23081

A Wargaming új MMO játéka
-
Rhonin7 #12461 nincs sok baj a játékkal: 7,6km-re lő a secondarym,de nem lő még 4 km ről se...........92-es AA def és egy 15-ös kapitány még 20% AA val és 1.5 km-ről sem lőnek....konkrétan egyetlen gépet sem lőttek le miután 5-6km helyett másfélről kezdtek lőni gyök2-vel....... -
Darun #12460 rákerestem a Kitakamira, ez egy rövid ideig elérhető volt a zárt béta idején. Érdekes módon csatában nem rémlik hogy egyet is láttam volna, pedig biztos voltak akik megvették. -
Darun #12459 És a kapott tűz/vizbeömlés sebzést is mutatja? Mert tök jó hogy ált a sebződésem felét nem látom. -
Átdolgozott UI. Például, a kiosztott sebzést is most már pontos értékre levetíti az ellenfélen, nem csak a találatok számát. -
Rhonin7 #12457 mit kell nézni?? -
Darun #12456 Az egy kicsit feljavitott Kuma torpedókkal. Nem tudom tier VIII-ban ez mire lesz elég. -
Egy Kitakamira szerintem be fogok nevezni, ha lesz. -
Óó, ez ígéretesnek tűnik - és hát igen, végre-valahára. (Eljövendő patch)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #12453 Úgy érted hajó. Én pont tegnap nézegettem, hogy mik ezek az: Indianapolis, Profintern, Kitakami, Tone, Campbeltown, de akkor gondolom ezek lesznek a kövi prém hajók. -
Előző csatában egy Indianapolis volt a túlloldalon. Ez prém tank lesz? -
Avenger93 #12451 És én még a Mogamira panaszkodok :D -
davidbog #12450 Meglett a Chapayev. Meg lett a B test, fordulékonyságon és légvédelmen javított, de ezzel együtt is szerintem ritka ócska egy hajó. Az eddigi egyetlen előnye az orosz hajóknak a tűzerő itt már nincs jelen és ezen a B test se segített. Az AP már gyenge tier 8+ cirkálók ellen, a HE meg már tier 6-ba is használhatatlan volt rombolónál nagyobb hajók ellen. Egy New Orleans, Hipper, Mogami röhögve megeszi, ezekhez képest úgy használhatatlan az egész ahogy van. -
Darun #12449 Erről nincs hivatalos infóm. A logikus az lenne hogy igen. -
Darun #12448 Azért az alap japó hajónak jóval nagyobb a torpedó hatótávja, mint a felfedezési határa, mig a Tachié kisebb. De a japán rombolókra amúgy is jellemző, hogy spotton kivülrül tudnak torpedózni, a Tachi viszont nem. Ráadásul ha jól láttam, csak egy ágyúja van. -
zsozsok #12447 Megkapjuk érte az aranyat ha már bent áll a kikötőben? -
Prém hajóban működnek az átképzés alatt is. -
Avenger93 #12445 mondjuk ez igaz :) de akkor ez úgy működik hogyha én átképzem az egyik kapitányom, a következő hajóba akkor ugye kell 5-10-15 ezer xp amíg átképződik, illetve nagyobb szinten még tőbb. És ha berakom egy ilyen prémium hajóba akkor ott össze tudom vele szedni ezt az xp-t úgyhogy közbe skillek is működnek? Nem vagyok otthon ebben a témában. -
Áthidalni a kapitányi átképzést jó lesz. -
Avenger93 #12443 Én is csak poénból kérdeztem :) A többi se nagy szám Tachibana olyan mint sima tier 2 japó cirkáló csak ennek nem 8 km-es torpedói vannak hanem 4 vagy 4,5 km, a Katorin a Yubari ágyúi vannak, mondjuk van spotter gépe és lehet így nővelni a lő távját, de lassú és elég nagynak is tűnik. a Smith is elvileg rosszabb mint a sima tier 2-es.
