22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#11800 Egyébként minek mutatja torpedózás közbe fehér csíkkal, hogy hova kell ellőni? Akkor ennyi erővel csatahajóknál is mutathatnák, merre lőjjünk azonos sebességgel haladó BBS felé :D:D -
#11799 nice, reggel a nagatoval nekemis volt egy ien 4 killes köröm, azóta egy kill se jött össze viszont:D Egyik boot campes mission se lesz meg ugy néz ki, nem mintha lenne bármi értelmük:) Farmolgathatom a 3000 találatot meg kell még 14 kill a másik ARP shez és jo:) -
#11798 A két utolsó csatája :)
Végre eljött a Colorado ideje
-
Prof William #11797 Úgy tűnik a japán tech már akkor is tarolt. :) -
#11796 A hajamat tépem. Éppen hogy csak vesztettünk. Mi lett volna ha nyerünk? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11795 orosz vs japan :D -
#11794 nem tudtok véletlen egy olyan beállítást vagy modot hogy ne keljen lenyomva tartani a jobb egeret? -
Prof William #11793 Nekem most 3 súlyésztesem volt a Minekazevel.
Ennek köszönhetően szépen pörögnek a sebzések. Már 500 000 ezer megvan az egymillióból Harunához. (Még csak a mental modellhez.) -
#11792 Soha nem próbáltam ki a romboló ágat, egészen mostanáig, már tier 4-en vagyok, hamarosan meglesz a Nicholas. Elképzelni sem mertem volna , hogy illik a játékstílusomhoz. Minden meccsen 2-3-at szedek ki, itt most 4-et, majdnem összejött az 5 is :/
Toweliee #11791 Gratulálok a makettekhez! -
#11790 Jah énis még faterral csinaltam őket anno:D
#11789 Itt a hétvége. Welcome :) -
yossarianHUN #11788 Néda, mit találtam. Úgy rémlik egy New Jersey, egy Massachusetts, meg a Tirpitz. A két kisebbet még édesapámmal raktam össze, a Tirpitz emlékeim szerint már az én kezem munkáját dicséri. A festés ronda, és itt-ott befejezetlen, de hát egyikőnk sem volt soha profi modellező:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:51:40 -
#11787 A héten 2 furcsaságot csinált, egy T4-est berakott T7-es, T8-asokhoz, illetve tegnap egy T3-as South Carolinát egy T6-os, 7-es csoprtba.
Mondanom sem kell, hogy egy Nagato 1 lövéssel kirakta... -
yossarianHUN #11786 Ne fogd vissza magad, én még 12 évesen raktam össze egy Tirpitzet. Az igazi szívás a festés, az persze jó ocsmány lett, de maga az összeállítás nem vészes, és persze baromi jó móka. A pontos méretarányára már nem emlékszem, de olyan 50 centi hosszú lehetett. Az is lehet, hogy még megvan valahol elásva. Ami ezeknél sokkal-sokkal szopatósabb, az a vitorláshajó. Nelson admirális ugyanekkora méretarányú Victory zászlóshajójába annak rendje és módja szerint beletört a bicskám. Cérnával kell megcsinálni a teljes kötélzetet, és egyenként festegetni/ragasztgatni a száznemtomhány, hangyapöcs méretű ágyút... Szerinted? Mondjuk most lehet, hogy megint megpróbálnám türelmesebb, felnőtt fejjel.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:37:50 -
#11785 Uh az szép, mi munka lesz ezzel, én félek hogy beletörne a bicskám pedig jó lenne egy ilyen:) -
yossarianHUN #11784 Moskva vs. Yamato:
asolyom #11783 Bosszantó az ilyen vereség.
