22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Nürnberg, Myoko, rombolók, de leginkább Nürnberg :) Gyorsan lő és nem kevés skulót :)

A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm..
  • Avenger93
    Én Myoko-Cleveland párost használom, de eléggé nyögvenyelősen megy most járok kb. a felénél. Feltűnt mostanában, hogy sok csatahajó lövöldöz HE-vel mostanába :D
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44
  • Count Adyn
    Najo de ha Fusoval elkezdek he-t lőni azt hiszik retardált vagyok:D Meg az Aoba-t is inkább AP val használom, igazabol cleveland kéne talán, de csak azért nem huzom ki:D
  • Malachit
    Mindennel amivel mentem :)
  • Count Adyn
    a Myokos kuldi 300 gyujtását ti mivel csinaltatok?:)
  • Eagle16
    Nekem is azt kellett volna, megspóroltam volna egy csomó időt, már Yamato-m lehetne...

Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.

• asolyom
    Én már a New Mexico-nál átnyergeltem a japán vonalra. A NM azért még megvan, de ritkán veszem elő.
  • Eagle16
    Tesztszerver változtatások: link

Jövőhéten már jöhetne a patch.

Tono34: csak meg ne bánd az NC-t :) Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz.
  • asolyom
    Úgy látszik, hogy a gyerekek elmentek reggel iskolába, mert most három meccset nyertem zsinórban a Kongoval. Tegnap 110K+ meg 80K+ csatákkal sem ment, most meg 32K átlaggal is jött három győzelem. A fene se érti!

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél.
  • Prof William
    Kiindulva a mostani pontosságából nem lesz az olyan pontos így se. :) Hiszen ha a semmihez adunk 60%-ot akkor az továbbra is semmi marad. :)

Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt.
  • carp3tm0nster
    igen, jól működik. egyszer Minekaze-val berontottam így az ellen közé... 4 hajó süllyedt.
  • PrasCo
    Közben ne felejtsetek el ládákat nyitni. :)
  • seepheeerd
    A jó öreg Dell powerstation-ön meg csak megy, megy és megy :D
  • seepheeerd
    Igyekezz, mert a patch után a tier 7-10-es hajóknak 60%-kal megnő a másodlagos tüzérség pontossága :)
    (Alacsonyabb tierben 15% lesz ez)
  • Tono34
    Annyi kikötőm nincsen, hogy megtartsam mindet. Így eladásra kerülnek, majd ha a végére értem akkor kiderül kit tudok visszavenni.
  • Toweliee
    A magányos csatahajókat rombolóval mindig le kell rohanni.
  • Prof William
    Most a következő csatámban is becserkésztem egy Kawachit. Minden ágyúja baloldalra nézett, szóval jobbról mellékerültem és ismét 2 kilométerről megtorpedóztam.

Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. :)

Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál.
  • Count Adyn
    Ha nem rád céloz alapból minden ágyu onnantól reszeltek egy bb nek általába 5 km alatt:)
  • Prof William
    Érdekelne, hogy csak szerencsém volt vagy ez a lerohanós támadás jól működik a magányos csatahajók ellen?
  • 1kezdő
    Hát ne add el. Én egyetlen hajóm se adtam el...nem azért szereztem!:)
  • Tono34
    Szinte észrevétlenül a Colorado végéhez közeledem, már csak 13k xp és jöhet az NC. Sajnálni fogom eladni ezt a hajót.
  • carp3tm0nster
    képet vagy meg se történt
  • Count Adyn
    Jah a secondaryt kb a részeg tengerészek kezelik, mert még nem volt olyan hogy eltalált volna, csak a hangulatot adja meg:D
  • Prof William
    Hatalmas gyilkos voltam ma az Isokaze-vel.

Észreveszem a az ellen Myogi és Isuzuchi csatahajóját egymástól 5 kilométerre. Myogi van közelebb szóval ő lesz az első. Mikor észlelési távolságra érek benyomom a ködöt. 4 kilométernél így is észrevesz, de pont előtte lőtte ki főágyúit a másodlagos tüzérség meg olyan amilyen. Végül 3 kilométerről nyitok tüzet. 4 talál 2ettő mellé. Még úgy 15 másodpercig úszik aztán elviszi a flooding...