Igazából prémiumnapokat van értelme kinyitni, sőt azon gondolkozok hogy ticketet venni mondjuk a Bismarck modellre is jobban megéri mint ezek a tier 2-es csónakok, pláne hogy ilyen kis szinten nem is játszok
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.16. 15:52:12 -
Molotov vki megvette? Tapasztalat? -
Darun #12441 Linekljem a wiki ironiára vonatkozó részét? Pont ezért kérdeztem, ha egy Albany kaliberű hajóért elkérnek 400 gyémántot, akkor milyen lehet a többi hajó, ami olcsóbb!? Tachit már láttam párat csatában, nem igazán villogtak a teljesitményükkel 99-es észlelhetőségük ellenére sem. -
Avenger93 #12440 Az Albany jó? :D -
Darun #12439 A többi nyereményhajó is olyan jó mint az Albany? -
Malachit #12438 Ki lehet szedni az összes bónusz hajót most ez eventből? Valaki számolta?
-
Vannak jó pillanatai a mogaminak is a 155-el:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malachit #12436 Mindig is jó kis hajó volt ez a Murmansk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.15. 17:42:58 -
Nagydög #12435 Aha. Harom csatahajonk elmegy a vakvilagba, es mikor engem kilonek a CV-nk vedelmeben, akkor mar csak ok harman maradnak, foglalanak eppen. Na nezd mar, barmekkora idiotak, meg megnyerik a csatat nekunk, gondolna az ember, ha nem egy online jatekban lenne. Csakhogy a harombol ketto divizioban van es mikor kiszurnak egy csatahajot, kiusznak a cap zonabol es mennek ele(A zonabol is kenyelmesen tudtak volna loni). Persze az utolso foglalo csatahajonkat letorpedozza az ellen CV-je, es meg is oldodott az egesz problema.
A masik a nulla onfegyelem/elorelatas: Az ellen CV-jet karnyujtasnyirol csepeli egy rombolonk meg egy cirkalonk, de a csatahajoink is arra lonek celba, ahelyett, mert a hatuk mogott erkezo ket cirkalo es egy csatathajo fogadasara keszulnenek.
Bonusz: Ha veletlenul sikerul meggyoznom a nepeket a csata elott a chatben valamilyen strategiarol, biztos, hogy mindig lesz egy maganyos profi, aki az ellenkezojet csinalja.
-
Prof William #12434 Ez tényleg így van. Az Aobával és az Atago-val is jó pár alkalommal súlyésztettem már el torpedóval túl közel merészkedő Csatahajót vagy Cirkálót. Sőt egyszer még egy nagyon magabiztos és közelről torpedózni akaró rombolót is sikerült a tenger fenekére küldenem. -
Rózsaszín lettem én is .... 3km távról torpedósorozat egy csatahajónak, úgy néz ki, hogy amelyik nem talált azt később összeszedte valamelyik csapattársam..
Meddig tart ez az állapot? -
elméletileg ő sebződik -
Tegnap rózsaszín lettem. Két csata múlva a csata legelején valami homár elkezdte uszítani a csapatot és kicsinált... azóta várom hogy újra egy oldalra kerüljünk, biztos megint rózsaszín leszek XD -
Avenger93 #12430 Tehát ha pink színe van akkor ha megsebez mondjuk engem mint csapattársát, akkor ő többszörösen sebeződik, vagy többszörös csapatsebzést számol fel neki a rendszer?
