22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Avenger93
    Én sem vagyok annyira jó játékos, és eddig egyszer vettem egy hónap prémet, de már előtte is stabil 20 millió kreditem volt. Azt én se értem hogy miért jobb a nagy tier, ahogy írtam már nekem eléggé nem jött be. Akkor van értelme ha kinéztél magadnak egy 10-es hajót és meg akarod szerzeni, de amíg nincs end game tartalom, pl clan war, addig nem létszükséglet szerintem.
  • Darun
    Szerintem attól, hogy a fizetésemből havonta 10E Ft körüli összeget egy játékra forditok, még ember maradok. Egyébként meg egy prém hajó egyszeri befektetés, de ha jól választasz, nagyon meg tudja gyorsitani a fejlődést. Az Atlanta és a Kutuzov simán hoznak 300k-t körönként, de nem ritka az 500k-s kör sem. És én még egy kevésbé jó képességű és kifejezetten balszerencsés játékos vagyok. Nekem úgy van 28 millám, hogy minden hajó meg van, ami ki van fejlesztve, a meglévőkre pedig raktam modulokat is. És a régi hajók közül is sok meg van még, tehát azokból sem kaptam vissza pénzt. Mondjuk én soha nem fogom megérteni, miért élvezetesebb 10-es tierű akármivel játszani, mint bármelyik másikkal.
  • Avenger93
    Nyilván sok bár nekem 1 év prémmel+ tier 8-as prémhajóval se jön ki az a bizonyos 80-100 ezer Ft amit írsz, de alapvetően a prémium acc-nak több értelme van, pedig nagyon tetszik a Tirpitz és a Saipant is sokat nézegettem. De amikor volt prémem, akkor a nyert Kamikaze R-el 300 ezreket kerestem egy körbe és akkor ehhez még hozzájön pár normál hajós kör is és "pillanatok" alatt össze lehet szedni pár milliót.
  • Darun
    Szerintem meg ezt a tavaszi eventre adta, ezt abból gondolom hogy pl öcsém most lépett be először a Warhsip-be és még is megkapta. Tehát mindenkinek ad 3 nap prémet, aki belogol. Viszont ez nem ma járt le?
  • PrasCo
    A patch miatti kényelmetlenségekért volt ez. Azt hiszem, akkor kaptad, ha a patchet megelőző X időszakban játszottál a játékkal.
  • Rhonin7
    hmm nekem miért ez az EVENT van? és ezt ,hogy gyűjthetem be?

• Rhonin7
    na most letörtél! én a ROON-ra izgultam be és tolom prémmel a HIPPERT /bár kurva lassan haladok és most esett le,hogy a 100K XP mellé kéne még 10 millió is :D / de a gyönyörűség a Hindenburg! az a fő cél,de nyár végéig nem lesz meg prémmel sem......elmebeteg a fejlesztés T7-től felfele

és ami kiakasztó amit ti is írtok,hogy mindenki fosik harcolni ezért kempelés meg menekülés van és vagy szerencséd van és olyan csapatba rak ahol a kollégáid nem menekülnek 20 percig vagy baszhatod

