World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Korrekt hajó az.
Ha neked megvolna a kapitánynál a 4 pontos képesség akkor a 9.5 helyett 11,4km-re és a 10.4 helyett 12,48km-re lőnél az már azért nem olyan rossz T4-ben sem (az első fejlesztések között ebben a játékban a lőtávolság talán a legfontosabb)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.31. 10:35:20
Itt a vége a harcnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.30. 22:26:33
Meg is kaptam utána hogy "cheater" vagyok. 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
igen,tudom hogy idegesítő,és nem életszerű hogy nyílt vizen nem veszel észre egy hajót 7 kmre,de a játék láthatósági rendszere igy működikl.
Amúgy jó videó,azt csináltad amit kellett.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
All hail the double x!
Most őszintén! Micsoda szarcsimbókok az ilyenek? Ott előttük küzdök és nem mernek odajönni segíteni. Nekem elég lett volna, ha csak a csatahajó oda jön. Már akkor levertük volna őket. Íme az eredmény:
Általában, amíg lejár az XP szorzó
Íme a Phoenix útja:
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.30. 16:01:45
Ebben nincs semmi csoda 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De hogy milyen az élet. Ahogy elolvastam az írásod, közvetlen utána hasonló történt, ha nem is ugyanazzal a végeredménnyel, bár ezért sem kell röstelkednem. Most az St. louis-al voltam és süllyesztettem rombolót, cirkálót, csatahajót és láss csodát, megint én vettem észre, hogy sunyi kis csótány romboló beakarja foglalni a bázist. Rögtön riadót fújtam /olvashatod/ és elindultam vissza. Basszus, sokáig nem látni semmit. Ami annyit tesz, hogy mire észrevenném, rám indíthatja a torpedóit. Ezért tekingetek össze-vissza. De ekkor megláttam a kis sötétben bujkáló csúf pincebogarat és ugyanúgy végeztem vele, ahogy a másikban kettővel.
Tekintsd meg:
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A mai nap besokalltam és visszatértem a, csak HP-re. Mondom: most nem érdekel mit mond a nagy könyv és full HP lesz. Az eredmény Defeat. No de milyen? Harc közben minden csapattársam elfogyott mellőlem, egyedül maradtam a végére két cirkálóval és egy carrierrel szemben. A mi carrierünket elkapta két romboló és süllyesztették, amivel egy időben be is foglalták a bázisunkat. Épp süllyesztgettem komótosan, amikor ránézek a kis térképre. Atyavilág! A bázis már majdnem foglalva és torpedózzák a carriert. Nosza -mert csak egyedül vettem észre, meg már elég kevesen voltunk-, vágta vissza. Szerencse, hogy nem voltam messze. Akkor érkeztem, amikor a carrierünk, már hullámsírba merült. Az örvendező két romboló, meg nekem -gondolták, könnyű falat kettejüknek. Keserves volt az ébredésük. Vágtattak ők össze-vissza, de nem volt menekülésük. fenékre velük. A fejem felett folyamatosan dobálta a torpedókat az ellen carrierje, ezért némileg gátfutásra kezdett hajazni a csónakázásom. Hogy ez még ne legyen elég, megérkezett a bázisunkhoz egy cirkáló. Hopp egy torpedó sor kerülés, közben párbaj a cirkálóval. Lényeg az, hogy süllyesztettem és kerültem vagy 3-4 torpedó sort. A végén én maradtam, valamint az ellennél két cirkáló, no és az ominózus carrier. Még belekezdtem az egyik cirkáló amortizálásába, de sajna letelt az idő és így defeat.
Az eredményem ebben a harcban és HP-val csak:
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Szóval én itt nem értem, hogy ami simán megvolt a harc elején, az miért tűnik el harc közben? Ja! És nem mindig, csak néha.
A lövések milyensége, beesési szöge, a páncélzat stb-stb., már a könyökömön jön ki, pedig nem olvastam utána, csak tapasztaltam és olvasgatom az itteni tudományos fejtegetéseket. Nekem speciel jobban tetszik az, ami az Index beharangozójának "tollából" olvastam, hogy a találatkor sorsol a gép, hogy a találatnak nevezett dolognál mit kap a találatot bevivő user.😊
Amugy amit az PA-rol irtam, csak okolszabaly. Egy csomo elteres lehet, attol fuggoen, pontosan milyen hajoval losz pontosan milyen hajora, milyen becsapodasi szog mellett. A pancelzat jellemzoen a hajok oldalan vastagabb, vagyis oldalba loni csak akkor van ertelme egy hajot, ha az agyud eleg eross, hogy atusse az oldalpancelzatot. Ha messzirol losz, akkor a magas ivben szallo lovedekeid majdnem fuggolegesen hullanak a gyengebben pancelozott fedelzetre, ugy megint tobb eselyed van atutni. A citadell-hez meg az RNG-nek is melletted kell alnia.
