22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. valamiert nem indul a jatek. a kek vonal kb 5 mm-ernel meg all es le fagy. csak a feladat kezelovel tudok kilepni. tud valaki segiteni? elorre is koszonom
  • Tono34
    Passz, ha a honlapon be vagy jelentkezve akkor mennie kellene... esetleg próbáld meg, hogy a játékba is be vagy lépve, ha nem akkor supportnak írj.
  • whiskeyman
    persze
  • Tono34
    Be vagy jelentkezve?
  • whiskeyman
    We invite you to participate in the Grand Naval Battles Event....

itt csak leírja, hogy miről szól
  • Tono34
    Itt, JOIN THE ....
  • whiskeyman
    Hogy lehet csatlakozni?
  • Prof William
    Meddig tart az event?
  • Tono34
    Én a hajókat szeretném :)
  • Count Adyn
    Itvannak ha megy:)
    ha nem: 1 nap 50, 3 nap 100, 7 nap 150 gyémánt
    Albany, Tachibana, Smith, Katori
  • tutyimutyi2
    mellesleg az eventből mennyi prém időt lehet szerezni illetve mien prém hajót/kat?
  • Count Adyn
    Én pedig már majdnem végeztem az első heti gyüjtögetős adaggal:) próbáljátok más böngészőből hátha ugy megy
  • Avenger93
    Én nekem tegnap sikerült már, igaz párszor ki/be kellett jelentkeznem
  • tutyimutyi2
    maájus 5 és mint neked is nem csatlakozik akárhányszor nyomok rá valamit tölt aztán visszaadja az oldalt
  • Rhonin7
    Kérdésem még mindig T7-10 ! és az emberek 3/4-ánek lövete nincs mik azok a bázisok.....ez miért van így? reméltem ,hogy ezen magasságban már van esze is az embereknek...tévedtem
  • Tono34
    Mai első csata, amit akár meg is nyerhettünk volna, ha a warspite nem akar 1 vs 3-ba belemenni... simán megvárja, hogy ránk jöjjenek a szűk helyen "egyesével" ...

• Nagydög
    Nekem sem hianyzik a farok nagyobbitas, es a "keres sok penz holnaptol otthon", de megsem iranyitom a teljes bejovo levelezesemet a /dev/null-ba, mert hasznos informaciok is erkeznek rajta keresztul.
  • whiskeyman
    Idejét sem tudom mikor volt ilyen jó köröm egy hordozóval :/

• Rammsch31n
    http://worldofwarships.eu/en/news/special/grand-naval-battles-intro/
    ehhez, hogy tudok csatlakozni?
    error 403-al kidob... pedig 4.-e van...
  • PrasCo
    Megfogalmazódott a fejemben egy új "szabály": Ha bárki a csapatból hátrébb van, mint a saját hordozó, a helyszínen statáriálisan fel kell akasztani.
  • CommanDos
    3x 1hit-eltem őket trololol brutális random faktor a harmadiknál már fetrengtem a nevetéstől (most a HE volt a favorit a gépnek)

Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2016.05.03. 22:19:43
  • CommanDos
    pedig fontos a csapatmunka és a kommunikáció
  • DantesHUN
    Ja. Amikor wot-oztam én is kikapcsoltam. Kinek hiányzik az hogy:
    -van magyar? Kurva anyád te csíter geci, kto pl? Siemka? kurwa? fucking cheater noob.
  • Caliph
    wotban ha random csatát játszok,akár hiszed akár nem,ki van kapcsolva a cset. nem hiányzik a sok ugatás. Tudom a dolgom,beleadok mindent,
    nyugisabb nélküle az élet így 30 felett :D
    Rádióparancsok működnek simán ha esetleg akarok tőlük valamit.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.03. 16:12:31
  • Nagydög
    Mi? Meg ki is lehet kapcsolni? Ahhoz mar vegkepp igazi f..zkalapnak kell lenni. Olyan nincs veletlenul, ami a minimapet kikapcsolja, es automatikusan max zoomra kapcsol?
  • Lópikula
    szerencsére moddal ki lehet kapcsolni a chatet :)
  • whiskeyman
    Gyakran fel tudnám pofozni az összes ilyen kis köcsögöt. Múltkor írtam az egyik nyomoréknak, hogy maradjon velünk. A válasza annyi volt, hogy leszarja a csapatmunkát. 2 perc múlva egy Fubuki belémbaszott egy adag torpedót, egy "bocs" kíséretében. Persze az ellenségből felől egy Shimakaze küldte a másik szeretetcsomagot, ami természetesen felrobbantott. Nem is kellett fél perc már írta a fent említett gyökér, hogy nahát, máris meghaltam és hogy milyen jól tette a dolgát a csapattárs.
  • Rhonin7
    köszi
  • pajer_csaba
    Augusztus. Elvileg.
  • Rhonin7
    Német BB-k mikor?
  • Darun
    Egyértelműen ez.
  • Lópikula
    ehh tudom h általános kérdés de szerintetek melyik jobb ez a játék vagy a wot?
  • silverchain
    Hahaha:D
  • Nagydög
    Huh... Most szortam el egyetlen csataban mind a 7 napi report lehetosegemet, es nem jutott mindenkinek.
    Az egesz kib...tt csapat eluszott a naplementebe, mikozben ket nyomorult csapattarsunkat legyalultak az egyikoldalon, es nyilvanvalo volt, hogy az a 8-10 hajo egyenesen a bazisunk fele megy. En irtam a chatben, hogy forduljunk meg es vedjuk a bazist, de mindenki elegansan eluszott mellettem, egyetlen csatahajo kivetelevel, es mentek a nagy budos semmibe, ahol lattak egy(1) ellenfelet. Termeszetesen veletlenul sem ertek utol soha. Na most en ugyan jelentettem oket, hogy botok, de gyanitom, akkor sokkal jobban jartunk volna.
  • Tono34
    Svietlana, adott egy kárpótlós kört a mai orosz hajó szívás után:

Cleve szinte fullon volt, a torpedók majdnem nullázták, de kellett bele még pár sorozat, majd leégtem ..
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.05.01. 22:46:17
  • Toweliee
    Köszi, elindítottam. Most szed le kb 1,5gb-ot.
  • Count Adyn
    Nah igy egyszerubb:)
    egy check :)

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.01. 15:44:16
  • Toweliee
    Hát, ez nekem magas. Ha van kedved meg időd, akkor lépésről lépésre mond el pls, hogy mit csináljak.
  • Count Adyn
    Leellenorzi a fileokat nem e rossz valami aza dlib error vmi tomorotesi hiba elvileg
  • Toweliee
    Mi az integrity kapcsoló? Modok nélkül is csinálja (tegnap újraraktam a játékot).