és prémmel is szar a fejlesztés,mert én nem fogok 8-10 ezer FT-ot kiadni egy hajóért,hogy fejlesztési pontból vegyem meg! Ezt már írtam korábban is,hogy aki 80-100 ezer FTokat belerak egy ilyen játékba az beteg ! néha veszek egy prémiumot és annyi ,de 10 ezret egy hajóért? na ne vicceljünk uraim
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.10. 18:51:24
  • Avenger93
    A 10-es cirkálók jók az tény de amíg az ember eljut oda... igazából a mogami nálam arra jó jelenleg, hogy elvegye kedvem a játéktól pár nap erejéig.. :D pedig vártam még annó hogy meglegyen de pont jól kiherélték, mire odaértem... ha ezt tudom inkább a myokoba hagyom a kapitányomat... az ibukin lehet lő távot növelni, de mire odérnék az is szarabb lenne mert a japán cirkálókat szisztematikusan minden második patchbe nerfelik
  • Darun
    Én elhiszem hogy jó hajó. Ha meg lesznek rá a modulok, meg több csatám lesz már vele, biztos nekem is tetszeni fog. Viszont... amikor megvettem a Colorado-t, az első meccsem tier 8 volt, a második-harmadik tier 9 egy full alap 7-es csatahajóval. Ehhez képest mind a három csatában a lista első felében voltam. Persze ez kicsit frusztráló volt, ahogy az is hogy ezek ellenére is nagyrészt kikaptunk. Viszont az első pár percben halál szerintem nagyon el tudja venni a kedvét az embernek egy hajótól. Főleg úgy hogy még az első spot előtt kapok egy full citadell salvo-t. Ez meg ugye azért baromi zavaró, mert a japán ágyúk pontatlanabbak. Nahmost én a Colo-val 10 km-ről körbe lőttem egy csatahajót, engem meg egy Kongo kb 20 kilóméterről kiszedett, miközben egy sziget mögött fordultam éppen. Ráadásul az utolsó frissités óta a Colo is találatonként átlag 1200-t sebez bármibe (kivéve citadell meg lepattanó). Ez még nem is lenne rossz, ha nem sortüzenként lenne 1 találatom vele.
  • BigaC
    a Pensacolát sokan rühellik, de nekem a kedvenc hajóm/legtöbb csatám vele van.
    papírhajó, de rudder shift modullal nagyon jól manőverezhető és az incoming fire alert skill is kötelező rá :)
    a fő erőssége a lövegei, pontosak, jó pályaív, jól sebeznek és összesen ugye 10 löveg szokatlan, de hatékony elrendezésben.
    az utolsó nagy patch-ben kapott egy kis páncél buff-ot, egy picit javult az esélye.
    régi és újabb nem annyira kiemelkedő, de szórakoztató meneteim vele:

• Darun
    Még nem sokszor kerültem össze X-es hajókkal, de volt egy csatában egy Yama csapattárs, aki a csata felében afk volt, aztán elindult párhuzamosan az ellenfél bázisával. Kb a pálya feléig jutott, kapott egy torpedo salvo-t és csókolom. Ez volt a X-es csapattárs össz teljesitménye. Bejött és meghalt. Nekem tier 6-ig tetszettek az amerikai cirkálók, a Pensacola viszont nekem nagyon szopó. (az első meccsen ledobott a kliens, a másodikon kaptam egy vak sorozatot a meccs legeléjén a Kongo-tól, aki szét citadellázott, a harmadik meccsen meg egy New York tűzébe futottam bele) A Cleve-t lehet akár AA feladatra is használni, de a Pesacola még arra sem jó. Illetve magas tierben meg már a BB-k meg tudják védeni magukat. A német cirkálókat még nem próbáltam, de a napokban kétszer is próbálták a Coloradom cirkálók AP-vel belőni. Egyszer egy Cleve, egyszer meg valami német. Én jót röhögtem, mert lepattogott, ő meg gondolom nem értette miért nem sebez.
  • BigaC
    múltkor a Tirpitz-el volt egy nagyon jó csatám, egy Mogamival mentem párban, ráadásul Tier 9-10-es hajók mellett. mázlink volt, mert a Yamato elkódorgott, elbízta magát, a Mogami szétgyújtotta, én AP-ztem. gondolom a végén már nem tudta kire lőjön, és a Mogami kivégezte torpedóval. persze ehhez kellett egy nem túl ügyes Yamato kapitány (bár az ember feltételezné, hogy Tier 10-ben már csak profik vannak, de koránt sem) és némi malac is.
    jókat egyébként a Zao-ról is hallok, én sajnos a japán cirkáló ágat későn kezdtem csak el (a Myoko jönne, de ARP Myoko-val már egy csomót mentem, így nincs az új hajó vonzása :) ). az amerikai 10-es, a Des Moines is nagyon jó, ahogy ellenfélként láttam, de sajnos előtte sem a New Orleans, sem a Baltimore nem kiugró finoman fogalmazva. illetve én a NO-nál tartok, de a Baltimore-t sem látom sokkal jobbnak.
  • Avenger93
    Hát azt én láttam hogy a Hipper AP-ja elég jól sebez :) úgy mint hajó érdekelne a Roon és a Hindenburg engem is viszont, tier 8-as hajóval is olyan borzasztó csatákat tudok menni.... dög unalom az egész a két csapat feláll a térkép 2 szélén és egymást lövik, és az a csapat győz akinek jobbak a rombolóik, meg persze a CV. És ott vagyok én a mogamival amivel semmit se tudok csinálni, azért is kacsingatok nagyobb lő távú cirkálók felé, mert azokkal talán lehet csinálni valamit, lehet rosszul látom de a cirkálók elég nagy hátrányba vannak magas szinten, talán csak a 10-esek nem.
    Az xp még egy dolog igazából, mert azt ki lehet grindolni előbb vagy utóbb, és legalább közben fejlődsz is a játékban, kredit összegek már durvábbak sokkal szerintem, persze ha van prémiumod, meg egy jó prém hajód akkor az sem olyan vészes.
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.10. 15:25:28
  • Tono34
    Gondoltam egy merészet .... 14/25-ön volt a cv kill, hamar meg lesz .... ja, amióta próbálom nem sikerült 1 kill sem.
  • BigaC
    Jó a Hipper, főleg a Yorck után és B-törzs nem árt :)
    Viszont elég gyengécskén gyújt, én főleg AP-t használok ahol csak lehet.
    Felraktam skillt/modult +AA-hoz, most az sem rossz, 4. modulként concealment - ami jó, mert gyakran sorsol Tier 9,10 hajók közé ahol kevesebb a CV, szóval sokáig rejtve lehet maradni és a lőtáv sem rossz.
    Viszont ami utána jön, a Roon az nem annyira tetszik... De a Hindenburg érdekelne, de ezek a brutális kredit és XP árak elriasztanak.. egyszerűen nincs időm annyit játszani, hogy belátható időn meglegyen. Lehet, hogy megragadok itt a Tier 8 tájékán.
  • Darun
    Gyanitom mindenki másnak is, mert mikor visszaléptem, vigan csatáztak, mig én a tenger fenekén voltam, mert persze akkor fagy ki a kliens, amikor épp fókuszt kapok.

