22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#11199 Nürnberg, Myoko, rombolók, de leginkább Nürnberg :) Gyorsan lő és nem kevés skulót :)
A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm.. -
Avenger93 #11198 Én Myoko-Cleveland párost használom, de eléggé nyögvenyelősen megy most járok kb. a felénél. Feltűnt mostanában, hogy sok csatahajó lövöldöz HE-vel mostanába :D
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44 -
#11197 Najo de ha Fusoval elkezdek he-t lőni azt hiszik retardált vagyok:D Meg az Aoba-t is inkább AP val használom, igazabol cleveland kéne talán, de csak azért nem huzom ki:D -
Malachit #11196 Mindennel amivel mentem :) -
#11195 a Myokos kuldi 300 gyujtását ti mivel csinaltatok?:) -
#11194 Nekem is azt kellett volna, megspóroltam volna egy csomó időt, már Yamato-m lehetne...
Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #11193 Én már a New Mexico-nál átnyergeltem a japán vonalra. A NM azért még megvan, de ritkán veszem elő. -
#11192 Tesztszerver változtatások: link
Jövőhéten már jöhetne a patch.
Tono34: csak meg ne bánd az NC-t :) Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz. -
asolyom #11191 Úgy látszik, hogy a gyerekek elmentek reggel iskolába, mert most három meccset nyertem zsinórban a Kongoval. Tegnap 110K+ meg 80K+ csatákkal sem ment, most meg 32K átlaggal is jött három győzelem. A fene se érti!
Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél. -
Prof William #11190 Kiindulva a mostani pontosságából nem lesz az olyan pontos így se. :) Hiszen ha a semmihez adunk 60%-ot akkor az továbbra is semmi marad. :)
Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt. -
carp3tm0nster #11189 igen, jól működik. egyszer Minekaze-val berontottam így az ellen közé... 4 hajó süllyedt. -
#11188 Közben ne felejtsetek el ládákat nyitni. :) -
seepheeerd #11187 A jó öreg Dell powerstation-ön meg csak megy, megy és megy :D -
seepheeerd #11186 Igyekezz, mert a patch után a tier 7-10-es hajóknak 60%-kal megnő a másodlagos tüzérség pontossága :)
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez) -
#11185 Annyi kikötőm nincsen, hogy megtartsam mindet. Így eladásra kerülnek, majd ha a végére értem akkor kiderül kit tudok visszavenni. -
Toweliee #11184 A magányos csatahajókat rombolóval mindig le kell rohanni. -
Prof William #11183 Most a következő csatámban is becserkésztem egy Kawachit. Minden ágyúja baloldalra nézett, szóval jobbról mellékerültem és ismét 2 kilométerről megtorpedóztam.
Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. :)
Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál. -
#11182 Ha nem rád céloz alapból minden ágyu onnantól reszeltek egy bb nek általába 5 km alatt:) -
Prof William #11181 Érdekelne, hogy csak szerencsém volt vagy ez a lerohanós támadás jól működik a magányos csatahajók ellen? -
1kezdő #11180 Hát ne add el. Én egyetlen hajóm se adtam el...nem azért szereztem!:) -
#11179 Szinte észrevétlenül a Colorado végéhez közeledem, már csak 13k xp és jöhet az NC. Sajnálni fogom eladni ezt a hajót. -
carp3tm0nster #11178 képet vagy meg se történt -
#11177 Jah a secondaryt kb a részeg tengerészek kezelik, mert még nem volt olyan hogy eltalált volna, csak a hangulatot adja meg:D -
Prof William #11176 Hatalmas gyilkos voltam ma az Isokaze-vel.
Észreveszem a az ellen Myogi és Isuzuchi csatahajóját egymástól 5 kilométerre. Myogi van közelebb szóval ő lesz az első. Mikor észlelési távolságra érek benyomom a ködöt. 4 kilométernél így is észrevesz, de pont előtte lőtte ki főágyúit a másodlagos tüzérség meg olyan amilyen. Végül 3 kilométerről nyitok tüzet. 4 talál 2ettő mellé. Még úgy 15 másodpercig úszik aztán elviszi a flooding...
