World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most volt egy menetem, ami tipikusan -többnyire vagy kezdők??, vagy végtelenül agyi improduktívak- megtestesítette, hogy nem szabad játszani. Két-két New Mexico /az egyik az enyém/, egy Atago és az apróságok /cirkálók, rombolók/. A co-op-ban az ellenfél ugyanazon hajókkal támad, mint a mienk.
Tehát: A pálya kettéosztott párhuzamos, három bázissal. Az én térfelemen egy romboló, egy Cleveland. Szembe: New Mex, Atago, romboló. A többi a másik oldalon. Elindulok, de nem mehetek közel, mert az Atago 10 km-ig torpedózik, tehát tisztes távolból lövöldözök, nem sok sikerrel. Az Atago -roppant bosszantó- állandóan felgyújt. Igyekszem háttal állni és távolodni, de mindegy az Atago-nak, mindig eltalál. Aztán a Mexico is beszáll a szekírozásomba. Kilövik a rombolóm és aztán a Clevelandot mellőlem. A másik oldalon is eltűnik mindenki a Mexico-n kívül.
Végjáték: Egyik oldal, másik oldal 1-1 Mexico és az én oldalamon a carrier. Az ellenfél öt hajó: Két Mexico, Atago /lesérülve általam/, Cleveland, valamit a carrierjük. A mi carrierünk egyetlen hajót sem tudott süllyeszteni és ráadásul elindul be középre az ellenfél elé. Mivel már szinte szénné égtem, így szép lassan elporladok. Utánam a carrier-t szétlövik középen. Süllyedés után benn maradok és átugrok a másik, már egyedüli Mexicora, aki.....Áll egy helyben és ló.aszt nem csinál. Még csak foglalni sem volt hajlandó, pedig ott volt mellette a kör. Mikor már csak ő maradt, elindul a kör felé, de a másik oldalról jön az Atago és a Mexico. Zöld hősünk be a foglaló körbe, amit úgysem tud már elfoglalni, mert lövik. De nem ám a legkisebb keresztmetszetet mutatja, hanem oldalt hajózik, ahogy az a buták kézikönyvében megvagyon írva. Atago felgyújtja azonnal, Mexico két sorozattal kivégzi. Nézem a siralmas pont végeredményt és betojok...második vagyok úgy, hogy lényegében nem tudtam csinálni semmit. Na jó, de akkor mit csináltak a többiek?😄
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A második kérdésedre csak azt tudom válaszolni: próbáld ki mindegyiket, majd döntsd Te el, hogy melyik a szimpatikusabb. Én cirkálóval kezdtem, elmentem VIII tier-ig, most csatahajóágon haladok és nem sokára veszem a Colorado-t.
Engem is megtorpedóztak már nem is egyszer, ehhez jobb ha hozzá szoksz. Sajnos vannak agyilag alulreprezentáltak, akik csak azért lőnek össze-vissza, mert ez olyan klassz. És ha épp egy csapattag van ott, hát így járt.😊
Ezt, mint egy másik kezdő csak megerősíteni tudom. Nem először fordul elő, hogy csapat tag nekem jön vagy megtorpedóz. Csak azt nem értem, hogy aki annyira retardált, hogy azt hiszi, hogy egyedül van a pályán, az mindek játszik mmo-val.
Néha azért elég nehéz felfedezni a különbséget. 😊
Rombolókat érdemes fejlesztgetni? Valahogy nekem averzióim vannak....a saját csapat tagok szoktak megtorpedózni. <#ravasz1>#ravasz1>
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
15+ km-nél a lövedékek haladási ideje 10s vagy mégtöbb. Ez idő alatt én bármerre elevickélek a mozgékony és gyorsabb cirkálóval míg csatahajóval ez elég nehézkes. Míg a BS 30s fölötti idővel tölt addig egy cirkáló pár másodperc kiessésel folyamatosan tud lőni és ezzel látja is merre mozog a célpontja. Azzal a percenkénti 1,5-2 lövéssel elég nehéz lekövetni egy hajó mozgását ilyen távolságból. És miért is engednék közelebb 15 km-től egy ellenséget amikor nekem ez pont jó, mert előnyt jelent.
Annak a "véletlen rendesen eltalálninak" elég kicsi az esélye még az RNG-vel is, és nem sokszor fordult elő velem. Persze biztos van olyan aki cirkálóval egyenes vonalban mozog mint a botok. Eleve a lőszerraktár robbanás ellen használok zászlót, és az égés csökkentésének esélyére is, meg vannak még ott szép dolgok.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.13. 23:01:52
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amit én látok játék közben: amint megjelenik két csatahajó, azonnal segítségért kiabálnak a cirkálók. Azoknak a cirkálóknak van némi esélye ellenük, akik torpedóznak. Kilövik a torpedót és már pucolnak is. Aztán vagy belemegy, vagy nem. Azt megnézném, amikor lövésekkel kellene legyőzni a csatahajót. Többnyire az a vesztük a csatahajóknak, hogy megjelenik -persze bújkálva- a romboló és torpedózik és amíg ezekkel foglalkozik a csatahajó, addig csak sikerül valahogy legyőzni. De ha kilövik rögtön a rombolót, akkor vannak szarban a cirkálók. Csak egyszer kell -mondjuk véletlen- eltalálni rendesen a cirkálót. Rögtön csicsika. Akkor megy a sírás: "felrobbantam rögtön...nem is értem".
Persze, vannak igazi tálentumok, azokra persze ez nem igaz.😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.13. 22:22:20
Sikerült megmosolyogtatnod.😊 A légy is ezt mondta a légycsapónak...kimozoglak öcsém!😄
Én azért szedtem ki 3 hajót egyszer, mert csak akkor voltak hajlandóak lőni amikor 100%-ról levittem az ellenfeleket pár száz pontosra. Meguntam és onnantól őket lőtem. 3 napig voltam lila kb 120 ezres csapat sebzéssel (Plusz 100 ezer az ellenségre)! Buktunk de jó érzés volt! 😄
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.13. 21:40:49
Most ismerkedem a játékkal. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hajó ütközet közben nem javítható? Azt látom, hogy pl. az egyik lövegem üzemképtelen, és azt javítják, de ha az összes hit pointom elfogy, akkor gyanítom, hogy kampó, és a hajó csak kikötőben javítható.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.13. 15:40:29
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Szóval kb. 10 meccs a bünti?
Mikor pink voltam /kellemetlen/, állandóan kérdezték: miért vagyok pink? Ha meg TK-ztak, akkor meg beírtam, hogy. escape és lementem a pályaszélére és inaktívvá váltam. Akkor meg azért sírtak, mert egy New Mexico-t nehéz helyettesíteni. Hál'Istennek csak kb. 10 meccs volt a bünti. Most már nincs gond.😊
Valamelyik nap bejjött egy pink Iowa, kérdeztük mi volt? Azt mondja: kinyírt egy szakaszt. Azt miért? Mert a srác behozott két V-öst a csatába 😄
Az is jogos volt.
A hangulat? Megvan... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha az orosz DD nem lett volna afk ....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd ha lesz más nemzet csatahajó ága, abba belekóstolok.
Btw, egyre jobban tetszik ez a Nürnberg

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse