22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Zoli105 #11759 soha ! -.- meg az ARP-s hajókkal tolom azt ennyi :D ruszki álomhajók nem kellenek nekem :D sokkal jobb volt amíg jenkik vs japók voltak :D -
#11758 Majd azok hozzádnyúlnak! :D -
Zoli105 #11757 hát én hű maradok a japókhoz ! hozzá nem fogok nyúlni a szaros ruszki ladikhoz ! -.- -
#11756 Mindegy, baráta... úgy értem, elvtársaim, típus-, és nációt váltunk. -
Zoli105 #11755 hivatalos fórumon nem találom ! :( -
Zoli105 #11754 Fasza -.- akkor miért nem játszottak azzal !? ezért kellett lerontani !? :O beszarok ! -.- (am meg csak 15.7 km a lőtávja a Mogaminak , szóval 0.1 km a különbség , kurvára megérte ! -.-) kíváncsi leszek hogy az Ibukit mikor nerfelik mert annak 16.5 km a lőtávja a Zaonak meg csak 16.2 km ! -.-
kezd ez a game is egyre szégyenebbé válni ! -.- (persze orosz hajók esetében nem lehet majd nerfról szó ! -.- ) -
Scharnhorst #11753 A jogos sírás miatt, hogy a Mogami szarabb, mint Myoko, most a Myokot is nerfelték. (Elvileg a Mogami meg kapott 15,8-as lőtávot.) Imádom a WG megoldásait, de persze a szaros T5 prémium Profinterm hajó a 130-as lövegeivel majd 21 km-re fog lőni a módosított skill kaliber miatt. Gratulálok WG.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.03.10. 19:52:56 -
Zoli105 #11752 Vicces hogy NERFELTÉK a Moyokot ! 16.1 lőtáv helyett most van 15,6km fasza -.- kíváncsi vagyok melyik kis szarosnak szúrta a szemét ! -
#11751 -
#11750 Az lehet holnap is, meg hétvége :D
Én most akarom őket XD -
#11749 Soon -
#11748 Játékon belül azt írja, hogy Soon a cirkáloknál...
Mikor fog aktiválódni? -
Avenger93 #11747 bekerült az orosz cirkáló ág, illetve 2 új álcafestés meg egy két változtatás meg javítás: link -
#11746 Milyen patch jött ki most? -
#11745 Tetszik nekem is...1200-as ping sem ritka nálam -
Nagydög #11744 De ruhellem, mikor folyton kirugdos a jatekbol. A ping lemegy minuszba, aztan kitesz a login kepernyore. Beenged, betolt, par masodperc mulva ismet kikur. -
asolyom #11743 Én úgy tudom, hogy kivették a játékból. -
#11742 Kitakamival mi a helyzet? megszerezhető valahogy? Prem shopban nem találom -
asolyom #11741 Van fent olyan upgraded, ami csökkenti a tornyok kilövésének esélyét? -
#11740 Nekem meg a Königsberg nem tetszik. El vagyok átkozva vele, ugyanis szinte minden második meccsen egy turretet minimum kilőnek. Nagyon gyenge az a hajólöveg :S
Vagy a gép kezel így szándékosan, hogy aki engem lő, direkte a lövegtornyokat pusztítsa el, Königsberg esetében....
Egyszer a New Mexicoval jártam így, de ott kilőtték mind a 4 löveget és egy maradt csak meg XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.09. 14:25:38 -
Kurafi97 #11739 Nekem nürnbergre adja nagyon sokszor 3db citadella egy salvoval :D ezért is húzott fel nagyon a nagato clevelandre nagyon kevésszer adja be de van hogy még sebzést se kap bár azt hallottam h a clevelandnek jó a páncélja és kicsi a citadellája. -
Malachit #11738 Cirkálónak csatahajó szemből is lőhet cita-t. Nem egyszer adtam és kaptam is így, igaz kisebb eséllyel. -
Zoli105 #11737 Üdv mindenkinek :D
Srácok a WOWS-ben szegény Fubuki tényleg ilyen szar vagy csak nem tudnak vele játszani és azért szidják ? :O (mert gondoltam kihúzom és megtartom :) ) -
#11736 Én meg imádok Clevelenadeket elsüllyeszteni :D Kongóval, Fusoval, NM-mel. nagyon adja a Citadellákat -
Kurafi97 #11735 Ezt hogy érted, hogy totál random ? Fusoval ha a hajó közepét céloztam meg akkor egy cirkálon szinte mindig beadta kivéve a clevelandet de az meg rohadék egy hajó :D. Én egyáltalán nem vagyok megelégedve ezzel a hajóval sokkal jobbra számítottam és sokkal nagyobb a szórása mint a fusonak vagy mint a kongonak. -
kHares #11734 Először is totál random hol találsz el dolgokat, tier 7-ben ezt már illene tudnod. (max dispersion 215 m)
Másodszor: bár még csak 23 csatám van vele 71k átlagsebzésnél tartok. Messze élvezhetőbb mint a Colorado és bizony jobban adja a citadellát.