Fordulok az Isuzuchi felé és benyomom a gyorsítást. Orral van felém de a főágyúk nem engem lőnek. Mivel orr felől közelítek így a másodlagos tüzérség békén hagy. Ezt követően egy fordulóval mellélendülök és MÁSFÉL kilométerről mind a hat torpedót beleeresztem az oldalába. Azonnal elsüllyed. A fél életerőm még megvan.
Ezt követően szabad az út az ellen bázisáig. A bázis közelében ott az anyahajó. Minden gépe a levegőben a pálya túloldalán. Ezt is az orr felől közelítem, majd 4 kilométerről kilövöm.
Ezt követően pedig elkezdtem a bázis foglalását. Remek csata volt.
Úgy tűnik néha megérni lerohanni az ellenfelet, főleg ha egyedül van. -
#11175 Ennek a játéknak a nyűgjeit eddig nem ismertem. Reméltem hogy valamennyire ismert hiba és van rá megoldás amire itt megkapom a választ. Azóta rákerestem picit jobban és a hivatalos fórumon egy bejegyzés volt lebegő tárgyakról, viszont megoldás ott sem. Szerencsére nem minden hajónál csinálja, nem is játszhatatlan tőle a játék csak zavaró. És különösebben a játék maga nem is érdekel, túl egysíkúnak találom valahogy, de egy kis mellékesért farmolgatok majd ebben is, csak ilyen látvánnyal nem lesz mindig őszinte a mosolyom.
A mondandód második felével amximálisan egyetértek. -
kHares #11174 Ha nem minden hajónál csinálja akkor azt gondolnám corrupt lett pár file de írtad hogy ismét fölraktad. Egy barátom most rakott össze egy bivaly gépet és 3-4 csatánként memory violation hibával kifagy. Van ami konfigot nem szeret, néha a patch után.
Egyszerűen a big world engine már a wot elején is gagyi volt és ahelyett hogy foltozgatnák le kéne cserélni valami jóra vagy írni rá külön. Persze az drágább és évekkel ezelőtt kellett volna már kezdeni. -
#11173 Visszapakolhatok régebbi drivert, de az nem megoldás mivel nem azért rakom fel a friss drivereket hogy egyetlen játék miatt régebbit használjak míg minden más tökéletesen fut. És ha driver hiba, miért nem csinálja minden hajóval? -
#11172 Megvettem a Faragutot, miután meglett a last stand kapitányi skill.
Első kör, nem sok sebzés, sok foglalás és sírból visszahozott győzelem, + 3 afk player (nálunk):
+ Meglett a 260 gyöngy is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.08. 18:14:32 -
carp3tm0nster #11171 szerintem ez driver gubanc. több féle verzióval kellene próbálni. -
#11170 Végülis érthető, hogy a "lottósorsolással" egyidőben mennek ki a fix nyereményhajók is. -
kHares #11169 Eddig mindig megadta ami a personal goals alatt van rögtön most meg várni kell? Akkor ez megint WG logika. -
asolyom #11168 Csak az event végén kapod meg szerintem. -
#11167 Jah tényleg igazatok van, akkor no para:) -
#11166 Szerintem az event végéig van rá lehetőség. -
Prof William #11165 Nem úgy van hogy maga az event 24-ig mindenképpen megy? -
#11164 Valszeg bukod jah, de szerintem nem jon össze addig mert sokmindenkinek meglesz amennyi kell, és nem fog nőni olyan gyorsan mint eddig:) -
Kurafi97 #11163 Valaki nem tudja mikor kapjuk meg a kamikazet ? Megvan a 260 gyöngy és nem kaptam meg. Lehet majd az event végén lesz meg ? -
#11162 231 gyöngyöm van, de kész van az összes küldetés. Legközelebb szombaton tudok játszani. Ha addig elérjük a 10 millió gyöngyöt, akkor buktam a Kamikazét, vége a Project X-nek? -
#11161 Viszont nem mindegyik hajónál csinálja, szóval kizárt hogy a konfigomban van a bibi. -
#11160 Újraraktam a játékot és ugyanaz....