World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Persze azonnal fordultam(lassítottam) így a hamarosan észlelt torpedók nem találtak el.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.09. 10:04:05
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.08. 20:14:33
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Történet már veletek is ilyen?
Tegnap meglett a 30 cirkáló a Kongóhoz, erre beadott 150 repülőt. Kicsit kapartam az arcom mivel csak 4-es amcsi anyahajó van kifejlesztve, ezt meg persze 5-östől lehet :/ Mindegy alapon hősiesen vettem egyet, hátha lehet vele haladni, de ez annyira csapatfüggő hajó. Hiába radíroztam le az ellen amcsi anyahajó repülőit az égről meg torpedózgattam serényen (még süllyeszteni is sikerült valami csoda folytán), csapatom mindhárom futott meccsben pár perc után elhullott. :/
Tapasztalt anyahajóstól kérdem, hogy a torpedó dobási szöget lehet a repülőknél szűkíteni kézi vezérlés esetén, mert amit ajánl, az túl szélesnek tűnik nekem, simán a torpedók nagy részét kiforogják, pedig ha lehetne szűkíteni sokkal több talált volna 😞
Rombolókból még a fele kilőtt hajónál tartok kb, de a lopkodás miatt eléggé nehézkes.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.01.07. 14:27:10
Emden - Fuso - Aoba - Kongo - Wakatake elsőre nyertem mindegyikkel. Jó lett volna a ha a 3X XP idején történik ez a sikersorozat. 😊
így jó lesz? :-)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:41:29
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:16:23
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

World of Warships
<#hermelinvideotnézi>#hermelinvideotnézi>
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.01.06. 14:52:25
All hail the double x!
Elkezdtem egy sorozatot a WoW.-ban. Megpróbálok minél több hajót bemutatni egy-egy győztes kör erejéig némi történelmi beszámolóval. Eddig 6 hajó került terítékre és a napokban lesz publikus a Wyoming. Köszönöm a figyelmet.
World of Warship Túravezetés
Utoljára szerkesztette: csaszix, 2016.01.06. 14:45:23
All hail the double x!
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.01.06. 12:50:09
5 csatából 1 győzelem, és 0 túlélés vele. Egy ideig ezt a hajót nem erőltetem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.06. 12:38:50
Clevelandnél pl majd válogathatsz, hogy adott helyre mit szeretnél berakni: vadászt, vagy szonárt. A vadász automatikusan a legerősebb egységet támadja a környezetében, hiába jel9lsz ki mondjuk egy bombázórajt, ő a vadászokra fog rámenni. elég rendesen meg tudja őket zavarni, volt már rá példa, hogy egyedól leszedett egy rajt (persze a Cleveland légvédelmében)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)