Talán át kell szokni másik stílusra, 4 meg 8 km-re lenni torpedós hajóktól nem lehet egészséges. -
Kurafi97 #11733 Ez a nagato egy rakás szar !!!! Ez a 410mm-es lövege semmit nem ér nürnberg 3,6km-re full broadside 8 lövedék 8k sebzés alig van vele citadella találatom a yorckot előző meccsemben nem tudtam citadellán találni 8km-ről lepattant róla ez egy kalap szar. Hiába van meg a b test ugyan olyan mint az alap (valaki írta h jobb lövedékeket kap B-vel HÁT NEM). -
sikora #11732 Sziasztok még kezdő vagyok de a cirkálók jöttek be a legjobban. Tudnátok tanácsot adni milyen fejlesztéseket és parancsnoki képességeket érdemes megvenni és fejleszteni? -
Nagydög #11731 Attol fugg, hova esik. Bekapod teljesen szembol vagy hatulrol a fedelzetbe, vegig megy az egesz hajodon hosszaban. -
#11730 Akkor vszeg a Kongonál a lőszerraktár a hajó elején van? -
asolyom #11729 Kivéve amikor az RNG úgy dönt, hogy nem csúszik le. :-)
Éppen ma egy Kongoval mentem szembe a Furutakával, és a nyolc lövedékből egy eltalàlta a hajóm orrát, és full HP-ből maradt 500.
-
Nagydög #11728 Csatahajoval csak akkor lovoldozz rombolora, ha nagyon raersz, vagy kenytelen vagy. Cirkalokra meg mehet az AP folyamatosan, de ha szogben all, meg azok a bivaly nagy panceltoro loszerek is lecsuszhatnak rola es ez hatvanyozottan igaz a csatahajokra. Sz'al olyankor inkabb HE. Viszont ne cserelgesd a mar csoben levo loszert, mert nagyon lassu, inkabb valtsd at a toltest es lodd el ami bent van. Rombolon peldaul ugy megy at a csatahajok panceltoro lovedeke, mint a nem tul suru kodon, de meg ugy is sebez valamennyit.
En rendszeresen filezek ki ugy csatahajot cirkaloval, hogy szepen szembe vagy hattal fordulok neki, megvarom mig lo, aztan mig ujratolt broadsidera fordulok es csepelem. Mire ujra lone, mar megint elben latszom. Persze ha egy kis esze van, nem lo, mig be nem fordulok, vagy nem lovi el az osszes csovet es akkor gyorsan elvesztem a fonalat, mikor szamitsak a kovetkezo lovesre. -
ToMy_ #11727 Na, support válaszolt, ARP kapitány csak az ARP hajóknál látszik, ergo a Haruna lányka csak a Haruna hajó bezsebelése után fog látszani a reserve-ben.
-
#11726 Nem coopozok. Eszem ágába sincs, Tier 1-en ha mentem 2 kört még tavaly augusztusban, rohadt szarul van megoldva. Azóta nem is próbáltam.
Visszatérve weekendre.... Omahával csináltam egy 246x Hit sorozatot, meg pár citadella találatot és mégis kikaptunk. -
asolyom #11725 Igen. Hétvégén beszabadul az állatkert, és nagy mázli kell, hogy ne barmok gyülekezetébe kerülj. Szombaton pl. zsinórban vesztettem a Furutakával, pedig átlagon felüli sebzéseket csináltam. Vasárnap viszont érdekes módon pont ugyanannyit nyertem, amennyit előző nap vesztettem.
Az a 97% azt sugallja nekem, hogy co-op-zol. ;-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.08. 06:54:48 -
#11724 Most már tényleg érdekesek ezek a hétköznapok, ugyanis sorra nyerem a meccseket, kb 97%-os arányban, most legutóbb AFK voltam, és mégis megnyertük. pedig elsüllyesztettek (legalábbis a torpedók hangjai ezt sugallták kint, távol a PC-től), nagy veszteség volt a csapatnak, és mégis...
Tegnap pedig ha nyertem 4-5-öt, a 20-ból? sokan írták is hogy ez a kibaszott weekend miatt van...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.07. 23:48:00 -
#11723 én ap-ra váltok cirkáló ellen, minden hajóval.
csak a battleshipeket lövöm he-vel -
#11722 Ezt is megszokjuk, mint a műlábat. :) Én nekiálltam pakolni egy pici XP-t az Orlan-ba, aztán meglátjuk - lehet eső, lehet hó. Vagy mondhatnám azt is, hogy lehetnek olyanok, mint a rombolóik, meg lehetnek olyanok, mint az MK. -
Zoli105 #11721 na csak ez hiányzott még ! -.- eddig jó volt a játék, kérdés ezután is jó lesz ? :O :( -
#11720 Roppant érdekes és vágyott Vörös Haditengerészet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az in-game eventből ítélve gondolom, úgy olyan huszonharmadika magasságán lesz esedékes.