World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.29. 18:54:21
A HE mindenre jo, de ha igazan hatekony akarsz lenni, akkor tudnod kell, mire erdemes AP-vel lonod.
Cirkaloval mondjuk cirkalora siman, kulonosen, ha nalad alacsonyabb tierben van, vagy japan. Hordozora is erdemes, ha mar felgyujtottad, vagy mas okbol nem kell aggodni a repuloi miatt. Rombolora nem erdemes, lassitas nelkul atmegy rajta, csatahajora meg megint nem, arrol meg lepattog. magasabb tierben levo cirkalok nagyobb agyuinal, illetve magasrol beeso loveseknel aztan megint van variacio, de okolszabalynak ennyi is eleg.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez nem állítja, hogy a HP a legjobb, csak az én véleményem a szokásaimról. Nem sértődtem meg, de olyasmit láttál bele, ami nincs ott. És ha már tanácsot adsz nekem, én is adok. Mindenki annyira jó, amennyire tud, de mindenki lehet rossz is, ha az akar lenni. Nem kell ezért "leegyszerűzni". Az én jó játékom nagyban függ a csapat jó játékától és nagyban a szerencsétől. Igen szerencse. Az újabb baromsága a játéknak, hogy eltűnnek a semmibe a hajók. 8 km-re van, lövöm. Látszódik a 10-12 km-re levő hajó is. Egyszer csak eltűnik a semmibe. De ő lát engem. Mire 5-6 km-re érek, akkor tűnik elő újra. Így nem lehet normálisan játszani. Az előbb haladok, semmi előttem, aztán megjelenik a semmiből a torpedó raj és végem. A közelben nincs hajó és nincs carrier sem a játékban. Süllyedés után is csak nézgelődöm, de senki a közelben. Na, ha valamiért lehet mérgelődni, hát ez az.
Tegnap játszottam a Kolberg cirkálóval. Sok cirkáló volt a túloldalon, így miután a settenkedő DD el lett kergetve HE-vel, átváltottam AP-ra.
Összefutok egy ellen Kolberggal. Megy a tűzijáték, szórjuk egymást rendesen 1 vs. 1-ben. Szép lassan elkopik, elsüllyed. Egyszer felgyújtott, de eloltottam. 2/3-ad HP-m megmaradt. Kicsivel később megint összefutok egy Kolberg cirkálóval és ezzel is ki-ki párbajt kezdek. Ez is elsüllyedt. Maradt 1/3-ad HP-m. Ekkor egy sziget mögül a harmadik Kolberg bukkant elő. Na, gondoltam, hogy most már végem. De nem, ezt is elsüllyesztettem úgy, hogy szó szerint 1-2 hp-m maradt. Később egy romboló 1 lövéssel bevitte nekem a kegyelemdöfést.
Szóval AP lőszerrel elintéztem 3 ugyanolyan hajót mint amilyennel én voltam. Végén megnéztem statisztikát. Csak HE találatot kaptam be, (68 db-ot), tehát a másik 3 Kolberg végig HE-vel lőtt rám, míg én folyamatosan AP-t használtam. Azonos típusú papír cirkáló ellen ennyit jelent a AP!
Pedig én aztán tényleg elég amatőr játékos vagyok. :)
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.10.29. 15:01:57
Ha a játékbeli eventre gondolsz ott meg este kell játszani és szembejöhet T4-T5 szinten egy tápos cruiser vagy carrier. Ha nyertek akkor kapsz sok zászlót.
Ja, figyeltétek a halloween festést? 30 aranyért 1 csatára dupla xp-t kapsz. Amikor az event érted van. Only in Russia
Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.10.29. 12:47:57
- "soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer"
Pár napja írtál valamit ami már akkor is zavart csak nem reagáltam, mindjárt megkeresem:
"Én nem szoktam variálgatni. HE-t neki oszt hagy égjen. Eloltja, de a következő sorozat már gyújtja is fel szinte azonnal. És az égés hosszától függően, azért az is van akkora sebzés, mint egy citadella." Ez egy tárgyi tévedés, láthattad a videóban is 2-3 salvoval kikapott maxos cruisert ami úgy 20 sec?
- "Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell."
Ezt őszintén nem értem. Minden nap linkeled a videóidat a sikeresebb csatáidról, akkor most nem az a fasza érzés ha jól teljesít az ember? Azt valahol megértem hogy nem akar valaki maximalista lenni de a jó eredményhez csak az kell hogy odategye az ember magát. ("odatenni a vasat" hogy a híres wotos kollégát idézzem :) Ekkor több a győzelem is, kevesebb ideg.
Mondjuk látom csak t4-ben játszol ott még nem probléma, majd látod ha akarsz tovább menni.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.29. 10:06:55
Ide feltöltöd a képet, utána csak be kell linkelni. Szerintem jobb lenne.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez az eredmény született, ami mellett megjegyzem nagyjából ennyire szoktam eredményes lenni HP-nél is. Bár lehet, ha csak HP-t használok rosszabb lett volna.
Komolyan, ilyen szemeteket árulnak pénzért?
