World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Most azt hiszed, hogy levegőt lélegzel be?" 😄
Köszönöm, hogy figyeltél! Kell néha egy kis visszacsatolás... 😊
Szóval: amikor a klaviatúrán a gombokat nyomkodva irányítasz, illetve parancsokat adsz a központi számítógép felé, akkor ezt a program észleli, majd ezred mp. alatt dönt róla, hogy ebből mi valósulhat meg és hogy.
Ne keseregjetek! Ez egy vállalkozás végterméke és alaposan el van készítve, kidolgozva. Te csak játssz és bízz abban, hogy a gép is segít Neked néha, hogy elérd céljaid. 😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az Aurora viszont egy gyilkoló gép nálam. Most 60% a WR, a túlélési ráta 66%, és 15 meccs alatt 21 süllyesztés. <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.13. 08:56:58
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
All hail the double x!
A Myogi tényleg hulladék. a Kongo sokkal jobb ,de jelenleg állam a Fuso a király.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.12. 21:15:25
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szóval csak két Tiert kell kibírnom. 😊
A kilőtt repcsirajok újratermelődnek csata közben, vagy már csak akkor, ha vége a csatának?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.01.11. 10:19:59
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.11. 07:19:25
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egész érdekes ez a fél stratégiai nézet. A Torpedóvetésre nincs valami manuális parancs? Mert nekem eddig mindig automatikusan vetették ki.
Pár jó tanács esetleg hordozókhoz?
atee73, különösebben nem csinálok semmit, megyek és osztom az áldást (lehetőleg ne egyedül). A célzáson múlik a java szerintem. Tettem rá lőtáv növelőt így 19,4 km a veszély zóna 😊
Bár Fusoval durvább dolgok sikerülnek 😊
Érdekes amióta 150 repcsit kellene leszedni nincs hordozó a csatában vagy a térképen máshol harcol..
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
En azt szeretem leginkabb, mikor pariban vagyunk a csapatommal. En is kilovok 4 hajot, ok is...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Közben pedig pl. a Mikasaval 14K átlag sebzéssel 75% a WR úgy, hogy a 12-ből mindössze 4 csatát éltem túl.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.10. 19:55:06
Viszont tanacsot adhatnal hozza mert latom 57k az atlag damaged vele es 60 feletti a wr-ed,hogy csinalod ??? , en eleg szerencsetlen vagyok mert 65k atlag damage-el egyszeruen nem tudok nyerni ( 47% winrate siralmas :-( ) allandoan olyan debilekkel rak egy csapatba hogy nem lehet rajtuk segiteni <#falbav>#falbav>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.01.10. 16:21:44
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.10. 15:35:28