Rhonin7: az nem lehet hogy valami időjárási effektbe futottál? Nekem rögtön az első csatában csatahajóval volt nagy öröm, amikor hiába volt 10 km-re belül 4 ellenség, egyikre se tudtam lőni, mert semmit nem láttam. Az ellenséges romboló is kb 4 km-ről spottolódott. Még jó, hogy épp töltötte a torpedót.
  • pajer_csaba
    Csodálkozol? Pontosan az ilyenek miatt nem foglalkozom az olyan küldikkel, amiben el kell süllyeszteni x mennyiségű hajót. Felesleges. Még ha a csapattárs nem is azt a küldetést csinálja, amit te, de biztos van annyira retard, hogy mindenáron süllysztgetni akar, mert azt hiszi, attól nagyobb lesz a fa... izé, xp-je. Úgyhogy én maradok a csak sebzős cuccoknál.
  • Caliph
    áh ez a bbvel lőjj ki 25 cruiser rohadt lassan halad,valaki mindig lelopja a kill+időm sincs nagyon :D
  • Tono34
    Valaki "felvett" már nyereményt, netán az egyik hajót?
  • carp3tm0nster
    nincs veled a random, ennyi!
  • Rhonin7
    miért nem látom az extra radaros T8-as Hipperemmel az 5km ről ,nem füstből! nyílt vizen lévő DD-t ahogy szarrá lyuggat HE-vel?
  • Caliph
    nekem gond nélkül megy
  • Darun
    Azt lehet tudni hogy miért fagy ki folyton a játék? Már a battle gombra kattintva is jó eséllyel kivág a bejelentkező oldalra, de eddig 3 csatából kétszer fagyott ki a vége előtt.
  • Avenger93
    A toronyforgás tényleg elég gázos, de én azt kapitányi skillel és modullal levittem 38sec-re a myokon is ennyi volt nekem. Az része tetszik amikor 15 löveggel egyszerre tüzelek :) kb. ezer xp-re vagyok a 203-as lövegekkel, csak ott meg legalább lehetne 13 seces töltési ideje mint a myokonak, nem 15 seces. Hamarosan meg lesz az Admiral hipper, remélhetőleg az jó lesz már, tier 8 fölé meg nem akarok menni, mert borzasztó unalmas és buta csaták vannak.
  • DantesHUN
    Aki a Wot-ban t10-ban és tolatva megy a pályán? Mit csodálkozol?
  • Rhonin7
    de igen,de aki T9-en van az nem most kezdte.......ennyire nem lehet hülye valaki
  • DantesHUN
    Te nem játszottál még a Wot-al, vagy más online random csapatalapú játékkal?
  • Rhonin7
    T8-9 es meccs.......

