23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • BigaC
    hát igen, de azt mondják, a Bugyonnij még jobb, bár azon már csak 152mm-esek vannak.
    és ami kicsit aggaszt, hogy egész a Tier X Moszkávig ez így is marad.
    szóval nem is tudom, hogy akarom-e ezt a sok orosz könnyűcirkálót. (megvan a Kutuzov, gondolom hasonlóak lesznek)
  • Tono34
    Ez a Kirov nagyon brutális hajó .... ha nem 15 sec lenne a töltésideje akkor nagyon nagyon OP lenne.
  • Toweliee
    Nemsokára leszek, írj rám a játékban.
  • Avenger93
    A tier 6-os amcsi dd-t megéri meg venni most akciósan? Mert a tier 5-ös eléggé tetszik eddig, viszont ennek már rosszabb concealmentje, esetleg van valakinek tapasztalata vele?
  • Caliph
    ha kilőttem a torpedókat és torpedó kamerával nézem őket hogyan tudok váltani,hogy melyik torpedót mutassa a kamera?
  • Scharnhorst
    Valaki T7-T8 (Nagato, Hipper) szakasz TS-el ?
  • Count Adyn
    Nah nyitottam 3 nap prémet a hosszu hétvégére belecsapok a lecsóba:D
  • BigaC
    én itt láttam, de nem tudom, mennyire biztonságos...
    mindenesetre néha elég érdekes árak vannak (1000-2000USD egy accountért :O )
    https://www.epicnpc.com/forums/739-World-of-Warships-WoWS-Accounts
  • nomiss
    Sziasztok ! Van esetleg olyan oldal ahol lehet venni wows accountot 8+ tier érdekelne? . Ha esetleg itt árulja valaki privibe jöhetne. Köszi
  • Tono34
    Amikor semmi sem elég, az xp miatt elég csalódott vagyok..

• patchaou
    Most engem sem dobál ki, de amíg volt vga-m néha rájött és folyton kivágott. Havert is kidobálja az alienware masinájával modok nélkül is.

Csak az anyahajó kellene ezért szívok, de már nincs sok hátra szerencsére.
  • Darun
    Szerencsére már nem WoT-ozok, a GF meg az AW is jobb. Egyébként érdekes hogy eddig nem volt gondom a játékkal, gyengébb gépen sem. Nah mindegy.

Még én is szenvedek a Myogival, mert a CV még nincs meg, a Kongo-t meg az ARP hajók miatt sztem nem veszem meg egy ideig. Egyébként én is azt mondanám hogy próbáld meg kihasználni a lőtávját, de mint lentebb emlitettem, ha nem vagy szerencsés akkor a szórás mindig mellé visz, szóval nem leszel vele előbbre. És én azt a 3*2 ágyút is keveslem ehhez a szóráshoz. Ha nem szereted a dd-ket/cv-ket, akkor esetleg próbáld meg vagy szakaszban, vagy a csata elején megkérni egy cirkálót hogy kisérjen. Én ha AA cirkálóval vagyok és vannak CV-k, akkor meg szoktam keresni a legkevésbé védett csatahajót és megpróbálok a közelében maradni. (ha jól emlékszem, a Celve-m 7 km-re ellő :D )
  • patchaou
    A kidobálás a motor hibája. Wot is ugyanígy kidobál embereket. Myogival meg kiszenvedem valahogy a következőt... nem nekem való hajó az egyszer biztos.
  • Darun
    Majd tier 9-ben. A Myogi másodlagosa alapból csak 3,5-re lő, ezt lehet kicsit feljebb tornászni skillel. Én még nem fullos Myogival szedtem ki 1v1-be két Kongot meg egy New Yorkot. Rájuk kell menni nagyon agressziven, persze csak 1v1-be, mert több hajó simán szétszed. Viszont minden japó hajónak erős a páncélja, szemből full salvo is pattant már le rólam. Ez főleg akkor jó taktika, ha nem vagy túl szerencsés, mivel ugye közelről ki lehet valamennyire küszöbölni a pontatlanságot. Én nem vagyok túl szerencsés, távolra nem is szeretek lövöldözni, mert olyan ritkán találok, hogy tök fölösleges.

