22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#11279 Én ma harmadjára döglök meg ugy hogy kilövik a kormányt és belefordul a hajom egy torpedóba.... -
#11278 Tegnap nekem se volt túl jó napom, se a csapatom, se én sem voltam a helyzet magaslatán. -
#11277 én a jó múltkorában tettem be ide egy képet, zsinorba 9 vereség hiába volt 178 találatom meg hasonlóak
Más: Megvettem a nyújorkot, hát ezzel próbálom folytatni még kell 14 kill, de az első 3 csata az egyenlő volt a nullával, főleg hogy 7-esek lőtten folyamat.. :D Sportszerű egy játék ez is. (plusz mínusz 1 tier még elfogadható lenne, de 2 az sokk) -
#11276 A free XP zaszlo hogy modositja a free xp szerzest? Ertem, hogy +300%, de sehogy sem jon ki a matek.
Fusoval csinaltam 1722 base XP-t, ami premium miatt 2583 XP ... elso gyozelem 3x, volt +100% festes es +50 szazalek zaszlo igy adott 11624 XPt ami 4.5 * 2583. Eddig vilagos. Volt rajta +50% kapitany xp zaszlo, igy adott 12195 kapitany xpt ami 2583 * 5.. ez is ok.Volt a Fuson papa papa zaszlo amivel kaptam 2325 free XP-t (nem kaptam mission-ert 500 free xp-t szerintem) ... ezt nem vagom.
2325 az 20%-a 11624-nek elvileg 5% a free xp, de lehet, hogy ehhez adott meg 3*5% free XP-t a zaszlo miatt, igy lett 20%-os szorzo?
-
kHares #11275 Érdekes, arányaiban megegyezőek az eredményeim leszámítva hogy sokkal szerencsésebb voltam a Cleveland-el (wr) mint az Aoba-val.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja, most hogy nézem ezt a statos oldalt fura anomáliákat látok:
St. Louis 23 csata, 74% wr, 46,6k átlagsebzés !!
Wyoming 20 csata, 60% wr, 50,7k átlagsebzés !!
Tier 7-ben nem tudom ezt produkálni: Yorck 15 csata, 40% wr, 39,8k átlagsebzés
-
carp3tm0nster #11274 és akkor nincsen belenyúlva a játékba,mi?
-
#11273 Tegnap , tegnapelőtt, ugyanezt csinálta.
voivod32 #11256
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #11272 Én ma 5-ből nyertem 4-et, úgyhogy abba is hagytam, hogy megmaradjon a sikerélmény. Meglett az 500 free xp, úgyhogy nem forszírozom tovább. A sorozatos bukták után is ez az ajánlatos, mert az ember csak felhúzza magát. -
carp3tm0nster #11271 Ma nincs veled a random. Én tegnap este óta, 21 meccsből nyertem 7-et.... -
#11270 Mi a f@szért csinálja ezt ez a tetves köcsög játék?!
#11269 Nem igazán különbözik a normál Kongótól. -
#11268 érdemes erőltetni azt az ARP Kongót? mert alig játszom és ma sem volt kedvem de azért lement pár kör de több volt az idegesség mint az öröm... csak azért akarom hogy legyen .. -
#11267 Érdemes összehasonlítani a Cleveland, és az Aoba "eredményeimet".
#11266 Ezt úgy érted, hogy a Myoko sem jobb? Tulajdonképpen az Aoba nem lenne rossz, hanem egyszerűen SZERENCSÉTLEN. Mindig olyan hülye szituációkba kerültem vele, hogy az egyszerűen hihetetlen. És valamiért, mindenki vadászott rá. -
#11265 dehogy.. -
#11264 Myoko kifejlesztve , Aoba kihajítva! Van Isten! -
carp3tm0nster #11263 egy alapvető iq teszt kellene és akkor az idióták 90%-a kiesne...
uccsó meccsen azért kaptunk ki, mert bár lényegesen több pontunk volt, de egyetlen auroránk úgy gondolta, hogy el tud bánni egy majdnem full hp-s wyominggal. hiába írta mindenki a cseten, hogy fusson merre lát, nem, ő ment
na most az ilyet lapáttal addig amíg mozog...
-
Kurafi97 #11262 Nem arról van szó hogy olyan jól játszok csak mikor 5 perccel a csata kezdete után már 5-en kiesnek a csapatból az elég rossz érzés. -
Prof William #11261 Jaja. így volt ez a valóságban is. Pl anno említették hogy a Yamato lövegeinek a szórása -ha minden feltétel tökéletes volt - kb 2-400 méteres eltéréseket produkált és mindenki a csodájára járt hogy TE JÓ ÉG MILYEN PONTOS!
Csatahajóknál nincsen tökéletesen célzó lövész, csak olyan aki nem céloz olyan rosszul és/vagy szerencséje van.
