rá lehet fogni hogy nem mentem vele annyi csatát meg nem tudok játszani de azért könyörgöm tesztelni azt nem kell csak nyomni a sok bundle-t? 10 csata után kuka, maradt a free xp.
Utódját még csak kóstolgatom, első csatában elakadtam 2 méterre egy szigetnél az oldalával se előre se hátra mert nem bugossak a pályák, második csatában 2 percnél maxról ammorackelt egy Omaha majd a 3. csatában 3x lőtték el a lapátot/motort. Még a japán gépeknél is papírabb de ennek legalább mintha már lenne ágyúja.
Igaz, nehéz a kedvemre tenni, mert ahol meg játékmenet van, ott vonogatom a vállam, hogy oké, mindez szép és jó, de ennyi erővel elindítom a játékot és az időt arra fordítom, hogy játszok én magam. Ahol pedig kommentár is van, ami már érdemi plusztartalommal tölti ezt meg, ott meg nem gyakran egyszerűen irritál a nem túl tehetséges pofázás. Szóval nem a te készülékedben van a hiba, csak nem értem, erre a screenshot miért nem jó. 😊
Ha megnézitek az eddig feltett videókat, akkor érdekes mód, az én Phoenixem valamiért jobban sikerülhetett, mert szinte mindig több a pontja, mint az ellené. Turbó Phoenix.😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.28. 16:11:03
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De még mindig a Kuma a nyerő. Csak úgy dől belőle a Free XP.
Szerintem majd a Myogit fejlesztem vele mert azzal nem élvezem a játékot, míg a Furutakával igen...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként meg úgy, hogy a középső gombbal klikkelsz.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.27. 19:29:50