World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berongyol a rombolójával, gyorsan előre szalad, mert ugye mindenkinél gyorsabb. Össze vissza lövöldöz a torpedóival akár tíz egynéhány kilóméterről, bele sem gondolva, hogy 5-7 km a torpedók hatótávja, aztán elsüllyed mint a kő. Az eszébe sem jut, hogy mondjuk a romboló arra lenne, hogy felderítsen, értesítse a többi hajót, és amíg a cirkálók és csatahajók lekötik az ellenséget, addig ő mondjuk az észlelési határon lavírozva szemezgethetne magának.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Doubloon-ért az Elite-státuszú (minden modul és a ráépülő hajók kifejlesztve) hajók normál, hajóhoz kötött XP-jét át lehet konvertálni free XP-vé.)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egészen kezdem megszeretni a St. Louist. A saját tier környékén, még a csatahajókkal is felveszi a verseny 1:1-ben.
Viszonylagos egyensúly volt a csatahajó vs hordozó helyzetben. Erre felturbózták a US hordozók vadászgépeit, így a japánok kerültek hátrányba.
Most akkor erősítik kicsit a torpedókat.
Logika...
Megjegyzem ugyanezen patchban a légvédelem is módosítva lesz. Ha jól értem, a játék jobban figyelembe veszi ezentúl a légvédelmi fegyverek űrméretét és hatásfokát. Hogy ez nekünk hajósoknak jó lesz-e vagy rossz, majd meglátjuk. Erős a gyanúm, hogy nem lesz határozottan érezhető változást a légvédelemben.
"Those who prefer torpedo attacks, especially when using higher-tier ships, will appreciate changes in the balance—the torpedo spotting distance is decreasing by several hundred meters depending on the torpedo type and ship tier. Moreover, ships having a displacement of higher than 35 thousand tons will require more time to turn, which will make it harder for them to dodge torpedo attacks."
Alig várom, hogy olvashassam majd a topikot. 😄
Na és a gőzturbinák hangja teljes fordulaton, hmm...! <#szeret>#szeret>
Nincs olyanom, csak amerikai BB-m, de a fogadó oldalról jól látszik a dolog 😊
Persze a Myogi ettől még sz.r hajó, de ha nem csatahajóként használjátok, hanem inkább úgy, mint egy jóllakott, túlméretes nehézcirkálót, akkor akár még élvezetes is lehet vele a játék.
A szintén sokat szidott Karlsruhét is egész megszerettem, pedig lassan eladásra kerül. Cirkálónak gatya, de nagyméretű rombolónak egész tűrhető, annak ellenére, hogy lassú és oldalanként csak 2-2 torpedója van.
Ez éppen a South Carolinára nem igaz, mert a hitpoint szinte ugyanannyi, mint a St. Louisnak. <#awink>#awink> Még van idő eldönteni, de egy biztos a csatahajók taktikájába bele kell tanulni, mert teljesen más, mint a cirkálóké. Nem szabad bemenni a sűrűbe, hanem inkább tisztes távolból jó nagyokat lövöldözni. <#crazya>#crazya> Mellesleg engem is jobban érdekel a csatahajó ág.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.15. 09:47:46
"egyszerű" a recept. lassan mész, lassan lősz (nagyon)nagyot, lassabban halsz, vagy gyorsan mész, gyorsan lősz kicsit, gyorsan halsz, és van torpedód.
én jobban szeretem a csatahajót.
All hail the double x!
ha a csatahajók felé indulsz, arra számíts, hogy ott minimum 30mp-es újratöltés lesz 😉
All hail the double x!
Viszont a St. Louist kezdem megszeretni.
Egy meccs alatt simán égek 4-5-ször. Szánalom...
Rövidebbé kellene tenni az égésidőt. Gondolom ezt azért nem teszik, mert az összecsapásra 20 perc áll rendelkezésre és addig jó ha eldől.
Mellesleg én is úgy 1500 meccs után döntöttem arról, hogy hajlandó vagyok pénzt befektetni ebbe a játékba.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.12.14. 22:27:18
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lehet ezen segíteni? A fejlesztés is max +1 kilométer lőtávot ad...