-
aru #11260 Ebben a játékban csatahajóval 10-15-20-25 másodperces lövedék időkkel nincs olyan, hogy tökéletesen célzott. Ha betalálsz az szerencse vagy az akit lősz éppen nem rád figyelt. -
#11259 Persze, mindenki szar, csak te vagy a gyemant a szarkupacban -
Kurafi97 #11258 Valaki eltudná nekem magyarázni mi az édes anyjáért sz*pat engem ez a sz*rházi játék egész héten ? Állandóan berak olyan sz*r noob csapatba, hogy az hihetetlen már kínlódás megcsinálni a napi 1,5-ös bonust is másrészt meg nagyon idegesítő, hogy állandóan kikapok. -
herminamezo54 #11257 koszonom -
#11256 Ma játszottam hét meccset Aobával, de még nem sikerült "leduplázni". Még 2000 xp hiányzik, hogy végre megszabaduljak ettől az ótvar fostól. -
Darun #11255 Nálam ez inkább a japóknál jelentkezett. Ott egész salvo esett az ellenfél köré. Én se értem hogy tud az egy toronyban lévő két cső ennyire más röppályán lőni, holott elvileg párhuzamositva vannak. Ellenben volt egy csata, ahol valami japó nagy csatahajó egy sorozattal kiszedte a rombolóm nagy távolságból. Neki persze minden lövése pontra ment :/
A kapitány miért nem kap Xp-t, ha normál hajóból átteszem prémium hajóba? Más hajóban sem kap, de ugye a prémhez elvileg nem kéne átképzeni, igy viszont nem lehet kapitányt húzni vele. Csak azért hogy pénzt farmoljak meg nem fogom használni. És persze még a signalt is elvette, Xp-t meg egy grammot nem adott :S Ez valami bug vagy direkt szopatják vele az embert? -
carp3tm0nster #11254 Hehe, megnéztem van/votl célzásseggítő a fuson... így nem sikerül vele álló célpontot eltalálni. Full igaza van kHares-nek egy nagyon random a játék BB-vel. A main battery olyan szórással rendelkezik, hogy ha találsz az tényleg csak véletlen műve. Tipikus példa, hogy párhuzamosan mész bármivel, mondjuk egyes lövéseket adsz le, egyik túl megy, másik meg elé, holott a csöveket nem tudod egyenként állítani ugye... -
kHares #11253 Érdekes, pont az ellenkezőjét érzem. Míg a wot-ban tudod használni az armor-t ahogy gyorsan beforgatod ,sidescrap stb ill. weakspotokra próbálsz lövöldözni itt ez nincs meg. Mármint persze itt is igyekszik az ember de sokkal nagyobb a random, pláne BB-nél. Kéne osztani a citadellákat, meg tankolni a csapatnak, esetleg rohamot vezetni. 10 tökéletesen célzott salvo és bumm, minden köréesik a célpontnak. Köv csatában 20 km-ről tripla citadell, enemy cruiser 1k hp-n elsomfordál.
Abszolút nem tudsz számolni sebzésre.
Alternatív sebzés mechanikát kipróbáltatnék a test serveren, mondjuk vegyük ki a citadella és overpen lövéseket, működjön a penetration normálisan, tudjunk már számítani valamire a 400+ mm ágyúkkal. Így is elég hogy totál pontatlan.
He lövedék szintén, túl sok modulsérülés, túl nagy a fire damage. Clevelandel menekültem egy fuso elől, 1-2 perc alatt leégettem róla 37k hp-t. Csak végighúztam a lövedékeim és 4 ponton égett is.
-
#11252 A szokásos formám folytatódik...
#11251 Ugyanolyan agyhalott balfaszok vannak itt is. Csak ez a játék jobban tolerálja, és nagyobb szerepe van a személyes képességeknek. -
#11250 Ezzel is ugyanazok az agyatlan buta balfaszok játszanak mint a wottal??? -
asolyom #11249 Én ezt az aim assistot sem érzem csodafegyvernek. Kipróbáltam 2-3 meccsen, de jobban zavart, mint amennyi haszna volt, úgyhogy leszedtem Arról nem is beszélve, hogy ha jól manőverezik a ellenfél, akkor nem sokat ér. És ami még lényegesebb az RNG ugyanúgy beleszól a dologba, ha van aim assist, ha nincs. -
#11248 Aimassist? No-no ugy konnyu. -
#11247 Moduloknál, Gun Fire Control System Mod1, szerintem nem mindegyik hajóra engedi felrakni. -
herminamezo54 #11246 hello. hol lehet celzas segitot szerzni? segitseged elorre is koszi. es cirkalon is lehet hasznalni? koszi -
asolyom #11245 Az accuracy upgradere gondolsz? Nekem van olyan. -
carp3tm0nster #11244 köszi, kipróbálom! -
#11243 Erről tudtok valami bővebbet, részletesebbet? -
#11242 Én FuSo-ra tettem célzássegítőt. Így legtöbb esetben nem ment úgy mint a US csatahajó lövések (össze-vissza). -
asolyom #11241 Akkor ezek szerint nem én vagyok a fakezű. Más is látja ezt a borzalmat a Fusoval. -
carp3tm0nster #11240 Fusoval vagyok. ellenfél egy ÁLLÓ Amagi, 3x teljes sortűz, ebből kb 10 találat... iszonyat, hogy a random hogyan szétdobálja a lövéseket...