Fordulok az Isuzuchi felé és benyomom a gyorsítást. Orral van felém de a főágyúk nem engem lőnek. Mivel orr felől közelítek így a másodlagos tüzérség békén hagy. Ezt követően egy fordulóval mellélendülök és MÁSFÉL kilométerről mind a hat torpedót beleeresztem az oldalába. Azonnal elsüllyed. A fél életerőm még megvan.

Ezt követően szabad az út az ellen bázisáig. A bázis közelében ott az anyahajó. Minden gépe a levegőben a pálya túloldalán. Ezt is az orr felől közelítem, majd 4 kilométerről kilövöm.

Ezt követően pedig elkezdtem a bázis foglalását. Remek csata volt.

Úgy tűnik néha megérni lerohanni az ellenfelet, főleg ha egyedül van.
  • patchaou
    Ennek a játéknak a nyűgjeit eddig nem ismertem. Reméltem hogy valamennyire ismert hiba és van rá megoldás amire itt megkapom a választ. Azóta rákerestem picit jobban és a hivatalos fórumon egy bejegyzés volt lebegő tárgyakról, viszont megoldás ott sem. Szerencsére nem minden hajónál csinálja, nem is játszhatatlan tőle a játék csak zavaró. És különösebben a játék maga nem is érdekel, túl egysíkúnak találom valahogy, de egy kis mellékesért farmolgatok majd ebben is, csak ilyen látvánnyal nem lesz mindig őszinte a mosolyom.
    A mondandód második felével amximálisan egyetértek.
  • kHares
    Ha nem minden hajónál csinálja akkor azt gondolnám corrupt lett pár file de írtad hogy ismét fölraktad. Egy barátom most rakott össze egy bivaly gépet és 3-4 csatánként memory violation hibával kifagy. Van ami konfigot nem szeret, néha a patch után.
    Egyszerűen a big world engine már a wot elején is gagyi volt és ahelyett hogy foltozgatnák le kéne cserélni valami jóra vagy írni rá külön. Persze az drágább és évekkel ezelőtt kellett volna már kezdeni.
  • patchaou
    Visszapakolhatok régebbi drivert, de az nem megoldás mivel nem azért rakom fel a friss drivereket hogy egyetlen játék miatt régebbit használjak míg minden más tökéletesen fut. És ha driver hiba, miért nem csinálja minden hajóval?
  • Tono34
    Megvettem a Faragutot, miután meglett a last stand kapitányi skill.

Első kör, nem sok sebzés, sok foglalás és sírból visszahozott győzelem, + 3 afk player (nálunk):
    + Meglett a 260 gyöngy is :)

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.08. 18:14:32
  • carp3tm0nster
    szerintem ez driver gubanc. több féle verzióval kellene próbálni.
  • PrasCo
    Végülis érthető, hogy a "lottósorsolással" egyidőben mennek ki a fix nyereményhajók is.
  • kHares
    Eddig mindig megadta ami a personal goals alatt van rögtön most meg várni kell? Akkor ez megint WG logika.
  • asolyom
    Csak az event végén kapod meg szerintem.
  • Count Adyn
    Jah tényleg igazatok van, akkor no para:)
  • Tono34
    Szerintem az event végéig van rá lehetőség.
  • Prof William
    Nem úgy van hogy maga az event 24-ig mindenképpen megy?
  • Count Adyn
    Valszeg bukod jah, de szerintem nem jon össze addig mert sokmindenkinek meglesz amennyi kell, és nem fog nőni olyan gyorsan mint eddig:)
  • Kurafi97
    Valaki nem tudja mikor kapjuk meg a kamikazet ? Megvan a 260 gyöngy és nem kaptam meg. Lehet majd az event végén lesz meg ?
  • voivod32
    231 gyöngyöm van, de kész van az összes küldetés. Legközelebb szombaton tudok játszani. Ha addig elérjük a 10 millió gyöngyöt, akkor buktam a Kamikazét, vége a Project X-nek?
  • patchaou
    Viszont nem mindegyik hajónál csinálja, szóval kizárt hogy a konfigomban van a bibi.
  • patchaou
    Újraraktam a játékot és ugyanaz....