22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Count Adyn
    Hmm probáld meg minden mod nélkül is csinalja e, ha igen akkor egy ellenőrzést -integrity kapcsolóval inditva a játékot
  • Toweliee
    Találkoztatok már ezzel, vagy hasonlóval? Mi a megoldás? Csatabetöltés közben bejön ez az ablak, megakad a töltés, és addig nem tudok visszalépni a játékba amíg véget nem ér az indított játék.

• pajer_csaba
    Ez a Langley ma rohadtul játszhatatlan. :/
  • Tono34
    Meglett a Hiei kapitány, első kör:

• CommanDos
    nekem csak 40perc volt a telepítés
  • pajer_csaba
    Minekaze-m van. Lehet. Ha te írtad, hogy "Ügyesen.", akkor igen. :D (Bár jobb szeretném elfeledni azt a csatát, jó nagy égés volt... :/
  • Tono34
    Tegnap nem veled voltam egy csatában? Talán mutsukival voltál.
  • pajer_csaba
    Igen.
  • pajer_csaba
    A Svietlana szenvedése után (gyakran anélkül lőttek ki, hogy egyetlen ellenfelet is eltaláltam volna, oder volt, hogy egyáltalán nem jutottam lövéshez, mert mindenkinél lassabb volt a hajóm...) a Kirov egy igazi álom. Már az első csatában, 3 elsüllyesztett csatahajóval kiérdemelte a "BB-killer" becenevet. :D

Ugyan ez a helyzet a Königsberggel is. Anno, a teszthajóm volt, akkor elég rossz tapasztalataim voltak vele. Most hogy sikerült kifejlesztenem, csodásan arat. :)

Mindkét hajó belopta magát a szívembe. A Kirovnak különösen örülök, mert a Svietlana miatt már azon gondolkodtam, hogy törlöm a francba az egész orosz cirkáló line-t.
  • Tono34
    Még 300k kell a 10 millához, remélem összejön a kapitány. Itt is reggel 6 körül van nap váltás?
  • Toweliee
    Divisionba hívtalak, de nekem meg közben elment a netem (külföldön vagyok, elég tré a net).
  • Count Adyn
    Nem kéne belépve felejtenem a wows klienst órákig lehet :D Mikor benéztem épp meghivtál valamibe, és bár leokéztam már nem történt semmi :D
  • pajer_csaba
    Egy kis humor. :)

"Oh, a haditengerészet. Az egy nagy kaland. Az alábbi megjegyzések azoknak szólnak, akik úgy hiszik, hogy a tengerészet maga a 'TOP GUN'. Tudjátok, azoknak akik a 'JAG' című szappanopera epizódjait bámulva csodálatos dolognak tartják a tengerészéletet. Ha saját, kényelmes otthonod keretein belül maradva meg akarod tapasztalni a valóságot, próbálj ki néhány dolgot az alábbiak közül.

1., Vegyél egy kukát, fesd le szürkére, és lakjál benne hat hónapig.
    2., A házad összes vezetékét és csövét vezesd a falakon kívülre.
    3., Pumpálj a pincédbe 20 cm magasan ocsmányul koszos vizet, majd szivattyúzd ki és fesd át a pincét 'fedélzetszürkére'.
    4., Minden második héten öltözz fel a legjobb ruhádba, menj el a város leglezüllöttebb részének leglepusztultabb kocsmájába, és fizess 10 dollárt sörönként, amíg ki nem dőlsz. Aztán sétálj haza a csontig hatoló hidegben.
    5., Hetente szereld szét és szemlézd meg a fűnyíródat.
    6., Hétfőnként, szerdánként és péntekenként melegítsd fel a fürdővizedet 200 fokra, keddenként és csütörtökönként pedig hűtsd le 10 fokra. A családodnak jelentsd be, hogy a héten túl sok vizet használtak és a hétvégére tiltsd meg nekik a zuhanyzást.
    7., Függeszd fel az ágyadat 20 cm-re a mennyezettől.
    8., Mondd meg a szomszédodnak, hogy minden reggel öt órakor jöjjön át, teli tüdőből fújjon meg egy sípot és ordítsa be a szobádba: Ébresztő! Ébresztő! Mindenki kifelé és jelentkezzen a helyén!
    9., Írasd le az anyósoddal az aznapi programját, majd kérd meg, hogy reggel hatkor álljon ki veled a hátsó udvarba és olvasd fel neki.
    10., Egyél három napig mexikói kaját, majd zárd le a mosdót tizenkét órára, és írd ki az ajtajára: Zárva! Lépjen kapcsolatba az OA DIV-vel az X-3053-on.
    11., Írj egy kérelmet az apósodnak, hogy engedélyezze lakásod elhagyását 15:00 óra előtt.
    12., Hívd meg magadhoz kétszáz ismerősödet, majd deszkázd be az ajtókat és ablakokat hat hónapra. Ha letelt a fél év, vedd le a deszkákat, és mivel még mindig szolgálatban vagy, integess a barátaidnak és a családodnak az utcára néző ablakból... Csak holnap hagyhatod el a házat.
    13., Zuhanyozz együtt a fent említett ismerőseiddel.
    14.,Vizsgáztasd le a családodat a háztartási gépek kezelési ismereteiből (például mosogatógép-kezelő, turmixmechanikus).
    15., Sétálj a kocsid körül négy óra hosszat, miközben negyedóránként ellenőrzöd a keréknyomást.
    16., Ülj be az autódba, és járasd a motort négy órán keresztül, mielőtt elindulnál. Ez a művelet biztosítja, hogy a motor elérje az ideális üzemi hőfokot.
    17., A szemetet a házadban öntsd ki, viszont naponta háromszor söpörd fel a garázsbejáródat, akár kell, akár nem.
    18., Havonta fesd át a házadat.
    19., Főzz csukott szemmel, és dobálj bele az ételbe minden fűszert, ami tapogatózás közben a kezedbe akad.
    20., Kérd meg a szomszédodat, hogy gyűjtse össze a havi postádat, és találomra veszítsen el belőle minden ötödik küldeményt.
    21., Vegyél a tévédhez húszezer dollárért egy műholdvevőt, de csak a CNN-t és az időjárás-jelentést nézd."