Neked is ezt ajánlom: gyakorolj, gyakorolj. A botok ellen nem nehéz /szó-szó/ és ami még előnyük, hogy nem sunyik, mint az ember. Egyenesek. Jönnek, támadnak és nem vacakolnak. Azt neked kell és ha jól vacakolsz, akkor többnyire győzni fogsz. Persze, ha akadnak megfelelő társak, mert anélkül nem megy.😊
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.14. 20:19:08
A történet: Helyszín Two brothers. Csapatom: Nagato, New York, Warspite, Én/New mex./, Colorado és három jelentéktelen cirkáló. Romboló nincs.
Én csatlakozom a baloldali két csatahajóhoz, azaz, Nagato, New York és egy cirkáló és elfordultunk a szigetek baloldala felé. Mi jön szembe? Nagato, Warspite, New York és egy cirkáló.😊
A cirkálót kilövöm, a mi cirkálónk a szembe jövő erő láttán lő egy bátortalant és visszapucol. Nekem tetszik a három-három felállás. Elől a Nagató azt kezdjük amortizálni elég szépen. A mi Nagatónk kiment egész bal szélre onnan oszt én a New York mögött közvetlenül lövöldözök. Már nagyon közel voltunk egymáshoz /kb. 5-6 km/, ezért úgy döntök megfordulok és visszafelé harcolok. Mégse futhatok be három csatahajó közé. Úgyhogy egy zárósortűz mellett visszafordulok. Az előttem levő NY tovább ment /a botor!/ és halt hamar. Mi közben kilőttük a Nagato-t. Én visszafelé haladva lövöldöztem és igyekeztem a legkisebb felületet mutatni. Látom a kis térképen, hogy a mi Nagatonk Is elindult sréhen vissza, de keresztezi az én visszavonulásom útvonalát. Ő ezek szerint nem látta, mert összementünk. Nagy nehezen szétkászálódtunk. Én visszafelé, ő előre. Ez meg is pecsételte a sorsát. Szétlőtték. A probléma azon kívül, hogy egyedül maradtam, még az volt, hogy mindkét ellenfél hajó, aránylag jó állapotban volt. Semmi gond, kettővel harcolok. Képzeljetek el egy nagyon hegyes háromszöget, melynek csúcsában én vagyok és igyekszem a legkisebb találati felületet nyújtani, de azért oda-oda csapni.
Most jön a lényeg! Közeben a három cirkálónk feljutott a piros bázisra, de mit ad Isten, ott még egy piros hajó volt szintén velük együtt a köreben. Én folyamatosan haladok vissza a baloldali alsó sarok irányába és mindig azt a hajót lövöm, amelyik a legnagyobb felületét mutatja. És most jön az, hogy ebben a játékban a gép volt okosabb. A Warspite, miközben lő engem, szépen lassan ráfordul a bázisunkra, miközben a NY tovább jön utánam. Ahogy a WS eltűnik, azonnal fordulok és szemben megsemmisítem a NY-ot. Amit idáig leírtam az a játékban kb 4-5 perc. A 2-3 perc közben ráírtam a három cirkálóra, hogy: GO-GO, mert hárman nem tudták kivégezni azt az egy hajót és addig nem indult el a foglalás. Bezzeg a WS elkezdte a foglalást, míg én a NY viaskodtam.
A lényeg és a dühöm oka: hárman nem bírtak el azzal az egyel, miközben mind a négyen benn voltak a piros bázison. A WS egyedül foglalt, de a három cirkálós agyában meg se fordult -a térképet látva-, hogy legalább az egyik a két sziget közt lejöjjön segíteni. No, nem nekem, mert én jól elvoltam, hanem, hogy zavarja a foglalásban a WS-t. 20, azaz húsz mp.-vel foglalt előbb a WS...vesztettünk.
Mellesleg -nem figyeltem- áthaladtam a 2000. összecsapáson, egész pontosan a 2009. meccsemet vívtam az előbb. Kis jubileum.😊