22420
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #11239 Minekaze 3x egymás után engine dmg... persze, bezzeg mikor én lövöm el se találom... tisztára hihető ez a random szarság -
Prof William #11238 Én mint a Kongot mint a Fuso-t nagyon szertetem. Kíváncsi leszek milyen lesz majd a Nagato.
A japánok a valóságban is nagyon ráfeküdtek a csatahajókra ezért azok jobbak mint a legtöbb amcsi csatahajó. -
asolyom #11237 Hát nem is tudom. Sok függ attól is szerintem, hogy kinek mi áll kézre. Van aki dícséri a Coloradot, és van akit kiráz tőle a hideg. Sokan esküsznek rá, hogy a Fuso remek hajó, de nekem még nem sikerült ráérezni. Ha olyan csatába rak, ahol T7-8 CV van, akkor többnyire nem nagyon lehet túlélni a csatát, hacsak nincs valami jobb cirkáló körülötted, mert még upgradelt állapotában is egy rakás fos az AA, legalább is a T7-8 gépeihez képest. És ezen a szinten már elég jó CV játékosok vannak, akik nem hibáznak el egy ilyen könnyű célpontot. Ilyen helyzetben pl. a New Mexicoval jobbak az esélyek, mert lényegesen jobb az AA, és a NM egy rövid tömzsi hajó, amivel könnyebb torpedókat kikerülni, és még a páncélja is jobb. -
#11236 Az a baj a new Mexicoval, hogy ugy altalanossagban a USN vonalak szarok. -
asolyom #11235 Ettől függetlenül nem nagyon érzem a Fusot. A Kongo sokkal jobban ment, de újabban a New Mexicoval is elég baráti a viszony. -
asolyom #11234 Na ezt ne is mondd! Ma reggeli csata. Fusoval megyek. Halad mellettem 17 km-re egy Nagato. Faszán becélzom, és mielőtt egy hegy mögé érne lövök. A lövedékek, ahogy terveztem a kémény vonalában landolnak, csak éppen egy részük a hajó előtt, másik részük a hajó mögött. 12 lövedék 0 találat. Na király! Hab a tortán, hogy a Nagato kilő a hegy mögül és belém tol egy 17k citadellát. Bravo! Mikor kiér a hegy túlsó oldalán, akkor már csak 15 km a távolság, full össztűz, 22k citadella. Nesze neked! Húzott is vissza rögtön a hegy mögé.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.11. 20:29:40 -
Prof William #11233 Tegnap este nagyon berúghattak a Fuso lövészei mert ma folyamatosan mellélőttek. Komolyan össztűznél a 12 lövedék az ellenség jobb és baloldalán esett a vízbe kb 2 centire a hajótól. És zsinórban 4 alkalommal is ez volt.
Máskor pedig van hogy 7-8 találatot is elérek egyszerre a Fusoval. -
#11232 Üdv, 2 napja sz*pok rank8on, ma egész jól sikerült a menet ezzel estem be rank7re, 4DD es egy Cruiser volt.
Kicsit idegesítő, hogy a rank8as mapok nagyon nem BB barát verziók, sőt...