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.14. 19:15:49 -
Avenger93 #12429 nekem is ma lett meg Nicholas-al 2870 xp-s kör :D
-
Ehe meglett a 2750 xps cucc:D 2 capelés meg sok védés fubukival:) 260 gyémánt most és a 100kxps és a cv 25 killes is meglesz lassan :) -
amíg be van színezve megkapja a sebzés többszörösét amit csapattársnak okoz -
Avenger93 #12426 Mióta bejött az új patchbe ez a "szigorúbb" csapat(társ) sebzés azóta minden csatában legalább egy rózsaszín színű játékos van, de inkább több :) bár mondjuk még mindig nem értem hogy mitől lesz rossz nekik ettől, mert senki se akarta ki lőni őket a csapatunkból
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.14. 18:31:24 -
davidbog #12425 Addig valóban nagyon brutális amíg nem lőnek rá. Onnantól kezdve hogy célpont lesz atomjaira lövik. Kirovra és Schorsra DD-vel is érdemes AP-t lőni, még azok a kicsi kaliberek is simán ütnek nekik citadellát. Az orosz cirkálóknak egész végig a tűzereje lesz a legnagyobb előnyük más nemzethez képest, más képességekben csak átlagosak vagy átlag alattiak.
Budyonny jobb mint a Kirov. Egyrészt jobban fordul, sokkal jobb a légvédelme és a 152 mm-eseknek jó az átütő ereje, a tűzgyorsasága. És a mivel ezeknek a 152 mm-eseknek is nagy a csőtorkolati sebessége ezért lapos a lövedék röppályája. Kicsivel jobban bírja a lövést is mint a Kirov. Könnyebben lehet vele reagálni változó vagy új szituációkra.
Én a Schors-nál tartok. Ez is jó hajó, de Budyonny szerintem jobb a saját szintjén. A Schors nagyobb ívben és lassabban is fordul mint a Budyonny. Nagyobb méretű de gyengébb védelme van mint a Budyonnynak. A Schors légvédelme kicsit jobb bár a 12,7 mm-es AA géppuskák kb semmit nem érnek. Tűzerőben majdnem ugyanaz a kettő. Hiába van egy triplás lövegtoronnyal több a Schorson a harmadik toronynak annyira rossz a kilövési szöge, hogy kb 45%-os szögben kell állni a hajóval hogy az is tudjon lőni. Ilyen pozicióban meg már simán lehet neki ütni citadellát cirkálóval is.
Éredekes, hogy magasabb szinten mintha a BB-k elfelejtenék hogy a cirkálók többségén van torpedó is. Nem is egyszer süllyeszettem már csatahajót orosz torpedókkal. Pedig ezek a 4 km távolságú torpedók nagyon gázak. De azért a csaták többségében semmi szerepük nincs. Ilyenkor bánom, hogy nem lehet kicsit módosítani a hajók fegyverzetén (mint a NF-ben), menne a helyükre egy-egy 37 mm-es quad AA torony.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.14. 16:34:22 -
Avenger93 #12424 Minden ágat én sem húzok ki :D csak jó fun/farm hajókat keresek nem annyira egy adott ág kimaxolása a fontos nekem se, pláne ilyen xp és kredit követelmények mellett, tier7-8 a max amit tervezek egy ideig. Főleg hogy jönnek az új hajó ágak és nemzetek is majd. -
BigaC #12423 őszintén szólva időhiány miatt letettem arról, hogy minden ágat végigvigyek.
ahhoz vakációzó diáknak, nyugdíjasnak vagy simán (idő)milliomosnak kell lennie, hogy mindenből meglegyen a legfelső tier :)
úgyhogy marad, amit elkezdtem az elején, a szovjet ágat itt a Kirovnál hanyagolom ezután. nem azért, mert annyira rossz lenne, sőt, de az összes többi cirkáló ág előrébb tart. (New Orleans, Hipper, a japánt később kezdtem el, ott még csak Myoko jön)
ráadásul még előttünk a brit és a német csatahajó ág is.... :) -
Avenger93 #12422 Hát nekem meg van Budyonny nem tűnk rossznak, bár én el vagyok átkozva vele borzasztó csatákat tudok menni vele :D Értem ezt arra például amikor az ellen 2 hordozója 4 torpedó squaddal engem akart kiszedni miközben körülöttem körbe 4 csatahajó volt... :D Ezt leszámítva tényleg nem rossz pár napja volt egy 140 ezres köröm vele :) Kirov meg nekem nagyon nem jött be papír de legalább egy Kongó méreteivel vetekszik és úgyis fordul..