Két csatahajó annyira másfelé figyelt hogy az egyik 5 a másik 3 kilométerre megközelített. Egymás után lőttem rajtuk a citadelleket és bár ők is erősen leamortizáltak, de sikerült mindkettő kilőnöm. Ezt követően még egy rosszul forduló rombolót is sikerült derékba törnöm, mielőtt a hullámsírba merültem.
A Myogi közelre jó csak mire odajut az ember... ha odajut...
Köszönjük az "egyszerű játékosok" nevében is, eme hasznos tanácsot. DE! Én, mint a legegyszerűbb játékosok közt is a legegyszerűbb, aki olyan egyszerű, mint egy faék és balga mód tolatva verem a csatahajót -aki persze vérprofi volt több mint valószínű-, mert nem tudom, hogy azt előrefelé kell. Akkor valamit megjegyeznék a válaszodra: soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer. Én azzal csinálom. Ennyi. A példa videódban bemutatott "vérprofi" ahogy játszott...na én nem szeretnék így játszani. Nekem idáig csak öt hajó süllyesztése ment -megjegyzem többször is-, de ez csak azért volt, mert HP-t használtam és egyszerű vagyok. Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell. Nem vagyok maximalista, csak jól akarok játszani. Az a képernyő kapkodásos idegrángásnak tűnő profi játékkezelés nem vonz. Én olyan nyugisan, séta hajókázva A bázistó, B bázisig, közben ezt azt eltalálva szeretek játszani. Szóval amit megakarok értetni veled: nem akarok vérprofi lenni és mindenkit elsüllyeszteni. Csak egy egyszerű csapattag vagyok, aki úgy döntött perpillanat, hogy HP-t használ és örül ha a csapat nyer. A többi nem annyira fontos. És itt akkor mindenkinek kijelenteném, hogy a HP mellett a AP is KIVÁLÓ LŐSZER! Használjátok belátás szerint. Mindamellet köszönöm, hogy jóindulatúlag segítesz. :)
+ parancsnok (commander)
Ha nem kellenek vedd ki őket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, abban , hogy az Omahához kell 1.500.000 de mi kell még ?
Utoljára szerkesztette: IchBenQ, 2015.10.28. 21:23:16
https://www.youtube.com/watch?v=GBP8iwh-1LU
szerk.:
Megvan.
De ezzel a lendülettel fel is dughatják maguknak, pár szaros zászlóért megszopatni a kis létszámú csapatot.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.10.28. 20:44:09
Személy szerint még mindig azt mondom, hogy körültekintéssel, a minimap figyelembevételével és érdemi manőverezéssel (tehát leakadva a távcsőről...) az észlelési skill úgy-ahogy (hangsúly az "úgy-ahogy"-on) kiváltható manuálisan. A kárelhárítás újratöltődése viszont sehogy - tehát az utóbbit szoktam tenni, különösen, ahol az mondjuk ketyeg két percet, ott máris nyertél tizenkét másodpercet. Az pedig azért adhat különbséget, amikor két ponton ég a hajó és dől befelé a víz.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.28. 20:17:06
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Már máskor is említettem de szerintem a játék legjobb része a lőszer kiválasztása adott szituációkhoz.
Tessék, itt egy videó ahol lehet látni miért jó váltogatni.
Nem kell megfogadni a tanácsot de legalább ne állítsuk hogy a HE elég mert az később nagyon rossz szokás. Van így is elég "egyszerű játékos"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Kis érdekesség mire jutottam a német ággal:
Phoenix - átlag.seb.: 53k maxseb.: 113k
Kuma - átlag.seb.: 50k maxseb.: 120k
Karlsruhe - átlag.seb.: 22k maxseb.: 57k
Rá lehet fogni hogy nem mentem vele annyi csatát meg nem tudok játszani de azért könyörgöm tesztelni azt nem kell csak nyomni a sok bundle-t? 10 csata után kuka, maradt a free xp.
Utódját még csak kóstolgatom, első csatában elakadtam 2 méterre egy szigetnél az oldalával se előre se hátra mert nem bugossak a pályák, második csatában 2 percnél maxról ammorackelt egy Omaha majd a 3. csatában 3x lőtték el a lapátot/motort. Még a japán gépeknél is papírabb de ennek legalább mintha már lenne ágyúja.
Igaz, nehéz a kedvemre tenni, mert ahol meg játékmenet van, ott vonogatom a vállam, hogy oké, mindez szép és jó, de ennyi erővel elindítom a játékot és az időt arra fordítom, hogy játszok én magam. Ahol pedig kommentár is van, ami már érdemi plusztartalommal tölti ezt meg, ott meg nem gyakran egyszerűen irritál a nem túl tehetséges pofázás. Szóval nem a te készülékedben van a hiba, csak nem értem, erre a screenshot miért nem jó. :)
Ha megnézitek az eddig feltett videókat, akkor érdekes mód, az én Phoenixem valamiért jobban sikerülhetett, mert szinte mindig több a pontja, mint az ellené. Turbó Phoenix.:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.10.28. 16:11:03
De még mindig a Kuma a nyerő. Csak úgy dől belőle a Free XP.
Szerintem majd a Myogit fejlesztem vele mert azzal nem élvezem a játékot, míg a Furutakával igen...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”