-
asolyom #11231 Mint azt korábban írtam nekem nem megy a Fusoval. Érdekes módon a Kongoval nem ritkán 30% fölötti pontossággal is lövök, de átlagban kb. 25%, addig ezzel a szerencsétlen Fosóval még a 17%-os átlagot sem sikerül elérni, és azt azért nem hiszem, hogy egy tierrel feljebb már ekkora vérprofik vannak, akik minden lövést kikerülnek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 21:36:02 -
#11230 Azok mar mind meghaltak addigra :) -
asolyom #11229 Én azt emlékeim szerint a Clemsonnal csináltam, volt még 4 killes meccsem is vele. De a Kuma sem rossz! -
#11228 Csatlakozz nagyobbakhoz vagy legyen előtted még másik lőhető célpont :) -
#11227 Ocean terkepen azert annyira nem egyertelmu, mert a tirpitzek azert rendesen sebeztek es nem volt hova bujni. -
#11226 FuSo nincs elveszve T8-ban. Jó lövegek ami elég messzire is visz. Volt olyan T8 csatám vele ahol minimális segítséggel (3 8as ellen küzdöttem, egy rövid ideig egy pensacola próbált segíteni...) 3 T8-as hajót küldtem hullámsírba. -
#11225 Tegnap en is kiprobaltam a Fusot (cel a Yamato :), kongot 9 meccsbol kivegeztem, segitett az amerikai szerveren a 3x XP szorzo meg a letezo osszes XP novelo zaszlo es festes.) Visszaterve a Fusora, elso meccs ... B hull es motor kifejlesztve, osszes upgrade folrakva, 13 pontos kapitany belerakva es kifizetve ... Erre berak T7/8 ba ocean mapre.. Anyad WG -
carp3tm0nster #11224 egy kis help kellene a Nagyérdeműtől; Tier IV-ben mivel menjek hogy meglegyenek a frag-ek? Kuma, vagy Phoenix? (esetleg destroyer, de abban béna és szerencsétlen vagyok :-) )
köszi! -
#11223 Szerintem nem lesz vége 10 millánál, sok ember kitolás lenne. Az event szerintem megy majd végig, február 24. -
#11222 Sietnék én, de ezek a tetvek kib@sznak velem... -
kHares #11221 Hétfőn frissítik a heti missionokat, próbálj újra belépni az oldalra. Egyébként ha meglesz a 10 milla elvileg befejeződik szóval lehet sietni kell. Tegnap óta 300k-t ugrott? -
#11220 Nem az összes frissül csak a heti. -
#11219 De, utoljára vasárnap játszottam, és kész volt mind, akkor, miért nem frissült mostanáig? -
#11218 Hétfő -
#11217 Köszi. De azt, hogy hetente, azt hogy kell érteni? Minden hétfőn, vagy a teljesítéstől számítva egy hét? -
Toweliee #11216 Hetente adja, szóval simán meglesz. -
#11215 Két napja nem játszottam, mert dolgoztam, most van rá időm, de nem frissítette a Project-X-es küldetéseket. Pedig már csak 29 gyöngy kellene a 260-hoz. :-) Van rá esély, hogy ad még új missionöket? -
asolyom #11214 Azért jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Többen állítják, hogy a Fuso egy kiváló hajó, és én ezt készséggel el is hiszem. Lehet, hogy csak nekem nem áll kézre. Szerencsére vissza tudok nyúlni a (ARP) Kongohoz. Egyébként még Kongos pályafutásom alatt nem egyszer párbajoztam Fusoval, és a legtöbb esetben nyertem is. Más kérdés, hogy szerintem kevesen tudnak jól játszani a Fusoval, és én többnyire gyenge játékosokkal futottam össze. A Kongo sokkal fürgébb, és röhögve "körbeszaladom" vele a Fusot. A legtöbb esetben a Fusos játékosok csak állnak "broadside" hogy az összes ágyújuk lőni tudjon, miközben én a Kongo fürgeségét kihasználva tudok jó szögben állni hozzájuk képest, és így hiába lőnek, kevés találatot kapok, és kevés sebzést.
Így aztán most a Fusot dokkoltam egy kicsit, és elővettem újra a New Mexicot, mint tier 6-os hajót. Ettől sem vagyok elájulva, de ezzel legalább tudok nyerni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 14:16:21 -
carp3tm0nster #11213 Nekem se ment... mai napig nem megy annyira a Fuso-val, mint amennyire ment a Kongoval. -
asolyom #11212 Ne is mondd! Tegnap óta van meg a Fuso, de valami szánalmas vagyok vele. 12 meccsből 10 bukta, pl. ez a legutóbbi.