1 !! pontja lett a csapatomnak rajtam meg egy DD-n kívül 4 bázisos térképen egyik csapattárs sem indult báuist foglalni hanem a bázisok mögött össze-vissza lövöldöztek....minket kettőnket pedig szétlőttek a 3. percben.......

komolyan kérdezem EZ MI?????
  • PrasCo
    Pontosan ugyanez, illetve a 155-ösök kritikusan gyenge toronyforgatása sem segít ilyen fos lőtávval karöltve. Az sem motivál túlzottan, hogy a Myokotól és fölfelé nem látok olyan változatosságot, ami miatt nagyon kepesztetni akarnék. A Myo-t megtartottam, ezzel meg megyek, ha túl jó a kevem.
    Talán a kétszázhármasokkal korrektebb móka lesz, de azt megvenni is tkp. minden más gépem melója lesz.
  • Avenger93
    HE-vel kis 155 mm-esek se rosszak, pláne cirkálók ellen, nekem főleg a lő táv hiánya a problémám, bár elég jó az álcája de, akkor se áll rá a kezem és csak viszi a pénzt...
  • tbundy
    én is csak most raktam rá a nagyágyút, addig agyhalál, most azért már lehet vele sebezni legalább, bár APval nagyon sok a 0-ás nem is nagyon használom, HEvel azért adja.
  • Count Adyn
    Nemtudok nyerni ma 15 csaátból egyet se áj:D Előző meccsen 3 másodperc volt hátra mikor kinyiratta magát az utolsó hajonk pedig nyertunk volna pontozással de neeem:D
  • Rhonin7
    9400-as kör Atalantával :P de elfelejtettem az 505 os camot bekapcsolni :)
  • Avenger93
    Akiknek van Mogami-val tapasztaltuk tudnak valamit ajánlani hogy hogy kéne vele játszani? :) Mert azontúl hogy valami elképesztően borzasztó meccsek van tier8-ba és felette szinte semmihez nincs lő távom.
  • Zoli105
    BB : Nagato, New York , ARP Kongo, Hiei és Haruharu !
    CC : Cleverland , ARP Myoko , sima Myoko
    CV : Tier 5-ös jenki van meg :D
    DD : hát az még cska a tier 2es japó van meg XD de tervbe van véve a Bucky is :D csak el kéne jutni odáig :D
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.05.07. 10:07:15
  • whiskeyman
    BB: North Carolina, Tirpitz, T5-ből még vagy egy Kongo, ARP Kongo, Hiei, Haruna.
    CV: Ryjuo
    CC: Nürnberg
    DD: Clemson, Fubuki (bár mire a vége felé leszek, addigra már Kagero lesz belőle :D)
  • Tono34
    Nagato, Hiei, Tirpitz
    T5 japán hordozó (oly sokat játszom vele, hogy nem jut szembe a neve)
    Kamikaze, Fubuki (majd ha átképződött a kapitány), Blyska...
    York, Pensacola, Kirov
  • Count Adyn
    Fuso/Amagi
    Hiryu
    Fubuki/Kamikaze
    Mogami/Königsberg
    :)
  • Caliph
    Ki mivel szándékozik teljesíteni a missionokat? Nekem bb fuso,cv ryjuo,cc kuma,dd clemson és hatsuharu
    Megvan az aoba is de kumának nagyobb a tűzgyorsasága talán jobb választás
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.06. 15:37:13
  • ShaiHulud
    lepj ki accodbol es ugy nyomj a linkre, akkor megkell adni a belepesi adatokat es mar is kesz.