World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szóval csak két Tiert kell kibírnom. 😊
A kilőtt repcsirajok újratermelődnek csata közben, vagy már csak akkor, ha vége a csatának?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.01.11. 10:19:59
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.11. 07:19:25
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egész érdekes ez a fél stratégiai nézet. A Torpedóvetésre nincs valami manuális parancs? Mert nekem eddig mindig automatikusan vetették ki.
Pár jó tanács esetleg hordozókhoz?
atee73, különösebben nem csinálok semmit, megyek és osztom az áldást (lehetőleg ne egyedül). A célzáson múlik a java szerintem. Tettem rá lőtáv növelőt így 19,4 km a veszély zóna 😊
Bár Fusoval durvább dolgok sikerülnek 😊
Érdekes amióta 150 repcsit kellene leszedni nincs hordozó a csatában vagy a térképen máshol harcol..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
En azt szeretem leginkabb, mikor pariban vagyunk a csapatommal. En is kilovok 4 hajot, ok is...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Közben pedig pl. a Mikasaval 14K átlag sebzéssel 75% a WR úgy, hogy a 12-ből mindössze 4 csatát éltem túl.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.10. 19:55:06
Viszont tanacsot adhatnal hozza mert latom 57k az atlag damaged vele es 60 feletti a wr-ed,hogy csinalod ??? , en eleg szerencsetlen vagyok mert 65k atlag damage-el egyszeruen nem tudok nyerni ( 47% winrate siralmas :-( ) allandoan olyan debilekkel rak egy csapatba hogy nem lehet rajtuk segiteni <#falbav>#falbav>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.01.10. 16:21:44
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.10. 15:35:28
Legutóbbi 125k volt a Colorádóval. 😊
Így az 50% körül szóró győzelmi arányhoz egyszerűen hagyni kell, hogy véletleszerűen összeválogatott káoszelméleti szimuláció legyen a játék, és ne kristályosodjanak ki ütőképes csapatok. Semmi egyéb összeesküvéselméletes "A WG nem hagy nyerni"-baromság nem kell ide.
Ettől a világ "legigazságosabb" játéka ez. Mindenki a csapat miatt veszít. És önmaga miatt nyer. 😉
Mindenesetre amíg egy tehervagon pénzbe kerül kijavítani a bárkát, addig nyilván én sem állok egymagam elé a támadótömegnek, ha a csapatból mindenki eltakarodik másfelé.
Induljunk ki két hordozóból. Sok függ attól, hogy milyen hordozókkal vagyunk megáldva és milyen hordozókkal állunk szemben. Az jó, ha van egy támadó és egy inkább védő hordozó. Általában ha két hordozó van, akkor keresik egymást a CV-k és próbálják egymást legyőzni, kiiktatni és csak utána fognak hozzá a többi hajó süllyesztgetéséhez. Kezdésnél a lehetséges állások: a két hordozó együtt elbújik valahol alul és onnan támadgat. A két CV elbújik, de egymástól távol. Az egyik bújik el alul, a másik követi a csapatot. Mindkettő követi a csapatot.
Minden állás más stratégiát követelne meg a CV-k csapattársaitól. Az alul és egymástól távol elbújó CV-ket lehet a legnehezebben megvédeni. Szinte lehetetlen. Ha viszont együtt maradva követik a csapatot távolról, de nem nagyon messze, akkor esetleg könnyebb védelmet biztosítani nekik. Arról nem is beszélve, hogy együtt haladva ők is közelebb lesznek az ellenfélhez és hamarabb támadásba vihetik a repülőket. A védelmet -ha lenn maradnak és szanaszét- nem fogja senki vállalni, mert senki nem marad lent velük, mert akkor kiesik a játékból és pontokat nem sokat sikerül szereznie. Nem beszélve arról, hogy a védelmet biztosító inaktív és egy mínuszt jelent a csapatnak.
Ha két hordozó van, akkor minimálisan három, de inkább négy hajót kell elsüllyeszteniük, vagy alaposan megrongálniuk, mert ha nem, akkor csak két hajó mínuszt jelentenek, ami behozhatatlan. Először az ellenség CV-it, majd csatahajóit kell leamortizálniuk. Ha ez megvan, akkor kezdhetnek másba is. Ilyen CV-k mellett a csapatnak könnyű a dolga, de ha nem így sikerül, akkor több mint valószínű, hogy baj lesz.