Ez számomra teljesen érthetetlen. A Kongoval csupa fun volt az élet, itt meg csak a kínlódás kínlódás hátán. -
#11211 144k sebzés nem volt elég Nagatoval, ez a hajó is nagyon brutális.. , bár ha nem foglalnak be akkor meg lehetett volna az 1 vs 6 győzelem :) -
#11210 Jah.. 5.3 utan mar az alt dobas uguanakkora teruletet fog lefedni, mint az automata dobas... Vege a pontos celzasnak. -
#11209 jaja filmet nézek mára ennyit a gamebol :)
van 4-es anyahajóm, azzal 20-30 is megvan a repülőkből körönként. majd az 5-öst kell megvennem
(szeretem az anyahajós témát, tetszik.. van egy ilyen lehetőség is benne hogy ha lenyomjuk az alt-ot akkor zuhanorepülés és elég szépen megszórják.. elpusztul majdnem mind) -
seepheeerd #11208 Az nem úgy van! Ha a semmit szorozzuk, akkor marad semmi, hozzáadva már jelentkezik némi többlet (persze százalékosan ez olyan lehet mint a gyújtás elleni védelem... merugye az se annyi :)) -
#11207 Ha nincs repülőgép hordozód, akkor nehezen lesz meg 1 nap alatt. Én is eladtam a Bogue-t, mert az amerikai CV esélytelen az 5-ös, 6-os japók ellen. De szerencsére újra meg tudtam vásárolni, azzal 2 óra alatt meg is lett a 150 repülő...adott is érte 5000 XP-t. -
#11206 Ilyenkor ki kell lépni, kicsit lazítani, majd lehet újra próbálkozni. -
#11205 na végre eljött ez a nap is, kb. 2 hete játszom de még nem húzott fel teljesen a játék de most hányni tudnék kb. :D A mai pályafutásom sz@rt sem ért :D az 5-ös némettel még mindég 14 killnél járok egyszerűen mostanában nem tudok leölni vele egy cirkálót sem annyira gyenge, vagy akit lövök ő az erős :D
Gondoltam a 4-es vájominggal kihúzom az 5-ös nyújorkot de azt meg nem engedi nyerni, bármit csinálok de mindegy akkor csak veszítsek nekem úgy is jó nem sietek sehova így is ad xp-t csak már haladnék az 5-ös csatahajóval hogy lenne már meg az a szánalmas nyomorult 30 kill..ettől a feladattól félek hogy átfogok nyúlnia monitoron :D Ami utána van a 150 repülő az kb 1 nap, és a damage is 1 vagy 2, de ez hogy már nem tudom hányadik csatát megyek és midig más öli meg ez elég kiábrándító, mert ez szinte csak a szerencsére megy ami nekem sohasem volt -.- -
#11204 Minekaze utolsó küldetése :)
T6-os japó DD már szart se ér :/
-
Prof William #11203 Megvan a 160 gyöngy szóval a sorsoláson már biztos részt veszek! Akkor most előre a 260-ért. :)
Néha csata közben van hogy olyan szívesen váltanék hajót. Ma is Fusoval megyek és látom hogy az ellenfél 2 csatahajója térkép sarkában mászkál és kb 10 kilométeren belül nincs köröttük senki. Eszembe is jutott hogy egy rombolóvak hogy el lehetne kapni őket de éppen a Fusoval voltam, ami némileg nehezebb mint egy romboló. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.09. 18:51:22 -
#11202 A midway is kapja a nerfbat-et. Amugy az amerikai hajok pontosabbak voltak, jobb damage controljuk volt es a Montana is egy kicsit mas loszert hasznalt volna. Ebbol annyi jott at, hogy a Yamato szembol tolja a citadellat (bar csak Iowam van, de a loszere uguanaz es ahogy nezem streameken a Montana is kapja a sebzest szembol), mig az en lovedekeim uguanabbol a szogbol lepattanak. De ez nem is lenne baj, ha nem lennenek a Japan agak tovabb buffolva (lasd torpedo buff, DB nerf) -
#11201 mondjuk ez valahol jogos, a japanak jobban rávoltak izgulva a hadihajókra, az USA meg korábban felismerte hogy a CV a jövő és igaza volt:) -
#11200 Sajnalatos, hogy az osszes amerikai agat kihereltek T10en. Semmi ertelme USN-nek, a Japan osszes aga jobb.