Ja, tenyleg. Meg annyit, hogy a fegyverek elsutese(minusz a torpedok) megnoveli az eszlelesi tavolsagodat. Ez a szemetseg a high tier rombolokban: Az agyuk messzebre hordanak, mint ahonnan kozben erzekelheto.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.29. 18:54:21
A HE mindenre jo, de ha igazan hatekony akarsz lenni, akkor tudnod kell, mire erdemes AP-vel lonod.
Cirkaloval mondjuk cirkalora siman, kulonosen, ha nalad alacsonyabb tierben van, vagy japan. Hordozora is erdemes, ha mar felgyujtottad, vagy mas okbol nem kell aggodni a repuloi miatt. Rombolora nem erdemes, lassitas nelkul atmegy rajta, csatahajora meg megint nem, arrol meg lepattog. magasabb tierben levo cirkalok nagyobb agyuinal, illetve magasrol beeso loveseknel aztan megint van variacio, de okolszabalynak ennyi is eleg.
Ez nem állítja, hogy a HP a legjobb, csak az én véleményem a szokásaimról. Nem sértődtem meg, de olyasmit láttál bele, ami nincs ott. És ha már tanácsot adsz nekem, én is adok. Mindenki annyira jó, amennyire tud, de mindenki lehet rossz is, ha az akar lenni. Nem kell ezért "leegyszerűzni". Az én jó játékom nagyban függ a csapat jó játékától és nagyban a szerencsétől. Igen szerencse. Az újabb baromsága a játéknak, hogy eltűnnek a semmibe a hajók. 8 km-re van, lövöm. Látszódik a 10-12 km-re levő hajó is. Egyszer csak eltűnik a semmibe. De ő lát engem. Mire 5-6 km-re érek, akkor tűnik elő újra. Így nem lehet normálisan játszani. Az előbb haladok, semmi előttem, aztán megjelenik a semmiből a torpedó raj és végem. A közelben nincs hajó és nincs carrier sem a játékban. Süllyedés után is csak nézgelődöm, de senki a közelben. Na, ha valamiért lehet mérgelődni, hát ez az.
Tegnap játszottam a Kolberg cirkálóval. Sok cirkáló volt a túloldalon, így miután a settenkedő DD el lett kergetve HE-vel, átváltottam AP-ra.
Összefutok egy ellen Kolberggal. Megy a tűzijáték, szórjuk egymást rendesen 1 vs. 1-ben. Szép lassan elkopik, elsüllyed. Egyszer felgyújtott, de eloltottam. 2/3-ad HP-m megmaradt. Kicsivel később megint összefutok egy Kolberg cirkálóval és ezzel is ki-ki párbajt kezdek. Ez is elsüllyedt. Maradt 1/3-ad HP-m. Ekkor egy sziget mögül a harmadik Kolberg bukkant elő. Na, gondoltam, hogy most már végem. De nem, ezt is elsüllyesztettem úgy, hogy szó szerint 1-2 hp-m maradt. Később egy romboló 1 lövéssel bevitte nekem a kegyelemdöfést.
Szóval AP lőszerrel elintéztem 3 ugyanolyan hajót mint amilyennel én voltam. Végén megnéztem statisztikát. Csak HE találatot kaptam be, (68 db-ot), tehát a másik 3 Kolberg végig HE-vel lőtt rám, míg én folyamatosan AP-t használtam. Azonos típusú papír cirkáló ellen ennyit jelent a AP!
Pedig én aztán tényleg elég amatőr játékos vagyok. 😊
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.10.29. 15:01:57
Ha a játékbeli eventre gondolsz ott meg este kell játszani és szembejöhet T4-T5 szinten egy tápos cruiser vagy carrier. Ha nyertek akkor kapsz sok zászlót.
Ja, figyeltétek a halloween festést? 30 aranyért 1 csatára dupla xp-t kapsz. Amikor az event érted van. Only in Russia
Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.10.29. 12:47:57
- "soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer"
Pár napja írtál valamit ami már akkor is zavart csak nem reagáltam, mindjárt megkeresem:
"Én nem szoktam variálgatni. HE-t neki oszt hagy égjen. Eloltja, de a következő sorozat már gyújtja is fel szinte azonnal. És az égés hosszától függően, azért az is van akkora sebzés, mint egy citadella." Ez egy tárgyi tévedés, láthattad a videóban is 2-3 salvoval kikapott maxos cruisert ami úgy 20 sec?
- "Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell."
Ezt őszintén nem értem. Minden nap linkeled a videóidat a sikeresebb csatáidról, akkor most nem az a fasza érzés ha jól teljesít az ember? Azt valahol megértem hogy nem akar valaki maximalista lenni de a jó eredményhez csak az kell hogy odategye az ember magát. ("odatenni a vasat" hogy a híres wotos kollégát idézzem 😊 Ekkor több a győzelem is, kevesebb ideg.
Mondjuk látom csak t4-ben játszol ott még nem probléma, majd látod ha akarsz tovább menni.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.29. 10:06:55
Ide feltöltöd a képet, utána csak be kell linkelni. Szerintem jobb lenne.