Egyébként még sem a Plays Tv okozza a kifagyást. Ma a második csatámban először kifagytam, aztán betöltés után 5 seccel kidobott a főmenübe. A harmadik csata rendben le is ment (mind a három foglalási pont a mién volt, erre kihalt az egész csapat, az US cv meg full támadó felállásában nem volt képes kiszedni egy hajót se, szóval vesztettünk) a negyedik csatába viszont be se tett, rákattintottam a Battle gombra és már ki is vágott a bejelentkezési oldalra, aztán nem csináltam semmit és megint kidobott, szóval mára ennyi volt a Warship, és mivel péntek van, a patch-et már csak a jövő héten fogják tudni patchelni. Thx WG again!
  • Caliph
    én rámásztam vele az ellenséges cruiserekre,elég sokat bír torpedóból is és erős a sec fegyverzet,asszem 5kmről már lőnek is
  • Tono34
    Maradj a lőtáv határán, lehetőleg nem egyedül. Fogat összeszorít esetleg free xp.
    Nagyon sokan nem szeretik ezt a hajót, de nekem nem volt különösen problémám vele.
  • patchaou
    Erre a myogi-ra mondhatna valki valami jó taktikát. Rettenetesen béna vagyok vele. Lassan tölt újra, lassan céloz, lassú, a hátsó ágyúk meg egy nap alatt fordulnak át.... 10-ből több mint 9-szer torpedó szedi ki mert esélye sincs kimanőverezni.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.13. 12:18:48
  • BigaC
    mondjuk a Yamato megteheti a majd 27km-es lőtávval :D
  • Tono34
    Úgy tapasztalom, hogy mintha a spotot is számolna bele, talán még az is, hogy 1 vs hány ellen vagy (úgy tűnik nekem, ha csak távolból pufogtatok akkor kevesebb xp-t kapok).
  • Count Adyn
    100k dam és ez számit 1900 xp nek hát fasza:D
  • carp3tm0nster
    tegnap az ellen foglalja a bázisunkat, írom a két BB-nek akik lőtávon belül vannak hogy reset pls.... de nem.. elúsznak onnan
    ilyen "játékost" addig verném amíg mozog...
  • Rhonin7
    hónapok óta mindenki úszkál és még véletlen sem akarnak harcolni...nem csak a BB-k a játékosok 3/4-e
  • carp3tm0nster
    a meccs elején még okés, mikor az ellen anyahajóinak első hulláma ellen segítesz air covert adni nekik, de mikor már 10 perce megy a csata?
  • CommanDos
    + 1 BS mindig gardedámkodik rendesen
    én megszoktam köszönni neki de eltessékelem a csatamezőre hogy arra van a dolga

Mi ez az állandó pöcsölgetés már engem idegesít megint a modokat is le kellene szedni
    bezzeg a wotnál végre abba hagyták ezt a hülye szokást hogy kiadnak vmi kis szemetet mindig
  • carp3tm0nster
    Az komoly tényleg, hogy vannak olyan BB playerek akik az anyahajóink MÖGÖTT úszkálnak???
  • Darun
    Múltkor én is kaptam, de én is csak egy csata után. Egyébként továbbra sem értem, hogy lehetne bárki elégedett az MM-el, amikor még tier balance sincs.
  • Tono34
    ?
  • tbundy
    mi ez a csata utáni MM elégedettségi kérdés? nem is értettem a kérdést, mert pont jól el volt osztva a csata, mondjuk az utána lévő meccs után is vártam a kérdést, jelentős tier hátrányban voltunk, de ott meg nem jött a kérdés...
  • Caliph
    nem.
  • Tono34
    A küldik teljesíthetőek botok ellen co-op csatában?
  • Tono34
    Clever egy kicsit inaktívnak tűnik.
  • patchaou
    Köszi mindkettőtőknek! Cleverland wotos videóit régen nézegettem, nem tudtam hogy hajókázik is .)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.12. 08:57:49
  • drop
    ö magyar
  • Tono34
    Ugyan nem magyar, de nagyon jó videói vannak. Notser
  • Darun
    Végre találtam egy ARP Myoko-s csatajelentést. Az alapján szerintem se számit prémnek..
  • BigaC
    sajnos nem. ha megnézed a csata végén a fület, nem ad többet semmiből.
    egyetlen előnyük, hogy a kapitányaik pénz/dublon nélkül cserélgethetőek az összes ARP hajón belül. ha mondjuk megvan a 16-os Hiei, akkor az nem egy rossz dolog.
    ezenkívül arról sem sikerült bizonyítékot szerezni, hogy a szép neonfestésük adna bármi bónuszt. nem is lehet őket lecserélni sem, ellentétben a valódi prémium hajókkal. nem is jelenik meg ez a fül egyáltalán.
  • Darun
    A jelölésük alapján igen.
  • Prof William
    Az ARP hajók is prémiumnak számítanak? Tehát pl több pénz jön be velük?
  • whiskeyman
    Pont 5 kill kellett még T6-os hajóval :D

• patchaou
    Tudnátok ajánlani olyan magyar videóst vagy streamert akinek a játékából lehet tanulni?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 18:27:06