Avenger93 #11782 Hát leírva lehet annyi volt, de célzásnál nekem sose ment 16 km fölé hiába jelölt ki egy enemy hajót 16,2 km-nél. -
#11781 Kb az összes tier 7-es hajó szar minden nemzetnél. Legalábbis amit én tapasztaltam. Van/volt amcsi, német, japó 7-es cirkálóm meg csatahajóm is. Kivétel nélkül egyik sem tetszett. Tegnap kihúztam és megvettem a Hippert. Mit mondjak kész felüdülés a Yorck-hoz képest, pedig még nincs is kihúzva. -
Zoli105 #11780 hát azért sokat számít (16.1 km volt a lőtáv ! ) -.- -
Zoli105 #11779 Amúgy az új pacth óta teljesen meg van hülyülve a MM ! folyamat tier 9 csatába megyek ARP Myoko-val , patch előtt 1-szer sem voltam ! -.- érdekes ! :D de úgyen ez van 6-os hajóval is folyamat tier 8 ! -
Avenger93 #11778 Én is így voltam hogy Aobával kisebb az átlagsebzésem volt mint a Furutakáva,de ennek ellenére az Aoba jobban tetszett. Myoko nerf meg nem olyan komoly szerintem mert az eddigi 15,97km helyett most 15,6km nem olyan hatalmas különbség. :) -
asolyom #11777 Lehet, hogy ezzel a Myoko nerffel elvették a kedvem a japó cirkálóktól. Ezek után nem sok kedvem van grindolni, főleg, hogy az Aobával egyszerűen képtelen vagyok normális sebzéseket összehozni. 7-8k-val kevesebb az átlag sebzésem az Aobával, mint a Furutakával, ami azért elég normálatlan állapot. -
Avenger93 #11775 Hát tier 5-től kezdve az összesnek eléggé hosszú a rudder shift time szerintem, mert persze ki kell balanszolni valahogy (vagy csak megpróbálni). Viszont iszonyat nagyok a a hajók a Kirovtól kezdve, a tier 6-os így szemre ugyanolyan hosszú mint a Kongo, ha nem hosszabb -
asolyom #11774 Azért az a Moszkva ugyanúgy 18 km-ről látszik, mint a Yamato, és iszonyú hosszú a rudder shift time. -
Avenger93 #11773 17 sec? :D azt nem is néztem eddig.. bár itt is szidták páran én nekem még mindig tetszik :D -
Scharnhorst #11772 Arra akartam utalni, hogy a kaliber nem befolyásolja a lövedék gyorsaságot. :)
A Yorck lövedékeinél szerintem kevés lassabb van már ha van. Az a 17 sec 17km-en vicces AP-val. :D -
Avenger93 #11771 A Moskva tényleg elég durvának tűnik, Kutuzovról meg nem tudok sokat, de Myoko 203-as lövedékei is gyorsabbak Yorck 210-nél :) bár engem annyira nem zavar.. van pár köröm Clevelandel, aminek szinte megállnak a lövedékek a levegőbe :D -
Scharnhorst #11770 Nem lehet tudni, hogy milyen 130-asok azok. Nézd meg a Kutuzov 152-esét a Yorck 210-esével szemben. Picit gyorsabb és jobb szögben repked a 152-es, mint az a fránya 210-es. Ki tudja milyen sztálinium lövedékkel lesz szerelve az a hajó. Twitchen láttam Moskva játékmenetet. Hááááát .... mint egy nagyobb Des Moines ami fossa a lövedéket, adja a citadellákat és kurva sok hp-ja is van. -
#11769 HE spammel valamit most már nagyon kezdeni kell, legtöbb csatában szinte az elejétől a végéig folyamatosan ég a hajó.
-
#11768 Jogos, bár attól is függ, mennyire tudják vele telesz*rni az égboltot és milyen százalékos a HE-jük. :) -
Avenger93 #11767 Hát azért mire azok 130-as lövedékek elszállnak 21 km-re.... :) -
#11766 Úgy érzem, égni fog minden. -
Scharnhorst #11765 Orosz cirkálók
Itt sorolták fel korábban az orosz cirkálók statjait ami szerintem többé-kevésbé maradt. Itt benne van a T5 Profinterm nevű prém hajó is ami a 130mm-es lövegek mellett alapból 17,5km-es lőtávval bír amit ugye a kapitány skill által megdobva kb. 21km-es lőtávot kapsz. -
#11764 Ühüm! :) Néztem, hogy van új fröccsszerszámmal szerelt, frissebb kit is, de az alsó hangon is kétszer ennyibe került volna. -
carp3tm0nster #11763 Tamiya Yamato? ☺
-
#11762 De hát ez a bevett ruszki harceljárás! Ledobják az atomot, aztán bevonulnak! ...vagy közben bevonulnak! Időnként előbb bevonulnak, aztán dobják az atomot, de az még a hibahatáron belül van. :))
Na jó, offról át félig-offra: A játék hatására úgy döntöttem, újrakezdem a makettezést és rendeltem egy 1/350-es Yamato-t. Mondjuk úgy, hogy a prémium hajó helyett műanyagot vettem. :) Eredetileg a Muszasin tűnődtem, de mégis jobban néz ki a tehervagonnyi AA a Yamán. -
Zoli105 #11761 akkor is nem nerf-fel kell megoldani mindent ! :D -
#11760 Ó, mondjuk akkor is ment az "ez vagy az az oldal OP". De hát most el lett véve a nyalóka a kézből, mert lapítani kellett a küzdőteret a ruszki pakk előtt. ;)