Mikor írom a chatba xy-nak,hogy jó lenne ha vigyázni a cv-re, mert egy dd éppen felé megy és ő van hozzá a legközelebb, az meg csak távolodik a hordozónktól...
Erre nem tudok mit mondani, vagy gondolni, csak azt, hogy agyhalott.
De ez egyenkent is igaz a jatekosokra. Mintha sokan meg nem unlockoltak volna a kormanyt. Feltunik nehany hajo a cap/hordozonk/csatahajoink kozeleben? Bocsi, nekem a masik iranyba all az orrom. Feltunik 4 hajo elotte? Neki mar arra all az orra. SOS!SOS!SOS!

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.10. 13:06:05
Erre szokták írni, hogy "Go back to WoT!" 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.10. 12:36:55
Amit a hajók sebességéről írtál, arra meg csak annyit jegyeznék meg, hogy valóban, a hajók mindenhol lassúak. Lévén nem rakéták. Le van a területre arányosítva a sebesség. Persze jó volna, ha a csatahajók 40-nel mennének és öt mp-ként tudnának hajszálpontosan lőni, de akkor itt más hajó nem volna ellenfél. Az, hogy vannak sokan, akik szeretnek egyénieskedni, nem kell csodálkozni, mert az itt játszó userek közel kilencven százaléka tesztoszteron macsó. Magán kívül és az ő elképzelésén kívül nem ismer és nem is akar ismerni mást. Csapatjátékot csak akkor fogadja el, ha abban ő a nagy észvezér. Ha más, akkor fogja magát, aztán azt csinál, amit akar. Egy darabig. Majd szembe találja magát a bukással és akkor SOS-ezik. Persze segíteni már nem lehet, mert a pályához képest valóban lassúak a hajók, de megmondom őszintén és nem is akarnék segíteni neki. Ő választotta, viselje. Persze bünteti a csapatot is és ez a nagy baj. De kivédeni nem lehet. Két és fél ezer játék után, én már indulás után 90%-os biztonsággal megtudom mondani, hogy ki fog több mint valószínű elbukni és nagyjából, hogy a meccs hogy fog alakulni. A hajók helyezkedése, mozgásának iránya mindent elárul. Ami miatt nem tuti az elképzelésem, hogy azt nem tudom, hogy az ellenfél merre mozog, de a pályákat ismerve, nagyjából elképzelhető.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A masik meg az, hogy nagyon ritkan hallgatnak barkire is. Solomon Islanden mindig elpofazom, hogy ne menjetek a csatornaba destroyernel nagyobb hajoval, es ne lemming trainezzetek. Termeszetesen mindig van egy-ket cirkalo, ami szerencset probal a csatornaban a torpedok kerulgeteseben.
A legedesebb az volt, mikor a fenti figyelmeztetes utan 2 perccel lattam, amint 6 vegyes hajo uszik be abba a picsanyi csatornaba.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.09. 20:00:10
Láttam hogy 2 kis sziget mögött ott van egy New York olyan 60% HP -val. Nem ment semerre csak ott ált és várta hogy bárki is beússzon.
A csatornában mentem és gondoltam ,hogy próba-szerencse alapon (+ megfordulni nehéz lett volna) "besétálok a csapdába." Én mozgok ő pedig nem szóval bármi lehet.
Amint kibukkantam a két sziget mögött (5 kilóméter) tüzelt. A HP-m lement 80%-ra. Én is tüzeltem. Citadel-Citadel + a többi sebzés. Azonnal felrobbant.
És még a csatát is megnyertük. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még így is csak 3. lettem a csapatban.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.09. 14:36:14
*Ha több LoS irányul rád, akkor úgysem fogod tudni, mikor lát éppen és történetesen romboló is, ha pedig az észrevétel és a vetési távolság között van ablaka a rombolónak, akkor ha a csávó nem hülye, sosem fogod tudni levadászni csatahajóval, mert kitér a látómeződ elől.
Ez a skill rombolónak elengedhetetlen, csatahajóval megfelelő helyzetértékeléssel többre mész.
Szerk: Ranked-ben kisebb méretű és speciális összeállítású (V-VI, aztán VII-VIII) brigádokat sorsol össze a gép, és szinteket lehet elérni, amikért jutalmakat kapsz. Lényegében ennyi az egész. Ugyanaz a pálya, ugyanazt kell csinálni, csak több az ideges mókus.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.09. 13:20:49