- ismeretlen tengerész emailüzenete 1998-ból.
  • PrasCo
    Véletlenül rájöttem, hogy a kikötőben bal- helyett jobb egérgombbal forgatva leveszi a hud-elemeket a játék. Elég látványos.

• Rhonin7
    5 perc:D sure :D
  • Count Adyn
    Nekem 5 perc volt ssd master race:D
  • Toweliee
    Igen.
  • Rhonin7
    Miért van az,hogy T9-10-es embereknek lövete nincs arról,hogy mik a bázisok és mire jók? ma csak olyanokkal rak össze akik a térkép sarkába mennek és közelébe nem szagolnak a bázisoknak......majdnem minden meccset 3 bázissal nyer az ellenfél
  • ShaiHulud
    ijn destroyer jatekos?:)
  • Rhonin7
    ?
  • Asperot
    Csak nekem tűnik úgy hogy sikerült hazavágni a játékot?
  • Rhonin7
    WOW de durva hangok és a lövedék animáció! OMG

miket újjítottak még?
  • Rhonin7
    1 és negyed óra :S
  • Rhonin7
    80 ezer Ft-nyi memória :DDDD
  • Plata
    Mákod van,nekem kb 3 óra volt.
  • PrasCo
    :) A türelmed szerencsére nem marad azért némi kompenzáció nélkül.
  • Rhonin7
    Ohh! semmit nem láttam,nem is kerestem erről ! :) sry! csak rohadtul meglepődtem hogy most WTF? már egy órája baszakszik :D köszönöm
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.29. 19:07:07
  • PrasCo
    Bár lehetne annyira gáláns a játék, hogy linkelhetné a weboldalat, de a wows.eu-n már jóideje felhívták rá a figyelmet, hogy a gyorsabb töltési idő érdekében átstrukturálják a file-rendszert a patchelés során. Ez viszonylag időigényes (a másik lehetőség, hogy uninstallálod a játékot és lehúzod a zsírúj, már eleve átcsomagolt klienst), viszont cserébe kapsz három nap prémet.
  • Rhonin7
    ezt miért csinálja?

• Plata
    Basszus,felmentem WoWs-ba dupláztam két hajómat,kettőt sehogy sem sikerült,tele lett a hócipőm hogy csapattársak lőnek meg jönnek belém és átmentem WoT-ozni,eddig három csatát toltam le,kettőben csapattársak öltek meg.
  • Toweliee
    Szia, vegyél fel a játékban, ugyanez a nevem.
  • PrasCo
    Igazán szívesen.
  • herminamezo54
    koszi a segitseget.
  • PrasCo
    Ezzel:
  • herminamezo54
    bocs bemasoltam es nem lett magyar mint szokot. a celkeresztet hol lehet allitani? koszi a valaszt
  • herminamezo54
    KOSZONJUK
  • Jacktor
    Helyesbítek, elkészült a magyar nyelvi MOD 0.5.5-ös (alfa) frissítése.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 12:53:41
  • Prof William
    Komoly ahogy dumált főleg hogy nagyobb sérüléskor bejelenti hogy Klein mező már nem bírja a terhelés. :)

Ha már bent van az új célkereszt, akkor ez azt jelenti hogy közben mégis kijött a pach?
  • Toweliee
    Megtaníthatnál használni.
  • Zoli105
    Haruharunak eredeti a szinkronhangja :D a többinél még Iona beszél :D (azért kisit furcsa megszokni azt a komoly beszédet :D XD ) hát igen pedig jó lenne egy külön játékmód nekik és ott lenne minden mint az animében xD , aki meg merész az jöhetne sima hajóval muhahahahah XD