World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Akkor találod el a célt, ha azt a program számodra lehetővé teszi és csak annyira, amennyi engedélyezve van az adott meccsben"
Komolyan? Dobj föl egy érmét mondjuk 10x aztán nézd meg a sorrendet. Ismételd párszor. Ha 10x egymás után fejet kapsz majd a következőben meg felváltva akkor senki nem hackelte meg a kezedet. Ezt nevezzük randomnak.
Küldihez meg T5 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.13. 14:42:00
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.13. 14:32:21
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az igazság az hogy ami mi látunk azok valójában igazi csaták. Létezik ugyanis egy párhuzamos világ (amit főképpen óceánok borítanak, de az se kizárt, hogy a belső föld) ahol a technikai fejeltség éppen a 2 Vh környékén van.
Az Oroszok (Wargaming net) fedezték fel az ebbe a világa nyíló kaput. De nem akartak emberéletet áldozni ennek a világnak a meghódítására ezért távvezérelt tankokat, harci repülőket és hadihajókat küldtek át, amit a Wargaming rendszerén keresztül irányítanak a mit sem sejtő játékosok.
Mi azt hisszük hogy más játékosok ellen harcolunk, pedig azok valójában a másik világ nagyhatalmainak egységei. 😊
Melyik ágat javasolnátok? Mire érdemes odafigyelni?
Ebben és más bevételt hozó programok úgy vannak megírva, hogy a lehetőséget végig fenntartva, de az történjen, amit a programba pénzt fektető érdekei érvényesüljenek. Akkor találod el a célt, ha azt a program számodra lehetővé teszi és csak annyira, amennyi engedélyezve van az adott meccsben. Minden más estben azt látod, hogy a lövedékek mindenfelé mennek, csak a 8 km.-re lévő hajót nem találják el. Ugyan már!😊
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.01.13. 12:00:17
Ha a játékos haladását csökkenteni akarod, akkor egy hajóhoz több XP és kredit kell - ennyi.
Valószínűleg algoritmus figyeli, hogy éppen megnyertél két meccset, akkor direkt összeválogat egy retardált csapatot, a másik oldalra pedig csupa kiváló játékost, akiknek még ráadásul jó napja is van, sőt, még az RNG-t is szélesebb tartományra húzza; még véletlenül sem arról van szó, hogy megfelelő számú merítéssel dolgozva az értkek az átlag körül fognak szórni egyszerűen. 😉 Erre szükség van, különben az emberek nem vennék tömegével a Tirpitz-et és nem játszanának a játékkal ikszmillióan.
Mi összeesküvés-elméleteket tudnak itt páran aláadni egy sz*r játéknak, félelmetes. A meccsméking' a tier-t veszi figyelembe, meg tudtommal valamelyik patch óta azt, hogy ne kerülhess folyamatosan a meccsekben a tier pool legaljára.
Egy-egy meccs végkimenetele annyi tényezős, hogy a WG hogyan tudná ezt kézbentartani?! Még botokkal se, nemhogy emberekkel!
A kérdésed -bár provokálni akart és persze sértegetni- elég naiv és véleményem szerint rád jellemző. Ugye nem baj, ha nem ülök fel ennek?
Ahhoz, hogy egy ilyen kérdést megválaszoljunk, azt kellene tudni, hogy ki az, aki nem számít bénának. Gondolom, értelemszerűen (ha-ha) te nem vagy az. Meglehet tekinteni -mert nyilvános-, hogy milyen eredménnyel játszottam közel 1200 random meccset (vajon neked jobban megy?😊.
A gépnek köszönhetően nagyon jól indultam. Győzelem, győzelem hátán, nagyon sok ellenfél elsüllyesztéssel. Aztán hopp, megváltoztak a dolgok. Jöttek azok, amik érdekes módon itt mindenkivel megtörténnek. Csodák csodájára még veled is.😊 Minden dokumentálva van, eltettem. Először én se értettem, hogy lehet, hogy nagyon ügyesen indulok, aztán hopp, elfelejtettem játszani. Sokáig küzdöttem, hogy legalább 100-al több legyen a győzelem, mint a vereség. Jojózott velem. Levett 95-96-ig, majd fel 98-99-ig, aztán megint vissza le. Majd megint fel. Amikor abbafejeztem 99 a különbség, de már nem érdekel, mert nem is érdekes. Sőt! Már maga a játék sem nagyon érdekel. Dec. 30.-án játszottam utoljára, aztán már csak Jan. 11.-én -hosszas győzködés után- ültem le játszani vele, de csak két órát. Pedig a könnyű co-op, ahol közel 96%-os a győzelmi rátám. Mielőtt valaki ráizgul, hogy neki jobb, annak mondom: több mint 1200 meccs után. Véleményem szerint több játék után itt sem lehet több ennél. kevésnél még elképzelhető.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Fuso-nál az a legjobb ha "belövöd" magas. Elsőnek eleresztesz 1 v 2 lövést hogy bemérd a az ellenfelet, aztán jöhet az össztűz. Volt hogy 8-9 találat is volt egyszerre, amit már egy komolyabb csatahajó is eléggé megérez.
De lőhetsz egyesével is közben korrigálva a dolgokat.
Ezen felül (legalábbis úgy érzem) citadellát is elég könnyen lehet vele lőni.
"Mit gondoltok, miért vonultam ki a "randomból"?"
Mert béna voltál hozzá? 😄 😄
Ezt nem lehetett kihagyni! 😄
tegnap pl. kumával mentem párat, elég jól ment, kb 5 csatából 4et nyertünk, folyton sok-sok találat, sebzés, gyújtás stb. ami egy cruisertől elvárt. majd 2x egymás után úgy indult a csata, hogy 2db citadellát kaptam valahonnan... esélytelen volt túlélni a következő 2 percet. na itt hagytam abba. 😊 tehát ha ezt nézzük, az elméleted helytálló lehet.
All hail the double x!
"Most azt hiszed, hogy levegőt lélegzel be?" 😄
Köszönöm, hogy figyeltél! Kell néha egy kis visszacsatolás... 😊
Szóval: amikor a klaviatúrán a gombokat nyomkodva irányítasz, illetve parancsokat adsz a központi számítógép felé, akkor ezt a program észleli, majd ezred mp. alatt dönt róla, hogy ebből mi valósulhat meg és hogy.
Ne keseregjetek! Ez egy vállalkozás végterméke és alaposan el van készítve, kidolgozva. Te csak játssz és bízz abban, hogy a gép is segít Neked néha, hogy elérd céljaid. 😊
Az Aurora viszont egy gyilkoló gép nálam. Most 60% a WR, a túlélési ráta 66%, és 15 meccs alatt 21 süllyesztés. <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.13. 08:56:58
All hail the double x!
A Myogi tényleg hulladék. a Kongo sokkal jobb ,de jelenleg állam a Fuso a király.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.12. 21:15:25